Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
ez a platinit én hogy utálom
büdös féreg
az eb-t is sikerült tönkre tennie
24 csapat meg városok rendezik
idióta barom.....

Láma!
Így meg Európából kerülne be pár "kutyaütõ", mert azért sok az a 16...

bakkerman
európából kéne 16 csapat,dél amerikából 4,közép amerikából 2(mexico,usa elég is),ázsiából max 3(japán,dél korea,ausztrália),afrikából szintén 3,ez 28 csapat,7x 4-es csoportok,a csoportokból továbbmegy az elsõ kettõ,meg a két legjobb harmadik. Ennyo csapat elég is lenne,mindig bejut 2-3 kutyaütõ csapat a VB-re,akiknek semmi dolguk ott,így legalább tényleg a világ 28 legjobb válogatottja jutna ki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Nekem meg ázsiai meg afrikai nem hiányzik.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Akkor inkább maradjon így, ahogy van, nekem nem hiányzik több európai meg dél-amerikai csapat 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DasIsFuck
akkor meg?
európaiaknál most is rengeteg olyan válogatott van ami lazán kijutna ha nem európából lennének vagy több hely lenne.
ergó ha szigorúan vennénk h a legjobbak jussanak ki akkor európából kéne a legtöbbnek ott lenni, még a jelenleginél is,dél amerikából a 2.nak míg ázsia,észak amerika meg afrikából ilyen selejtezõkön kéne h kijussanak, de kevesebb mint jelenleg összevetve.
ez nyilván nem fordulhatna elõ, pedig sok helyük a sok ázsiai,afrikai meg északamaerikai válogatottaknak nem lenne a vb-ken.

mellesleg a futball fejlõdik eggyre több a jobb csapat ezért törvényszerû h idõvel emelni kell a létszámot...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ReszegKoldus
de az nem az európaiak kárára lenne, hanem azok mellé, sõt még +1 európai is lenne

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
a drog rossz

dave9004
DasIsFuck
akkor az lenne a jó ha az európaiak kárára lenne több ázsiai meg afrikai?

mert a cikkben az van h blatter szerint több ázsiai meg afrikai kéne...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
van Kamenarnál rosszabb 😄

ha nem látszik

Dum spiro, spero.

ressy14
heti Hemi:

"Tegnapi élményünket beárnyékolták a fehérvári és a kispesti szurkolók néha botrányos rigmusai. Hál’ Istennek, a fehérváriakkal nem kell foglalkoznunk, de a mieinkkel igen. Komolyan el kell gondolkodnunk arról, hogy nem engedhetjük meg magunknak az állandó büntetéseket az idegenbeli mérkõzéseken, sem pedig azt, hogy egy kis csoport viselkedése miatt bunkó, tahó, ocsmány jelzõkkel illessék szurkolóinkat.

Amennyiben az idegenbeli mérkõzés problémáját nem tudjuk más módon megoldani, kérvényezni fogjuk a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, hogy idegenbeli mérkõzéseken ne nyissanak Honvéd vendégszektort. Ha szurkolóink idegenben is drukkolni kívánnak a csapatunknak, akkor vehetnek jegyet a mérkõzésre, de nem egy külön szektorba. Ezzel a lépéssel kizárhatjuk a Honvéd büntethetõségét, és azt, hogy a továbbiakban is szégyenkeznünk kelljen egy pár ember miatt, aki úgy akar szeretett klubjának szurkolni, hogy közben tönkreteszi."

A drog az rossz, értem?

Dum spiro, spero.

Amit 60 város rendezne 80 nap alatt a Föld körül... bravó rühes csigazabálók...

