32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    ez kamu,nem látom Magyarországot a táblázaton
  • Solt
    Elolvastad, hogy mi alapján osztják szét?
  • passatgt
    előző szezonban a győr 200 milliót kapott(igaz nem csak az őszi, hanem a teljes szezonra), így valószínűleg ez csak egy része az egész közvetítési jogdíjnak amit a csapatok kapnak
  • COOLancs
    Tényleg a magyar focistákat kell támogatni, de talán nem a legkevesebb nézőt érdeklő, legeredménytelenebb csapatokat kellene díjazni.

http://mno.hu/sport/kozvetitesi-dijak-a-legtobbet-az-mtk-kapja-1199126

• Zenszkij
    Az a H csoport!
  • a.carkey
    VB Próbahúzás:

A-csoport: Brazília, Olaszország, Ausztrália, Franciaország
    B-csoport: Uruguay, Nigéria, Egyesült Államok, Horvátország
    C-csoport: Argentína, Ghána, Costa Rica, Oroszország
    D-csoport: Svájc, Chile, Japán, Görögország
    E-csoport: Spanyolország, Elefántcsontpart, Dél-Korea, Anglia
    F-csoport: Kolumbia, Kamerun, Honduras, Hollandia
    G-csoport: Németország, Ecuador, Irán, Portugália
    H-csoport: Belgium, Algéria, Mexikó, Bosznia-Hercegovina

:D
  • ReszegKoldus
    legyen kaszinósgyuri a Fradi edzője, természetesen fizetés nélkül, hogy annyival is kevesebbet kelljen költenie a klubnak
    és hogy eredménytelenség esetén mit kapjon, szerintem arra is lennének ötletek :)
  • Narxis
    Moniz rossz volt - a magyar edzők megint megmondták!
  • ReszegKoldus
    hogyhogy minek? hogy mindenhol nyilvánvaló legyen hogy hova kell húzni az ikszet
  • [HUN]FaTaL
    Viccország.
  • ressy14
    12 milliárd jut jövőre stadionépítésre

Könyörgöm, Győrbe minek még 560 millió? Alácsövezett pálya, jelenlegi legmodernebb stadion.
    A Bozsik és a Szusza is vicc. A többi nagy részét már kitárgyaltuk.
  • sempronius18
    Ezek jó kérdések amiket felteszel. Sajnos a választ nem tudjuk meg.
  • dave9004
    ja felhígult, de azért még van napi 4-5 röhögős poszt
  • LSSAHPAUL
    Én csíptem a fószert, de 100%-ban igaz lehet az összefoglalód. Valszeg ez az igazság.

Egy valamit nem értek csak, miért az UTE kupameccs visszavágó előtt rugták ki ÚGY HOGY NINCS MEG AZ UTÓD???? Valami nagy dolog még hiányzik a kirakósból.. Mindenki tudja hogy edzőváltásnak akkor van értelme ha van új edző, tisztalappal indul mindenki a kezdő 11-ért, sőt a kispadért is.. de a segítő előtt nincs értelme most eljátszani a maradonát ő úgy is tud rólad mindent sőt még jobban mint Moniz..
  • sempronius18
    Nekem is elférnek, bár ez az utolsó kép már bocsánat a posztolójától, de qrva gyenge.
  • dave9004
    nekem elfér, bár trollfoci miatt mindre rámondhatom h láttam :D
  • ressy14
    Szerintem elférnek, nem tucatjával kerülnek belinkelésre és picit feldobja a néha pangó topikot. De lehet, hogy csak szerintem van így.
  • passatgt
    ha az ilyen trollfocis paintes képek mások szerint sem viccesek, szóljatok és a jövőben mellőzzétek vagy törlöm majd:)
  • [HUN]FaTaL

:DDDD Friss megjelenés. A hang 8.1, nem tudja valaki? :D
  • sempronius18
    Igazad van mi csak találgathatunk.
  • ressy14
    Annyi a kérdőjel és annyira sok átláthatatlan dolog bújik meg a háttérben, mind a klubvezetésben, mind a klub szakmai és orvosi stábjában, és a Városmajori Klinikánál is, hogy sosem fog kiderülni mi miért alakult ki és miért lett a helyzet ilyen elmérgesedett. Jó lenne lezárni ezt a storyt, és egy új edzővel nekivágni az alapozásnak, máskülönben maradnak a szakadékban és nem szeretném, ha az új stadionban nem játszanának nemzetközi meccset.
  • sempronius18
    Nos a Moniz témához vonatkoztassunk el attól, hogy nekem szubjektívan sohasem volt kedvencem amit már bevallottam.

Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az orvosi karnak van igaza, mert túl sok mindent megmagyarázna.

Kiadott az orvosi stáb ugye egy véleményt amit Moniz mivel szabad keze volt elvileg felülbírálhatott.
    Sajnos megtörtént a tragédia ami láthatóan az edzőt viselte meg legjobban ez lehet a bűntudat jele.
    Jogosan merül fel ezután a kérdés, hogy miért nem hozta nyilvánosságra az orvosi ezt rögtön miért csak az edző elbocsátása után.
    Nos én úgy gondolom, hogy a belső szabályzat tilthatta meg, hogy még regnál az edző ez kiderüljön, mert mégis, hogy néz ki az hogy olyan ember az edző, aki az egyik játékos tragédiájáért közvetlenül felelős. Ebben az elhallgatásban persze minden bizonnyal benne van Kubatov és Orosz keze is.
    Most pedig, hogy a menesztés miatti sértődöttségében Moniz elkezdte a mutogatást borították az orvosok is a bilit.

