Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Fröccsbe már utolérte Dömét 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

majd ha Véber is világválogatott lesz akkor hülyülhet, addig meg marad a kártya és a jó nagy beszélgetések 😊

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
ez egy ökör 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
"Véber György, a Mezõkövesd vezetõedzõje nem nyilatkozott a mérkõzést közvetítõ Duna Televíziónak, majd a mérkõzést követõ sajtótájékoztatóra sem ment el. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának annyit mondott, hogy „én is meghülyültem, mint a Détári”."

😄

passatgt
Vidic is ilyen volt, nem emlékszem hol, de õ is egy magyar csapatnál próbázott, de nem bizonyult megfelelõnek😄

ressy14
Nem akart ideigazolni, hanem edzõtáborozni volt itt, és a loki utánpótlásedzõi lesték meg a meccseiket, de nem tartották elég jónak, hogy megpróbálják leigazolni, de gondolom nem is jött volna ide. Tehát az edzõk balfaszsága csak abban nyilvánul meg, hogy egy csiszolatlan gyémántot sem tudnak kiszûrni.

Dum spiro, spero.

Ez a Sevchenkos téma akkora urban legend, hogy már fáj.
Majd szerintetek az abban az idõben még BL elõdöntõs Dinamo Kiev-bõl a Stadlerhez, vagy a Nyíregyházához akart igazolni. 😄😄
ressy14
paksi meccsen: szégyelld magad, szégyelld magad 😄
mlsz-kompatibilis az biztos 😄

Dum spiro, spero.

LasDen
az csak urban legend...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Már ne haragudj, de õ örömmel fog jönni padozni Kispestre, itt legalább igazi fodball van, nem úgy mint Barcelonában. Persze elõször meg kell felelnie a kõkemény próbajátékon. Magyarországon már Sevchenko is kibukott a rostán (nem is lett belõle egy nagy sztár), nem jöhet ide ám mindenki.

😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
hehe,így múlik el a világ dicsõsége 😊 egykoron még BL-ben és EB-n játszott,most meg játszhat 2000 nézõ elõtt 😊 karrier 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Kész. Itt felröhögtem fájdalmamban.

"Béla egy nagy cég ügyvezetõje volt, állandó résztvevõje a kölyökderbiknek. Két sráca ugyanabban a klubban, de más-más korosztályban játszott. Így aztán a hétvégéket a pályák szélén töltötte. Illetve néha a pályán, mert rendszeresen verte a bírókat."

A medve nem játék.

Narxis
uhh basszus :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
úgy látszik, hogy a legnagyobb probléma nem az edzõkkel van, hanem a nyomulós szülõkkel...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

végre valaki leírta 😄 tudok olyan csapatot a környéken (nem nehéz kitalálni, hogy melyik), ahol az u meccseken az kezd, akinek az apucija többet tejel...
ressy14
a.carkey
Pont ugyanezt gondoltam én is. A mozgása tûnt olyan bizonytalannak, mint amikor valaki beteg.

A medve nem játék.

bakkerman
22 évesen basszus

passatgt
Újpest elleni meccsen akartam egyébként beírni már, hogy nem néz ki valami jól, mintha beteg lenne.

Sippie
Aztarohadt :S
a.carkey
Ha jól értem:

Leszarja, nem tud semmit róla, focista létére meg sem kérdezi tõle ha látja, hogy hol focizol, de mivel a fradiban, kész lenne egy ígéretes tehetség életét kicsinálni, csak hogy az ne a Ferencváros ki tudja milyen korosztályos csapatában rúgja a labdát?

Ez hülye!

A medve nem játék.

