32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #26401 Szabó Gyurkával nem kell foglalkozni....
Valószínű egyébként, hogy valami háttéralku részét képező barter keretében jön a Honvédhoz a sok hulladék Olasz, meg a bundás Lanzafame is, amiért Gyurka jó pénzt kap. -
Grenzjager #26400 Lényegtelen hogy kis hal vagy nagy hal, mert az MB1 tisztasága forgott veszélyben! Röhej, hogy ha magyar játékos ellen indul eljárás az nem játszhat itthon, aztán szlovák harmad illetve osztrák ötöd osztályban vígan elél KontaBarbi Németh Norbartje ...mert még nem ítélték el... ugyanígy volt Lazannya is, ezért ment külföldre, a Honvédhoz. Csak akkor mit pofázik az MLSZ meg Hemingvéj a sport tisztaságáról? Mert amikor leigazolták és elfogadták a játékengedélyét tudták, hogy eljárás alatt van. -
#26399 a nagyhalakat nem fogják lecsukni,abban biztos lehetsz :) mint ahogy aki 1 millió forinttal adót csal az hamarabb fog börtönbe rohadni,mint aki 200 millióval. -
Grenzjager #26398 -
sempronius18 #26397 Azt szerintem már mind eladományozta szegény gyerekeknek és vett belőle pár lélegeztető gépet a helyi kórháznak.
(Na meg úgy hallottam sok pesti fiatal hölgyet támogatott belőle némi ellenszolgáltatás fejében.) -
#26396 de azért a pénz jól esett neki amit felvett -
sempronius18 #26395 Félreérted.
Azt sajnálom, hogy még őt megbüntetik a főnökei röhögnek a markukban.
Amúgy én Lanzafáménak már csak a pofájára adtam volna 1 év letöltendőt. -
Grenzjager #26394 sajnálod Lanzafamét? meghurcolják?
Na ne, vedd be gyorsan a reggeli gyógyszered!
(igazad lehet h kis hal, de a kis halnak is k... a..t!) -
sempronius18 #26393 Én még valahol sajnálom is.
Valószínűleg ő csak egy kis hal volt mégis őt hurcolják meg. -
Grenzjager #26392 Az MLSZ és Hemingvéj harca a tiszta becsületes labdarúgásért megkérdőjelezhetetlen!!
Vesszen rasszizmus hogy rohadjanak meg az ultrák! -
#26391 Lanzafame 1 hónap börtön + 16 hónap eltiltás -
sempronius18 #26390 Vécsei Honvéd --> Galata?
A kis Mancini ajánlásával. -
#26389 Azért aki nem Bödére szavazott az nem vette komolyan a kérdőívet, vagy nem ért a focihoz. -
#26388 a címét nézzétek :DDDDDD
legalább jó humorral van megáldva az nso szerkesztője,azt a két balfasz szombathelyi gyökeret megemlíteni mint dream team játékosok :DDDDDD -
sempronius18 #26387 Csak a 2. legjobb csajozós szöveg azután, hogy "alapító tagja vagyok az első magyar Transformers fanclubnak" -
#26386 hülye vagy? legjobb csajozós duma, niagara lesz tőle a bugyikban :D -
sempronius18 #26385 Azt is letagadom, hogy regelve vagyok az sg-n :) -
#26384 mindenesetre ha egy ismerősöd vagy barátod kérdezi,hogy mit csináltál tegnap délután,azt semmiféleképpen se mond,hogy az SG-n osztottam egy embert a magyar válogatott topikban :DDDDDDDDD -
sempronius18 #26383 Az biztos így utólag én sem vagyok valami értelmes, ha képes vagyok ilyenekre elszúrni egy vasárnap délutánt. -
#26382 Na ja! Nem akartam beleszólni a vitátokba, de szerintem a vasárnap délutánt értelmesebben is eltölthettétek volna. :) -
sempronius18 #26381 Na b+ ezért netharcoltam tegnap. :( -
sempronius18 #26380 Lett volna esélyük akkor is, ha nem iq70 taktikával állnak ki.
Annyi lett volna az egész, hogy egy magas védőt ráállítanak szoros emberfogással a vörhenyes Kovácsra. -
#26379 [URL=http://sportgeza.hu/futball/2013/12/09/cafol_az_mlsz_nincs_meg_a_kapitany/]Cáfol az MLSZ, cáfol a holland, nincs meg a kapitány/URL] -
#26378 most a barcát is megvernék, ha éppen ott lennének, dehát nincsenek ezért így nem tudják. -
#26377 Elég nagy az arca, kövesd lehet jobb eredményt érne el mint ezek :D -
#26376 Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"
Most, miután 2 gólos előnyről leikszeltek a mezőkövesddel...oké -
#26375 csak úgy nem utazgatnak ezek a nyugati biszem baszom edzők olyan országba tárgyalni ahol nem akarna edzősködni...szóval ő lesz az tutko :D -
#26374 Amint arról már beszámoltunk, Thomas Doll tegnap a helyszínen nézte meg a Ferencváros Videoton elleni bajnokiját. Úgy tudjuk, a szakember tárgyalt is a klubvezetőkkel, majd visszautazott Németországba, hogy átgondolja, milyen feltételekkel szerződne Magyarországra. A héten választ adhat.
