Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vezetünk sajnos, így maradni fog Egervári.
dave9004
off: török gól
Neeee! 😄

Mondjuk ezek után mehet ahova akar, ezzel a mentalitással nekünk nem hiányzik! 😊

www.smart-bus.hu

Jakuza1
hamarabb lesz abbol a roman bundesliga

ressy14
akkor ebbõl felcsút lesz alighanem 😄

vagy diósgyõr

Dum spiro, spero.

Akartuk, de a hangzatos szavak után válaszra sem méltat minket.

www.smart-bus.hu

ressy14
Vasst nem akarják?

Dum spiro, spero.

passatgt
Buzsáky Ákost szerzõdteti a Ferencváros

na végre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legalább lesz egy magyar a kezdõben<#idiota>

Régen azon a vidéken Kábel, Gamma, Erõmû, Goldberger, most semmi

dave9004
70 pálya...
most is folyamatosan tûnnek le a pályák...
Kelenföldi Erõmû pálya is eltûnt, úgy látom a BEAC focipályájára is jégcsarnokot építenek...
Szerintem elsõként a Puskás Stadionnal kéne kezdeni valamit, aztán pályázni.
Hamarabb fordul meg Lipták, minthogy EB-t rendezzünk...

ReszegKoldus
Fiatal barátaim, nem fogjuk megkapni, a büdösúristenit neki 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
a döntõ legyen itt, saját nézõk elõtt könnyebben megnyerjük 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Budapesten meg 2 focicentrum(bármit is jelentsen) és 70 pálya fog épülni, nem felnõtt csapatoknak

passatgt
azt mondja 3 csoportmeccs + egy egyenes kieséses meccs lenne, vagy a döntõ + elõdöntõ😊

ReszegKoldus
szokásos "érdekfeszítõ" témák...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
a Puskást pedig nem lebontják, hanem befejezik. És abba építik bele az újat, ami 65000-es lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
megpályázzuk a 20-as EB egyik helyszínét.
sajtótájékoztató

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
"Nincs még egy magyar klub, amely az elmúlt évek során olyan sokat áldozott a rasszista, nyilas barbárok elleni küzdelemben, mint a Budapest Honvéd."

Szerintem ez inkább arra a csapatra igaz, amelyikre utána célozgat (legalábbis szerintem célozgat) ez az okostojás.

dave9004
az edzõi utasítások eljutnak majd legalább a játékosokhoz.
Szurkolás híján tisztán kivehetjük majd a családi-ülõ szektorokból beérkezõ (ultráknál 10x durvább) káromkodásokat-beszólásokat 😄
(csinálj magadnak kistestvért és hasonlók, amiért nem jár a bünti)
ressy14
Õk eddig csak úgy tolongtak a honvéd meccseire. Több ember volt minden meccsen az állószektorban, mint az egész stadionban.

Dum spiro, spero.

Narxis
A családosok se? 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
fradin is megy a lengetés, de annak szívbõl az égbe vagy mi a jelentése náluk.
nem mindennek ugyanaz a jelentése.
ezzel Hemi a blaszba is viheti a honvédot mert a kutya se lesz rá kíváncsi.
ressy14
ebbe a szar bandába inkább ne is hívják be, csak elsztárosodik, mint Gyurcsó

Dum spiro, spero.

ressy14
Azért az durva, ha igaz, hogy majdnem minden honvéd meccsen megy a karlengetés, meg egyéb komoly bekiabálások. Sok szurkolócsoportot egy-két rigmusért hurcolnak meg, még meg is értem a felháborodásukat. De azért ha ezek igazak, amiket hallani, akkor teljesen értetõ hemi reagálása. Persze õt sem kell félteni.

Dum spiro, spero.

LasDen
miért?

passatgt
Nikolicsot már nem hívhajta be ugye? Pedig kíváncsi lettem volna rá…😞

Narxis
Hemi megszünteti az állóhelyeket a Bozsik stadionban. 😮

Link

Zenszkij
<#smile>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
ne hasonlítsuk már ezt végtelenül aranyos jószágot a magyar válogatotthoz! Ez sértõ szegény kis nyuszinak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
😄DD

★★★★★

Narxis
ejnye

pedobear
Magyar foci : egy fos

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nyugi, ha a ezt mi játsszuk le zengené a sok okos, hogy bunda.
ReszegKoldus
Ha mindent beleadnak dzsudzsákék talán õk is tudnának 4:4-et játszani izlanddal <#zavart2><#hehe>

Coral Springs
Ehhez hasonló magyar sikerekrõl miért nem lehet ma olvasni ? Csak a szégyen, szánalmas. <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kiütközik a magyar vérem nekem is, muszáj valami miatt elégedetlenkednem. 😄
Láma!
Mint ahogy neked se a fekete egyenpóló 😄 <#idiota>

Semmi se jó már itt látod.
Értem. Mondjuk, ha ennyire magyarok rááldozhatnának egy nemzeti szín egyenpólóra.
Kínai minõségben igaz, de ezer Ft kb.....
ressy14
Nyíregyházán haldoklik a futball, ezek meg kórházat építenek abból a sok pénzbõl? Undorító dolog 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
semmivel sem könnyebb az általad említett színek viselése, de a fekete brutálisabb megjelenést ad, olcsóbb is, mint a színesebb társaik. minden brigádnak van fekete egyenpólója, ha meg mondjuk piros színben egyeznek meg, akkor a fradistáknak és még jó pár szurkolócsoport tagjainak kellene venni új pólót

Dum spiro, spero.

Jó úton vagyunk pedig a putri felé. Bárki bármit elkezdene építeni biztos jön a sírás. A régi épületek meg rohadnak le.

Nyíregyházán pl már a kórházépítést is fúrják páran, "mert minek ide új kórház ménem a régít újíccsák."
Õk is beszartak volna... a Székelyek tudnának mesélni róla, hogy mennyire bátor népség a román...

www.smart-bus.hu

Most, ha mondjuk mind kékbe, vagy zöld-fehérbe vannak például akkor mitõl lesz könnyebb beazonosítani õket, mint így, hogy feketébe vannak?

Ezt õszintén nem értem valaki elmagyarázhatná!
ReszegKoldus
Ennél nagyobb örömük sose legyen.

ressy14
akkor majd az ideutazó oláhok mesélnek az otthonmaradt ismerõseiknek, hogy Budapest nem egy összefüggõ putri, mint a fõvárosnak nevezett falujuk

Dum spiro, spero.