Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
na vajon melyik😄
borzasztó fair meccs lesz tuti
nyilván mindent meg fog tenni a puskás a vidi ellen😊

(a lófaszt😄)

bakkerman
na,vidi-felcsút,lássuk melyik állami gondozott csapatocska gyõz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Nem vagyok ellene a show-nak,a látványos elõzeteseknek,ha párosul szakértelemmel,és hasznos infókkal,de a felesleges levegõbe beszéléstõl falra mászok.

bakkerman
Én már régóta azon a véleményen vagyok,hogy egyáltalán nem kellenek ezek a felvezetõ mûsörök...Van egy meccs pl.: 15:00-tól,akkor jelentkezzen be a kommentátor 55-kor,mondja el a felállásokat,egy-két érdekességet,hiányzókat,eltiltottakat,és indulhat is a közvetítés. Barca meccsek elõtt is mi a fasznak a 30 perces stúdiós "szakértés"?? Elmondják 26x hogy hát igen Messi,meg ez az amaz,tiki taka lesz,és ez a nagy elemzés. Magyar bajnokikról nem is beszélve...

ressy14
Bajusz Peti és a mágnestábla, oh jeeeee! Van olyan akinek még hitelesek ezek a szakértõk?

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Amúgy vannak jó meglátásai F.A.-nak csak épp ezeket sajnos mindig az agyrém \'stílus hiány\' igazolására \'használja\' fel. Kurvára sajnálom mert minden érv amivel ezt alapozza jó, ritka okos ember a csóka.
De a stílus hiány kb akkora problem mint a rossz szellem a házban 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ReszegKoldus
hát a pályán biztos volt 22 szerencsétlenség
a végére már csak 19

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
vállalható

dave9004
Milyen volt a Kövesd meccs?
tippmixes, vagy csak szerencsétlenségek sorozata?
Megértem, én is ezt hallgatom 25 éve... viszont visszagondolva az eddigi ígérgetésekre, ilyen hátér még egyszer sem volt a nagy szavak mögött. Szerintem...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
családbarát bmlsz

"Ja és szerdai napon 12:30-kor."
Mondjuk ezt nem tudom miért fontos kiemelni, azután, hogy úgyis zártkapus meccs.
Inkább rendezték volna baján vendégszurkolók nélkül.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Besic-et akarja a Spurs és a villa is, de minek az nb1-be ennyi szar külföldi, Devecserit és Guzmicsot a népnek!

Dum spiro, spero.

a.carkey
Wolfsburgba nem szerettek igazolni menõék, Volkswagen ide v. oda, mert kisváros. Mondjuk plázája van, de a németeknél ezek szerint ennél több kell. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
"Végül azért nem igazolt hozzánk, mert azt mondta, nem tudja mit csináljon a szabadidejében."

Szegény Puskásék a szabadidejükben is fociztak. Nem is vitték semmire ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem mondod! 😄

A medve nem játék.

ressy14
Én azóta nem csodálkozok semmi, mióta Véber Gyuri még a Pápa edzõjeként kifakadt egy riportban, hogy mikor megkeresi a fiatal játékosokat átigazolásügyben, az elsõ kérdésük, hogy van-e pláza a városban 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
azért külön "gratulálnék" hozzá, hogy ebben a bmlsz-es fantasyben ott van Adams a játékosok között...

5.27: nincs elmászkálás, reggel 8kor becsekkolna délután 6kor hazamennek
- mivel ez megvalósíthatatlan feltétel ma a magyar labdarúgásban, ezért nem is dolgozik a labdarúgásban.

...durva

a.carkey

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Az egy lényeges különbségnek tûnik, hogy ott egy fantasy ligán belül egy játékos csak egy csapatban lehet, itt meg úgy nézem azt veszel meg, akit akarsz (akire van pénz) így akár teljesen egyforma csapatok is lehetnek.
De a teljesítmény alapján pontozás itt is ugyanaz, úgyhogy csak azért kapsz pontot, aki játszik, a sérültek, eltiltottak, cserepadosok nem szereznek pontot.

