32945
Magyar Foci
-
#26361 úgy nehéz lesz, hogy már nem fog edzősködni sehol sem :D -
sempronius18 #26360 Egyszer már összejött veletek neki a bajnoki cím, másodszor sem lehetetlen. :) -
#26359 akkor többet nem leszünk bajnokok, ahogy azt a fradisták dalolták :D -
sempronius18 #26358 Dr Mezey György az egyetlen ember aki képes bajnoki címre vezetni a Vidit! -
Grenzjager #26357 Moniz apja portugál :) -
#26356 Ezzel a Hali góllal immár ez a 17. forduló 0:0-ás meccs nélkül. Tradíció és minőség. MB1. -
#26355 Egész kellemes meccs volt ez a Vidi - Fradi. -
#26354 Az az edző nélküli csapat taktikában megverte az edzőnket. Ez csak az edzői stáb égése, na meg a vezetőségé, ha hagyják tovább süllyedni a csapatot.
Szomorú lennék, ha már áprilisban eldőlne a bajnokság. -
#26353 azért ez jó nagy cink a Vidinek, hogy kikapott egy edző nélküli rossz formában lévő csapattól -
#26352 Én meg Egervárinak vagy Bognárnak. Igazi futball szaktekintély kell ide.
De maradni fog a portugál vonal, nem térnek át más futball iskolához, ahhoz le kéne cserélni a keret 60%-át. Monizról meg kiderült, hogy kritikus időszakban nem tud mit csinálni a csapattal, hogy észhez térjen, és a védekezéshez sem ért. Jobbat is tudnak szerezni nála remélem. -
#26351 "Információink szerint a mai vereséggel erősen kérdésessé vált José Gomes vezetőedző fehérvári jövője. A héten a Videotonnál ezt még cáfolták, de úgy tudjuk a kupakieséssel megingott a szakemberbe vetett bizalom és ezen a helyzeten csapat a mai, Ferencváros elleni teljesítmény sem változtatott."
Moniznak örülnék helyette... -
:) -
#26349 tegnap néztem hogy egy vendégcsapat se nyert a fordulóban, gondoltam ma a haladásnak lehet esélye... -
Zenszkij #26348 Legalább 5 percet fog hosszabbítani ez a tetű. -
#26347 sérülése óta nem az igazi, ettől függetlenül a vidinek nagyon jól fog jönni egy kis szünet -
#26346 hát tény, hogy megfújja a hazai pályát a spori, nem is kéne egy darabig meccset vezetnie -
Grenzjager #26345 Szerintem Fehérváron érdemes elgondolkodni, hogy eleget fejlődött e Kiskokó José Gomes alatt... lassan már nem "kis". -
#26344 most meg szerintem böde volt lesen -
#26343 mindenképp les volt, csak szerintem nagyobb, mint amit a kép mutat:) -
#26342 ilyen erővel kb az összes vonal fura, szóval vagy a valóságban se rajzolták a pályára a 16-os vonalát párhuzamosan az 5.5 és az alapvonallal, vagy les volt :) -
érdekes ez a kép... egyrészt a bejelölt rész felül kilóg az oldalvonalnál, másrészt az egész 16-os kicsit furcsának tűnik, mitnha egy trapéz lenne... -
Grenzjager #26340 Inter Turku(fin) vagy Inter Zapresic(cro), oda ezek fain mutatók:) -
#26339 http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legiosok-dzsudzsak-elegedett-a-dinamo-oszi-szezonjaval-2300403
"A magyar játékos 15 fordulót követően 1 gólt és 1 gólpassztszámlál a bajnokságban."
:D:D
és ő akar menni a poolba vagy az interbe?:D:D
nevetséges -
#26338 Juhásztól micsoda védekezést láthattunk, még meg is állt egy kicsit, hogy busai simán megkapja a labdát:D -
sempronius18 #26337 Otigba védő létére gólerősebb lassan, mint Némó meg Adorján. -
#26336 Otigba, Stieber gól. -
#26335 Egész csapatra gondolt. -
sempronius18 #26334 Van nekik jó Whiskey-jük az széppé tesz a ronda nőiket, úgyhogy ez amit felvázoltál máris működőképes elgondolás. -
#26333 Tehát a két nemzet jó tulajdonságaiból lehetne egy jó válogatottat építeni? :D
Fel kell csinálni pár ronda skót nőt vagy ők csinálják fel a mi szép nőinket. Tessék választani. :D -
sempronius18 #26332 Ok akkor félre értettelek, a hazait nem láttam.
Kint viszont simán kikapott a Paks, ha jól emlékszek.
A Technika meg a favágó Skótoknak tényleg nem erősségük, náluk azért ezen a téren jobbak vagyunk, csak ők tudnak ütközni.
A kijutásaikról meg ők sem híresek. Azt hiszem 98-ban voltak kint utoljára azóta semmivel sem jobbak, mint mi válogatott szinten. -
#26331 Kint voltam, lefociztuk őket, elhiheted. Több helyzetünk volt, csak a kapu előtt szerencsétlenkedtünk. -
#26330 mert a skótok hova jutnak ki?:D
álítom a skótoknak még annyi esélyük sem szokott lenni kijutni egy-egy selejtező csoportból mint nekünk...XD -
sempronius18 #26329 Szerintem Ressy14 ironizált. A Hearts anno hab könnyen verte ki a Paksot. -
#26328 " talán többet futnak és ütköznek"
és ez pont elég is ahhoz,hogy már 27 éve ne jussunk ki sehova. Főleg a mai modern fociban. Hiába csinálja meg a buzi cseleit Balázska,vagy az ungvári gyerek,ha egész meccsen negyedannyit futnak meg ütköznek mint egy román játékos,vagy akár egy bosnyák,és beszarnak ha már jön az ellenfél. -
#26327 Anno a Paks lefocizta a Hearts-ot, az akkori skót 3. helyezettet. Szóval tényleg nem nagy durranás a skót foci, talán többet futnak és ütköznek, de ugyanolyan favágók, mint mi. -
sempronius18 #26326 Jó azért nem akarok Bognár Gyuri, vagy taktikus lenni, de Skót bajnokság a Celticet és Rangerst (élet 2010-ig) leszámítva tényleg nem nagy szám.
Ráadásul László Csabát a következő évben ki is rúgták a gyenge szereplés miatt.
Mind1 Rutten jött ő sokkal jobb mind2-nél. -
#26325 Mármint hogy értve azt a két-két embert? Posztonként 2 ember vagy egész csapatként? Előbbi a velünk kb. azonos lakosságszámmal rendelkező országoknál sem szokott összejönni, kivétel egy-két példát. Inkább az a jellemző, hogy olyan országok pótselejteznek vagy esetenként kijutnak a VB-re vagy EB-re, amelyek keretének nagyjából a fele játszik ezekben a bajnokságokban, a másik fele pedig kisebb európai vagy az adott ország bajnokságában.
Akkor sem voltunk előrébb, amikor Koman az olaszoknál, Vadócz és Pintér a spanyoloknál, Dzsudzsák, Babos és Fehér Csaba a hollandoknál, Gera az angoloknál és Huszti a németeknél játszott majdnem minden meccsen.
De ha nem zakózunk ekkorákat Ruttennel és Dzsudzsákot vissza tudja építeni a PSV-s szintjére, akkor már megérte őt idehozni. -
#26324 pedig jobb lenne LCS is faszrajzolónál,mert legalább ő nem ebben a fos magyar közegben edzősködik már jó ideje -
#26323 skót bajnokságból kiesni is többet ér, mint a magyart megnyerni :D -
#26322 Szerintem ennél csak jobb lett.