Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

passatgt

banok
Azért ez már abnormális....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

2,4 lett a vége, ha mind a két oldalt nézzük, azért az szép pénz egy meccsen, minek ide bundázni? 😄
mooo
És tényleg 😄
ReszegKoldus
Fegyelmi határozatok

Nem rossz <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Itt már ennek a töredékéért kiakadnának sokan 😄

Én mondjuk itthon a hajukat borotválnám le, az biztos rosszul esne a sok kis suttyónak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
Idehaza is ezt kéne.
ReszegKoldus
Off...

A Crvena Zvezda szurkolói uralják a játékosokat

És mindezt 3 gyõzelem 1 döntetlen és 2 vereség után
De jó lett volna, ha leigazolják Guzmicsot 😄

dave9004
jézus 😄
DaemoonHunter
Úgy látom a magyar vér kötelez, fiataljainkból sem hiányzik a "tehetség", hogy sok sok szurkolónak fejfájást okozzanak majd a végjátékban.
selejtezõ

dave9004
õ az aki mellúszásban töri át a kordont
Láma!
A mi hooljaink is jegy nélkül mentek be, akkor Õ miért ne oldhatta volna meg ugyanezt? 😊

A Benfica edzõje bepöccent a rendõrökre! 😊

www.smart-bus.hu

beléptetõ rendszer, kamerák mind-mind jó lovéért sameszoktól + regisztráció, többszörös ruhavizsgálat, nem éppen család barát szekusok
és akkor õ ki?

Moniz levette a melegítõt? <#wow2>
ressy14
Egyébként Moniz jópofa ezekkel a magyar mondataival.

Dum spiro, spero.

ressy14
Az elsõ Orbán-kormány alatt állami rendelésre pár száz beléptetõ kaput legyártottak, azóta ott rohad a raktárban. Most teljesen más rendszereket építenek be mindenhova. Valaki nagyon jól járt vele akkor és most is.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Majd akkor szóljatok, ha ilyen lesz
Hogy védi a kamerát a pali 😄

LSSAHPAUL
Csak tudnám miért kellett bevezetni a beléptetõ rendszert, mármint azon kívül hogy nyilván az a cég jól járt aki csinálta.. kitudja milyen szálon kötõdik az mlsz-hez..
Jah kiváncsi vagyok mi lenne ha pl pár ember kitalálná hogy na szívassunk meg egy nb1-es csapatot, randalíroznának jobbra balra aztán fizethet a klub mint a katonatiszt 😄 na és kinek állna érdekében egy ilyet csoportot felbérelni?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Nem lesz zártkapús büntetés mert akkor az az MLSZ-nek is -1milla bevétel lenne 😄
Pont levonás természetesen abszurd.
Maradt a jó öreg pénzbeszedés. Most akár 3milláig is elmehetnek. Szerintem ennek a balhénak a legjobban az mlsz örül és kurvára nem akarnak ez ellen tenni semmit se, ez az igazság.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

www.smart-bus.hu

Döme és Matyi egy fodrászhoz jár? 😄

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
😄DDD

Egy Bognár-Détári-Zombori szagértõ triumvirátus tökéletes lenne 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kéne még oda valaki hasonló nagyság, mondjuk Torgyán Józsi bácsi és meglenne az ultimate 4ever szagértõ triumvirátus.
[HUN]FaTaL
Na, Détári, Bognár a harmadik félidõben 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
ha be lehetne menni, nem rohangáltak volna a szervezõk 😄

a puskás nem valami "jól védhetõ" létesítmény

ressy14
mindenesetre érdekes, hogy be lehet menni a pályára, mi a bajnoki címünket sem tudtuk a pályán ünnepelni, nemhogy egy sima gyõzelmet

Dum spiro, spero.

Ricardo Moniz (FTC):

A találkozó után azért is adták oda a játékosok, valamint én is a melegítõnket, a mezünket, mert éreztük, hogy nem vagyunk veszélyben, együtt ünnepeltünk a drukkerekkel. A szurkolóink csak osztozni akartak az örömünkben, ezt fontos kiemelni.

www.smart-bus.hu

Láma!
Hát jóhogy😄 mégis mit képzelnek, csak úgy jönnek mennek, mikor ott a helyük? 😄

Zenszkij
Így legyen!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
mert akkor már kötelezõ volt nekik is menni :d
Na reméljük....
Láma!
Nso is csak ugy ir hogy bementek unnepelni, es igy is volt. Akkor indultak meg a lilak fele amikor azok kijottek a szektorukbol... de "balhe" nem volt.

dave9004
megengedték, hogy bemenjenek, így több pénzt lehet beszedni 😄
Zenszkij
Szomorú ezt látni, hogy párszáz hülye áruló folyton keresztbetesz a csapatnak. 4-5 év börtön nekik.

ressy14
a bécsi derbin is volt hasonló pár éve, ott az austria 3:0-lal megkapta a meccset, mert a rapidosok mentek be a pályára, igaz félbe is szakította a spori a meccset, nem pedig a végén mentek be a pályára

Dum spiro, spero.

ressy14
Már ott ki kellett volna vezetni a balhézókat, amikor meccsközben bedöntötték a kerítést. Nálunk amikor nagyobb tömeg összejön a kapu mögött, 100 készenlétis zsernyák ott üdül a szektorunkban és emelgetik ki az embereket, ha nem tetszik nekik valami

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Tehát akkor a maradék ~21950 ember a helyén maradt a meccs alatt, jó.

Narxis
Amúgy se vonnának le szvsz(Kubatov elintézné).

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nemértem........

Persze majd az ultrason megy, hogy köetseg MLSZ meg minden, de kb most tényleg ezt miért?
dave9004
pontot ennyiért nem vonnak le.
Narxis
Én csodálkoznék ha pontlevonás lenne. Sztem zártkapu 1-2 meccsre és méretes pénzbüntetés de most legalább vizsgázhat a szurkolói kártya(?).

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
muszáj balhézni, mert kikapott a fradi ugye😄

ressy14
hát ha a Fradi megússza pontlevonás nélkül, még örülhetnek

Dum spiro, spero.

ressy14

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Meccs után is folytatódott a balhé, Monizzal nem is készült interjú. Köszönjük a bûnözõknek.

dave9004
dave9004
gondolom megrázták a kordont mert csak annyi van.
vagy eldõlt 1-2
vagy 1-2 ember beugrott a futópálya felé.
Ha a fradi stadionból indulok ki, akkor a vendéghez legközelebb vannak a 16-osok, gondolom megprobáltak nekiindulni v provokáciora, vagy csak úgy.