32945
Magyar Foci
-
#26441 és azért még említsük meg a 3 szezon alatt 2 KEK,és 1 BL győzelmet -
#26440 Meg akkor, ha eljut a fociválogatott az EB-n az elődöntőig. -
#26439 Tavaly elvertük őket az EB-n. A fociválogatott mikor is nyert utoljára ellenük?
Majd akkor térjünk vissza erre, ha nem ideiglenes kapitány lesz a kéziválogatott élén és a fociválogatott a VB csoportkörében kap ki a románoktól. -
#26438 Nem követem nagyon a kézit de ha jól emlékszem a kézis csajok igen szép eredményeket hoztak az elmúlt években. Amúgy meg ha megnézed olyan oldalakon ahol lehet kommentelni a híreket akkor láthatod, hogy kapnak hideget-meleget. -
#26437 nem is nagyon kell megverni őket, 5 góllal úgyse tudnánk (annyi kéne hogy ne 3-ok legyünk a csoportba), így nyugodtan lehet pihenni a spanyolokra -
#26436 láttad ezen a vb-n a "gyenge" németeket? ezzel a tutyimutyi védekezéssel esélytelen, hogy megfogjuk az átlövőiket, ki fogunk kapni, nem hogy még öttel nyerjünk. -
#26435 Tehát a kézisek papírforma meccset sem tudnak megnyerni, de fociban meg elvárjuk a lehetetlent? A csajoknak javítani is könnyebb a kb. azonos erősségű németek ellen, mi meg (mármint a közvélemény, nem mi itt a fórumon) szinte elkönyveltük, hogy Hollandiát ütjük idegenben. -
#26434 azért nem árt megjegyezni azt se, hogy a kézilabda nem az a sportág, ahol már vagy 30 éve nem sikerült megverni a románokat még barátságos meccsen se, nemhogy tétmeccsen...
pl. tavalyi EB-n is sikerült -
sempronius18 #26433 Nem tették fel, nekünk nem volt választásunk, hogy Európa vagy Ázsia, de ha ők igent mondanak Európára máris megjelennek, mint plusz riválisok.
Valahogy így gondoltam. -
#26432 csak idén a kézilabda rajongók már kaptak egy BL győzelmet a Győrtől...a futball rajongók mit kaptak 1986 volt óta a magyar futballtól? 1 Fradi,meg egy Loki BL csoportkört,1 Vidi EL csoportkört,meg szintén Loki EL csoportkört. A válogatottat meg említeni se érdemes. -
sempronius18 #26431 Off
Nincs ott akkora tragédia, ha 5-el verjük a szintén gyenge Németeket csoportelsők vagyunk, ha kikapunk akkor is 3.-ként megyünk tovább a csoport másodikok közül akiket kaphatunk meg nincs verhetetlen.
Nem tudom miért kell túldrámázni ezeket a Román meccseket. -
#26430 nem hiszem,hogy ezt a kérdés feltették a KÖZÉP EURÓPAI Magyarországnak is :) -
#26429 mert hazángkba olyan népszerű a kézilabda, hogy ihajj.
hát milyen jók vagyunk benne, miért nem oda költjük a sok pénzt akkor...
nem tudom vajon nézőszámba hogy áll a magyar kézi bajnokság?
mert többen nem igen vannak sztem mint egy átlag mb1-es meccsen.
vagy olyan sokan követik a tv-be?
-
#26428 tanulságos,interjú Bölönivel,hogy miért is nem lehet ő a következő kapitány
az MLSZ-nek báb kell,nem egy olyan kapitány,aki megbolygatná az állóvízet. Remélem sikerül a tervük,és hoznak egy ugyanolyan rángatható bábot mint volt a faszrajzoló,és továbbra se jutunk ki sehova. Előbb utóbb ezek a férgek,akik a magyar futballban tevékenykednek úgyis meghalnak,és csak bízhatunk abban,hogy a helyüket már tenni akaró,cselekvőképes emberek veszik át. Az a 20-30 év már hamar elrepül. -
#26427 kicsit off, de:
Nem igen hallom, vagy látom ahogy szidják a kézis csajokat, miután egy rohadt fontos meccsen, rendkívül szarul játszva kikaptak a gyengébb románoktól, és eléggé megnehezítve a dolgukat a vb további részében. A szeptemberi meccs után meg egy hétig ment a fika és gyűlöletbeszéd.
Úgy látszik, jobb ha a szőröstalpúakkal nem játszunk többet sportmérkőzést. -
sempronius18 #26426 Mikor felbomlott a SZU az összes volt tagállamnak felajánlotta az UEFA a csatlakozást, vagyis Üzbegisztánnak, Türkmenisztánnak is, csak ők Ázsiát választották.
