Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Hiszek Cristiano Ronaldóban, és remélem, megszerezzük a három pontot Németországban." Nos, utóbbi mondatot több okból sem értettük, de mindezt betudtuk a fiatalember bódult állapotának (a kezében fogott cigaretta sem csak nikotint tartalmazott).
😄
Debrecenbe, az Üllõire, Diósgyõrbe, Szombathelyre és a Puskás helyére kell új stadion, mindenhova máshova tök felesleges.
Dum spiro, spero.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
akkor mostmár a mi válogatottunk lesz, vagy ahhoz pályára is kell lépjen?
I met God. She's black
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
-Mi van azokkal, akik egyik csapatnak sem szurkolnak, de azért kimennének megnézni a meccset?
-Ja, hát az úgy esélytelen. 😊)))
www.smart-bus.hu
sehogy se találom most, nincs meg valakinek a link?
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
Dum spiro, spero.
Elég durva sorozatba van most a diósgyõr egy ilyen kezdés után azért ezt nem gondoltam volna.
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu