Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelen pillalatban még mindig harcban vagyunk a 2. helyért az elég soknak számít...
amit inkább be kéne ismerni, hogy nem megfelelõ a válogatott szakmai stábja, mert sorra azokon mennek el a meccsek, hogy a játékosok nem bírják el fejbe a meccseket...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
1. Csinálták a mûbalhét amivel elérték, hogy a hasonló román fajtársaik, majd a védtelen romániai magyarokon csattogtassák az ostort.
2. Bent lesznek a Román csízbe azokkal a képekkel, hogy egy kettõ már a megérkezéskor magatehetetlenül fetreng a sok piától a vonaton.
3. Apjuk faxát a román rendõröknek is te a kórházba kerülõk nagy részét alkoholos kóma miatt kellet kórházba vinni.
4. Kimennek a mecsre feketében!!!!!.
Baxátok meg a fekete melyik nemzet színe, mert a magyaré nem!?
5. Meg amúgy is faxom kivan, hogy pár kopasz azt hiszi, hogy õk az igaz magyarok és õk képviselik Magyarország érdekeit.
Számomra ezek a dolgok még megalázóbbá tették a tegnapot, ha off töröljétek ki nem bánom, de ez kikívánkozott.
egyébként az nem gond a fifánál, hogy itt nyílt magyargyalázás folyt mára megelõzõ napokban is, csak az, hogy egy izrael elleni barátságos mérkõzésen 5 ember zsidózik valamelyik szektorban?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Látod a Románok építettek egy modern 55 ezres arénát és simán le is aláztak minket 55 ezer ember elõtt.
Ez a meccs már akkor eldõlt mikor a Románok szétordították a magyar himnuszt.
Full HD-ban nagy képfelbontás mellet lehetett látni ahogy csorog le a húgy az aranylábúink combján, ezt 25K ember az omladozó puskásba nem éri el.
akkor is ilyen szarul játszottunk volna, ha zártkapus meccs lett volna ez is, már eleve teli gatyával mentünk fel a gyepre, volt valami tétje meccsnek és egybõl magunk alá csináltunk
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Mi természetesen 9 pontot gyûtünk be az utolsó 3 fordulóban.
Törökország megveri románokat is, így a román válogatott 19 ponttal zár. Nekünk 20 pontunk lesz, hollandoknak 19, törököknek 19. Csoportelsõként sima továbbjutás.
Megfelel?😊
Amatõr focit? Ugyan már
Magyarország - Észtország 0:5
100 nézõ. A mérkõzést követõen a Magyar Labdarúgó Szövetség feloszlott, az új labdarúgó szövetség megalakulása folyamatban, szereplõi mind politika mentesek.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De ez a magyarázkodás, tragédia! Még a láttottaknál is szánalmasabb.
Végre álljon már oda valaki és mondja azt,hogy ennyit tudunk és slussz.
Ne rettenj meg soha ellenségedtől! Légy bátor s erényes, hogy szeressen Isten! Az igazat mondd mindig, ha életeddel fizetsz is érte! Védd meg az elesetteket, s légy igazságos! Ez a te esküd.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Elvárás semmi, teljesítmény semmi, megy a 90 perc alibizés hetente 1x-2x, aztán havi 500e-1m-5m fizu meg jön. Plusz a fogadási csalások, szponzor pénz, miegymás.
Amíg ezt a szemléletet támogatja az állam (Még száz stadiont! EZRET!), addig nem is lesz itt semmiféle változás.
mióta szar a magyar foci????
mákostészta?? errõl beugrik valmi?
😊))))))))))
ne haragudj nem rajtad nevetek, csak az ilyen "hamar kaptuk a gólt..." beszólásokon
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem lehet, hogy egy normális gazdaságpolitika jobbat tenne a sportnak és akkor tudna valóban piaci alapon mûködni, mint normális országokban?
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
rosszabbra számítottam
egy kis folyamat ábra:
MILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIÁRDOK -> puckász akadémia -> eredmény=0
azért sztem ezért megérte elvenni a pízt a rokkantaktól, meg a magatehetetlen fogyatékos gyermekektõl<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
azükség van erre! így tovább fiúúúúúk
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
szegény B közepet, megint csak gyanusítgatják
nézd meg milyen rendezett vonulnak itt is...

Ott sem csak a tapsikolás megy, ahogy sehol sem, a szarkazmus felesleges, meg a szemellenzõ is.
Reggel fél 10-tõl délután háromig csendben ittak a teraszokon a magyar szurkolók, a balhé akkor kezdõdött, amikor a rohamrendõrök megpróbálták õket átkísérni a szurkolói zónába. Ráadásul menet közben egy rendõrkordon is útjukat állta, ekkor szabadultak el az indulatok a digisport.ro-nak nyilatkozó helyiek szerint.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
most h ezután bárki más mit mond rólunk, meg nem érdekel.
/szarkazmus off