32945
Magyar Foci
-
#26681 tisztogatás(?) -
karajjj #26680 a pécsnek már harangoznak -
#26679 nem a színével van a gond -
#26678 Ahelyett, hogy újrafestenék!
-
#26677 az öltöző meg ugyanolyan mint 70 éve :D -
#26676 "600 millió forintból alakítják az élvonalra alkalmassá a Dunaújváros csapatának stadionját. Elkészül a villanyvilágítás, beléptető rendszert építenek ki, valamint újrafüvesítik a pályát." -
#26675 szép, ráadásul Otigba mellől:) -
#26674 Németh gólja -
#26673 2-2 lett, 3 videót találtam, persze pont nem Krisztián góljával... -
#26672 Németh Krisztián gól -
karajjj #26671 "Vannak megkereséseim, szeretném folytatni a játékot. Vannak lehetőségek, akár még az NB I-ből is, de mindenképpen az a célom, az az elsődleges szempont, hogy egy stabil háttérrel rendelkező együtteshez igazoljak, ne olyanhoz, ahol csak hitegetik az embert" - nyilatkozta a harmadosztály Nyugati csoportjában szereplő Budaörstől távozó Bárányos Zsolt.
Na most őszintén, kinek kellene még? :D -
#26670 mert már elfogytak a magyar,behívható győriek :DD -
sempronius18 #26669 Zsolt jobb játékos Péternél, csak azért ismered kevésbé, mert a bátyja országszerte híres a falába és a trollfici által, még Zsolt csak csendben teszi a dolgát az MTK-ban.
Egyébként, ha ez lenne a tendencia, hogy minden Pölöskei öcs egyre jobb, mint a bátyja, akkor a 7. Pölöskei tesó, már tényleg válogatott szint lenne a 14. meg klasszis. :) -
Grenzjager #26668 egyik se győri....
nem értem... -
#26667 hát nem tudom,hogy most annak örüljek,hogy nem hívta be ezt a falábú peti gyereket,vagy sírjak,hogy egy (számomra) totál névtelen pölöskei zsoltot behívott -
#26666 Az öccsét hívták be, azaz Zsoltot. :( -
#26665 Pölő játszik hátvédet, Deve és Guzmó pedig csatárt.
Már kezdem érteni Pinyő stratégiáját. -
karajjj #26664 -
karajjj #26663 sajnálom szegény srácot -
#26662 :( R.I.P. -
#26661 elég megnézni egy pl fordulót olyan bírói teljesítményeket látsz h beszarsz.
most legutóbb láttam a stoke-liverpoolon ahol eggyik oldalon konkrétan lebírkózta a gólvonalon a támadó játékost a védő, nincs 11-es aztán másik oldalon meg egy összekoc, ilyet általában le sem fújnak pl meccsen, ott meg büntető...
de én olyat sem láttam mint hogy konkrétan kirúgja a csatár a kapus kezéből a labdát és megadják...
tehát tényleg olyanok mennek ki akik még 2X rosszabbak is mint Kassai pl.
főleg a nem európai bírók, hát afrika kupákon az afrikaiak bizonyították már azért h mit is jelent az ottani szint, de az ázsiai,óceánaiaiak is ilyenek....
-
#26660 20 évesen..istenem :( nyugodjék békében!! :( -
sempronius18 #26659 Aha éljen akkor Solymosi és Vak II. -
#26658 Elhunyt Rakaczki Bence..:( -
#26657 NB2-ben jóindulattal,szánalomból vezethetne, de lentebb se jó ha küldenénk mert mindenhol csak az indulatokat gerjeszti, pl megye3-ban agyon is vernék egy szép napon. -
#26656 :) a média meg az mlsz felkapta valszeg mert megjelenésre nem egy kvázimódó mint pl Sz.Zsolt. És a fifa is így gondolta hogy képernyőre kerülhet, bár nem értem miért kell a fifa-nak egy jelentéktelen kis országból bíró, azt hiszik hogy pártatlan lesz? :D Végül szíve szerint az, csak hát ki tudja kinek mit téved, mert hogy tévedni fog az ku**aisten. Azokon a meccseken ami után 1 hétig nem róla cikkeztek az csak azért volt mert kb 50%-50%ban tévedett ideoda. -
#26655 most gyakorlatilag megerősítetted az én írásomat :D -
#26654 Ember miről beszélsz? Ő a 2. legszarabb nb1-es bíró (1.Megyebíró) amit valaha is láttam. Gyakorlatilag túl ideges bármilyen bírói feladathoz, sehol se adnák neki feladatot, tán gól bíró ahhoz lehet jó. -
#26653 Mondjuk ha megfigyeled milyen bírók vannak kint...
Kezdve azzal a német bíróval amelyik megadott egy olyan lövést gólnak, ami oldalháló volt :D De mondhatnám Webbet is, aki semmivel nem jobb bíró, mint Kassai, kérdezz meg egy PL-t nézőt (csak ne olyat aki a MU-nak szurkol) :D -
sempronius18 #26652 Ráadásul arról nem is szólunk, hogy micsoda vb szintű játékvezetők lesznek majd ott Afrikából, Ázsiából, Óceániából.......:D -
sempronius18 #26651 Totál átlag bíróra nem bíznak BL döntőt......
Én sem szeretem, de azért volt 2 év a 2010-es vb és a 2012-es Ukrán - Angol között amikor top 3 bíró között volt Európában ez tény. -
#26650 Edző=bíró ofkorsz :D sok a sör -
#26649 Túlhypeolt volt ez az egész "Kassai saga",csak itthon mi magyarok vettük úgy őt,hogy top bíró. Európai viszonylatban totál átlag edző,nem VB szintű (mégha már vezetett is vb meccset). Sorra hibázik majdnem minden meccsén -
sempronius18 #26648 Höhöhö mekkora Humor Heroldok ezek a fiúk. -
Grenzjager #26647 ide csak másodszorra néztem be :))) ezért tűnik másolásnak. -
-
Zenszkij #26645 ez az, ez remek hír, nem is oda való -
Grenzjager #26644 Kassai a helyére került, nem lesz a VB2014 játékvezetői keretében.
Sajnos az MB1-ben még fújni fog:( -
#26643 Az MVM Paks labdarúgócsapata ma hivatalos sajtótájékoztatón jelentette, be, hogy a távozó vezetőedző, Horváth Ferenc helyett tavasszal – az előzetes információnknak megfelelően – Csertői Aurél irányítja az együttest. Pályaedzője a csapat csatára, Tököli Attila lesz. -
Zenszkij #26642 eszmei érték :D