Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
elnök
Magyar Labdarúgó szövetség
Tisztelt Elnök Úr!
Engedje meg, hogy meghívjuk szeptember 22-én, most vasárnap egy családias, kényelmes programra, minden idõk legnevesebb hazai párharcára, a nemzetközi szinten is jegyzett futballmérkõzésre, a Derbire! Tekintse meg velünk együtt, vendégszurkolóként ezt a hazai labdarúgásban kiemelt eseményt.
Nézze el Nekünk, hogy jegyet nem tudunk biztosítani Ön számára, de ha elfárad a Megyeri úti, Szusza Ferenc Stadion pénztárához ott megveheti, vagy a jegy.mlsz.hu oldalon némi letöltögetés után megrendelheti.
A mérkõzés ugyan 16.30-kor kezdõdik és két óra alatt lezajlik, de kérem egy egész délutános és estés programra készüljön. Vendégszurkolóként ugyanis csak abban az esetben tekintheti meg velünk a mérkõzést, ha fél kettõre elfárad a Megyeri útra, ott kell gyülekezni. Azt kérjük ne tõlünk kérdezze, hogy az utazás fél óráját leszámítva, melyet nézze el nekünk picit kényelmetlenül, mondhatnám bezsúfolódva egy busszal teszünk meg, mit fogunk csinálni három óra alatt, de esetleg beszélgethetünk a hazai labdarúgás helyzetérõl, körülményeirõl. Jó társaság lesz, velünk tart Újpest polgármestere, jegyzõje, közbiztonsági referense, lesz jó nevû orvos is, sõt Újpest díszpolgárai közül is lesznek néhányan közöttünk, rendes emberek.
Kérjük, annak ellenére, hogy lehet esni fog, esernyõt ne hozzon, azzal nem léphet be a fedetlen stadionba, de a buszra várakozás közben sem használhatná úgysem. Ja, palackozott, vagy dobozos italt se hozzon, alkoholmenteset se, mert az kizárást von maga után. Kérjük elõtte se nagyon egyen, igyon, ugyanis nem ismert, hogy az odajutás három órája alatt mikor és hová tudna esetleg elvonulni elvégezni a dolgát. A stadionon belül már minden oké, két-két WC áll rendelkezésre a hölgyek és az urak számára, de ha ez kevés lenne 1200-1500 fõ számára (miért is lenne kevés), akkor lesz négy! "ultrahigénikus" mobilbudi is. Európai komfort, ennél többet nem is kívánhatunk.
A mérkõzés vége után irány a busz, nem hisszük, hogy visszafelé kevésbé lenne zsúfolt, ezért mi kérünk elnézést, fél nyolc, nyolc felé már ott is leszünk a Szuszánál!
Hogy lesznek-e családok, gyerekek, hogy lesz-e az Ön által megfogalmazott elvárásoknak megfelelõ, önfeledt, kényelmes szórakozás, nézzük meg együtt! Várjuk!
Megtisztelõ válaszát várva Üdvözlettel: Újpesti Torna Egylet Szurkolói"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az ügyész felolvasta a vádiratot, amelybõl kiderült, hogy a rákospalotai klub egykori játékosaira és edzõjére felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást kért a Központi Nyomozó Fõügyészség.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
gondolom õk is kapnak legalább pár széket meg új gyepet😊
Dum spiro, spero.
Ilyen lehet a Honvéd újjáépített stadionja
Lassan kaphat az mtk is, ha már a nézõszám nem számít.
Dum spiro, spero.
De amíg az igazolásnál az is feltétel, hogy van-e pláza a városban, addig tök fölösleges.
Aki jól focizik és magyar, az be fog kerülni ezután is. Mondjatok olyan õstehetséget-már már jól focizó magyarokat akiket épp kiszorítanak a külföldiek. Nekem nem jutnak eszembe nevek
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt meg ne feledd, hogy a klubok ugyanolyan cégek, mint bármely más vállalkozás, ergo ezeket a pénzeket az évek folyamán adóban visszafizetik. Ráadásul õk nem váltanak nevet, és költöznek máshová, ha máshol jobbak az adófeltételek. A Fradi 100 év múlva is itt lesz. Rengeteg külföldi tulajdonú cég kap milliárdos állami támogatást ilyen-olyan indokkal, azzal érdekes módon senkinek semmi baja... 😊
Engem is irritál az MLSZ-nek jó pár hülyesége, de amit az utánpótlással, stadionok fejlesztésével csinálnak, az szerintem hosszú távon eredményes lesz. 😊
www.smart-bus.hu
#24898: 5 stadionra 200 milliárd? Ne már... ennél te értelmesebb vagy!
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Meglepõdött bárki?
A magyar edzõk Fergusontól sem tudtak kérdezni semmit. Tudnak már mindent, nincs itt semmi probléma, kérem kapcsolja ki.
http://goo.gl/gd6Zi5
+Vincze Ottó jegyzi meg hogy érdekes hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Gyõrben a magyar utánpótlás edzõk közül a kutya se volt kíváncsi... nem hogy örülne az edzõ hogy egy ilyen patinás klubot itthon figyelhet.
Dum spiro, spero.
Ezt tartom óriási de épületes baromságnak. Aki ezt kitalálta azt nyugodtan lehetne nyilvánosan megkövezni.
A többi viszont így olvasásra nem tûnik durvának de én eléggé nem vagyok ultra de nagyon meccsre járo se szóval passz. 😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
lófaszt,idehaza azért a pénzért amit esetleg kinnt is megkeresne kevesebbet kell dolgozni,ebben a fos lagymatag bajnokságban elbohóckodják azt a napi egy edzést,meg a heti egy meccset,7 számjegyért. A magyarok is ezért jönnek haza,nagy pénz,kevesebb munka,elvárások. Ezt Xanyi és Rudigeri példája remekül bizonyítja.
Így valószínûleg a saját másodosztályaikból nagyobb esély felkerülni oda, mint innen.
magyar szinten ezek elég jó játékosok, aminek több értelme van ha az ithoni bajnokság nívóját emelik, mintsem h bohóckodjon vmelyik top 2.ligába.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bárcsak így lenne!