Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahogy nézem a román tévéseket sem kell félteni:
"A román televízióban bizonygatják, hogy a magyar nép vad és erõszakos."

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

egy diósgyõrit leszúrtak, egy lilával 4 steauás bánt el,járja a netet a bukott Viola Kaos drapi, 400Fradistának se mondja meg senki meddig sörözhet a belvárosban, ennyi

Narxis
Szerintem a románok rengeteget gyengültek az elmúlt évek alatt, korábban se voltak sokkal jobbak nálunk, de látszott rajtuk, hogy jól összerakott válogatott. Nem tudom, hogy sikerült így szétesniük. Én ezt a mostani selejtezõs meccseik alapján mondom. A kérdésre válaszolva szerintem max. egálban vagyunk de semmiképp nem jobbak.

Láma!
Jó azért ez is ám egy színvonal, pláne hogy kb minden "káromkodás" valamilyen elhíresült neten keringõ hanganyagból van.
Szóval valszeg kamu az egész.

[HUN]FaTaL
Magyarellenes atrocitások

Egy másik történet szerint román szurkolók egy csoportja betörte egy magyar rendszámú mikrobusz szélvédõjét a Segesvár-Brassó országúton a Maros megyei Szászkézd (Seschiz) környékén. „Nem tudjuk miért álltak meg, és volt-e szóváltás közöttük. A román csoport néhány dobozt dobott a magyar rendszámú gépkocsi felé és betörték két ablakát. A rendõrséget egy órával késõbb értesítették és rongálás miatt tettek feljelentést a segesvári rendõrségen” – mondta Gabriela Stoica rendõrségi szóvivõ.

Bukarest központjában pedig egy, a csoporttól leszakadt magyar szurkolót vertek meg ismeretlenek: a sértett kisebb sérülést szenvedett, amit a kihívott mentõautóban azonnal elláttak – közölte a Mediafax hírügynökség.

http://goo.gl/gd6Zi5

aki esetleg nem tudná: Erdélyben a tápos szó, az bizony negatív, jelentése satnya, girhes

sajnos igaz lehet, pláne, hogy a fél világ ki van már megint hegyezve ránk 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

[HUN]FaTaL
És ha õk a csimpánzok szintjén vannak (lettek volna), akkor nekünk is azon a szinten kell lenni? Szánalmas.

LasDen
az egy dolog, de attól még nekünk nem kell primitívnek lenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
azért õk is igencsak törtek-zúztak volna pesten,persze ez nem mentség,csak mielõtt elkezdjük szidni a sajátjainkat gondoljunk bele mit szóltunk volna ahhoz,ha 3000 román szétbasz pár kávézót meg buszmegállót

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
mert meg kell mutatni a "szarházi románoknak", hogy ki a felsõbbrendû...
szánalmas

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Félig-medidg igaza van.

De azért kiváncsi lennék mi lett volna pesten, ha nem zártkapus a meccs. Még az is lehet, hogy jobb volt az úgy..

Lehet alapból zártkapusnak kellett volna lennie ennek a meccsnek is és akkor nincs balhé.

[HUN]FaTaL
Nem értem miért nem lehet ember módjára viselkedni. Semmi baj, majd kapunk pontlevonást, vagy kizárnak a picsába, aztán lehet megint károgni, hogy "deamocskosuefaszarfifa".

Youtube komment:

"

Ti szarrátáposodott vadmarhák! Ezt a pofátokon kifosott szarozást majd mi Erdélyi Magyarok,Székelyek,Csángók fogjuk megízlelni jó hosszasan a románok ótvaros,csimbókos segglukán keresztül miután ti visszahúztátok a turórudis beleteket a dunakavicsos Pestre,hogy a külföldi focistákból álló fradiért üvöltözhessetek.Maradtatok volna otthon a retkes picsátokon s a pusztába hupákóltatok volna inkább bazmeg,hogy az a nagytalpú orbánisten rohassza rátok az eget !

Viselkedésbõl eddig az oláhok vezetnek.

"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
"15.17: A román sportportálok egyre csak közlik a rendkívül aggasztó képeket, amelyeken az látható, hogy a magyar szurkolók törnek-zúznak, a csendõrökkel verekednek. Így a végén a második hely megszerzése esetén sem lesz esélyünk kijutni a vb-re…"

akkor mindegy mi lesz az eredmény sajnos...

bakkerman
na az bebaszna rendesen 😄

ressy14
mi meg az észtektõl 😄

Dum spiro, spero.

Zenszkij
<#eljen>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

A Törököktõl úgyis kikapnak... 😊

www.smart-bus.hu

Ezek tények, de pollux azt kérdezte papíron jobbak-e! 😊 Ha esetleg kikapunk, remélem lesz benne annyi csibészbecsület, hogy nem jön kárörvendeni... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
Ellenünk még egyszer olyan szarul nem fognak játszani, az tuti. Nyomja õket is a tét és román közvélemény, az X-szel nem fognak megelégedni, ha már ma eldönthetik a 2. hely sorsát elméletben.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Egyénileg jobbak, de csapatként nem biztos, ráadásul elég sokan összevesztek az edzõvel, szóval a csapategység nem lehet valami jó.

Persze ellenünk aztán biztos jó lesz...

A budapesti meccsen nem mutattak sokat.