ugyanaz lesz a sztori mint Ruttennel,ha már azt mondja hogy gondolkodik,akk tuti a dolog,szerintem péntekig legkésőbb bejelentik hogy ő lett a befutó -
#26373 hehehe tényleg :D eléggé kiszámítható volt a sztori :D -
#26372 #25768
ideje volt már :D -
#26371 Újabb akadémista kerülhet fel a felnőtt csapathoz Felcsúton,a 31 éves feltörekvő tehetség,Torghelle Sándor a csapattal edz,és profi szerződést is kaphat a méltán híres saját nevelésűeket foglalkoztató PAFC-nál. Így olyan,szintén saját nevelésű csillagokkal játszhat majd együtt mint a borsodban született Francisco Gallardo,Uros Nikolic,vagy a kiskamasz Czvitkovics Péter. -
#26370 meg Trond Sollied. Mindkettő remek választás lenne,de nyílván rajtuk múlik a dolog,nem a Fradin :D -
#26369 "Thomas Doll, a Hamburg és a Borussia Dortmund korábbi trénere a Ferencváros egyik edzőjelöltje" -
Grenzjager #26368 A vörös csillag kint van még az MTK címeren a főépületükön? pár éve még kint volt...
Mennek szépen a Vasas a mellé, főleg ha Csikit elvszik a Diók. -
#26367 Mondjuk ha én meccsre járnék tuti neten venném a jegyet. Am. meg ez az MLSZ hülyesége miatt van, nem? 5 adatot felvinni meg ilyenek? -
#26366 Hú van a vidinél egy Samuel Jackson hasonmás csak randább, na az a fószer remélem még évekig ott marad :D -
#26365 A libások nincsenek hozzászokva 200-300 nézőhöz, be is szart a rendszer :D
A szurkolóktól persze nem kell elnézést kérni, sőt megint ők a hibások, hogy ha már az a sok focibuzi arrogáns faszfej elmerészel menni Budapestre megnézni a bevándorlók elleni meccset, és ezen felül még nem is az interneten veszik meg a jegyet, akkor szívják csak a Sport utcai húgy szagot, és kotródjanak vissza BAZ megyébe.
Eddig is tudtam, hogy a kiválasztott népnek vastag a bőr az arcán, de ez már picit túlzás.
Mit akarnak ezek 5 ezres átlagnézőszámot, ha pár százat sem tudnak kezelni?
Kiakadtak a Diósgyőr szurkolók: Itt az MTK közleménye
"A mérkőzésre érkező vendégszurkolók létszámáról azt az információt kaptuk, hogy a mérkőzésre nem érkeznek nagy számban, mert a Klubvezetésnek és a szurkolóknak a viszonya megromlott, a diósgyőri drukkerek bojkottálják a mérkőzéseket, és a szombati munkanap miatt sem kell 50 maximum 100 szurkolónál többre számítani.
Az MTK stadionjába a beléptető rendszer telepítése óta a vendégszektorban összesen két pénztár került felújításra, két pénztárba telepítették a rendszert, melyekkel eleget tudunk tenni a törvényi előírások szerinti jegyértékesítésnek. Ezeket a pénztárakat profi jegyértékesítőkkel nyitottuk meg a diósgyőrieknek a mérkőzés kezdete előtt két órával, hogy problémamentes történjen a bejutás a stadionba. Itt meg kell jegyezni, hogy az előírások szerint 5 adatot kell felvinni a rendszerbe, ezért egy jegyértékesítő nem tud 2 jegyet sem kiadni átlagosan percenként, így legfeljebb 90-100 belépőt tud eladni óránként.
A vendégszurkolók egy része, ha nem is örömmel, de türelmesen várakozott, hogy meg tudják vásárolni a belépéshez szükséges jegyeket, viszont Klubunk ezúton szeretne elnézést kérni azoktól a Hölgyektől, akik a vendégpénztárakban dolgoztak szombaton, amiért el kellett tűrniük néhány önmagukról megfeledkezett és elítélendő módon viselkedő szurkolót" -
#26364 azt nyilatkozta júniusban, hogy egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy valaha még leül egy kispadra, tekintettel a korára -
Solt #26363 Egyenlő feltételeket teremtett... respect! :D -
sempronius18 #26362 Végleg visszavonult?