32945
Magyar Foci
  • Grenzjager
    ...és Deutsch Tamás segíthet csak hogy az ultrák ne vigyenek politikát a stadionba. (állami adósságátvállalás ami már rég megvolt a Vidinél, most meg a budapesti kluboknál, megj az Újpest FC nem az UTE).
  • Solt
    És ezek "csak" a játékosok, ebben még a létesítmények, ingatlanok nincsenek benne szerintem.
  • passatgt
    transfermarkt: Total value 3.900.000 £
  • a.carkey
    Kapnak egy új stadiont? Edzőközpont? A világ titkos olajkészletének 99%-a a pálya alatt van? Jó pénzért Továbbadják Brüll Alfréd tel avivi rokonainak még többért?
  • bakkerman
    Hónapokon át tartó tárgyalássorozat eredményeképpen az MTK labdarúgó csapatát működtető MTK Budapest Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság valamennyi, a társaság által kibocsátott, összesen 749.030.000 forint névértékű részvényét megvásárolta illetve megvásárlására előszerződést kötött a magyar befektetők által létrehozott Blue & White Befektetői Csoport - áll az MTK közleményében.

hogy a picsába érhet egy mtk KÉT ÉS FÉL MILLIÓ eurót???? a stadionjuk egy lepukkant szar,a játékoskeret nb2-es színtű (oda is valók egyébként),nulla marketing értéke van a klubnak,nulla szurkolótáborral. Valakik megint nagyon jól fognak járni ezzel az üzlettel...
  • bakkerman
    Air Sándor szezon végéig aláírt az mtkhoz
  • brazdajoska3
    mennyire igaz
  • ressy14
    ha nincs bezselézve a hajad és teletetoválva a kezed, akkor sok jóra ne számíts
  • bakkerman
    én ígérem ott leszek,és csak magamért fogok játszani,mint az igazi nagy klasszisaink!
  • sempronius18
    Én ma délellőt terem fociztam pár haverral. Ki tudja lehet, hogy Pinyő felfigyelt rám?
  • dave9004
    meghívót egy gyilkos vacsorára :D
  • ressy14
    egyébként jobb, ha összecsomagoljátok a cuccaitokat, lehet, hogy jövőhéten még valamelyikünknek is küld a Pinyő egy meghívót
  • Narxis
    Lényeg, hogy összefogás van, jól összefogott a "Szakma".
  • ressy14
    nem tök mindegy? felőlem aztán válogathatna a megye 2-ből is
  • passatgt
    na, melyik csapat adja a legtöbb játékost az új keretbe? természetesen a Győr:)

persze Kovács, Kleinheisler nem fér be mondjuk...
  • banok
    Bizony nagy csalódás ő eddig.
  • sempronius18
    Kb ennyi még a Monaconál is megvolt az esélye, de nem tudta bebizonyítani, hogy helye van a felturbózott új keretben.
  • ressy14
    A Bariban játszott jól utoljára, és az már 3 éve volt. Pedig még csak 24 éves. És ez csak nekünk szomorú, ő sokkal többet is kitudott volna hozni magából, az olaszoknál több szezonon keresztül is szem előtt volt, mégsem tudott élni vele. Egy mentálisan erős játékos - azaz nem magyar - ilyen tehetséggel és lehetőséggel folyamatosan a Serie A-ban szaladgálna, nem Szibériában.
  • sempronius18
    Az Orosz kiesőnél azért szerintem jobb a Kazah bajnok. Az előző is EL csoportkörös volt. Ettől függetlenül szomorú eset az övé.
  • dave9004
    az előrelépést a vak is látja
  • Láma!
    Ha szigorúan azt vesszük hogy az adott csapatok milyen játékerőt képviseltek amikor Ő épp ott volt, akkor az Aktobe a legjobb ezek közül :)
  • bakkerman
    Komant meg a kazah Aktobe akarja :DD szép,felfelé ívelő karrier az övé. Sampdoria-Monaco-Krasnodar-Ural-Aktobe
  • bakkerman
    A képzésre nincs meg a tőkém,nincsenek kapcsolataim. Előbbit még lehetne orvosolni,de utóbbi nélkül maximum blasz 4-ben lehetnénk edzők :
  • Sippie
    ja, meg nekem eszem is van, kár lenne elpazarolni ilyenre :D
  • Sippie
    megint megsértettem a kis lelkivilágodat? tán szakmabeli vagy?
    Mondjuk az megmagyarázná, az agymenéseidet.
  • Narxis
    A gerince.
  • sempronius18
    Hajrá mi tart vissza?
  • Sippie
    edzősködni kéne, nem? ilyen eredményesek mi is lehetnénk
  • ressy14
    Elkészült a pontos tavaszi NB1-es menetrend
    Az első három tavaszi forduló programja:

• ReszegKoldus
    és már vannak kiszemeltjeik is akik segíthetnek ebben :D
  • Densie
    Országgyűlési képviselő is lehetne
  • Densie
    Ilyen ez a futballszakma kicsit belterjes :D
  • bakkerman
    melyik szakmában keresne itthon havi 4-5-600 ezreket tisztán,nettóban,napi ~2 óra munkával?
  • Sippie
    ja, ahelyett hogy keresne valami rendes szakmát
  • LasDen #26607
    ez a prukner is folyton csak jön-megy...
  • passatgt
    A Nemzeti Sport információi szerint Selymes Tibor váltja Prukner Lászlót a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi vezetőedzői posztján. A legutóbb a román Sageata Navodarit irányító szakember a jövő héten írhat alá. A kaposvári klub ügyvezető elnöke, Illés János megerősítette Prukner távozását, valamint azt, hogy várhatóan Selymes Tibor váltja. Információink szerint André Alves lehet a Rákóczi egyik téli igazolása.

• Grenzjager
    Az MTK csak szeretne az NBI középmezőnye lenni.
  • ressy14
    minél több ilyen példa kellene, ne az NB1 középmezőnyéből kelljen beválogatni az U válogatottakba az embereket.
  • Grenzjager
    Varga Szabolcs (18y) MTK -> Heerenveen
    8 NBI-es meccsen 2 gól is elég volt neki:)
  • a.carkey
    [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/20140102-sepp-blatter-a-fifa-elnoke-hadat-uzent-a-szineszkedo-focistaknak.html]A "Földet rá!" szabály lehetősége[/URL]