Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Lencse beindult😄

banok
Szalai gól!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
pintér... <#violent><#violent><#violent>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Megtalálta új klubját Vass Ádám: a magyar középpályás a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ KV Oostendéhez igazolt.

😊)) ez már nem is véletlen, annyira..😄

mai magyar sportújságírás rulz! 😄
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nekem is ez volt az elsõ gondolatom, hogy talán 2013-ra végre belátták, hogy az építkezéseken kifizetõdõbb a teljesítménybér, mint az órabér fizetése.
Magyar Kupa:
ESMTK (NB III) - DVSC-Teva
Békéscsaba 1912 Elõre (NB II) - Videoton
Kisvárda (NB II) - Lombard Pápa FC
Szeged 2011 (NB III) - MTK
Bajai LSE (NB III) - Újpest FC
Gyirmót FC Gyõr (NB II) - Gyõri ETO
VSE Biatorbágy (megyei I. o.) - BFC Siófok (NB II)
UFC Szekszárd (NB III) - Ferencváros
Egri FC (NB III) - Nyíregyháza Spartacus (NB II)
Cigánd SE (NB III) - Diósgyõri VTK
Dunaújváros PASE (NB II) - MVM Paks
Pécsi MFC - Mezõkövesd
FC Ajka (NB II) - Kaposvári Rákóczi
Puskás Akadémia FC - Kecskeméti TE
Kemecse SE (megyei I. o.) - Budapest Honvéd
Csákvári TK (NB III) - Haladás
A továbbjutásról egy meccs dönt, a forduló játéknapja október 30., szerda.

Angol hetedosztályban több a nézõ mint egy néhány nb1-es meccsen 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
Angol hetedosztályban milyen fasza pálya van😊

nocsak, nem órabérben vannak? 😄
Zenszkij
össze nem kókányolják

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
magyarokra nem jellemzõ tempóban épül a fradi stadion....😄 mik vannak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ne vedd kötekedésnek, de Egervári Mester "Szoftverprogram"-ot említett! Klasszikust csak pontosan. 😉
ressy14
Mert edzõpályák építésébõl nem lehetne annyi zsét mutyizni, mint így. A strabag és társai egyébként sem edzõpályák építésére specializálódtak. Párszor már kitárgyaltuk a témát itt, abbahagyhatnánk a politizálást.

Más:
Sikerrecept: Egervári szoftverrel összeválogatott játékosai kihasználják a mester által talált holland játékbeli hibákat. És bumm, megbasszuk a hollandokat.

Dum spiro, spero.

"Hozzáfûzte: a sportcsarnok a kézilabda, a futsal, a birkózás, az ökölvívás, a súlyemelés, a torna és a sakk céljait is szolgálni fogja."

"a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdõ, a csónakázótó és környéke, a szabadidõközpont, a mûjégpálya és a tófürdõ újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik."

Forrás

Ezeket ne úgy fogd fel, hogy "egy stadion, ahol az MB1 sztárjai rohangálnak." Régiós központok, amelyek több sportágat kiszolgálnak, valamint konferenciákra, egyéb rendezvényekre is jók. "Szebb idõkben" 9 milliárdért épült 2km autópálya...

www.smart-bus.hu

Ez mondjuk okés, ha a Puskással egyenértékûnek vesszük.
Egy komplexum amit használhat az egész versenysport.

De könyörgöm SZOMBATHELYRE MINEK egy több milliárdos stadion? Nézõszám? Sikeresség? Hagyjuk már. Az akadémiának csináljanak mûfüvest, edzõtermet, tantermet stb. De többet minek?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tessék, uszoda! Nem lepne meg, ha a vizes VB rendezése többe kerülne mint az összes stadionra elköltött pénz...

www.smart-bus.hu

Számomra ott a bibi, hogy remek módon építenek stadionokat, amikor látható h. van hova rakni azt a pénzt, de ami fontosabb, hogy láthatóan el lehet költeni értelmesen is azt.

passatgt
mondjuk igaz, 6 milliárd / 617 az csak durván 10 millió, gondolom sok helyre elég kisebb csarnok, vagy felújítani régit

passatgt
még mindig nem értem😄 Szerintem az arányok stimmelnek, gondolom egy sima tornaterem felépítése közelében sincs egy stadion felépítésének:

"Így például az 1. típusú mintatornacsarnoknak, amely 450 négyzetméteres, a nyolcosztályos általános iskolai és középiskolai testnevelési óráknak megfelelõ csarnoképület építési költsége (2013. I. negyedévi szinten) 35–45 millió forint + áfa nagyságrenddel számolható."

jövõ évi költségvetés tervezet.