Jobb...

www.smart-bus.hu

polluxware
Román csapat jobb vagy rosszabb? papiron?

polluxware
Hát máma lesz a nagy MECCS!!!

nekem már van tippem<#vigyor5>

[HUN]FaTaL
<#eljen><#taps>

Elég nagy volt az érdeklõdés utána, gondolom nem véletlenül! 😊

www.smart-bus.hu

<#taps>

www.smart-bus.hu

passatgt

Legyen igaza😊

passatgt
A jobb oldalon harciasan labdát szerzõ Kovácsot borították fel a tizenhatoson belül, amely után a játékvezetõ teljes joggal a tizenegyespontra mutatott. A Videoton játékosa nagyon szerencsétlenül fogott talajt, le is kellett cserélni, Róth Antal elmondása szerint kulcscsonttörést szenvedett, így hetekre harcképtelenné vált.

:S

ReszegKoldus
Ez az U-21-es meccs nagyon jó. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Németh mondjuk még hagyján is,holland élvonalban játszik

bakkerman
ja,így indult Filkor,Németh,meg a többi nagy reménység 😄

LasDen
19 éves, nem 23-4....a kölcsön csak jót tehet neki...

bakkerman
3-4 év ide-oda kölcsönadva,aztán vagy Vidi vagy Fradi,vagy Russzija

ressy14
hát mivel kölcsönadták a 3-ad osztályba, gondolom úgy vannak vele, mint a Liverpool volt Némethtel, és a Samp volt Komannal

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Utólag jobban zavar a kezdõcsapat, mint elõtte, de itt most erre volt szükség.

Pár napja néztem a transfermarkton, hogy a vidi, újpest, gyõr keretében nagyobb százalékban vannak külföldiek, úgyhogy az egyelõre annyira nem zavar (persze nem is jó), majd úgyis leelõzzük õket télen vagy jövõ nyáron ebben is 😄
De ha így haladunk, akkor az Arsenalt is (mondjuk mi már legalább egy ligakupát nyertünk mostanában<#beka3>)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Errõl a Novothny gyerekrõl mit gondolnak nápolyban? Mer oké, hogy itthon ajnározzák, de kint mit várnak tõle? vagy csak egy x+1 játékosként tekintenek rá? 😄

Láma!
Mivel védõnk nincs aki magyar, csak a támadó szekcióba tehetett volna.
Viszont ott meg Diallonak, Tulipánnak, és a többieknek KELL a meccs hogy szokjanak össze, hiszen õk azok akiket az elsõ csapatba igazoltak.

Nyilván ha tartják a taktikai utasításokat (amiket nem tettek meg, hallva Monizt meccs után), akkor sokkal simább a meccs és 3-0 után cserélt volna, mert onnan gála meccs, de így...

...én már hallottam hogy az új stadionban a kapu mögött nem is Springer szobor lesz hanem Nelson Mandela..

zavaró, az még inkább hogy nem látom Valpoort elõnyét... szemben mondjuk a trininadival vagy Diallóval. De a fehér Tulipán erényét se látom, mert neki az NB2 is erõs lenne. Szóval zavaróbb hogy csak egy magyar...

Én is így gondolom! 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
A Fradinál, ha lesznek megfelelõ szintû játékosok, akkor szerintem nem kérdés, hogy a magyarok fognak játszani.

Lásd: Nõi kézilabda 😊

Durva, de azért nem ez az elsõ csapatunk... No meg, ha ez kell a bajnoki címhez, a nemzetközi szerepléshez, ezáltal a szponzorokhoz, további fejlesztésekhez, akkor leszarom...

Akkor fog ez igazán zavarni, ha 5 év múlva is ez lesz a helyzet...

www.smart-bus.hu

Ez azért nagyon freudi hogy egyedül Kuruc a magyar

Szerintem is idõvel szép lassan beérik az akadémiák munkája... abban meg csak bízni lehet, hogy nem csak technikailag, hanem mentálisan is faragják õket.

www.smart-bus.hu

DaemoonHunter
A tegnapi fradi meccsbõl kiindulva azért van 1-2 reményteli dolog szerintem, mármint ami az utánpótlást illeti(pl amikor Mateost bolondították) de ide lehet venni a Sopron védelmét, ami igaz hibázott, de láttam bennük hogy simán felérnek késõbb sokkal jobb szintre is. Ami viszont aggaszt, hogy hiába van pár ügyes játékos, érdekes mód mire felnõnek vagy NB1 be kerülnek eltûnik belõlük a hajtás meg az alázat...

Engem zavar, ezt már túlzásnak tartom, viszont tudom, hogy nincs más, egyelõre ez van. A nulla utánpótlásunkból hiába akarunk saját nevelésû játékost, ha nem ütik meg a szintet. Valamire való magyar játékost meg nem tudunk kivásárolni a szerzõdésébõl... azt ne feledjük, hogy a külföldiek zöme pedig ingyen jött, és azért a java részük minõségi játékos... ennyiért ilyen szintû magyarokat nem tudtunk volna igazolni...

No meg azért már most van egy magyar tengely, amire hosszabb távon is lehet alapozni. A Jova, Gyömbér, Holman, Böde, Hidvégi ötös azért nem rossz...

Ahhoz, hogy a saját utánpótlásunkból évente legalább 3-5 Fradi szintû játékos kerüljön ki, hosszú évek kellenek! :S

www.smart-bus.hu

Narxis
haha jó válaszok 😄

De most komolyan, a Fradi szurkolókat nem zavarja ez a sok légiós? Vagy csak a siker számít? Mondjuk úgy konkrétan engem nem zavar inkább csak fura. Moniz viszont szépen összerakta õket, ez azért megsüvegelendõ.

Fõleg az õ szerencséje! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
még szerencse, hogy nem labanc 😄

Dum spiro, spero.