Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én mondjuk itthon a hajukat borotválnám le, az biztos rosszul esne a sok kis suttyónak 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Crvena Zvezda szurkolói uralják a játékosokat
És mindezt 3 gyõzelem 1 döntetlen és 2 vereség után
De jó lett volna, ha leigazolják Guzmicsot 😄
selejtezõ
www.smart-bus.hu
és akkor õ ki?

Dum spiro, spero.
Hogy védi a kamerát a pali 😄
Jah kiváncsi vagyok mi lenne ha pl pár ember kitalálná hogy na szívassunk meg egy nb1-es csapatot, randalíroznának jobbra balra aztán fizethet a klub mint a katonatiszt 😄 na és kinek állna érdekében egy ilyet csoportot felbérelni?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Pont levonás természetesen abszurd.
Maradt a jó öreg pénzbeszedés. Most akár 3milláig is elmehetnek. Szerintem ennek a balhénak a legjobban az mlsz örül és kurvára nem akarnak ez ellen tenni semmit se, ez az igazság.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a puskás nem valami "jól védhetõ" létesítmény
Dum spiro, spero.
A találkozó után azért is adták oda a játékosok, valamint én is a melegítõnket, a mezünket, mert éreztük, hogy nem vagyunk veszélyben, együtt ünnepeltünk a drukkerekkel. A szurkolóink csak osztozni akartak az örömünkben, ezt fontos kiemelni.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze majd az ultrason megy, hogy köetseg MLSZ meg minden, de kb most tényleg ezt miért?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?