32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    ezt a zenét a trollfociról ismertem meg :DDD
  • Grenzjager
    Öngólt nem vétett, mit várhattak még tőle? :)
  • Grenzjager
    Az Emerson ikrek Dzsudzsákról
  • passatgt
    juhászt tudta helyettesíteni más, csak ha az is kidőlt volna, akkor lettek volna szarban:)
  • Grenzjager
    Tényleg nehezebb összeszedni ezt a csapatot mint egy top11-et :)

KisBognár a papa miatt, Mateos a Reálos múlt, az elvárt és a nyújtott teljesítmény közti különbség.

Gyepes akkor érkezett amikor Juhász kidőlt.
  • passatgt
    bognár nem tudom miért van benne, szerintem kifejezetten ügyes, jól játszik, gyepes meg nem juhász pótlására jött, hanem tartalék védőnek, mateosnak egy szerencsétlen mozdulata volt, azon kívül korrekt
  • Grenzjager
    Lúzer best of MB1 :)))
  • ressy14
    Rakott ő bele rendesen, csődben volt a klub, ő meg hozta a saját cégei szponzorációját. Nem véletlenül őt "kérték fel".
  • passatgt
    "aki hozza kb. azt a pénzmennyiséget, mint amit Matyi"

azaz semmit? olyat sokat találnak:D
  • ressy14
    Eleve kényszerből vállalta el, nyilvánvaló volt, hogy sokáig ne marad, ritka arrogáns egy ember. Ha jön egy új tulaj, aki hozza kb. azt a pénzmennyiséget, mint amit Matyi, akkor a pécsiek jól jártak. De ilyen ember nem nagyon van...
  • bakkerman
    Matyi Dezső, a PMFC-Matias tulajdonosa pénteken egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy kiszáll a futballból.
  • banok
    És Varga is kezdő a 'Boroban
  • banok
    bizony, jól nyomja :)
  • passatgt
    majdnem adott 2 gólpasszt már, egyik les volt, másikból meg szöglet lett
  • banok
    Gera ma kezdő lesz!!!
  • sempronius18
    Boldog karácsonyt és győztes ustawkákkal teli boldog új évet kívánok, minden magyar foci fannak. :)
  • Grenzjager
    Miriuta: Győr helyett Kolozsvár
  • bakkerman
  • Firebala
    Tudom hogy nem ide tartozik de ezen ledöbbentem.
    Karl Erik Böhn
  • ReszegKoldus
    Matthäus azt hitte, külföldi kapitányunk lesz
    végén még kiderül, hogy ő megy győrbe :D
  • banok
    Zsír
  • Solt
  • ReszegKoldus
    Gera beállt csereként, adott egy gólpasszt
  • [HUN]FaTaL
    Na nehogy már a biszem-baszomból igazoljunk edzőt a BSRSTNT!
  • ReszegKoldus
    Capello
    Heynckes meg másodedző
  • passatgt
    "Teljesen megérdemelten lett Pintér Attila a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az utóbbi évek eredményei alapján egyértelműen én is őt választottam volna. Amikor Gyirmóton játszottunk, kint volt ő is a meccsen, és mondtam is neki, hogy szerintem ő lesz a kapitány."
    Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. (Forrás és fotó: nyugat.hu)

lesz nekünk guzmics, radó, devecseri, pátkai, varga roland stb...
  • passatgt
    ki lesz a győr edzője amúgy?
  • Grenzjager
    Én úgy emlékszem kérdezett is Hegyi Iván.
  • ReszegKoldus
    én nem vagyok hajlandó elfordulni, szeretem a vígjátékokat, szeretek nevetni és a magyar focira lehet számítani ebből a szempontból :D
  • ressy14
    ez abszolút így van, plusz túl sok mindennek nézek utána.
  • bakkerman
    igazad van,én erdélyben hallottam erre egy jó mondást még régebben,hogy van a pesszimista ember,az optimista,meg a MAGYAR :DD
  • Solt
    Aminek a nagy részét magadnak generálod, és ezt minden rossz indulat, vagy kekeckedés nélkül mondom...
  • ressy14
    És ha belebuknak? Akkor sem fog változni semmi.
    Azért nem is Rutten vagy más külföldi lett a befutó, mert azok gyökeresen megváltoztatták volna a magyar futballt (legalábbis nagyobb befolyást akartak, ami pár ember szemét csípte), ehhez igénybe véve 4-5 évet, de nekünk most azonnal kell az eredmény, és Pinyő beígért fűt-fát fél éven belül.
    Addig itt nem lesz a környező országokhoz hasonló eredmény, mind klubcsapat, mind pedig válogatott szinten, amíg nem forgatjuk fel az egész rendszert, és építjük fel legalulról kezdve, minőségi utánpótlás- és edzőképzőrendszert felépítve, ezek folyamatos ellenőrzésével. Átvilágítva és átellenőrizve a pénzügyi és szakmai munka legapróbb részleteit is, eltávolítva az eredményes munkát hátráltató embereket.
    De hát ez itt egy utópia, itt Abszurdisztánban.
    Gyerekként sosem gondoltam volna, de egyre jobban kezdek elfordulni a futballunktól, mert a 10 % öröm mellé kapok 90 %-nyi düht és elkeseredettséget.
  • Jakuza1
    Mert gondolom nem o szabja meg hova megy, hanem a SportTv hivja meg a musoraba a "szagertoket".
    Egyedul Puhl-t szeretem ezek kozul, mert o legalabb neha megmondja a magaet ezeknek a "szagertoknek".

Mindenesetre mindent elmond az allapotokrol, hogy Pinter es Bognar voltak az elsok kozott, akik a Szalai nyilatkozatot egybol biraltak.

Ezekutan tudjatok mi var rank Pinterrel.
    A tovabbi mutyizas. Ez a kinevezes sem szol masrol mint a mutyizasrol, arra gondolnak, hogy a sokkal konnyebb EB kijutast, ha megcsinaljak, akkor majd nyomhatjak a kamu szoveget, hogy a magyarok ugyanolyan jok mint a kulfodiek.
    Damage Control semmi egyeb. Nem rosszindulatbol, de azt mondom, hogy remelem ebbe a mutyizasba belebuknak, mert ha nem , mi krva szarul jarunk, mert akkor tovabb tudnak falatozni a magyar focielet oszladozo hulla testebol es a helyukon maradnak akkor tovabbi eveken at, meg a Szalai,Huszti nyilatkozat valamint az 1:8 utan.
  • ressy14
    Büdös a kritika a belterjes szakmának, tv-nek, szövetségnek. Tény, hogy Hegyi a szegfűs részről elfogultabb, de sok igazságot mond, amit már Szalai és még pár ember kifejtett.
  • sempronius18
    Pont azért nincs ott én csodálkozom, hogy az MLSZ TV néha még meghívja.
  • ressy14
    Hegyi Iván ilyenkor miért nincs ott? Osztotta volna az mlsz-t és Pintért rendesen
  • ReszegKoldus
    jaj de meglepő...bognár örül, hogy "magyar szakembert" bíztak meg :D
  • szabii98
    a Vidi felvásárol mindenkit és szénné veri a megyét kb , ez folyik az ifiben évről évre:D
  • bakkerman
    milyen színvonalasak lehetnek azok az ifi bajnokik :D