Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
csúnya legalább nem lesz😊

DaemoonHunter
Bele vette magát is. Nem sztárjátékos õ sem, a hollandoknál is láttam olyat talán a meccs elején hogy ajtó ablak helyzet ment fölé, márpedig õk tényleg sztárok, erre szalait látom szapulja a sok drukker mert kihagyta azt a kevés helyzetet(vagy igazából helyzetet se) ami volt. A kulcs a passzjátékban van, márpedig nem láttam hogy sokszor kapott volna labdát, vagy kiugratták volna legalább. Egy fecske nem csinál nyarat, fociban ez meg az egész csapatra igaz.

Effe88
sajna ez megszokott dolog
jó pár ilyet láttam régebben is

LasDen
igaz, de önmagára nem tért ki kritikusan. de hiába mind ez, elfújja a szél és nem lesz következménye...
am kíváncsi leszek csütörtökön a zuhanyhíradóban mit mondanak majd 😄

am mire csináltak 20000 képet a 20 perc alatt?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
ettõl még ugyanúgy elküldeném a többi szerethetõvel együtt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt

Zenszkij
Nem is baj. Ideje kitakarítani a csapathoz nem illõ elemeket. Az új stadionban ezeknek nincs helye. Lehet ballagni a sóbányába vakargatni magukat. Mások szurkolását ne tegyék tönkre ezek a "nagy" fradidrukkerek.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Az ultrák azt mondják, hogy amikor tüntetnek ahelyett hogy leugatná õket a többi szurkoló, csináljanak õk hangulatot. Erre meg terrorizálják azokat, akik szurkolni mennek ki. Eldönthetnék, hogy akkor most mi van.

Egyébként a zöldeknél a derbi után olyan mélypont van, hogy az már elszomorító. Elõször Adams, aztán a PAFC elleni zakó, secus túlkapások, pályán ünneplõ szurkolók körözése, Honvéd elleni vereség. Ha ebben a két hét pihenõben nem tudják magukat összeszedni, akkor már most komolyan lemaradhatnak az aranyért folyó harcban.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Láma!
Ez egy vicc...
Nem a feleségérõl szól, ennyi erõvel senkiröl se lehetne mesélni aki már nem él...

ressy14
Ez kicsit morbid, mert nem rég halt meg a felesége.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Én Viktorral olvastam 😄.

Prince23
Ez volt már?

Egervári felesége szól férjének.
Sándor, Sándor kelj fel már... 9 van.
Mi? Kaptunk még egyet? 😮

Zenszkij
Ez már a meccs elõtt is tudott volt. Ezért nem lõttek 20-at.

passatgt
Holland lapok beszámolói szerint a helyi labdarúgó szövetség és az MLSZ együttmûködési megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében Hollandia segítséget nyújt a hazai futball fejlesztésében. A kooperáció kiterjed többek között az edzõképzésre, a tehetséggondozásra, a játékvezetésre és egyéb szakmai projektekre is.

nocsak

ReszegKoldus
kivételesen még várnám is a nyilatkozatokat

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Szerintem meg a pályára lépni, csak értelmes taktikával lehet. Na persze az sem árt, ha egy szövkap nem nyilatkozik baromságokat és állít lehetetlen dolgokat, de persze a feltartott kéz sem elegendõ.

A védõink közül senkinek sem volt embere, így elvileg azzal kellett volna menniük, aki feljön. Ezért rohangáltak úgy, mint az idióták. Miután erre rájöttek a hollandok, azt csináltak, amit akartak, ráadásul Bogdán szarul védett, le-le maradt kb. mindenrõl, ráadásul nem csak akcióból kaptunk gólt. A kapufák kivételével a hollandoknak minden bejött, mi meg a kapuig sem jutottunk szinte el, így viszont nehéz gólt lõni. De persze tudásban is volt különbség, de máskor is volt, mégsem kaptunk nyolcat ...

passatgt
mindeközben Feröer szigetek:

passatgt
"Solymosi Péter játékvezetõ elõbb kiállította az Ungvár reklamáló csapatkapitányát, Jezerszkijt, majd miután az ezt követõ a lökdösõdés során õt is megütötték az 58. percben lefújta a mérkõzést, írja a dehir.hu."

dave9004
jaja.
erre mondják azt, hogy beért az utánpótlás.
a miénk a plázába, az övék a foci vb-re
ressy14
nálunk jelenleg jelenleg ismeretlen fogalom, de jó utánpótlás rendszernek hívják.

Dum spiro, spero.

Effe88
😄
legyártották ket megrendelésre😄

de brutál kis csapat lett
õk is lõnének nekünk egy 4-5 gólt😄

passatgt
"információink szerint nem kizárt, hogy végül egy spanyol szakember ül majd le a válogatott kispadjára, egy olyan edzõ, akinek az érkezése már a korábbiakban is felmerült" - pepsifoci

passatgt
de hogy? honnan jöttek ezek elõ?😄

Effe88
mignolet(liverpool)-courtois(atletico)-alderweireld(atletico)-kompany(city)-van buyten(bayern)-vermalen(arsenal)-vertoghen(tottenham)-chadli(tottenham)-fellaini(man utd)-hazard(chelsea)-benteke(villa)-lukaku(chelsea)-mertens(napoli)..stb...

csak ennyi😄😄
világklasszisok minden poszton
várható volt, hogy beérnek

passatgt
én a belgákat nem értem, azokkal mi lett?😄

Csak nem a jelenlegi magyar kínálatból! 😊 Egyébként szerintem a Sousa lenne a legjobb megoldás, de csak úgy, ha teljesen szabad kezet kap, és rábízzák a komplett utánpótlás felépítést is... 😊 Sõt az lenne a legjobb, ha azt a Monizra bíznánk...

