Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért érdekes, hogy a Mezõkövesd 5. helyezett az otthoni nézõszám tekintetében. Jól látszik, hogy a Fradi viszi a hátán az egész bajnokságot nézõszám tekintetében. Kíváncsi leszek hány újpesti lesz a hétvégi derbin.
NB I: a Fradi mellett a Lokinak van a legtöbb nézõje
ok ezt eddig is tudtuk, egyértelmû,
de egyszerûen a logikáját nem értem a számok e világának.
"FTC–Videoton (12 400 nézõ), FTC–MTK (8490), Debrecen–FTC (7500), Debrecen–Videoton (7500), Debrecen–Diósgyõr (6500 nézõ)."

A Fradi-MTK-án 8.490 fõ volt, világos ezt a számot nem kell kerekíteni 8.500-ra, itt mehet akkor a hivatalos nézõszám, a többin meg kerekítés, vagy pedig saccolta vki?

Miért titok a Debrecen-FTC pontos nézõszáma? Hány évre titkosították?
Haldokló nézõszám mellett kedvezõbb lehet a 375 nézõt ezerre kerekíteni, vagy 58-at fotósokkal együtt 500-ra.

ReszegKoldus
Biztos, mert a 8000 jobban néz ki, mint a 7868 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
ja én nb1.hu-ról másoltam 😄 gyanús is volt a kerek szám, nso-n meg 0 nézõt írtak, gondolom nem foglalkoznak vele

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hihetetlen, hogy a mai napig alig van pár klub ahol van konkrét hivatalos hiteles életszerû konkrét "valós" nézõszám, hogy pl. 1028 nézõ, vagy 7868 nézõ, pontosan, nem százas ezres nagyságrendre tippelve - egy tudósító vagy fotós szerint + un/szimpátia a klub felé (vagy ha van a média miért nem azzal dolgozik?)

a.carkey

A medve nem játék.

bakkerman
igen,ezért nem is voltak kint drapik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
Nekem többnek tûnt...
Igaz ami igaz, hogy a szervezetten szurkolók nem mentek el sztem a meccsre.
Narxis
4500

a.carkey
Mennyien voltak a Debrecen meccsen?

A medve nem játék.

Narxis

dave9004
U21ben már ott van. Igaz ez nem biztosíték, hogy egér észreveszi
Langyimangyi Egervári behívja a hollandok ellen?
Hatodik meccsét tolja zsinórban a holland élvonalban, mind végig játszva, Marco van Baasten az edzõje.... mi is van Liptákkal? megfordult már?

ressy14
majd ha esetleg behívják a nagy válogatottba, akkor figyeld meg mekkora arca lesz, már nem fog kiférni a játékos kijárón

Dum spiro, spero.

Narxis
Rudinak jól megy a Gyõrben.

LasDen
Az NB1-ben vagyok, a Videotonban játszom, vezetjük a tabellát, és ne legyek kemény?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
átruccantam a loki-vidi meccsre,figyeltem külön a kis kleinheisler játékát,nos,valaki elmagyarázhatná ennek a kölyöknek,hogy az egy dolog,hogy tud focizni,tehetséges,de hogy már akkora egója van mint egy ház,az kurvabiztos. Dobálta magát,magyarázott a bírónak,MUTOGATOTT a nézõtérre folyamatosan,mutathatna némi alázatot...tavaly ilyenkor még jóformán egy senki volt,egy falunak az nb2-es csapatában játszott,most meg hirtelen mekkora nagy császárnak érzi magát.

banok
Otigba gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
"Vereinswaroosch"

DasIsFuck
ferencváros,randomspor,dinamo russia<#mf2>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
látom megvan Valdes késõi utódja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hááát... értelmesebb mint sok felnõtt kollégája! 😄 Viszont a haja még nem az igazi... így ki fogják közösíteni! <#idiota>

www.smart-bus.hu

😄

FaTaL: Ne legyél Moriarty! 😊)

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
<#hehe>

ReszegKoldus
A barcelonaiak a barcelonában, a gyõriek a Puskás akadémiában.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Majd nézzük meg melyik csapat játékosai hol és milyen szinten fognak játszani ~10 év múlva.

ressy14

Dum spiro, spero.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Ja hogy ez ilyen neten vásárolt jegy és ott kell megadni a nevet...

Narxis
haha 😄

ReszegKoldus
Ennyire nem nézik milyen nevet ad meg az ember? 😄

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Kispesten is van gond.

Pölöskey meg a Pécs beindult! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
na ez betette az agyfaszt mára 😄DDDDDDDDDDDDDDD

bakkerman
Guzmicsból igazi trollfoci celeb lett,már-már Rudigeri magaslatokba jutott 😄DD szerencsétlen pali 😄

Narxis
Csapatok nézõszámai: minden meccs (hazai, idegenbeli)

6. MTK 3 255 (1 233, 5 276)

<#wow1>

Narxis
"Önmagában azonban csalóka ez a szám, mert a pozitív változást kizárólag a Ferencváros mérkõzésein (otthon és idegenben) megnövekedett érdeklõdés jelenti."

passatgt
"Az elsõ hat forduló alapján a tavalyi évhez képest tíz százalékos nézõszám-növekedés állapítható meg."

[HUN]FaTaL
Gondolom igen, nem véletlen volt a múltkori képen is Színészet a képe alá írva, vagy valami ilyesmi.

bakkerman
Radósat nem értem,sokat szinészkedik a Haliba?

passatgt
Na? Valaki?😄 Néztem angol tv mûsort, de nem látok sehol közvetítést, lehet, hogy nincs is😞

Moniz 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL

Pintér 😄DDD

passatgt
igen, már keresem😄 Banok esetleg majd talál😊

bakkerman
na erre rohadt kiváncsi vagyok,streamet kéne keríteni majd 😄D a nagy Dzserá a pelyhes tökü kamaszok közt 😄

passatgt
"Vissza a jövõbe! Soha nem gondoltam, hogy valaha pályára lépek még egy U21-es csapatban, holnap viszont ez fog megtörténni! Ráadásul alig várom, hiszen a sérülésem és a mûtétem óta elõször játszhatok majd hivatalos mérkõzésen. Szóval az van, hogy az Arsenal-West Bromwich U21-es bajnokin egy Zoltan Gera nevû fiatalember is pályára lép majd. Már csak egyet kell aludni, és ebben a mezben futok ki a pályára!" – írta a légiós nemrég.