Leírva benne, mennyit szánnak a 3 stadionra és ezzel párhuzamosan egy tornaterem - TANuszoda építési programot is indítanak.

A lényeg, hogy a 3 stadion építésére nyújtott támogatás kb a duplája a tornaterem, uszoda építésének és a 3 stadionnal szemben itt felépítenek/felújítanak 617 tornatermet és 48 uszodát.

passatgt
nem teljesen értem ezt a cikket

smith09
Újpestre nem tud olyan kevés nézõ járni, hogy valamiért ne büntessék meg õket.😞(

Narxis
Ez az úszás nem rossz dolog, én sulimban annak idején kötelezõ volt heti egyszer 1 tanévet járni, arra jó volt, hogy megtanuljunk úszni. Meg annyira elfáradtunk, hogy utána a maradék órákon csendben ültünk. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Stadion vs. uszoda és tornaterem

Csak és kizárólag az infografika miatt rakom be. 😊

ressy14
zártkaput nekik. miattuk nem járnak a családok meccsre

Dum spiro, spero.

dave9004
már magában a szukrolók, hogy elmentek, már az megbotránkoztató.

"A Paks–Mezõkövesd mérkõzésen a vendégszurkolók részérõl megbotránkoztató rigmusok skandálása miatt a FEB a Mezõkövesdet írásbeli figyelmeztetésben részesíti." - NSO

Szerintetek az MLSZ szerint a 15 mezõkövesdi nyugdíjas melyik rigmusa volt megbotránkoztató? A "hülye vagy" , a "szégyeld magad" vagy az "ukrajna"?
<#taps>

www.smart-bus.hu

passatgt
+ 3 gólpassz

Stieber gól...

www.smart-bus.hu

Mondjuk ez a forduló elég tippmixgyilkos volt, de nem csak a magyar bajnogságban, gondolom jó sok mixet vitt el a két manchesteri csapat meg a real madrid is.
Szép! Majd a Vidi ellen fölrakom a családi ezüstöt 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Mennyi volt az odds? Valaki tippmikszût? Így nem lesz bajnok a Fradi, mondjuk sztem a nagytestvér Vidi is lead 3 pontot a Puskásnak nehogymá kiessen.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

banok
Vanczák gól

DaemoonHunter
Válogatott meccsekre hátha kitart a formája...

banok
de rúgott még egy gól.

banok
Németh gól aztán elbaszott egy büntetõt.

a.carkey
Nem hinném, hogy pont akkor fekszenek le, amikor ennyire fontos a meccs. Semmi nem jött be, van ilyen.

A medve nem játék.

dave9004
vhogy várhato volt, Adams sokkolta õket sajnos, mert az ilyen eseményt egyik csapatnak és játékosnak se kívánom.
ressy14
szerintem lefeküdtek nekik, de lelkileg is nehéz lehet most nekik. mi is szopunk tõlük, majd meglátod 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Puskás-Fradi 3-1<#fejvakaras>

ressy14
azt jelenti hogy szarok a védelmek.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Az, hogy nem volt még 0:0-ás meccs az azt jelenti milyen jó a bajnokság, vagy hogy milyen szar? Vagy egyiket se. <#fejvakaras>

Na hallod újat mondtál nekem.

Én a Shevchenkos történetet már hallottam "biztos forrásból" úgy, hogy a Stadlernél, Fradinál, Nyíregyházánál volt próbajátékon.
A Lokis verziót te mondod elõször.

Persze tárgyi bizonyítékot még senki sem tudott mutatni.