Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
mennyi az az ennyi?
jelen pillalatban még mindig harcban vagyunk a 2. helyért az elég soknak számít...

amit inkább be kéne ismerni, hogy nem megfelelõ a válogatott szakmai stábja, mert sorra azokon mennek el a meccsek, hogy a játékosok nem bírják el fejbe a meccseket...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Amúgy gratulálok a nagy magyar szurkolóknak is akik a kint lévõk egy részét alkották, (a kivételnek akik szurkolni mentek ki nem tisztelet.)

1. Csinálták a mûbalhét amivel elérték, hogy a hasonló román fajtársaik, majd a védtelen romániai magyarokon csattogtassák az ostort.
2. Bent lesznek a Román csízbe azokkal a képekkel, hogy egy kettõ már a megérkezéskor magatehetetlenül fetreng a sok piától a vonaton.
3. Apjuk faxát a román rendõröknek is te a kórházba kerülõk nagy részét alkoholos kóma miatt kellet kórházba vinni.
4. Kimennek a mecsre feketében!!!!!.
Baxátok meg a fekete melyik nemzet színe, mert a magyaré nem!?
5. Meg amúgy is faxom kivan, hogy pár kopasz azt hiszi, hogy õk az igaz magyarok és õk képviselik Magyarország érdekeit.

Számomra ezek a dolgok még megalázóbbá tették a tegnapot, ha off töröljétek ki nem bánom, de ez kikívánkozott.
DasIsFuck
így van, egyszerû az indok, mégpedig az h a játékosaink nem bírják a tétet ez lelki probléma amivel komolyabban kellene foglalkozni a válogatott szkamai stábjának.

egyébként az nem gond a fifánál, hogy itt nyílt magyargyalázás folyt mára megelõzõ napokban is, csak az, hogy egy izrael elleni barátságos mérkõzésen 5 ember zsidózik valamelyik szektorban?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Most miért?

Látod a Románok építettek egy modern 55 ezres arénát és simán le is aláztak minket 55 ezer ember elõtt.

Ez a meccs már akkor eldõlt mikor a Románok szétordították a magyar himnuszt.
Full HD-ban nagy képfelbontás mellet lehetett látni ahogy csorog le a húgy az aranylábúink combján, ezt 25K ember az omladozó puskásba nem éri el.
Narxis
Igen, köszönöm. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Egy olyan ami a románoknak van, tökéletesen megfelelne. Mondjuk lehetne jövõre a Fradi stadionjában is játszani inkább.

ressy14
akkor építsünk egy 100 ezres stadiont, a pályától 1 méterrel legyen az elsõ sor, és mindenkit megbaszunk itthon 😄

akkor is ilyen szarul játszottunk volna, ha zártkapus meccs lett volna ez is, már eleve teli gatyával mentünk fel a gyepre, volt valami tétje meccsnek és egybõl magunk alá csináltunk

Dum spiro, spero.

passatgt
Egyébként szerintem most látszott igazán, hogy milyen fontos egy normális stadionban játszani, ha itthon is ennyi ember és ilyen szurkolás lett volna, tartható lett volna a 2-1 és egészen más a tétje ennek a meccsnek. Alapból fele annyi szurkoló megy a Puskásba, ráadásul így is baromi messze van pályától a lelátó, szerintem ez rengeteget számít minden csapatnak.

ressy14
akkor a hollandokat alázzuk kétszámjeggyel légyszi légyszi 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Andorrával a jövõben komolyan számolni kell, nem csoda ha megverik a hollandokat. Csak mi tudjuk majd õket megverni, köszönhetõen Szabics utolsó perces szóló-góljának.

Dum spiro, spero.

passatgt
jó, legyen egy andorra-holland X, csak akkor nagyon meg kell vernünk valakit, hogy gólarány jobb legyen😊

Sippie
nem sci-fit kért szerintem 😄DDDD
passatgt
Hollandia meglepetésre kapitulál Andorrával szemben, amit egy ellenünk elkövetett vereség fog követni. Utolsó fordulóban Törökország vért izzad a 2. hely megszerzéséért, itt is kikap az Oranje.

Mi természetesen 9 pontot gyûtünk be az utolsó 3 fordulóban.

Törökország megveri románokat is, így a román válogatott 19 ponttal zár. Nekünk 20 pontunk lesz, hollandoknak 19, törököknek 19. Csoportelsõként sima továbbjutás.

Megfelel?😊

Csak egy kis érdekesség arra vonatkozóan, hogy jó ötlet-e az amatõr foci...
Amatõr focit? Ugyan már
Sippie
szép álom 😄 politika mentes... 😄DDDDD
ressy14
Kedden ezt szeretném olvasni este 11 órakor:

Magyarország - Észtország 0:5
100 nézõ. A mérkõzést követõen a Magyar Labdarúgó Szövetség feloszlott, az új labdarúgó szövetség megalakulása folyamatban, szereplõi mind politika mentesek.

Dum spiro, spero.

Narxis
passat írhatna pár optimista hozzászólást, lelket öntene belénk.

Old Kund
Végig néztem a meccset, láttam amit láttam.
De ez a magyarázkodás, tragédia! Még a láttottaknál is szánalmasabb.
Végre álljon már oda valaki és mondja azt,hogy ennyit tudunk és slussz.

Ne rettenj meg soha ellenségedtől! Légy bátor s erényes, hogy szeressen Isten! Az igazat mondd mindig, ha életeddel fizetsz is érte! Védd meg az elesetteket, s légy igazságos! Ez a te esküd.

