Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Pölöskey <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

"Dr. Csányi Sándor
elnök
Magyar Labdarúgó szövetség

Tisztelt Elnök Úr!

Engedje meg, hogy meghívjuk szeptember 22-én, most vasárnap egy családias, kényelmes programra, minden idõk legnevesebb hazai párharcára, a nemzetközi szinten is jegyzett futballmérkõzésre, a Derbire! Tekintse meg velünk együtt, vendégszurkolóként ezt a hazai labdarúgásban kiemelt eseményt.

Nézze el Nekünk, hogy jegyet nem tudunk biztosítani Ön számára, de ha elfárad a Megyeri úti, Szusza Ferenc Stadion pénztárához ott megveheti, vagy a jegy.mlsz.hu oldalon némi letöltögetés után megrendelheti.

A mérkõzés ugyan 16.30-kor kezdõdik és két óra alatt lezajlik, de kérem egy egész délutános és estés programra készüljön. Vendégszurkolóként ugyanis csak abban az esetben tekintheti meg velünk a mérkõzést, ha fél kettõre elfárad a Megyeri útra, ott kell gyülekezni. Azt kérjük ne tõlünk kérdezze, hogy az utazás fél óráját leszámítva, melyet nézze el nekünk picit kényelmetlenül, mondhatnám bezsúfolódva egy busszal teszünk meg, mit fogunk csinálni három óra alatt, de esetleg beszélgethetünk a hazai labdarúgás helyzetérõl, körülményeirõl. Jó társaság lesz, velünk tart Újpest polgármestere, jegyzõje, közbiztonsági referense, lesz jó nevû orvos is, sõt Újpest díszpolgárai közül is lesznek néhányan közöttünk, rendes emberek.

Kérjük, annak ellenére, hogy lehet esni fog, esernyõt ne hozzon, azzal nem léphet be a fedetlen stadionba, de a buszra várakozás közben sem használhatná úgysem. Ja, palackozott, vagy dobozos italt se hozzon, alkoholmenteset se, mert az kizárást von maga után. Kérjük elõtte se nagyon egyen, igyon, ugyanis nem ismert, hogy az odajutás három órája alatt mikor és hová tudna esetleg elvonulni elvégezni a dolgát. A stadionon belül már minden oké, két-két WC áll rendelkezésre a hölgyek és az urak számára, de ha ez kevés lenne 1200-1500 fõ számára (miért is lenne kevés), akkor lesz négy! "ultrahigénikus" mobilbudi is. Európai komfort, ennél többet nem is kívánhatunk.

A mérkõzés vége után irány a busz, nem hisszük, hogy visszafelé kevésbé lenne zsúfolt, ezért mi kérünk elnézést, fél nyolc, nyolc felé már ott is leszünk a Szuszánál!

Hogy lesznek-e családok, gyerekek, hogy lesz-e az Ön által megfogalmazott elvárásoknak megfelelõ, önfeledt, kényelmes szórakozás, nézzük meg együtt! Várjuk!

Megtisztelõ válaszát várva Üdvözlettel: Újpesti Torna Egylet Szurkolói"

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az észt meccsrõl nekem egy ponyvaregény idézet jut eszembe: "Na, azért most még ne kezdjük egymás f.szát szopni."
LSSAHPAUL
Ne tévesszen meg senki se hogy az észteket elvertük. Láttam a román-magyart, és nem felejtem el jó darabig. Még hogy pillanatnyi kisiklás.. mikor tudna egy magyar csapat a Shalke ellen pariban lenni? 2 hónappal ezelõtt megmutatták. Szal nyugodtan belehet vezetni a 3 külföldit mert amit elértek a NAGYCSAPATAINK azt a Paks is elérte volna színtiszta magyar srácokkal.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ReszegKoldus
Így kellett volna a románok ellen kezdeni, nem egy béna félpályás kapuralövéssel.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szerintem még nagyanyám is felrúgta volna oda kézbõl 😄
ressy14
Bravó Lovrencsics! 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Megkezdõdött bundaper tárgyalása a bíróságon

Az ügyész felolvasta a vádiratot, amelybõl kiderült, hogy a rákospalotai klub egykori játékosaira és edzõjére felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást kért a Központi Nyomozó Fõügyészség.

ressy14
Remélem kivezénylik a TEK-et is a nagyszámú pápai huligánok miatt. Inkább oda kellenének, mint a derbire.

