32945
Magyar Foci
  • ressy14
    hát azért csatároktól 15 kísérletből 1 kapufa elég meredek.
  • karajjj
    öhöhöhö, megint kitálalt valaki...
  • passatgt
    még ennél is van gázabb...

http://www.youtube.com/watch?v=PituFaax79k
  • ressy14
    Uh, ez így ciki. Ha az ország bármelyik csapatával megcsinálták volna, az eredmény nem lett volna rosszabb :D
  • karajjj
    komolyan mondom, ezen a versenyen még nagyanyám is tisztesen helytállt volna, pedig már nem mai csirke... :D
  • passatgt

én nem raktam volna ki youtube-ra...
  • ressy14
    A könnygázas és a mikrobuszos kísérgetős storyn kívül a többinek csak szemtanúja voltam, az említett két esetkor pedig a sétáláson kívül semmit sem csináltam. Én direkt kerülöm a balhét, még egyszer sem konfrontálódtam a zsarukkal vagy a vendég szurkolókkal.
  • barnuska000
    gondolom te csak ártatlan bárány vagy,akit mindíg inzultálnak a rendőrök
  • passatgt
    02.09., Sevilla, 11.00: Puskás Akadémia–Betis (spanyol)
  • Narxis
    Ugrik a bérlete, ha nem jár meccsre a Bayern-drukker

aztarohadt...
  • LSSAHPAUL
    Tavaly voltam faterral, sógorommal az ute-fradin, de szünetben hazamentünk mert fogalmunk sincs miért de az újpestieket lefújták a sünök, de annyi eszük nem volt hogy a szél a semleges zónába fújja majd a permetet. Ja el se tudom képzelni mit érezhettek azok akik közvetlenül a pofájukba kapták és nem 50 méterrel odébb álltak. Jah ugyanezen meccs beléptetésnél a sógort nem engedték be a bicskája miatt, el kellett ássa a stadion előtt mint egy kutya :D Szal egy biztos sógor és fater soha nem fog kilátogatni több foci meccsre, én még gondolkozom..
  • ressy14
    Probléma 1: Nem nevezném nyugodt légkörnek azt, amikor 100 készenlétis sün elfoglalja a hazai szektorokat a lefújást követően, majd egy felszólítás után kigumibotozzák őket a stadionból. Ennek semmi kiváltó oka nincs, de évente 2-3 alkalommal eljátsszák.

Probléma 2: A stadion mellett lévő egyetlen út minden mérkőzés alatt le van zárva, hogy a pár ezres (jobb esetben 10 ezres) tömeg ne egy 2 méter széles járdán kelljen megközelítenie majd távoznia a létesítményből. Kedves kék barátaink azonban előszeretettel pécéznek ki maguknak 30-40 fős csoportokat, leginkább ultrákat, akiket igazoltatnak, majd fejenként több tízezres büntit írnak nekik. Mindeközben a többi 2-3 ezer ember nyugodtan használja az utat.

Probléma 3: A sünik bevett szokása az is, hogy a kocsmáknál lévő tömeget (indokolatlanul, azaz a meccs előtt fél órával) felszólítás nélkül a stadion felé terelik egy kis könnygáz segítségével, mert hogy egy kivezényelt budapesti rohamsünit idézzek: "faszszopó fehérvári csicskák, takarodjatok már be a stadionba".

Probléma 4: A fradi PAFC elleni vendégjátéka során olyan zöld szurkolókat emeltek ki arcról és nem engedtek be, akik életükben először voltak meccsen, érvényes szurkolói kártyával rendelkeztek és semmiféle törvényellenes dolgot nem tettek.

Probléma 5: Egy Paks elleni Vidi meccs után barátommal ketten sétáltunk haza, egy kihalt utcán, majd egy rendőr mikrobusz érkezett mellénk, és kísért minket 20 percig csak azért, mert Vidis sálban voltunk.

Ezek mind az elmúlt 2 évben történtek, a fradisat kivéve mindet személyes tapasztalat után írom le.

Probléma 6: A Fradi - Újpest meccs után berohanó nézőket nem tudták beazonosítani, hiába volt szurkolói kártya és kamerarendszer. Inkább kirakták több száz ember arcképét a police.hu-ra.

Probléma 7: Nem lehet egy "Vihar és vágy" német feliratú drapériát bevinni, mert náci feliratnak hitték a tanult ellenőrök. A Nagy-magyarországos drapit már nem is említem.

Szóval nyugodtan kamerázzák be a stadionokat, akár a budikat is, de ettől nem lesz se több se kevesebb bűncselekmény, pláne nem több néző.
  • Takezó
    Fejtsd ki bővebben, kérlek. Amúgy nem vagyok nagy meccsrejáró, de válogatotton sokszor kinn vagyok és évente emellett járok pár MB1-meccsre is.

Grenzjager: A felvételek azt is bizonyítják például, hogy ha a szekusok bűncselekményt követnek el. Adnám Kubatovék bekamerázását amúgy, hátha kevesebb választási csalás lenne :D
  • Grenzjager
    Csak majd a pi-iq-s szekus eldönti a sittes kollegáiával hogy mi újság...

