Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vass a 37. percben állt be a hazai csapatba.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
www.smart-bus.hu
vanczák-otigba-juhász-kádár
dzsudzsák-kovács-gera-huszti
nikolics-szalai
védekezni nem tudunk, legalább támadjunk akkor😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez a foci most kicsit eltûnt (bár én a gyõr ellen LK-ban már néhol mintha láttam volna...) és ha megnézzük sok új játékos jött az utolsó pillanatban, összeszoknak és megint jók leszünk, addig meg valahogy kaparni kell a pontokat.
Dum spiro, spero.
Gomes csak félvállról vette a meccset, még folyt az edzõtábor, amikor itthon játszottunk a podgorica tarcsi ellen, gondolom egy sima felkészülési meccsnek tekintette, és a játékosok is tettek rá nagy ívben.
De a BL csoportkör nem reális elvárás, könnyen lehet, hogy már az második körben kapunk egy állandó BL résztvevõ csapatot, aki ellen még Sousa bunkerje sem lenne elég. Sajnos nem elvárható egyik csapatunktól sem, hogy csoportkörös legyen.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Talán Nyilasi, meg a bírói elemzéseknél Puhl. De ehhez felesleges fél óra. Classico elõtt is 1,5 órás elõzetes szokott lenni, vicc.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
Nagy különbség ám, hogy gyászolva, valaki emlékére játszol, és hajtasz mert mást már nem tehetsz, vagy azon jár az eszed, hogy vajon él e még akkor amikor lefújják a meccset? Reménykedsz, és szurkolsz hogy bírja ki... Illetve biztos vagyok benne, hogy akkor és azóta is, de fõleg a Puskás ellen benne volt néhányakban, mivan ha én leszek a következõ...
A kettõ szerintem nem összehasonlítható.
Egyébként pedig elszomorító, hogy egy ilyet meg engednek az országban sajnos.Tiszta 50-es évek. Nem azt mondom, hogy a vidi érdemtelenül vezeti a bajnokságot, és erre se szorulna rá, de azért még is csak egy vidi 2, hogy néz már ki.Milyen nevetséges egy bajnokság ez!!!
Legalább fair play lenne....
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Jose Gomes
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mindegy majd a Fradi meg a loki ellen széthajtják magukat...
ha meg gólt lõnek, akkor meg: szerencsére sikerült
szinte mindig szerencsével lõnek gólt 😄 sose azért mert be tudja lõni 10bõl 9-szer 😄
fölényben játszünk, reméljük a 2. félidõben sikerül gólt lõni, az ellenfél kontrázik stb…, mindenhol, mindenki ezeket mondja😄
gallardot lehozta az egyetlen embert akiben benne volt a puskás gólja😄😄
nyilván neki nem szóltak, hogy itt nem kell nyerni😊