LasDen
igen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
gondolom ha olyan játékosom van a keretben aki sérült(Kovács) azt nem kéne berakni kezdõbe ugye? mert akkor nem kapok majd érte pontot

passatgt
igazából nem ismerem, hogy mûködik az amerikai focis fantasy liga, de összeraktam egy keretet, maradt 150e ft-om, nemtudom ez jó e vagy nem, majd kiderül😄

ReszegKoldus
látszik hogy vakon nyomják, különben Jovát ennyien nem választották volna 😊

ressy14
MLSZ Fantasy Liga

online menedzselõs játék, nyereményekért a bmlsz szervezésében

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Nem, lõje egy olyan gyerek aki még 5 éves, de éljük meg, neveljék ki, karolják fel. Ha ehhez Felcsút kell, hát legyen. Csak menjenek el a gyerekek a grundra a bõrt rúgni, mint én gyerekkoromba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij

ReszegKoldus
hát én ezzel ki tudok egyezni, ha az alternatíva az, hogy egy dzsudzsák lõné az utolsó gólt 😄

Zenszkij
De Solt, türelem? Valóban az kell. De a türelemmel etetnek 20 éve! Nem álltunk talpra semmibõl. Nem vagyok türelmes, mert kamunak hiszem az egészet, csak duma. Duma, duma, duma. Elegem van a magyarázkodós dumából. Ez egy futballszeretõ nemzet. Villantsanak valamit 15 év múlva, amiben én nem hiszek. Úgy halunk meg, hogy Döme lõtte az utolsó gólt! Szégyen!

LasDen
valószínû nem vállalták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Zuhanyhíradó a sport 1-en. Se Zombori, se Bognár Gyuri...

Dum spiro, spero.

Igen, nekem is szimpatikus volt amiket mondott... meglátjuk visszaköszön-e ebbõl valami a valóságban is majd! 😊 Ide is türelem kell a részünkrõl...

www.smart-bus.hu

passatgt
banner mûködik

DasIsFuck
Mi nem tetszik ezen?
Egész pofás a tervek alapján.
A fa tetõszerkezet meg esztétikai szempontból általában jól szokott mutatni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
azt hiszem jó kezekben van az edzõképzés...

www.smart-bus.hu

passatgt
hollandok ellen õ volt egyetlen értelmes játékosunk szerintem, hajtott rendesen, egy gólt összehozott segítség nélkül is

bakkerman
Dzsudzsákot kiszemelte a Juventus...😄D Több kérdés is felmerült bennem:
a, A Juventus rádió,vagy az olasz focicsapat érdeklõdik utána?
b, Ha utóbbi,akkor ez a fene nagy érdeklõdés a hollandiai,vagy az Andorra elleni meccseken nyújtott példátlan teljesítménye miatt van?

bakkerman
tényleg,már csak ez hiányzott,mindjárt elõrébb vagyunk

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
mlsz fantasy liga...beszarás mit ki nem találnak ide is 😄

Csányi már odaszólt a tésztás gyuri féle képzésnek, ebbõl arra következtetek, hogy kinyílt a szeme, és rájött, hogy bevitték az erdõbe. Ennek a jele a Szalai kinevezése is... Ha pedig megvalósítják azokat amiket a sajtótájékoztatón mondott, akkor elvileg rendben lesznek az alapok.

A Sport1-rõl kéne még elzavarni azt a sok idiótát, és ilyen fiatal kölyköket meghívni... Az emberek abban bíznak, annak hisznek, aki õszinte velük! A Moniz (szerintem) elég sokat hibázik taktikailag, mégis tisztelik és szeretik a Fradisták, mert õszinte, és amikor valami nem stimmel, akkor arról beszél amit mi is látunk, és nem néz hülyének minket.

www.smart-bus.hu

bakkerman
megnézetném ezt az interjút a tisztelt felsõ vezetéssel,és azokkal akik már több mint 2 évtizede züllesztik a magyar futballt,és csak az arcukat nézném,hogy mégis milyen reakcióik lennének...két huszonéves srác most azt mondta el,amit még több tízezer futballszeretõ ember is lát,és TUD,hogy igen,itt kurvára elvan baszva a focink körül nagyjából minden,már az alapoknál,de mégis évek óta az a 10-20(pontosan nem is tudom hányan vannak) emberke kavarja a szart ott fennt. Lehet hogy Csányi most tényleg nagyon akar valamit,meg idehoz egy neves külföldi szakembert,de amíg alatta ugyanazok a mocskos férgek fogják betölteni a posztokat,addig ugyan mindegy...Sousa-t egyszer már majdnem elüldözték itthonról,most ha esetleg megkapná a kapitányi posztot,mi lenne rá a garancia,hogy ezek a hiénák még egyszer nem kezdik ki?

Nekem is tetszett, tényleg jó volt hallgatni õket.

www.smart-bus.hu

DaemoonHunter
Õk legalább tisztán látnak mindent. Jó volt nézni, hallgatni!

passatgt
nem az én hibám, ha minden igaz sg-n variálnak valamit, azért nem jó

LasDen
amúgy nem kéne kezdeni valamit a bannerral? 😄

Akinek van kedve nézze végig, szerintem érdemes.

www.smart-bus.hu