Inkább DajcsTomőpikát, Kubatovot és Csányit kéne bekamerázni,
    anyagilag több kárt is okoztak.
  • ressy14
    Nem voltál még meccsen, különben nem mondanál ilyen baromságot.
  • Takezó
    a helyzet az, hogy senkinek semmi félnivalója nincsen, amíg nem követ el bűncselekményt, úgyhogy le lehet nyugodni a picsába az ultráknak :)
  • Narxis
    Arról nem is beszélve, hogy köze nincs ahhoz, hogy kevés a néző a stadionokban. Mutassanak már egy rettegőt aki azért nem megy meccsre mert veszélyesnek ítéli. Ilyen marhaságot....
  • bakkerman
    "a stadionfejlesztési programmal hamarosan megújulhatnak a létesítmények, s a névre szóló jegyértékesítéssel, illetve a teljes lefedettségű videós megfigyelőrendszerrel a biztonságérzet is nőhet."

hát ezek tényleg nagyon kellenek a magyar focinak,hogy névre szóló jegy legyen,meg videós megfigyelőrendszer. Ezzel kibasszák az ultrákat a stadionokból
  • Narxis
    A nagy stadionbeléptetőkapu-rejtély

Stratégiai MLSZ-sikerek eredményesség nélkül

Zalaegerszeg megvenné a helyi futballklubot
  • bakkerman
    Lengyelországban a hétvégén tartják azt a nagyszabású futballgálát, melyen különböző kategóriákban a vezető lengyel sportújság, a Pilka Nozna díjazza a 2013-as esztendő legjobbjait. Az „év légiósa” kategória jelöltje a Lech Poznan magyar támadója, Lovrencsics Gergő, a szlovák kapus, Dusan Kuciak (Legia Warszawa) és a Burkina Fasó-i csatár, Prejuce Nakoulma (Górnik Zabrze).

azért ez nem kis dolog,gondolom a lengyel bajnokság is televan baszva brazil meg nyugati(bb) légiósokkal,azért ha megnyerné ezt a díjat az szép lenne! Remélem nem kúrják el a karrierjét,ahogy teszik folyamatosan az igéretesnek tűnő fiainkkal
  • Grenzjager
    Szerintem 10 éve volt zakkant.
  • passatgt
    részint kész ez az ember:D
  • Grenzjager
    Egy úr:
  • barnuska000
    csoda.és ez a hír?
  • banok
    Gera kezdő a Liverpool ellen
  • Grenzjager
    ...valamiért csak elzavarták Temesvárról a zöldfokiportugált.
  • DaemoonHunter
    Én azt olvastam hivatalos kifogásként, hogy nem nyújtottak elég jó teljesítményt.
  • karajjj
    Az mekkora már, hogy pénteken úgy harangozták be Miskolcon portugál gyereket, hogy ha rendben lesznek a paírjai, alá is ír, tegnap meg: A találkozókat követően az a döntés született, hogy sem a pályafutását a Portónál kezdő José Furtado, sem Tamási Zsolt nem lesz tavasszal a DVTK játékosa.

Mi történt? Elnéztek egy nullát a bérigényén?
  • bakkerman
    az kizárt,inkább jobban felöltözik,hogy továbbra is ápolhassa színész karrierjét is :D
  • ressy14
    legalább Radó nem fog sokat fetrengeni, különben felfázik :D
  • szabii98
    Átadták Szombathely új jégkorong stadionját is
  • barnuska000
    like
  • DaemoonHunter
    És milyen szép lesz látni a nigériai válogatottban, mert a szerethetőbe még mindig túl jó.
  • banok
    Otigba gól
    Huszti 2 gólpassz
  • DasIsFuck
    Legalább ennyien nézik pl a holland utánpótlást is és ott esélyesebb h az első csapatba tud kerülni és még játszhat is a bajnokságba.

Szalai példája szerintem semmit nem bizonyít, mert ő hollandiából vagy egyébként is simán kikerülhetett volna Németországba, hisz oda elég szívesen visznek magyarokat, elég sok játékosunk légióskodott németországba.

tényleg angy tehetségnek kell lenni és szerencsésnek is kell lenni hogy realból,barcából nagy játékossá válljon.
  • DaemoonHunter
    Így van, illetve lesz legalább valami támpontja. Egy tisztességes értékrendet is kap, aztán majd kialakul mennyire befolyásolja.
  • LasDen #26725
    viszont rengetegen nézik ennek.a kettőnek az utánpótlását. jó körülmények, es néhány év után elviheti egy kisebb kaliberű csapat. mint szalainal
  • DasIsFuck
    szerintem nem jó út egy real vagy barcába igazolni.

Eleve telített ezen csapatok utánpótlás bázisa olyan játékosokkal akik a magyartól kicsit fejlettebb közegből jöttek, így nézve zsákutca.

Hollandia eggyértelműen a legjobb kiinduló pont, nem egy komoly bajnokság így van esélye bekerülni és játszani az első osztályba ahonnan mehet jobb bajnokságokba.
  • DaemoonHunter
    Itthon a technikai oktatás mint olyan kb 0 szinten van, emellett milyen már hogy a játékosok nagy részének újdonság a területvédekezés? :D (vmelyik interjúban volt multkor).
  • karajjj
    _AS:DF_SA:DFsadfsad