Persze én nem állítom, hogy ez a verzió az igazság, de mindenre magyarázatot adna.

A felelősség pedig eloszlik mind Moniz, mind az orvosok, mind Kubatovék között......
  • Grenzjager
    életszerű elképzelés
  • Solt
    Mikor kellett volna borulnia a bilinek? Leírták, hogy szabad kezet kapott, így még az orvosi munkába is bele akart szólni. Amíg edző volt, nyilván egy bizonyos határig nem akartak konfrontálódni vele.

A dokik részéről úgy gondolom, hogy korrekt tájékoztatást, és logikus érveket kaptunk idáig.

Az én elképzelésem az, hogy mivel súlyos elégtelenséget nem találtak Adams-nél, "csupán" nem javasolták a leigazolását, ezért Moniz úgy volt vele, hogy biztos nem lesz gond... hát lett gond, és mivel így magát is hibásnak érezte, ezért roppant össze annyira.

Hangsúlyozom, ez csak egy "elképzelés", viszont indokolná, hogy miért borult ki ennyire. A másik, lehet, hogy igaz a pletyka, és a kezdeti jó eredmények doppingnak is köszönhetőek, lehet emiatt lett szarul Adams... ez alátámasztaná azt, hogy Leo kivételével a többiek miért nem verik a nyálukat.
  • Grenzjager
    Nem rokon, az exfőnőke orvosi szemmel, semmi keresnivalója nincs az intenzív osztályon, így kitilthatják alapból bármikor mert orvosilag nincs ó hatással a betegre.

Amúgy szerintem vártak volna Moniz kirúgásával, csak elkezdte szapulni a dokikat, amit azért nem kéne, s vezetőedző ne tegye, főleg azzal az intézménnyel ahol többször mentették meg játékosa életét. Ahonnan eszem oda nem sz@rok.

klubon belül továbbra se értem mi a gond, az orvosija rendbe volt, pecsét is került az igazolásra, elhallgatta a családi kardiómúltat, így saját maga a fő hibás, vagy Moniz is mert vele hallgatott.

Megjegyzem a Városmajori Szívklinikán nincs akkora káosz mint a Fradiban.
  • bakkerman
    A malajziai labdarúgó Szuperligában szereplő Sarawak Crocs hivatalos Twitter- és Facebook-oldalán is bejelentette Gyepes Gábor szerződtetését.

na mehet majd a mix orrba-szájba,biztos néztek róla pár videót a jutubon,és az ázsiai fogadási maffiának megtetszett az előélete :D
  • Narxis
    Hát jah... jöhet ide akár egy teljes külföldi stáb is, az itteni közeg bedarálja és kiköpi.
  • ressy14
    Sok fradista azt hitte, hogy majd most elkezdődik a tisztogatás a klub körül és végre átlátható lesz az egész. Hát úgy néz ki itt soha sem lesz normális menedzsment és foci.
  • bakkerman
    ha igazat mondd akkor miért most borul a bili amikor monizt elküldték,és lehet nyugodtan mutogatni egymásra?
  • Solt
    Az nem lehet opció, hogy az orvos nem hazudik?
  • ReszegKoldus
    Igen.
  • bakkerman
    rohadt szánalmas ami körülötte folyik,vajon ki adta a szájába ezt a dumát az orvosnak? Oroszék akarják bizonyítgatni,hogy márpedig jogos volt őt kirakni,és ebbe belekeverik szegény Adamset is?
  • Narxis
    Moniz kitiltva!
  • bakkerman
    bizonyám,13 bajnokin 11 gól,5 kupameccsen meg 3 gól :)ez Petike mérlege ősszel :) Nagyon szeretik őt itt,senki nem foglalkozik a múltjával,meg hogy milyen alibi ember volt máshol,itt a szívét lelkét kiteszi a pályán! Meg egyébként emberileg sincs vele semmi baj,egyszer megállítottam egy szupermarketben,és legalább 10 percig eldumáltam vele,és bármire válaszolt,kedves volt :)
  • karajjj
    plázás bajzát ottvan még?
  • bakkerman
    És nem árt megemlíteni,hogy egyedüli mb2-es csapatként a Szpari a 8 között van! Hosszú évek óta a legszebb őszét produkálta a csapat
  • LSSAHPAUL
    Várható volt hogy az ute nyer, nem is néztem. Azért mert szerintem az nem motiváció ilyenkor hogy a másodedzőnek bizonyítsanak, holott ha megérkezik majd az igazi edző akkor annak újra kell. Igazuk van, belegondolva én is elsumákoltam volna ezt a meccset, sőt, ha kiesünk akkor nem lesz olyan hogy heti két meccs..
  • DaemoonHunter
    Benne van az x faktor :D
    Kár hogy idehaza túl homályos a szemüveg.
  • passatgt
    Otigba gól
  • ReszegKoldus
    mágnestáblás megint löki a hülyeségeket :D