Dum spiro, spero.

passatgt
40 milliárd forintot fordít 27 élvonalbeli és másodosztályú együttes otthonának felújítására

gondolom õk is kapnak legalább pár széket meg új gyepet😊

Narxis
A Békéscsabának is, hogy legyen arrafele is egy.

A belga tudtommal megvette volna a stadiont, de nem adja el az állam.

ressy14
annak az 500 - 1000 embernek elég a mostaninak a fedett része is, azt meg most újította fel a gyuri. Újpestnek is építsünk egyet!

Dum spiro, spero.

passatgt
9e pont jó, ennél nagyobb sehova nem kéne

ressy14
Hemi papa új stadiont tervez építtetni az állambácsival, egy laza 9 ezreset, mert a családok a mostaniban már nem férnek el.

Ilyen lehet a Honvéd újjáépített stadionja

Lassan kaphat az mtk is, ha már a nézõszám nem számít.

Dum spiro, spero.

dave9004
Ha egy magyar olyan jol fog focizni h lefocizza a külföldit akkor be is fogják tenni.
De amíg az igazolásnál az is feltétel, hogy van-e pláza a városban, addig tök fölösleges.
Aki jól focizik és magyar, az be fog kerülni ezután is. Mondjatok olyan õstehetséget-már már jól focizó magyarokat akiket épp kiszorítanak a külföldiek. Nekem nem jutnak eszembe nevek
Egyebet nagyon úgysem tehetünk! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
úgy legyen,bízzunk benne!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem is a stadionépítéssel kezdték, csak ezeket most divat támadni, ez kapja a legnagyobb média figyelmet, mivel ezzel lehet uszítani azokat, akik nem szeretik a focit. A legtöbb pénz az utánpótlásba megy, de, hogy abból látszódjon is valami, ahhoz hosszú évek kellenek. Ezzel párhuzamosan zajlik az infrastruktúra fejlesztése, ami a véleményem szerint teljesen logikus lépés.

Azt meg ne feledd, hogy a klubok ugyanolyan cégek, mint bármely más vállalkozás, ergo ezeket a pénzeket az évek folyamán adóban visszafizetik. Ráadásul õk nem váltanak nevet, és költöznek máshová, ha máshol jobbak az adófeltételek. A Fradi 100 év múlva is itt lesz. Rengeteg külföldi tulajdonú cég kap milliárdos állami támogatást ilyen-olyan indokkal, azzal érdekes módon senkinek semmi baja... 😊

Engem is irritál az MLSZ-nek jó pár hülyesége, de amit az utánpótlással, stadionok fejlesztésével csinálnak, az szerintem hosszú távon eredményes lesz. 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
mondtam egy számot hirtelen,ha nem is ennyi,de akkoris rohadt nagy összeg,ami nekem speciel nem tetszik,de nyílván én csak egy kishal vagyok a tengerben 😄 Szerintem nem a stadion építéssel kell kezdeni a focink "feljavitását".

Ennyi! Kellenek a minõségi légiósok egyelõre... a max 3 légiós egyelõre túlzás! Inkább azt kössék ki, hogy legalább 2-3 U21-s magyar játékosnak kell pályán lennie...

#24898: 5 stadionra 200 milliárd? Ne már... ennél te értelmesebb vagy!

www.smart-bus.hu

Sippie
na de az építõiparrrr!!!!4444néééégy
Logikusabb lenne az orosz modell az 5 légióssal, és akkor még mindig egyel kevesebb van a pályán, mint magyar...
bakkerman
Nincs gond a hazafisággal,csak akkor ne költsenek el 5 stadionra 200 milliárdot,hogy aztán 2000 nézõ elõtt játszanak a divatbuzi magyar srácok,és kapjanak ki az elsõ szembejövõ örmény csapattól nyáron

passatgt
Amkor Stopirát elkezdte fikázni, ott hitelét vesztette az egész beszélgetés számomra😊

ReszegKoldus
Guzmicsot minden csapatba 😊

Narxis
Ebben van egy kis hazafiság is. Nem minden az eredmény.

ressy14
Azért az vicces, hogy a csávó Stopirát hozza fel példának, pedig 10 éve nem játszott ilyen jó balhátvéd a magyar bajnokságban. Az is érdekes, hogy tavaly nem nyavalyogtak, amikor 8 légióssal a kezdõben lettünk csoportkörösek. Ezzel a szabállyal a minimális lehetõség is elveszne, hogy megint csoportkörös csapata legyen az országnak. De biztos sokkal jobb lenne 8 magyar divatbuzi gyökér szenvedését nézni.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
"hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Gyõrben a magyar utánpótlás edzõk közül a kutya se volt kíváncsi..."

