32945
Magyar Foci
-
#26921 Jövő héten megszűnhet a 129 éves Újpest FC? -
#26920 Pontosan így látom én is, ha a szarból is, de kiemelkedik. -
#26919 mondjuk 2. félidőben eléggé visszaesett, de alapból a mozgásán, labdakezelésén látszik nagyon, hogy átlag feletti -
#26918 Bognár valóban kiemelkedett, ez sztem pinyőnek is feltünt. -
#26917 ebbe a válogatottba ki nem? -
#26916 Rajczi micsoda színész:D -
#26915 Bognár szerintem simán beférne válogatottba... -
#26914 épp ezt akartam írni:D -
#26913 Nem semmi ez a Pápa-Kövesd, igazi irodalmi csemege :) Ráadásul még a rendezők is hozzátesznek azzal hogy minden beszólást bekevernek :D -
:) -
sempronius18 #26911 http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-a-marca-szerint-a-madridiak-elonyben-vannak-a-tajti-versenyben-2320187
Vajon Messit, vagy CR7-t szorítja ki az új magyar ikon? -
Grenzjager #26910 Elfeledvén a pozitív kisugárzású magyar válogatottat....
egy kis MB1 :)
-
#26909 Furcsa sérülés miatt hetekre kidőlt Németh Krisztián, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roda támadója. A magyar légiós a beszámolók szerint leesett a lépcsőről az otthonában, és lábujjsérülést szenvedett.
-
argo001 #26908 Valaki tud dobni egy stream-et a várható fantasztikus összecsapáshoz? -
#26907 Tozser kimaradt...gratulálok -
#26906 ugylátszik őket akkor nem akarják eladni rövid időn belül külföldre :DD -
Grenzjager #26905 :)
+
Devecseri nem is volt benne a mostani 35-ös keretben,
a Győrbe utazó 25 fős keretből meg Guzmics is kimaradt.
-
#26904 "A finnek két legjobb támadójuk,Guzmics és Devecseri nélkül vágnak neki a magyarok elleni meccsnek"
úúúú de geci gonosz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mondjuk megérdemlik a fikát,két kutyaütő -
#26903 [URL=http://sportgeza.hu/futball/2014/03/04/bajner_sorsan_latszik_a_hazai_futballvaksag/]Kivételesen egész jó cikk, sokat mondó, főleg az utolsó "bekezdés"...[/URL] -
#26902 Elég ratyi név... :/ -
#26901 A nagy francokat. :D Közelébe nem mehetnek a házának. Ha kiemelt kockázatú meccs lesz még a TEK is ott lesz szvsz. -
#26900 Nincs ezzel semmi baj. Orbán háza a képek szerint tényleg nagyon közel van, de ez neki inkább szar, mint jó, mert sötétebb lett a környéke, értéktelenebb az ingatlan, meg ha bevadulnak a szurkolók mondjuk egy fradi meccs után, simán szétverhetik a környéket. -
#26899 + sok külföldi csapat fog itt játszani, nekik ez jobban hangzik: Puskas Academy Pancho Arena -
#26898 Egyébként Puskás családja találta ki a nevet még megépülése előtt ... -
#26897 Ez a Puskásban? :D
Más.
Ilyen debil neve még semminek sem volt Magyarországon
(A fikát Szily László írta. Ha már a debil neveknél tartunk ... :D) -
#26896 leskamerarendszer, hogy ne lehessen arra fogni, hogy nincs vonalban a kamera :D -
Solt #26895 Mivel egy irányba néznek, elég valószínű... :) -
karajjj #26894 ez a pálya figyelő statisztikai rendszer nem? -
#26893 Azigen. Ezt még Guantánamo-n is irigyelnék... -
#26892 -
#26891 Papa:) -
#26890 Puskás Akadémia Pancho Aréna
-
#26889 ha kieséses bajnoki lebonyolítás lenne, akkor az első szezon után már nem lenne magyar csapat a legfelsőbb osztályban :D -
#26888 Támogatom. Vegyék be az osztrákokat, és máris el is dőlt ... :) -
karajjj #26887 ez se rossz :D -
#26886 Ez de marha durva! -
#26885 ártani nem árt,csak megint az lesz,hogy végigverjük a hurkákat,aztán jön a szeptember,és a román meccs,amit megint akkora hype fog körülvenni mint fél évvel ezelőtt,és majd megint lesz nagy koppanás...ne legyen igazam,de nem vagyok derülátó,nagyon várom már a szerdai meccset hogy valami támpontot kapjunk -
#26884 ártani nem árt egyik edzőmeccs sem, szerintem ezt most pont jól összehozta mlsz:) -
#26883 Hát én nem is tudtam ezekről az edző meccsekről.
Kvázi bejön ismét amit az mlsz eddig is csinált. az őszi selejtező sorozat előtt elmondhatják h minden edző meccset megnyertünk. Hogy legalább legyen majd néző. Majd meglátjuk mire jutunk. -
#26882 ott már nagy baj van ha ezeket nem verjük meg,mert akkor felesleges is belekezdni az EB selejtezőkbe