Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik sem! 1 kuruc 10 külföldivel is felér!! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
Leonardo!

Dum spiro, spero.

Ionescu? mert román!

Narxis
Kurucz - Jovanovics, Mateos, Adams, Bönig - Ionescu, Csukics, Gerson, Valpoort - Tuijp, Diallo

Melyik a kakukktojás? <#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Az szép. Ez biztos le lesz verve a honvédos szurkolókon valamilyen módon. Zárt szektor + jegyáremelés+ nem tom mi. Regisztrációval, kamerázással hogy állnak ott?

passatgt
Meg 50 ezer euró...

ressy14
a rácok meg megúszták? pff

Dum spiro, spero.

Sikerült SzabóGyuriHemipapának fényesre ápolni a rácok bránerét, mert az UEFA jutalmazott, Honvéd 2 zárt kapus meccs cserébe az újvidékiek bánásmódjáért meg sok mindenért amit a buszok átvizsgálatakor loptak el.

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fóbia, az fóbia. Vagy elfogadod, vagy jövõre még jobban beleõrülsz. Ez van. Meg már úgyis leírtam mennyire kafa is volt korábban az a sok megépült és meg nem épült projekt és támogatás, mennyire profi, úgyhogy nem is fokozom. És jönnének vissza ...

A medve nem játék.

ressy14
Örülök, hogy ebben a pénzosztásban is látsz pozitívumot. Az akadémistáknak eddig is elég fasza iskolájuk volt, nekem is volt szerencsém élõben látni, hidd el az ország többi iskolája sokkal rosszabb helyzetben van. Persze nálunk az arányosság nem létezik, a második támogatásra jogosult suli csak 400 millióval kapott kevesebbet. Egy a lényeg, a Vértes-völgyi kis falucska virágozzék, az iskolakezdési káosz, a tankönyvosztás csõdje és a többi probléma nem érdekes. Költözz oda te is, pogácsa úr mellé még odaférsz! 😊

Dum spiro, spero.

passatgt
szóval most meg az a baj, hogy az oktatásra költik a rengeteg pénzt?😊

ressy14

Dum spiro, spero.

LasDen
ez a László Csaba is aztán jól elkúrta. Pedig azt hittem, hogy õ legalább valamire való edzõ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BREAKING NEWS!!!!

Ludolf gólt lõtt a Gyõl ligakupa meccsén

[HUN]FaTaL
Kiváncsi lennék a formára, aki írja ezeket a cikkeket 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Labdarúgás: botrány Csongrádban, álnéven játszott a fél évre eltiltott?

Biztos nem akart kilógni a sorból, ha jól emlékszem ez volt az, ahol a Csanádpalota kezdõjében egy rakás román volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
😄D

"allergiás a kadarkára"

honnan a francból szedik ezeket a baromságokat? 😄 elképesztõ 😄

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
Jah az a segélyszervezet Puhl meg a tetü bandája.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó nem írom le, hogy az ilyen alapítványokról mi a véleményem, mert off meg nagyon-nagyon hosszú, de legyen elég annyi, hogy a pénzmosás melegágyai.
passatgt
Keress rá a Focisegély Alapítványra,

Ja ahha az éhezõ gyerekeknek adja.
Bizzzzztossssan így van, ha õk mondják.
ressy14
az mlsz állítólag segélyszervezeteknek adja a bünti pénzeket, nem tudom ebbõl mi igaz

Dum spiro, spero.

Jók ezek a büntetések kb vissza fizetik õket a feledónak.

Az állam által fentartott Fradi befizeti az állam által fentartott MLSZ-nek......alááá a pínz forog
Narxis
haha ez jó kép 😄

ressy14

Dum spiro, spero.

Narxis
Az mlsz.hu jelentése szerint a FEB az FTC–Kecskemét mérkõzésen rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részérõl történt becsmérlõ, hátrányosan megkülönböztetõ rigmus bekiabálása miatt az FTC-t 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A magyarázat szerint a hazai rendezõk az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelõzõ tíz percen keresztül.

ReszegKoldus
hát a nõk ellen még lehet dzsudzsákék is tudnának nyerni 3:2-re

LasDen
én meg pont nem látom a meccset, mer akkor kell elmennem...na majd a rádióból csak megtudom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Próbálok pozitív energiákat sugározni! 😊)

www.smart-bus.hu

ressy14
irigylem az optimizmusod 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
NÕI LABDARÚGÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS
Magyarország–Románia 3–2 (3–1)

😊

Az X2-re is 1.85 van... meg is tettem kötésben az U21-s gyõzelemmel! 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
országos kettes

ressy14
de, sajnos.

Dum spiro, spero.

passatgt
amúgy péntekre magyarokra 4.3-as szorzó van, ennyire szerintem nem vagyunk esélytelenek😊

dave9004
piros nélkül a Pécs jó bizonyám. õk még jönnek feljebb az fix.
sztem idõvel a Honvéd is, meg a Gyõr dobogóközelbe.
+ Fehérváron is jók vagyunk, szóval nekünk áll a zászló 😊

Láma!
Mi már nyertünk Gyõrben <#wave><#vigyor2>

Úgy legyen... sok múlik azon, hogy mennyi idõ alatt alakul ki egy stabil védelem és középpálya nálunk... ha a Pápa és a lilák elleni meccset hozzuk, akkor belendülhetünk... ha még fordulókon keresztül nem stabilizálódik a játékunk, akkor elléphet a Vidi.

www.smart-bus.hu

ressy14
Gyõrben hozhattok is rajtunk, mert mi Debrecenbe finoman szólva sem nyerni járunk. Mondjuk ti sem Gyõrbe.

Dum spiro, spero.

Láma!
4 pontrúgásból 4 gólt kaptunk, ami sima figyelmetlenség. Támadásépítésbõl a Loki azon a meccsen 0 volt, egyszer sem sikerült gólt érõen átjátszani a védelmet.

Jobban mutatja talán az erõviszonyokat, hogy piros lap nélkül a Pécset nem egyszerû verni, pláne otthon. Ha nekünk azért vert 4et a loki mert jobbak, akkor Pécsen hogy vesztettek pontokat ahol mi nyertünk?😊

ááá
a jelenlegi 4 pontnál nem lesz több az elõnye,
4 pont meg behozható (feltéve ha Csukics nem töri el megint valakinek a lábát a csapatból...)

Mert mire összeállunk, addigra a Vidinek túl nagy elõnye lesz.

www.smart-bus.hu

Mindkét csapat védelme borzalmas volt, ráadásul mi a középpályán is szarok voltunk... rengeteg eladott, elvesztett labdánk volt, a végére meg szétestünk. A 4-1 irreális...

A Fradi - Kecskemét kínszenvedés volt, de jól mutatta, hogy középen és hátul egyelõre gondok vannak a Fradival. Ha beálltak nem nagyon tudtunk mit kezdeni velük, ha meg jöttek, akkor meg voltak lehetõségeik, és nem nagyon tudtunk vissza támadni...

Mondjuk egy kis szerencsével ki is tömhettük volna õket...

www.smart-bus.hu

?? mi miért nem?

Mi még összeszokatlanok vagyunk, a Loki viszont már nem, mégis átjáróház a védelme. A mi játékunk még sokat fog javulni... szerintem. Bajnokok tuti nem lesznek... ( Mi sem )

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Majd ha tavasszal is nyernek 4:1-re akkor elhiszem, hogy jobbak 😊

dave9004
fura, mert nekem meccs alapján két jó közül a jobb helyzetkihasználású nyert.
LEgalábbis élvezhetõ meccs volt (ellenben a fradi-kte-vel)