32945
Magyar Foci
  • ressy14
    hát a real madrid szökevénnyel mi van? nem tudja felvenni a mennyei ritmusát? :D
  • ReszegKoldus
    Nem tudom. Esetleg, hogy mennyire kell komolyan venni az ilyen nyilatkozatokat.
    Mondjuk szerintem ma már Besic se nyilatkozná ezt, mint amit a szezon előtt, de arról nem ő tehet, hogy rajta kívül egy normális védő sincs a csapatban :)
  • sempronius18
    Jó és most ebből le kellene vonni valamilyen tanulságot? :D
  • ReszegKoldus
    én is inkább a szerénységet preferálom
    így örültem is mikor Holman (a kb 2 jó meccse után) nyilatkozta hogy nem szabad elszállnia magától és keményen kell dolgoznia tovább, na utána egy nagy szar volt ahogy játszott :)
  • sempronius18
    Ám, mint olvashattad vala nekem mondjuk Besiccel, pont nincs bajom csak az arcával...
    Szerénység, szerénység és még egyszer szerénység.
  • sempronius18
    Aha leradírozta az MB1 tejes csatársorát lassan és mégiscsak 7.-ek vagytok 22 kapott góllal......
    Elképzelni nem tudom mi lenne, ha ő nem nyújtana ekkora klasszis teljesítményt minden héten.

40 kapott gól???
  • Láma!
    Mellesleg az ellenségeimnek sem kívánom hogy a kaszinós legyen az edzőjük... az MTK pedig, akármennyire is nincs szurkolótábora, igenis a magyar foci fontos része, a 2. legtöbb bajnokságot nyert csapat, saját, felismerhető stílussal... szükség van rájuk.

Előbb "engednék el" egy Kaposvárt, Kecskemétet, Pápát mint egy MTK-t...
  • Láma!
    Mutass egy játékost akit nem szopat szét a Loki vagy a Gyakadémia...
    tudod 1 vs 11-ben nehéz nagyot alkotni... csak hogy a te stílusod vegyem át... :D

kiemelsz két meccset az egy évből mióta itt van... de hogy az MB1 teljes csatársorát lassan leradírozta már a pályáról (nyilván nem egyszerre...:D), arról szó se essék...
  • Effe88
    :D:D
    na ja
    rendes gyerek ez

azért egy Hummels-Besic cserét eltudnék képzelni:)
    Hummels jönne a Fradiba, Besic meg BVB-be:)
  • ressy14
    Azért az hízelgő, hogy minket európai topcsapatnak tart.
  • sempronius18
    Na látod, szétxopatja a Loki, meg a gyakadémia, de ő juve, Dortmund szintű erről beszélek.
    Akkor, ha kusba maradna becsülném, mint Torghellét, mert hajtós legalább.
  • ressy14
    Azért mert szar a pálya, a cipő és a labda is. Az a gömbalakú izé meg még gurul is. Emberek ezek, mindennek van azért határa!
  • Effe88
    "A Videotonba nem vágytam, külföldről pedig középszerű klubok kerestek, az én szememben egyik sem jelentett volna előrelépést a Ferencvároshoz képest. Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék. S ne feledjük, még a huszonegyedik életévemet sem töltöttem be, vagyis bőven tudok fejlődni."

:D:D
    amúgy egy szar ő is
    semmi xtra
  • passatgt
    egyébként az a durva, hogy az mtk és néha a haladáson kívül az összes csapat a felívelgetősdit játsza, hiába volt itt moniz vagy bárki más... egyszerűen támadásban nem képesek négyet-ötöt passzolni egymás után... sokszor azt érzem, hogy kurvanagy mákkal marad a játékosoknál a labda amikor kényszerítőznek pl
  • sempronius18
    Ő tényleg jó, de azért nem annyira, mint magáról képzeli, hogy juve szintű, istenem még a Bosnyák U21-be sem fér be.

Megint az arc látod, ha szerény lenne akkor még kedvelném is.

Na ezzel befejeztem a megmondó emberkedést.
  • ressy14
    Az egyik ha nem a legjobb védő itthon. Lehet, hogy sok gyökér külföldi van az nb1-ben, de Besicet ne sorold már közéjük, ne legyél megmondóember, mint a jövőbeli sztáredzőtök :)
  • sempronius18
    Jah Besic a Juve szintű.. nézd őt egészségedre. :)
  • ReszegKoldus
    jó, én meg inkább nézek egy Besicet aki felszántja a pályát, mint egy majom dzsudzsákot :)

biztos van aki örülne ha a csapat tele lenne magyarral, akkor is ha kiesőjelöltek lennének, én nem tartozom közéjük
  • sempronius18
    Akkor inkább magyaroknak szurkolok, mint egy sereg zsoldosnak, hogy te is értsd.