Ergo csak egy döntés kérdése volt, hogy csapataink nem a Szamarkanddal játszanak az EL -4. selejtezőkörében. :) -
#26425 Na ja.
Most mondhatnám, hogy szupererős magyar csapatoktól veszik el a helyet a pénzért európai nem európaiak, de nem teszem. :) -
#26424 Vagy akár pár Észak-afrikai ország csapata is, pl. Egyiptom, Marokkó, Tunézia. -
sempronius18 #26423 Persze, hogy semmi köze Izraelnek Földrajzilag Európához, ugyanúgy, mint Trabzonnak, meg Karagandinak. -
#26422 Európa országai
Értem én az indokot, hogy miért tagja Izrael a szövetségnek, viszont ilyen alapon Libanon és Szíria is simán beférne. -
#26421 Izraelnek mondjuk földrajzilag sincs sok köze hozzá...
-
#26420 meg a dagesztáni Anji se az a húde európai csapat -
sempronius18 #26419 Jah ez sok Maccabi zavaró lehet nincs gond.
Ám ez az Európázás unalmas. Földrajzilag Trabzon, Karagandi és azt hiszem Ciprus is ugyanúgy nem Európa.
Trabzon kulturálisan sem nagyon, de ezek részletkérdések. -
#26418 Hülye vagyok. A Tel-Avivval nyomta. Két szupereurópai izraeli is csoportkörös volt ... -
#26417 Tudtommal nem jutott tovább. Az AZ lett a második.
EL -
sempronius18 #26416 A kókler Sousa külföldön is bizonyítja hozzá nem értését. Simán továbbjutott a Maccabival az EL csoportjukból. -
#26415 Air Sanyi :)
-
#26414 akkor sose tudjuk meg az igazságot valószínűleg,én azt hallottam hogy a Vidinél ~24ezer euró a plafon a havi fizetéseknél,és azt Torghellénél ki is használták,hogy a Vidi az országban tudja tartani... -
#26413 egy normális országban szerintem sem kellene vezetőként dolgoznia, de nálunk sok kárt már nem tehet -
#26412 nekem sose
bár ebben valószínűleg közrejátszik, hogy már vagy ~10 éve énekeltük neki, hogy nézzen tükörbe :) -
#26411 Nem ügyetlen ő, nekem mindig is szimpatikus volt -
#26410 Én Torghelléről mindig azt hittem arra "jó", hogy poénkodjanak rajta és vicces képeket csináljanak róla, azt sose gondoltam, hogy van olyan aki tényleg szereti/jó játékosnak tartja :D -
#26409 ". Ő pedig azt állította, hogy másfél milliót kerestem, aminek az ötszörösét kaptam a Vidinél. Ez mind szép lett volna, de sajnos nem igaz. " -
#26408 Jó de az már csak túlzás hogy 2.sz. vezető akar lenni egy klubnál. Igaz nem tudom hány ide vonatkozó diplomája van, de szerintem nem 100-as az ürge most már biztos. -
#26407 Lehet hogy küzdött meg hajtott,de egy csatárt a góljai minősítenek,az alapján meg rohadtul túlzás a maga 40 válogatottsága,meg a 7 milliós fizetése.. -
#26406 Inkább lőjön valaki 3 év alatt 11 gólt, mint sétálgasson a pályán és basszon az egészre. Ő legalább meghalt a pályán, még akkor is amikor balfasz volt, ittléte alatt nálunk egyszer sem lett kifütyülve, ha lecserélték, ellentétben pár zseléshajú díszbuzinak. -
#26405 jó nagy arca van Xanyinak,ha én lettem volna a kérdező,biztos felteszem neki azt a kérdést,hogy mégis hogy lehetséges az,hogy ekkora nagy kibaszott sztárnak tartja magát,3 naptári év alatt CSATÁR létére 11 gólt lőtt hivatalos tétmeccsen. Na erre vajon mit válaszolt volna? Nem jók az edzők? Abból a két góljából élt meg,jókor volt jó helyen,és milyen szép nyugdíja is lesz. -
Solt #26404 4. Mi a legnagyobb különbség Paulo Sousa és José Gomes között?
- Teljesen más karakterek. Paulo tudta motiválni a játékosokat, jól nyúlt hozzájuk, Gomes egy nyugodtabb edző, más elképzelései vannak a labdarúgásról. Ja, és a legnagyobb különbség, hogy Paulo eredményes volt
XSanyi -
sempronius18 #26403 Nyitunk a nyugat felé látod.
A Balkánt lehagytuk. Mondhatnám erre, hogy a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. -
Grenzjager #26402 Már nem sikk a balkáni-bunda vonal..
Ó milyen időket élünk?