www.smart-bus.hu

Effe88
szerintem nem
itt mentálisan vannak bajok
szarból is lehet várat építeni
szlovénoknak sincs jobb keretük semmivel
eb-n vb-n még is kint voltak
vagy az írek is stb....
össze kell rakni egy csapatot, nem csak kiküldeni õket össze vissza mint ahogy ez a faszrajzoló tette
elképzelés nélkül

Effe88
igen
olyan 2-3 millió euro/év kb.
annyi a reális általában

de amúgy ide mindenképpen külföldi edzõ kell
magyar edzõk szarok
nincs fegyelem, nincs taktika
egyeltalán ezek hol tanulják a szakmát???

amúgy én még mindig Trapattoninak örülnék😄
úgy megszervezné a védelmet, védekezést, ahogy azt csak az olaszok tudják😊

ressy14
már ne is haragudj, de a bayern nagyobb szarban volt, mint mi 😄

1 új stadiont simán fel lehetne áldozni az magyar fotball újjáépülése jegyében

Dum spiro, spero.

passatgt
ezen gondolkoztam, de nem olyan vészes az állomány: Bogdán, Huszti, Szalai, Dzsudzsák, Vanczák, Stieber, Vadócz, õk azért elég jók nemzetközi szinten is, legalábbis saját csapataikban. Ehhez hozzájönnek a fiatalok, Kovács, Kleinheisler, Holman stb…, kiegészítve a nincs jobb megoldásokkal, össze lehet állítani egy korrekt csapatot, egy jó edzõ meg megtanítaná ami kell a nyugati focihoz. Pl Sousa is összehozott egy betonvédelmet a semmibõl...

LasDen
itt éppenséggel volna munka rendesen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
az tényleg nem vészes, ráadásul szerintem válogatott kapitányként kevesebbet kéne kapnia nem? mármint sokkal kevesebb mecss van egy évben, nyilván a munka is kevesebb valamivel

Effe88
évi 5 millió euró kb
(Bayernél ennyit keresett évente)

de az nem olyan sok
ha csányi bácsit annyira érdekli a magyar foci simán beáldozhatná a fizuját a magánvagyonából(ami ugye kb. vagy 110 milliárd forint)

Sippie
Aztán mi a búbánatnak? Játékosok nélkül õ sem tudna semmit csinálni, de legalább vinné a milliókat...
passatgt
egy Jupp Heynckes-ért mennyit kéne fizetni?

LSSAHPAUL
Nah ha tényleg Döme lenne a kapitány akkor érdekelne még a válogatott, minden szava kincs! 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Sippie
Amíg ilyen játékosaink vannak, addig tök mindegy ki a kapitány. Lehet külföldi, lehet magyar, lényegtelen a magyar foci most ilyen szinten van. Profi futball vs amatõr futball.
AnuluWork
Amíg pacsibácsi megmondó generációja ki nem hal, addig itt nem lesz változás. 😊

ressy14
és ha úgy bepánikolna, mint a könyvbemutatóján? ki a franc fogja fizetni a 301-es italboltban a számláját? 😄

Dum spiro, spero.

Döme lenne a legjobb, ne ámítsd magad, tudod te is 😊)))))

ressy14
bebaszna, akkor inkább legyen Véber Gyuri vagy Horváth Ferike, legalább a nyilatkozatokon jó röhögnénk.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Remélem max a következõ Titanicon

Narxis
A kis Mészöly lesz az új kapitány.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Remélem is, csakhogy az még messze nem elég. A fejétõl bûzlik a hal, az mlsz tele van dilettáns barmokkal, az utánpótlásunk romokban (kivéve az infrastruktúrát az akadémiákon), az edzõink képzetlenek.

Újra teljesen fel kell építeni az egész rendszert, mint izraelben. Fizessünk meg 100 holland, spanyol vagy német szakembert és egy elismert edzõt, aki a góré lenne, ezek eljönnének ide, kapnának 5 évet, hogy rendbe tegyék a focinkat utánpótlásostól, edzõképzésestõl, szisztematikusan dolgozzanak ki egy koncepciót. Max eggyel kevesebb stadion fog felépülni, na bumm.

Dum spiro, spero.

passatgt
Szerintem költeni fognak sokat egy neves edzõre

ressy14
Õszintén szólva én 3 lehetõséget látok a focikkal kapcsolatban 2016-ig:

1. Jön egy új edzõ, helyrerakja a védelmet és talán támadni is tudunk majd, kijutunk az eb-re, csányi ezen terve megvalósul, lehet veregetni a vállakat, hogy fasza munkát végeznek az mlsz-nél

2. Jön egy újabb báb a szakmából vagy egy kevésbé jó külföldi edzõ, nem változik vele sok minden, elbukjuk az eb kijutást, a klubcsapataink nemzetközi szinten nem érnek oda a csoportkörbe egyszer sem, megbukik az egész magyar futball. És ez az a pont, amikor minden felnõtt focira költött pénz felesleges, akár állami támogatás formájában, akár stadionépítések által. Költsük inkább az utánpótlásra és a sikersportokra, egészségügyre, oktatásra, kultúrára.

3. Legvalószínûbb verzió: Nem jutunk ki az eb-re, nem változik semmi, és minden megy tovább úgy ahogy eddig. Mi dühöngünk és anyázunk, az mlsz-ben pedig szarrá keresik magukat.

Dum spiro, spero.

Narxis
ejnye 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LSSAHPAUL
Lehet zárni a topikot. A téma megszünt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.