Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ezek után mehet ahova akar, ezzel a mentalitással nekünk nem hiányzik! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
na végre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most is folyamatosan tûnnek le a pályák...
Kelenföldi Erõmû pálya is eltûnt, úgy látom a BEAC focipályájára is jégcsarnokot építenek...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sajtótájékoztató
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ez inkább arra a csapatra igaz, amelyikre utána célozgat (legalábbis szerintem célozgat) ez az okostojás.
Szurkolás híján tisztán kivehetjük majd a családi-ülõ szektorokból beérkezõ (ultráknál 10x durvább) káromkodásokat-beszólásokat 😄
(csinálj magadnak kistestvért és hasonlók, amiért nem jár a bünti)
Dum spiro, spero.
nem mindennek ugyanaz a jelentése.
ezzel Hemi a blaszba is viheti a honvédot mert a kutya se lesz rá kíváncsi.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

★★★★★
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kínai minõségben igaz, de ezer Ft kb.....
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Nyíregyházán pl már a kórházépítést is fúrják páran, "mert minek ide új kórház ménem a régít újíccsák."
www.smart-bus.hu
Ezt õszintén nem értem valaki elmagyarázhatná!