Sippie
kell a stadion mert építõipar!!!!!4444négy na meg visszafizetik adóban (hogyne)!!! Mert ha lesz jó stadion akkor jó foci is lesz ám, nem tudtad?
dave9004
még Varga is ok volt nekem.
ReszegKoldus
Bogdánon és Bödén kívül a többit vissza se engedném az országba a pályára lépõk közül...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a.carkey
Ezek közül több VB bronzérmes volt. Még a szövkap is. De aztán valamit nagyon elqurtak velük kapcsolatban. 😞

A medve nem játék.

polluxware
magyarán a következõ szir-szar meccset "megveszik"

csak a bunda... az megy😊))

ReszegKoldus
A "szerethetõ" válogatottat lassan le kéne már cserélni "focizni tudó" válogatottra

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
észteket megverik,és folytatódik minden tovább ahogy eddig

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Még megvárják az észtek elleni meccset.

LSSAHPAUL
A nyomorult egervári még azt nyilatkozta hogy kárpótolják a szurkolókat, kezdhetné azzal hogy eltakarodik.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A gond az, hogy ezek a szerencsétlen magyar focisták a nagy büdös semmire keresnek irtózatos pénzeket.
Elvárás semmi, teljesítmény semmi, megy a 90 perc alibizés hetente 1x-2x, aztán havi 500e-1m-5m fizu meg jön. Plusz a fogadási csalások, szponzor pénz, miegymás.

Amíg ezt a szemléletet támogatja az állam (Még száz stadiont! EZRET!), addig nem is lesz itt semmiféle változás.
Narxis
Szerintem itt nem csak a tudással van baj, mentálisan se vagyunk rendben. Le kéne szerzõdtetni Csernust vagy Yodat a Star Wars-ból vagy nem tom...

[HUN]FaTaL
Szar magyar foci meg 30.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Puskás akadémia van 8 éve

polluxware
8 év nem elég????????????????????

mióta szar a magyar foci????

mákostészta?? errõl beugrik valmi?

😊))))))))))

ne haragudj nem rajtad nevetek, csak az ilyen "hamar kaptuk a gólt..." beszólásokon

LasDen
túl összetett a kérdés, én pedig buta vagyok, így nem tudok hozzászólni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
politika flém off pls, különben passatgt mészárlásba kezd 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
És ha lesz egy világverõ válogatottunk, akkor olcsóbb lesz a kenyér és magasabbak lesznek a fizetések?

Nem lehet, hogy egy normális gazdaságpolitika jobbat tenne a sportnak és akkor tudna valóban piaci alapon mûködni, mint normális országokban?

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
mert 8 év alatt ki lehet termelni egy világverõ válogatottat....túlzásokba nem kéne esni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

polluxware
végülis csak 3-0

rosszabbra számítottam

egy kis folyamat ábra:

MILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIÁRDOK -> puckász akadémia -> eredmény=0

azért sztem ezért megérte elvenni a pízt a rokkantaktól, meg a magatehetetlen fogyatékos gyermekektõl<#eljen><#wink>

azükség van erre! így tovább fiúúúúúk

polluxware
háááááááááááááááát

ez eddig gáz...

bakkerman
õk csak a leláltón helyet foglaló Prime Minister úrat biztosítják 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
A mai bukaresti balhé semmi a Puskás - Pápa meccshez képest. Még a honvédséget is kivezénylik Felcsútra.

Dum spiro, spero.

Sippie
Olvass vissza a topikban ahhoz a részhez, ahol megmondja a sok okos hogy márpedig a magyar török-zúzok drukkerek az igaziak, a spanyolok meg csicskák.
polluxware
ezek szurkolók!!! fanok...

csák másik csapat😊)

dave9004
kivel meccsel a Pápa? 😄
polluxware
nem is értem... idehaza hallottál bármilyen rendbontásról mostanában??

szegény B közepet, megint csak gyanusítgatják

nézd meg milyen rendezett vonulnak itt is...

Láma!
A legutóbbi Barcelona bajnoki arany utáni ünneplésben nem is tudom pontosan hány Barca drukkert tartóztattak le, mert randalíroztak a városban...
Ott sem csak a tapsikolás megy, ahogy sehol sem, a szarkazmus felesleges, meg a szemellenzõ is.

azért úgy fest kint sem mindenki egyformán látja az eseményeket (indexrõl, ez is)

Reggel fél 10-tõl délután háromig csendben ittak a teraszokon a magyar szurkolók, a balhé akkor kezdõdött, amikor a rohamrendõrök megpróbálták õket átkísérni a szurkolói zónába. Ráadásul menet közben egy rendõrkordon is útjukat állta, ekkor szabadultak el az indulatok a digisport.ro-nak nyilatkozó helyiek szerint.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

polluxware
jó legyen.. talán a Hofi linket ezúttal elhagyom😉

dave9004
vessétek rám a követ, de én pl magasról lefosom h mit vernek szét abban a fosvárosban. tudom róluk, hogy máshol nem szokták ezt, ott meg felõlem törhetik. románok is megérdemlik, mert kizárt h angyali érintésre béke nobeldijat fognak kapni hamarosan.
most h ezután bárki más mit mond rólunk, meg nem érdekel.
Sippie
ugyan, hiszen õk az igazi szurkolók... a valódi drukkerek, nem azok a buzi spanyolok akik tapsikolnak kúltúráltan a stadionokba... pfejj, még ezt se tudod? há te is a kanapé elõtt nézed a focit biztosan, még sosem hasítottad szét rendõr fejét egy féltéglával mi? nem tudod te mi a jó... éjjenek azigazi szurkolók, akik szétbasszák a stadionokat, tömegközlekedést, stb, me ettõl igazi szurkolás, a szurkolás...

/szarkazmus off