32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #26801 Na megszólalt végre Dr. Mezey György is tegnap a zuhanyhíradóban és elmondta, hogy a magyar edzők semmivel sem rosszabbak, mint a németek és a hollandok.
Szóval nincs itt semmi gond kérem, csak a balszerencse áldozatai vagyunk előbb-utóbb úgyis kijön a tudás. :) -
#26800 ejnye :D -
#26799 Mondjuk ez a Fradi - Újpest rangadó se olyan már mint régen mert az Újpest kb. nagy nulla plusz rengeteg lett a légiós akiknek lövésük sincs, hogy mi ez a rangadó. Egyedül Kabát maradt hírmondónak bár ő lehet alapból felspanolva kezdi a meccseket. :D Mondjuk a Fradinál is sok a légiós de azok legalább tudnak focizni is magyar szinten... -
#26798 ez hülyeség, az MTK minden meccse rangadó, amolyan Magyarország vs. -
#26797 nyílván fradistaként neked kell a szezononkénti legalább 2 fradi-ute,de nekem vidékiként totál mindegy,hogy a fradi mellett még melyik fővárosi csapat van az élvonalban. Az MTK idén kiesik,helyette megy fel egy Szpari,már 4 rangadóval több lesz jövőre. Remélem :D -
#26796 Azért sokkal inkább egy Fradi - Újpest mint egy Fradi - (szurkolók kitiltva) Honvéd -
#26795 Kanta már várja a kiesést :)
"az én véleményem, hogy teljesen mindegy hogy szereplünk, csak fölöttünk húzzák meg a vonalat" -
#26794 ha így nézed évek óta 3 csapat tesz vmit a magyar focihoz :D -
#26793 földrajzilag ott van nyugatról csapat,fővárosból,keletről,délről is jöhet esetleg 1. Rivalizálásra ott van a Nyiregy-Debrecen Dió-Nyiregy,Fradi-Honvéd se szar párosítás,Fehérvár-Győr esetleg. Felőlem a két nagy múltú Pesti mehet a levesbe(mb2-be),az Újpest meg az mtk,évek óta semmit nem tesznek a magyar focihoz -
#26792 halott ötlet. egy 10 csapatos bajnokságból max 1 kieső lenne.
-
Densie #26791 Szerintem semmi értelme variálni a csapatok számát az elsőosztályban. Az elmúlt évtizedben volt rá sok kísérlet de egyik sem eredményezett javulást. -
#26790 Engem érdekelne, hogy mi alapján választottad ki ezeket a csapatokat, mert sem földrajzi, sem jelenlegi erőviszonyi, sem történelmi, sem rivalizálási logikát nem látok benne. Te az mlsz-nél dolgozol? :D -
#26789 Ezt jól látod. Szakmai szempontokból véve a 10 vagy 12 csapat lenne az ideális, de ha a pénzügyi és utánpótlás oldalát nézzük a dolognak, akkor látható, hogy a többi csapat csak a lepattanót kapja az mlsz támogatásaiból, kevesebb UP csapat is lenne a kimaradó városokban. Ördögi kör ez, úgyhogy nekünk teljesen mindegy, hogy leviszik-e a létszámot, vagy sem :D
-
Solt #26788 Ez nem hangzik jól... :( Mondjuk eleve nem értem, hogy miért lett egy csoportos... nincs pénz, de azért a ZTE utazzon Nyíregyházára... :S
Véleményem szerint ez úgy lehetne életképes, ha lenne egy 10 csapatos NB1, ahonnan az utolsó két csapat azonnal kiesik, a következő kettő pedig osztályozót játszik.
A másodosztályban pedig lenne 2x8 (vagy 2x10) csapat (kelet-nyugat), a két első jönne az első osztályból kieső helyére, a két 2. és 3. pedig lebokszolná egymás közt, hogy ki játssza az osztályozót az első osztály 7. és 8. helyezettjével...
Így az is előfordulhatna, hogy 4 NB2-s csapat jönne fel egy szezon végén, aminek köszönhetően lenne motiváció bennük, és a szponzorokban is. Nem lenne elérhetetlen cél az NB1...
Ehhez hozzácsapni még egy légiós maximalizálást, vagy ahogy most csinálják, hogy ahol csak magyar van, oda több támogatás megy...
