32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #26961 Akkor jövőre NBIII-as új cégben az Újpest.
Sok a régi vélt/valós adósság.
...vagy jön Vittore és a IV. kerületi Önkormányzat + dellás magyar tulajjal. -
karajjj #26960 hónapok óta nyilatkozza már, hogy kezd elege lenni... -
#26959 Duchatelet kifakadt: Így nem csinálom tovább!
Hoppá -
#26958 -
#26957 Már a fa anyaggal se békültem ki de ez a lelátó így most be van fedve? Nekem eléggé semmilyennek tűnik. A debreceni tetszett, az szép munka.
Na nem mintha attól kellene félni, hogy én fogok ott elázni. :D Csak fura. -
#26956 nem a méretével van a gond, hanem a településsel... -
#26955 egyszerűbb lett volna kiírni rendes betűkkel valami betonfelületre...
#26952: avatón tele lesz, az utánpótlásmeccseken, meg amiket rendeznek majd itt versenyeket(pl ügyvéd vb) szerintem megfog telni
Igazából ha stadiont épít valaki, amiben értelmes környezetben lehet játszani, ennél kevesebb széket nem is nagyon lehetett volna belerakni... képen is jól látszik ott bal oldalt, 2 sor szék van az egyik helyen... vicc:D -
#26954 de legalább nyelvtanilag helyes a tagolása :D -
#26953 Nagyon hülyén néz ki a Puskás Akadémia felirat, Pápán van hasonlóan "igényes" felirat.
+
Telt ház lesz a felcsúti Pancho Aréna megnyitóján
Mozgósították a Békemenetet? -
#26952 szép a tető szerkezet...csak kár hogy soha nem fogják megtölteni teljesen a stadiont... -
#26951 -
karajjj #26950 ennyi az egész :D -
#26949 Annak a csapatnak, amelyiknek Comic Sans-al van felírva a név a mezére, NEM profi. -
barnuska000 #26948 A Debrecen egy profi csapat,edzőstől mindenestől együtt.A kedvencem a fradi,de a nyomába nem érhet a lokinak sajnos.Szurkolóink egy része a játékvezetőt okolja a kudarcokért,a játékosok egy része csak a sárgalap gyűjtési akcióban vesz részt,a többi meg nem óhajt hajtani. -
#26947 nincsen kiemelkedő klasszis a csapatban,nincsenek túlfizetett alibi sztárok,csapatként hozzák a meccseket. Talán ez a Bódi gyerek aki tudásban kiemelkedik,meg Szakály -
#26946 A többiek gyengébbek. :D -
#26945 baromi gyenge már évek óta ez a debrecen, mégis állandóan nyernek... hogy van ez?:D -
#26944 Minden felcsúti meccsen kint lesz a drapi az aktuális ellenfélnél. Elég ennyi változás. -
#26943 változni nem fog semmi, szóval teljesen mindegy, hogy mit csinál az nb1 népe. -
#26942 Elképesztő hülyeséget csináltak a felcsúti vezetők. Ha kitehették volna a drapit semmi hír nem lett volna belőle, így viszont az egész nb1 fellázadt, lehet mások is kiteszik majd azt a drapit. Eddig se volt népszerű az akadémia de ezek után... -
#26941 De most őszintén!!! Ezeknek a töcsöknek nem mindegy ki az edző nálunk v. ellenünk? -
#26940 azt az évi 650 ezer eurót itt is kifizethették volna...csak ugye Bölönit nem tudták volna bábként rángatni,és ő pont ezért nem vállalta,mert voltak elképzelései,és terve,ami ugye itt tiltott -
#26939 A Puskás tiltott szó a Felcsút ellen -
barnuska000 #26938 végre egy szakember -
#26937 Na tessék, nekünk meg Pintyő kellett :)
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eb-2016-boloni-iranyithatja-ellenunk-a-gorogoket-sajtohir-2320779 -
#26936 Na, egy haverom még emlékezett rá, az olaszok ellen volt, 2:2 lett a vége. -
Zenszkij #26935 nekem az marad meg, hogy amikor a finnek öngóljával egyenlítettünk, ő örült a legjobban, mintha ő szerezte volna a gólt, nekem képzeletben ő a góllövő azon a meccsen :D -
#26934 kurva kendőt már letépném a kezéről -
#26933 Horváth Feriről mindig az jut eszembe amikor még az öreg Knézy volt a kommentátor, és egy válogatott meccsen (sajnos elfelejtettem melyiken) egy őrült nagy helyzetet kihagyott, középen volt 3m-re a gólvonaltól, lepasszolták neki, és úgy ahogy kell belsővel felérúgra, erre mondta hogy "Na de Ferikém, válogatott mezben?" :D -
Blum #26932 Gyorben baj van..:D -
#26931 Pécs meg remélem nem megy csődbe -
sempronius18 #26930 Most bocs, de valakivel az edzői stábból tényleg lökdösődött, ez látszott a felvételeken nem Faragu találta ki.
Akkor, ha ez nektek belefér nekem mind1. -
Zenszkij #26929 Amit ez az agyatlan faragó mond azért nem kell készpénznek venni. Körülbelül annyira ért a futballhoz, mint egy hathetes csirke. Mit hangolja itt az embereket Jenner ellen? Ti meg bedőltök. Vitatkoztak na és? A becsúszás is véleményes volt. Andó-Szabó is elballaghat a sunyiba. -
sempronius18 #26928 Dollra is nem csak a segédedzőre?
Mind1 a tarcsi öltözőjében beszélhet majd Hollandul a cimboráival, mert ezt hiányolta. -
#26927 Máté Csabára. Nem Doll-ra. -
#26926 Tuti nem. Nem hülyék megszüntetni az egyik legnagyobb rangadót. Főleg, hogy csak annyi a dolguk, hogy átadják a licenszt. -
#26925 Plusz kezet emelt Doll -ra. -
karajjj #26924 Sanyi csillaga újra emelkedésnek indult :D -
#26923 elkésett egy becsúszással és megkapta érte a 2. sárgáját -
#26922 Mit csinált jenner?:D pont lemaradtam