Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
aztabüdöskurva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
azt lehet meg is nyerjük, de amit hollandiában játszanak azt már nem olyan biztos😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Keep calm and have faith in Ronaldo...to win the Holland-Hungary match....in Germany. 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Utca embere az esti meccsrõl:

„Hiszek Cristiano Ronaldóban, és remélem, megszerezzük a három pontot Németországban." Nos, utóbbi mondatot több okból sem értettük, de mindezt betudtuk a fiatalember bódult állapotának (a kezében fogott cigaretta sem csak nikotint tartalmazott).

😄

ressy14
Nem bántásból, de szerintem felcsúton több nézõ lesz, mint az mtk-nál szokott lenni. Ettõl függetlenül mindkét helyre felesleges új stadion, csak csodálkoztam, hogy az uefa engedélyezte abban a romhalmazban a meccs megrendezését. Vitték volna inkább máshova Pesten belül.
Debrecenbe, az Üllõire, Diósgyõrbe, Szombathelyre és a Puskás helyére kell új stadion, mindenhova máshova tök felesleges.

Dum spiro, spero.

AnuluWork
Most akkor kell stadion, vagy nem? Ott ráadásul Tompika a góré, és mégse elsõ dolga senkinek a felújítás. Oda kellett volna egy 5ks stadion, nem Felcsútra!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReszegKoldus
így se fognak

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
lehet a MU-ba is lekéne igazolni,talán nem esnének ki

Zenszkij
Nagy lehetõség számára, drukkolok neki. Ugyanakkor nagyon sajnálnám ha elmenne, mert jó edzõnek tartom.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
MTK - Potsdam csajfoci az eurosport-on. Fasza kis országimázs a Hidegkuti stadion...

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
aztán elküldi és onnantól nyerni fog az a csapat is

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
ha odamegy, az elsõ dolga lesz, hogy leigazolja Rudit 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
durva lenne, ha pont most menne el, amikor jól megy a csapatnak

ressy14
Azért egy Hollandia ellen Niko játéka pont jól jöhet, ismervén a tavalyi EL szereplését, ahol kontrákból elég jól teljesített. De ha mi akarunk tiki-takázni amszerdamban, akkor fene tudja 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
nem akarom szalait fikázni, de szerintem jobb, hogy nem fog játszani

LasDen
pályára is kell lépnie

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
Nikot behívták a keretbe 😄
akkor mostmár a mi válogatottunk lesz, vagy ahhoz pályára is kell lépjen?

I met God. She's black

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
fegyelmi bizottság <#levele>

a végén még örülhet, ha túléli egyáltalán... <#wilting>
a.carkey
Ez egyértelmû leshelyzet.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
ez a kép mindent üt 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Priskin mesterhármas 3-0

LasDen
vegyél jobb gépet...😄

bakkerman
alapból a gif is egy optimalizálatlan bughalmaz,elférne rá egy patch. Nekem szaggat.

ressy14
nem hiszem, hogy végleges renderek, a részletes tervek sincsenek még meg, ez egy összedobott valami, amit mutatni kell a sajtónak, hogy õk igenis dolgoznak

Dum spiro, spero.

LasDen
mér nem jó? vagy unreal engine 4-gyel vagy esetleg frostbite 3-mal kell csinálni? 😄

off, de ilyen fos renderre már a másodéves építésznek 1est adnak 😛
ressy14
stadionrekonstrukciós terv a'la Diósgyõr

ha nem látszik a gif, itt a link

Dum spiro, spero.

a.carkey
Ez ok, csak ugye történtek dolgok, amelyek nyomán az MLSZnél már Mancika is 5 millás éves prémiumot kap a fénymásoló osztályon, akkora valag lóvét tömtek bele a szövetségbe a szurkolóik miatt a klubok.

A medve nem játék.

na ezért nem járnak családok a meccsre
-Mi van azokkal, akik egyik csapatnak sem szurkolnak, de azért kimennének megnézni a meccset?
-Ja, hát az úgy esélytelen. 😊)))

Rossi - Moniz 3-0
Elsõ gólpassz megvan... 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus

passatgt
na, Buzsákyra kíváncsi leszek

RatBaG
tegnap láttam az indexen egy cikkben a múltkori fradi meccsen berohanókról egy képet...
sehogy se találom most, nincs meg valakinek a link?

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vicc bazmeg

a.carkey
Ezt a bajnokság legvégén tudjuk majd megmondani, ha összevetjük, hogy hol gyõzött a Puskás és hogy hol újítanak/építenek stadiont. 😄

A medve nem játék.

DasIsFuck
mert ha nem kapnának mennyivel lenne jobb vagy rosszabb?

a.carkey
Lehet. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
amiért ma kikaptak? 😄

a.carkey
Pécs is kap 700 millát a stadionjára. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Nem tudom már mi a rosszabb, a haladásnál ez a mulatós zene, vagy a Diósgyõrben is minden gól után játszott Seven nation army, ami ma különösen sok volt 😄

ressy14
A Diósgyõrnek csak most jönnek a nehezebb meccsek, utána kiderül, hogy tényleg olyan jók-e. Ha ügyesen veszik az akadályt akkor a dobogóért mehetnek.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Ez a Futács eléggé jó igazolása volt a DVTK-nak.
Elég durva sorozatba van most a diósgyõr egy ilyen kezdés után azért ezt nem gondoltam volna.
<#eljen>

<#taps>

www.smart-bus.hu

passatgt
Németh, Szalai, Futács, Lencse, Nikolics, (Simon) mind szórja a gólokat, van itt csatár😄

banok
Még egy Szalai gól!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/