Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ESMTK (NB III) - DVSC-Teva
Békéscsaba 1912 Elõre (NB II) - Videoton
Kisvárda (NB II) - Lombard Pápa FC
Szeged 2011 (NB III) - MTK
Bajai LSE (NB III) - Újpest FC
Gyirmót FC Gyõr (NB II) - Gyõri ETO
VSE Biatorbágy (megyei I. o.) - BFC Siófok (NB II)
UFC Szekszárd (NB III) - Ferencváros
Egri FC (NB III) - Nyíregyháza Spartacus (NB II)
Cigánd SE (NB III) - Diósgyõri VTK
Dunaújváros PASE (NB II) - MVM Paks
Pécsi MFC - Mezõkövesd
FC Ajka (NB II) - Kaposvári Rákóczi
Puskás Akadémia FC - Kecskeméti TE
Kemecse SE (megyei I. o.) - Budapest Honvéd
Csákvári TK (NB III) - Haladás
A továbbjutásról egy meccs dönt, a forduló játéknapja október 30., szerda.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más:
Sikerrecept: Egervári szoftverrel összeválogatott játékosai kihasználják a mester által talált holland játékbeli hibákat. És bumm, megbasszuk a hollandokat.
Dum spiro, spero.
"a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdõ, a csónakázótó és környéke, a szabadidõközpont, a mûjégpálya és a tófürdõ újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik."
Forrás
Ezeket ne úgy fogd fel, hogy "egy stadion, ahol az MB1 sztárjai rohangálnak." Régiós központok, amelyek több sportágat kiszolgálnak, valamint konferenciákra, egyéb rendezvényekre is jók. "Szebb idõkben" 9 milliárdért épült 2km autópálya...
www.smart-bus.hu
Egy komplexum amit használhat az egész versenysport.
De könyörgöm SZOMBATHELYRE MINEK egy több milliárdos stadion? Nézõszám? Sikeresség? Hagyjuk már. Az akadémiának csináljanak mûfüvest, edzõtermet, tantermet stb. De többet minek?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
www.smart-bus.hu
"Így például az 1. típusú mintatornacsarnoknak, amely 450 négyzetméteres, a nyolcosztályos általános iskolai és középiskolai testnevelési óráknak megfelelõ csarnoképület építési költsége (2013. I. negyedévi szinten) 35–45 millió forint + áfa nagyságrenddel számolható."
Leírva benne, mennyit szánnak a 3 stadionra és ezzel párhuzamosan egy tornaterem - TANuszoda építési programot is indítanak.
A lényeg, hogy a 3 stadion építésére nyújtott támogatás kb a duplája a tornaterem, uszoda építésének és a 3 stadionnal szemben itt felépítenek/felújítanak 617 tornatermet és 48 uszodát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A Paks–Mezõkövesd mérkõzésen a vendégszurkolók részérõl megbotránkoztató rigmusok skandálása miatt a FEB a Mezõkövesdet írásbeli figyelmeztetésben részesíti." - NSO
Szerintetek az MLSZ szerint a 15 mezõkövesdi nyugdíjas melyik rigmusa volt megbotránkoztató? A "hülye vagy" , a "szégyeld magad" vagy az "ukrajna"?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A medve nem játék.
Dum spiro, spero.
Én a Shevchenkos történetet már hallottam "biztos forrásból" úgy, hogy a Stadlernél, Fradinál, Nyíregyházánál volt próbajátékon.
A Lokis verziót te mondod elõször.
Persze tárgyi bizonyítékot még senki sem tudott mutatni.