ReszegKoldus
Michel Platini 40 csapatos vb-t szeretne

szerintem legyen 100 csapatos és selejtezni se kelljen
(akkorsejutnánkki)

Effe88
azért az durva mit meg nem engednek maguknak az edzõk itthon a szurkolókkal szemben
hát hol van olyan, hogy a szurkolóknak vissza szól az edzõ😄
a szurkolónak mindig igaza van
ez van

ressy14
Bognár Pityu, Bognár Pityu! Apjával ketten õk a magyar futball megmentõi 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
na😄
ingyen volt a jegy vagy mi fene?😄😄
azért az arc hatalmas pintérnek is😊
mezeynek is az volt anno emlékszem😄
neki is qrva gyengéztek😄

ressy14
vannak, kurva gyengéztek is rendesen 😄

tavaly is egész évben nyomták, de a végén azért csak odamentek ünnepelni 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
ki élteti ezeket?
mert szurkolóink nincsennek is

ressy14
"Nem csak akkor kell éltetni minket, amikor pompa van - Pintér"

LOL, mutass fényt óh Mester!

Dum spiro, spero.

passatgt
vidi meccsen senkinek nem esett le úgy látom, hogy szolnoki azt hitte, brachi helyére cserélik be aki már nem volt a pályán...

Láma!
akkor legalább többféle nyelven elemezhették volna a dolgokat portugálul is akár

ReszegKoldus
a néger Emersont is meghívhatták volna

Láma!
mûsor elején Bognár: "mindig mondom hogy ne adják hátra a labdát, mert a kapus nem futballista... õ kapus" 😄D

Zenszkij
KATASZTRÓFA

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ezt mondta a Betta drága, hogy nyalom a hangját! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
egyébként a fia nem rossz játékos, legalábbis nb1-es viszonylatban

[HUN]FaTaL
Nem nézem a tv-t, de ez most komoly?

😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Na már a Bognár fia is ott fog szakérteni!! 😄 Sírok... XD

www.smart-bus.hu

Láma!
Azután mondta, amikor eltörték Leo lábát, az mindegy hogy történetesen ki is kaptunk... 😊

ReszegKoldus
Ha jól emlékszem Moniz se gyõztes meccs után hozakodott elõ ezzel 😄

ressy14
Nem volt semmi különös durvaság, inkább figyelemelterelésre használta szerintem ezt a mondatot (kisregényt?) Gomes. De ettõl még igaz.

Dum spiro, spero.

Láma!
Csak fél füllel hallgattam a meccset, nem néztem, szóval nem tudom, de mivel a honvéd volt az ellenfél, valószínüleg faragták õket istentelentül, a bíró meg ezt nem díjazta megfelelõen....

De nálunk is ugyanez megy... Leo, Jenner... mindkettõ kapott/kapja, bírók meg csak nézik...

ReszegKoldus
Egyébként mi történt? Lerúgták a Kovácsot vagy Kleinheislert?

Láma!
Attól még nem kevésbé igaz amit mond, és nem véletlen hogy Leo sérülése után kisKokó állt ki és mondta el a véleményét egyedül...

ReszegKoldus
másik csapat szemszögébõl nézve közel se ilyen egyértelmû a dolog 😊

Láma!
És Gomes ugyanarra panaszkodott mint tavaly Moniz... hogy nem vigyázunk a tehetséges, játékos focistákra, kedves BMLSZ, és mindentmegmagyarázok Sanyi mikor hallják már meg ezt?

ReszegKoldus
Azt....honvédnél mit szednek? 😄

Zenszkij
én is ezen a véleményen vagyok 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
válogatottba ve... izé... majd lesz valami

Németh 85. percben lõtt góljával 2:1-re vezet a Roda a PSV ellen! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
nekem mindkettõ megmozgatja...mozoghatnának rajtam 😄D

passatgt
csúnyának azért nem nevezném, de bettával ellentétben egyáltalán nem mozgatja meg a fantáziámat

Sippie
we have bad news for you...
<#ravasz1>
Effe88
nagyon csúnya

Inkább... 😊)

www.smart-bus.hu

ressy14
az ezsgé kapja be
http://www.bekesmegye.com/news_images/481/02-29-lipcsei-betta_2012022983333_23.jpg

Dum spiro, spero.

ressy14

Dum spiro, spero.

ressy14

Dum spiro, spero.