32945
Magyar Foci
-
#27001 lol
-
#27000 Teljes mértékben :) kisebb agybaj lehetett végig nézni, és ez mérkőzésről mérkőzésre látszik is rajta... -
#26999 és mint mindig most is igaza van :D -
#26998 Véber tömör lényegre törő értékelése... :D -
sempronius18 #26997 Kösz ez, így azokkal a csapatokkal szemben nem túl fair, akikkel már játszott az UTE és pontot rabolt tőlük. -
#26996 (4) Ha bajnokság versenykiírásában meghatározott mérkőzésszám 50%-át lejátszotta a kizárt csapat, akkor az ellenfeleknél meg kell hagyni az elért eredményt. A kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) törölni kell, és a bajnoki (verseny) osztály utolsó helyére kell helyezni. A bajnokság (verseny) hátralévő mérkőzésein a kizárt csapat ellenfelei a mérkőzés(ek) 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel kapják meg. -
#26995 Szerintem ésszerűbb lenne törölni az ellene játszott eredményeket, de a "mostantól mindenki aki ellene játszik 3:0-lal nyer a zöldasztalnál" fog valószínűleg életbe lépni. -
sempronius18 #26994 Nem tudja valaki hogy szól a versenyszabályzat abban az esetben ha kizárják az Újpestet?
Mindenki megkapja visszamenőleg ellenük a 3-0-t, vagy csak azok akikkel majd a kizárás után játszanának az eddigi eredményeik pedig maradnak? -
#26993 Gera a végén beállt vagy 15 percre, sokat nem tudott hozzá tenni a játékhoz, ráadásul nem is a posztjára. -
#26992 Huszti gól! -
#26991 Varga J., Bogdán, Tőzsér, Huszti, Dzsudzsák kezdő.
Gera padon se :( -
#26990 Most először láttam rajtuk hogy mit akarnak játszani, bár ehhez hozzá tett sokat az hogy nemcsak mit hanem hogy mennyire akarnak, több ilyen támadó szellemű csapat kéne. -
#26989 Szivics mester jó kis csapatot épít:D -
#26988 én se mennék neki a tiszának ha kizárnák az újpestet,ez legalább példa lehetne a többi mutyizós csapatnak/vezetőnek. Bár abszurdisztánban a korrupció már hungarikum -
Grenzjager #26987 így még NBIII se, akkor már BLSZIV.ben lesz mint új egyesület, vagy akinek megveszi az új klub a licenszét, már ha alapít valaki új klubot. -
#26986 -
sempronius18 #26985 Hát nem leszek népszerű, de hosszú távon az szolgálná a magyar foci érdekeit, ha az Újpestet kiraknák a legfelső amatőr ligába, azt hiszem ez az NBIII.
Csehi, Tolnai, Hrutka menne a kóterbe Lakatos Rómeóék köze, vagy pár lesittelt Újpest ultra közé.
Az UTE mintájára pedig mehetne a többi klub átvilágítása. Ennek talán lenne elrettentő ereje. -
#26984 Ebben az országban semminek sincs következménye, ha csalásról lopásról van szó...
Sokadik eset hogy lehúzzák a befektetőt, bár őt se nagyon sajnálom. Nem zörög a haraszt...
-
#26983 Az mondjuk tényleg furcsa, hogy kipakolt a belga de egyelőre nem tűnik úgy hogy félnie kéne az előző vezetésnek, sőt senkinek sem kell. Nincsenek következmények. -
#26982 az ilyen ujpestihez hasonlo ugyek utan velem ugy, hogy az egesz magyar focit a dunaba kene loni.... -
#26981 „Voltak olyan tételek, amik rajta voltak a listán, mint például egy offshore-cég játékosügynöki szerződése. A játékosok ugyanakkor kijelentették, hogy ez a cég nem működött közre az átigazolás lebonyolításában, így például Korcsmár Zsolt Brann Bergenbe szerződésében vagy Dusan Vasziljevics Videotonhoz igazolásához. Hrutka János játékosügynök bűncselekményt követett el, jelentettük is, de nem történt semmi azóta sem.
ki gondolta volna, hogy Janika is benne van a buliban:) -
#26980 Ebbe mi a durva? Idézett egy másik embertől,Mészölyt kellett volna akkor kitenni -
#26979 szánalmas -
#26978 Zomborit eltünteti a sporttévé a kiszólásért
Ideje volt már ennek, amennyi baromságot dumálnak folyton ezek a szakértők, erre egyszer mond valami értelmeset és egyből leveszik a képernyőről :D
-
#26977 Sajnos sok példa volt ilyenre az elmúlt évtizedekben. Rengeteg nagy múltú klub került a csőd szélére, pl. a Zalaegerszeg amit most az önkormányzat mentett meg. De ott a Fradi, a Honvéd Hemi előtt, a Vasas, a DVTK-nak is volt olyan időszaka amikor nagy gondban voltak.