Ez az NB1-nek is jót tenne, mert a nemzetközi indulás, a kiesés vagy az osztályozó között nagyon szűk lenne a középmezőny, mindig küzdeni kéne valamiért... -
karajjj #26787 tavaly még jártam ki mb2-es bajnokikra, mikor még a Barcika is ott játszott, borzasztó volt a rengeteg megye1-es színvonalú csapat, 1-2 kiemelkedő volt köztük, de a többi a túlélésért küzdött és ez a pályán is látszott, abszolúte visszafelé fejlődött az mb2 az utóbbi években szerintem -
Solt #26786 Én is a kevés csapatos élmezőny híve vagyok, de az tény, hogy ilyen alacsony létszám csak akkor jó, ha a másodosztályban is van pénz, különben azok a régiók amik kimaradnak, halálra vannak ítélve. -
#26785 szerintem 10 csapat elég is lenne,nem lenne híg a mezőny
-keletről 3 (Loki,Szpari,Dió)
-nyugatról 2 (Hali,Győr)
-Fővárosból 2 (Fradi,Honvéd)
a maradék 3 csapat meg innen-onnan összejönne. -
karajjj #26784 szerintem meg az röhejes, hogy ilyen engedékenyek a csapatokkal...
ha valamit kitalálták, legalább tartatnák be és aki nem tudja teljesíteni, az ne induljon -
#26783 szerintem röhejesen magasak.
meg amúgy is röhejesek. kezdve a kötelező világítással, aztán 5 meccs van sötétedés után fél év alatt :D
-
#26782 Egyelőre nem lesz átszervezés, marad a 16 csapat
Elég szépen felsorolják a csökkentés melletti érveket aztán a csökkentés elleni kb. a nagy semmi. Nehogy változtassunk mert lehet rosszabb lesz, megszűnik a térség futballja. Ennél rosszabb??
A stadion-beléptetőkapukból szemét lett
Ennek vajon lesz felelőse? Költői kérdés...
PMFC: Matyi Dezső erősen bírálta Csányi Sándort
Nem érdekel kinek van igaza de ez érdekes "Matyi azt állítja, hogy Csányi Sándor akadályozta meg a csapat hitelekkel való megsegítését."
Hitelekből él a PMFC?? -
karajjj #26781 mármint annyira magasak, vagy annyira alacsonyak? -
#26780 én arra tippelnék, hogy az elvárások röhejesek.
Már ha volt lehetőség egy fradit kizárni, akkor szvsz senki sem felel meg most sem a követelményeknek. legalábbis a 90% tuti nem.
-
#26779 Ezért kellene megreformálni úgy a ligát, hogy ha nincs elég csapat akkor összevonjuk és maximum más lebonyolításba, de csak azokból rendezni bajnokságot akik megfelelnek annak a minimális elvárásnak.. -
Grenzjager #26778 sz@rt ér amúgy a licensz
lásd ahogy most fennáll a veszélye annak, hogy a PMFC nem fejezi be a bajnokságot, és jó esetben jövőre NBIII, vagy korábban a Fradi kizárása.
-
#26777 Klublicence: a követelmények egy részét könnyű kijátszani
"Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója kertelés nélkül mondja, ha minden egyes pontot kérlelhetetlen szigorúsággal maradéktalanul betartatnának, az első és másodosztályban enyhén szólva is foghíjas lenne a mezőny…" -
#26776 :D -
#26775 ha a B-ig eljut, már lehet akkora ember mint Vincze Ottó, ezzel a szakkomentátori pályafutása is meglesz -
#26774 Az még nem jelenti, hogy játszani fog bármelyik nagycsapatban. :) -
#26773 PAFC: Tajti a Real Madridnál is megfelelt a próbajátékon
Választhat, hogy a barcához, vagy a reálhoz megy, azért ez nem gyenge:) -
#26772 Egyébként meg a kicsit is komolyan kell venni! :) -
#26771 Azért a Puskás sem 30 ponttal vezeti a magyar bajnokságot ... -
sempronius18 #26770 Igen tökéletes képet ad, aki ezt tagadja nem igaz magyar!
A vitának itten vége is van uraim. -
#26769 :DDDDDD
Ja mert egy felkészülési meccsen elért szenvedős 2-3, a spanyol liga tökutolsó helyezetének B csapata ellen minderre magyarázatot ad :D -
sempronius18 #26768 Ennyit ér a Spanyol bohóc liga, a Barca, Real pároson kívül simán esne ki mind az NB1-ből.
Talán az Atletico, a Gyakadémiával megharcolna még. -
#26767 Öcsi bácsi nevelőegyesülete ismét világhírű lesz, akármennyire is akarják a kispestiek a történelmet meghamisítani a BDSRSTNT!
szarkazmus off -
#26766 -
#26765 Betis – Puskás Akadémia 2-3 -
#26764 Tőzsér is kezdő volt és végig játszott -
#26763 Gera, Varga, Bogdán kezdőben!!
Stieber és Korcsmár is kezdett a Fürthben - de kikaptak :( -
#26762 ez a Somalia milyen ügyes. Volt már ő válogatott valahol? Állampolgárságot neki,aztán behívót!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!