Meglepõdött bárki?

A magyar edzõk Fergusontól sem tudtak kérdezni semmit. Tudnak már mindent, nincs itt semmi probléma, kérem kapcsolja ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

cél hogy egy idõben max 3 légiós lehessen a pályán egy csapatból, Bosman ide-vagy oda, és ez a szövetségen múlik, erre megvannak a gazdasági lépésekre az esély (TV pénz, reklám lóvé, szövetségi díjazás, -> petició, nyílt levél.

+Vincze Ottó jegyzi meg hogy érdekes hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Gyõrben a magyar utánpótlás edzõk közül a kutya se volt kíváncsi... nem hogy örülne az edzõ hogy egy ilyen patinás klubot itthon figyelhet.

mi van benne? (melóban sajna nem tudom megnézni)
Narxis
<#eljen>

ressy14
Az Újpest ezt a procedúrát bevezethetné minden idegenbeli meccsére, egy debreceni lilának öröm lenne felutazni Pestre, aztán meg vissza 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
basszák meg a kurva anyjukat ott "fennt",hát hova halad ez a kurva ország?

Ha mondjuk a keletinél lakok és ki akarok nézni a meccsre vendégként akkor mehetek ki újpestre, hogy behozzanak busszal? Ez igen!
Narxis
"Megvan a jegyed. Ezzel fáradj szépen a stadionhoz a meccs napján. Nem a meccs helyszínéhez, a sajátodhoz, a város másik végében. Itt a szekuritisek – a jegy birtokában – felengednek a buszra"

Ezt tartom óriási de épületes baromságnak. Aki ezt kitalálta azt nyugodtan lehetne nyilvánosan megkövezni.

A többi viszont így olvasásra nem tûnik durvának de én eléggé nem vagyok ultra de nagyon meccsre járo se szóval passz. 😄

DasIsFuck
akik 2.osztályba rekednek azok nem hiszem h feljutnak egy nagy csapathoz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
"külföldieknek is B tervként szerepel, hogy Magyarországon folytassák. Példaként lehet felhozni a Németországból a Fradihoz szerzõdõ, hétszeres bosnyák válogatott Muhamed Besicet, akinek nem visszalépés 21 évesen az NB I.-ben játszani."

lófaszt,idehaza azért a pénzért amit esetleg kinnt is megkeresne kevesebbet kell dolgozni,ebben a fos lagymatag bajnokságban elbohóckodják azt a napi egy edzést,meg a heti egy meccset,7 számjegyért. A magyarok is ezért jönnek haza,nagy pénz,kevesebb munka,elvárások. Ezt Xanyi és Rudigeri példája remekül bizonyítja.

ReszegKoldus
A nagy csapatokat meg esetleg pont ennyire érdekli a magyar bajnokság.
Így valószínûleg a saját másodosztályaikból nagyobb esély felkerülni oda, mint innen.

DasIsFuck
az az igazság, hogy most egy német vagy angol 2.osztályba játszó játékos inkább akkor már itthon játsszon, egyrészt 2.osztályt nem tartok rangnak, másrészt meg kurvára nem érdekel eggyik sem.
magyar szinten ezek elég jó játékosok, aminek több értelme van ha az ithoni bajnokság nívóját emelik, mintsem h bohóckodjon vmelyik top 2.ligába.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Akkor ez szívás. :/

a lila csoportok bojkottálni fogják a derbyt

Narxis
Állítólag kb. 700 db jegy fogyott, a csak bérleteseknek tartott elsõ árusítási kör közben.

Ez az infó honnan hogy minden Fradi által küldött jegyet eladtak?
Bárcsak így lenne!

Narxis
1500