Akkor pedig, ha a Fradi magyarokra épülne pár légióssal kiegészülve és karakteres focit játszanának még szurkolnák is nekik, hogy kerüljenek, ki a kupába, de hát nem ez a helyzet, de már körüljártuk egy párszor.

Szóval az ellenszenvem nem a klubbnak szól hanem a játékos filózóiájuknak és pár nagy arcú drukkerüknek. :)
  • ReszegKoldus
    nem is kell, hogy érdekeljen a Fradi, ha nem nekik szurkolsz :)
  • sempronius18
    Hát engem jobban érdekel a még mindig a magyar válogatott, mint Besic, Gerson, Diallo, Jenner, de hát kinek a pap, kinek a papné.
  • ReszegKoldus
    Engem nem igazán érdekel a magyar fociválogatott sikertelensége, már hozzászoktam rég, talán Gellei, vagy Matthäus volt a kapitány amikor utoljára "reménykedve" néztem válogatott meccset...
  • sempronius18
    Nálunk legalább van utánpótlás amit el tud cseszni ez a kókler, az pedig nem csak az MTK-nak, hanem a válogatottnak is fog fájni hosszú távon.
    A Fradinak viszont semmi utánpótlása nincs úgyhogy ott egy kókler edző maximum a csapatnak tudna kárt okozni a magyar focinak nem. :)
  • ReszegKoldus
    Én úgy gondolom, ha van olyan, aki Lipcseit szeretné Fradi edzőként látni, akkor nyugodtan lehet olyan is, aki Bognárt szeretné MTK edzőként látni :)
  • bakkerman
    Jól látod,igazad van! Reméljük így lesz :D
  • sempronius18
    Tönkretenné azt a kevés tehetséget is, aki kijön a Sándor akadémiáról, ha érdekel a magyar foci sorsa ilyet nem kívánsz, hogy ő legyen az edző......
  • ReszegKoldus
    bárcsak elvállalná, akkor idén korábban jön a Karácsony :D
  • sempronius18
    Jó akkor ha tényleg kaszinós lesz az edző elveszti az MTK a szurkolói 10%-át vagyis engem.
  • LSSAHPAUL
    Szerintem ez nagyon jó hír minden magyar számára. Miután kiesik az mtk nb2-be, feljön a helyére egy igazi, szurkoló táborral is rendelkező klub. Sőt, ha több éves szerződést kötnek Bodnárral akkor még pár osztályt zuhannak és kb helyükre is kerülnének.
  • a.carkey
  • bakkerman
    ezt nem tudom elhinni,ebben az országban senkinek se tűnik fel,hogy mennyire GÁZ A CSÁVÓ,amit csinál a sport tv-n?? Én már azt csodálom,hogy az nb3-ban mégis valakinek ő kell,mint edző...egy nulla ez az ember,már-már Tornyi Barnabás szintű dilettáns,de ő legalább visszavonult a médiától,ennek a köcsögnek is így kéne döntenie végre
  • ressy14
    Úgysem vállalja, mert ő most egy kőkemény projekten dolgozik az nb 3-ban, a Paks kedvéért sem mondott le róla.

Ha mégis, akkor lesz az mtk-nak pár másodosztályos éve.
  • Narxis
    Úristen.. :D
  • ReszegKoldus
    Garami Józsefet Bognár György válthatja a kispadon

azigen :D
  • Láma!
    megkockáztatom, hogy a görögök nem jutnak tovább abból a csoportból...
    franciáknak tényleg mákjuk volt.
  • Zenszkij
    Franciák, görögök micsoda mázlisták! Az A és a B csoport kemény lehet!
  • a.carkey
    VB sorsolás:

A-csoport: Brazília, Kamerun, Mexikó, Horvátország
    B-csoport: Spanyolország, Chile, Ausztrália, Hollandia
    C-csoport: Kolumbia, Elefántcsontpart, Japán, Görögország
    D-csoport: Uruguay, Olaszország, Costa Rica, Anglia
    E-csoport: Svájc, Ecuador, Honduras, Franciaország
    F-csoport: Argentína, Nigéria, Irán, Bosznia
    G-csoport: Németország, Ghána, Egyesült Államok, Portugália
    H-csoport: Belgium, Algéria, Dél-Korea, Oroszország
  • [HUN]FaTaL
    Ez meg régi már :D
  • bakkerman
    na ez viszont lecsapta a biztosítékot nálam :D csak spoilerbe rakom,annyi emtéká drukker van,mindenhol ott vannak,félek hogy lefigyelnek
  • bakkerman
    a trollfoci már annyira sajátja az országnak,és a magyar futballnak,hogy szerintem ebben a topikban is elfér egy-egy kibaszott jó kép. Persze nem mindennap,de 2-3 naponta,hogy éppen valamivel feldobjuk itt a hangulatot (a sok sivár sztori között) simán jó :D

(amúgy ez a gyaka theft autos tényleg szar)