Erre mondta az MLSZ, hogy ha tényleg nagyon szigorúan ellenőriznének mindent akkor kevés csapat indulhatna az első osztályban. Én csak azt nem értem, hogy amikor zavaros ügyek vannak, pl. ez az off-shoreozás az Újpestnél akkor miért nem lehet az asztalra csapni és valakinek rendet tenni? Megy az üzengetés a médiában, a huzavona, felelőst pedig senki nem keres. -
Grenzjager #26976 Az előző tulaj(Tolnai) több milliárdos sikkasztásával mizujs? ja semmi amúgy tiszta mint a patyolat a figura. -
#26975 Igen nyilván az MLSZ segíteni fog, de én arra értem, hogy szégyen, hogy egy ilyen nagy múlttal rendelkező klub idáig jutott. -
#26974 Nem lesz itt semmi zuhanás. Az MLSZ meg fogja adni amit a balga belga akar, cserébe neki még pengetni kell egy kis zsetont. Szinte biztos vagyok benne, hogy Csehi és Rodi is hazudik persze ez csak a magánvéleményem mert nem láthatunk a színfalak mögé. Ezért is röhejes amikor valaki mindenáron védi vagy támadja a belgát. -
#26973 Szégyen. -
Grenzjager #26972 igen olvastam :)
Na de lehet itt egymás f*át szopni de 3 gólt szívott be a szuper védelem, és visszatérünk a bókon túli bókok utáni valós helyzetre, hogy akkor mi is van tulajdonképpen a finnekkel valójában, objektíven. -
sempronius18 #26971 Komanról és Némethről ennél szebbeket is mondtak aztán mi lett belőlük.
Volt ugye Németh a Poolban, Dudás az Arsenalban, Filkor az Interben, egy srác aki nem ugrik be a Milánban, Simon Pool, Koman Samp aztán egyik sem ért el egy Dárdai Pali szintet sem.
Remélem ezeknek a srácoknak lesz agya és nem válnak azzá, mint az Egyiptomi bronzosok. -
#26970 nem olvastad a cikket? -
Grenzjager #26969 ..na akkor mennyire jók mégis a finnek ha mi ilyen kurva jók vagyunk?
hm.... -
#26968 Talán ennél a korosztálynál még van remény. -
#26967 Innen az idézet. -
#26966 15-16 éves korig nagyon jók a magyar fiatalok,sőt európai viszonylatban kiemelkedő a technikai tudásuk,nem hiába viszik ki őket folyamatosan nyugati sztárklubok ifi csapataihoz,aztán megtörik valami bennük -
#26965 Tommy Langley u16-os finn-magyar meccs után
"A látottak közül kiket tudna elképzelni Angliában?
Premier League akadémiáin mindannyiukat. De ahhoz is megvan a kellő technikai tudásuk, hogy mondjuk a portugál ligában érvényesülni tudjanak. A fizikumukkal sincs gond, atletikusak, technikailag képzettek. Én már nagyon sok U16-os meccset láttam, de komolyan mondom, hogy a magyaroké egészen kivételes csapat." -
#26964 Ha már a foci szar legalább egy épkézláb környezetbe nézni mégis jobb a szart mint egy szarhoz hasonuló helyzetben.
Ez a gazdasági környezet is csak egy hülye ürügy amivel lehet támadni, nem hiszem, hogy stadionok nélkül annyival jobb lenne ez.
Stadionoktól legalább egy bizonyos szinten az ország is szépül. -
#26963 A legjobb és a legnépszerübb magyar csapat (loki/fradi) stadionját még ebben a szar gazdasági helyzetben is el lehet fogadni, de a többi.... omfg, remélem az mtk-é csak pletyka, annak a max 700 nézőnek ez is sok ami most van. -
#26962 magyar focinak ennél nagyobb stadionra nagyon van szüksége, úgyse telik meg sehol, a debreceni és a fradi stadion is kongani fog az ürességtől.ja igen félház lesz a max, de azt is csak a fradi stadionba tudom elképzelni.
Viszont legalább normálisan néznek ki, Felcsúti szerintem a legszebb mind közül.