Zenszkij
"– Most hallok elõször errõl a történetrõl, de majd felhívom a volt páromat, Kevin édesanyját, rákérdezek... – fakadt ki Kabát, aki 2008-ban igazolt a Megyeri útra, s egy év debreceni kitérõtõl eltekintve azóta a lila-fehéreket erõsíti. – Sajnos nem is nagyon vagyunk kapcsolatban, még telefonon sem. Úgy tudtam, hogy a fiam, Kevin a Honvédban focizik, mert nagyon szereti a kispestieket, s ez nem igaz a ferencvárosiakra. Egy biztos, mindent megteszek azért, hogy a fiam ne legyen a zöldek igazolt játékosa. "

LOOL

a.carkey
Kabát Kevin 😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
fognak olyat is igazolni a honvédnál, aki nem bundázott? 😄

ressy14
A honvéd egyesülhetne a reaccal, nekik nagyobb tapasztalatuk van a bundázásban. Esetleg szakmai igazgatónak elhívni a Kenesei öccsét.

Dum spiro, spero.

Darthmushroom
ki nem szarja le,legfeljebb 1 évig rúgja itt a bõrt. Lanza is azért szépen felhozta Martinezzel a Honvédot tavasszal a dobogóra.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Akkor ezek szerint bundázott Bojinov.
nem csak Olaszországban, hanem Portugáliában is -> lásd a kihagyott tizi

dave9004
Moniz fel tudja hozni megfelelõ szintre akkor meg sztár is lehet belõle.
Leonardonak is lemaradása volt aztán mivé lett.
a.carkey
Biztos pikkel rá az edzõ, vagy mit szoktak mondani a mieink külföldön. 😊

A medve nem játék.

Darthmushroom
de legalább már ha igazak a hírek tárgyalnak Bojinov-val és legalább az igaz h csatárt akar hozni a csapathoz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
PR 😊

LasDen
Kíváncsi lennék, hogy õ találta-e ki vagy valami pr-os a fradinál, hogy magyarul is megszólaljon a nyilatkozatokban 😄

kérdés, hogy mikor unják meg páran és döntik el, hogy meg kell buknia... 😄
bakkerman
picit elkanyarodva Tájp rinyálásától,nekem egyre inkább az az érzésem,hogy ez a kabátos holland nagyon jól csinálja a dolgát,és ha továbbra is kapja a jó plájákat,akkor elérheti azt amit Sousa,az EL csoportkört,akár bajnokként,akár dobogósként. Jó szakember,ez nyílvánvaló.

LasDen
gondolom holland 2-ben elég volt a bója center. állt a 16-oson és rúgdosta a gólokat...
De amíg Diallónak megy, addig nem akkora para

azért az enyhén gáz szerintem, hogy még az MB1-et se bírja...
Zenszkij
Télen hazaballag.

LasDen
TUijp elismerte, hogy a hollan 2 kaki volt ehhez képest.

Kíváncsi vagyok felveszi-e a kesztyût vagy megy vissza...

LSSAHPAUL
Szerbiában már kb 1 éve agyonverték volna csak a blogja miatt az hétszentség 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
hemingway a beteg,nem a szurkolók,addig játssza a nagyágyút,hogy a kutya nem fog kimenni a csapata meccseire. Ja,de,a két gyermekes családapa,cumisüveggel a kezében biztos éltetni fogja a csapatot...Mit tenne hemingway a Lazio ultráival? Vagy szerbiában? Fényes nappal lelõnék 😊

Zenszkij
Korrekt. Érzik a csicskák, hogy van a FERENCVÁROS, meg a magyar foci. Ki a fasz drukkol Pécsrõl vagy Makóról a DVSC-nek? Lótúrót, és ki az FTC-nek? Csak a FRadi!!!!!!!

azt hittem bezáratta a büfét is - vagy legalább egy bejáratot 😊

ReszegKoldus
hemingway

ez is inkább az új igazolásáról mesélne, akit az olaszoknál eltiltottak 3.5 évre (aztán felmentették)

ressy14
Azért a szerbek alvilági szurkolói nem viccelnek, az egész ország szarik tõlük. Ilyen viszonyokat azért ne honosítsunk meg, de a hajlevágás jöhet 😄
Vagy minden rossz meccs után rendõrök jelenlétével lehetne csak edzést tartani 😄

Dum spiro, spero.