Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Melyik a kakukktojás? <#nevetes2>#nevetes2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ludolf gólt lõtt a Gyõl ligakupa meccsén
Biztos nem akart kilógni a sorból, ha jól emlékszem ez volt az, ahol a Csanádpalota kezdõjében egy rakás román volt 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"allergiás a kadarkára"
honnan a francból szedik ezeket a baromságokat? 😄 elképesztõ 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Bizzzzztossssan így van, ha õk mondják.
Dum spiro, spero.
Az állam által fentartott Fradi befizeti az állam által fentartott MLSZ-nek......alááá a pínz forog
A magyarázat szerint a hazai rendezõk az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelõzõ tíz percen keresztül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
sztem idõvel a Honvéd is, meg a Gyõr dobogóközelbe.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Jobban mutatja talán az erõviszonyokat, hogy piros lap nélkül a Pécset nem egyszerû verni, pláne otthon. Ha nekünk azért vert 4et a loki mert jobbak, akkor Pécsen hogy vesztettek pontokat ahol mi nyertünk?😊
a jelenlegi 4 pontnál nem lesz több az elõnye,
4 pont meg behozható (feltéve ha Csukics nem töri el megint valakinek a lábát a csapatból...)
www.smart-bus.hu
A Fradi - Kecskemét kínszenvedés volt, de jól mutatta, hogy középen és hátul egyelõre gondok vannak a Fradival. Ha beálltak nem nagyon tudtunk mit kezdeni velük, ha meg jöttek, akkor meg voltak lehetõségeik, és nem nagyon tudtunk vissza támadni...
Mondjuk egy kis szerencsével ki is tömhettük volna õket...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu