32945
Magyar Foci
  • sempronius18
    Amúgy olvassa valaki a Bajner interjúkat például ami ma jelent meg a Nemzeti Sportban.
    Azt mondja, hogy 70% az esélye, hogy a Dortmund első keretének tagja lesz, 30% hogy a PL-be kerül.

Nézzük a realitást 24 évesen tehát már nem fiatalon jelenleg a Bundesliga 3-ban játszik a Dortmund B-ben. Csatár létére 25 meccsen van 2 gólja a már amatürligának számító Német 3-ban. Ilyen mutatókkal biztos érkeznek a PL ajánlatok......XD és persze ezt a srácot sztárolja most az NSO és ő a nagy megmondóember napjainkban.

Én vagyok egyedül akinek egyenlőre egy semmire ugráló nagyképű phaxnak tűnik?
  • sempronius18
    Miért licitálna rá a Gyakadémia mikor épp az ő játékosuk???
  • bakkerman
    nehogy a Gyakademy rálicitáljon közpénzből
  • a.carkey
    A Real ajánlatot tett a 16 éves magyarért
  • sempronius18
    Újpestnek és Törőnek egy a sorsa, a rég dicsősége majd a leépülés és a kóma, reméljük jobbra fordulnak a dolgok.
  • a.carkey
    Törőcsik kómában
  • bakkerman
    ez a csaj hogy a pics@ba kerülhet még futball meccs közelébe az ilyen eset után??
  • [HUN]FaTaL
    A második videó meg bazze, vicc :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy Puhl még 58 évesen is jobban vezetné a meccseket :D
  • Narxis
    Az mondjuk siralmas, hogy ilyen "jól" ismerik a HAZAI versenyszabályzatot a csapataink. :D
  • a.carkey
    Szakemberek, mi? A maki is vágta a Vasasnál mi vonatkozik az eltiltásokra akkora szakember ...
  • Narxis
    Puhl megmagyarázta az NB I legfurcsább eltiltását

Az alapvonali bíró pedig az a Gaál Gyöngyi volt aki ezt se vette észre: Link

Egyszer élném meg, hogy az MLSZ beismeri egy tévedését... :)
  • a.carkey
    Látod, lehet hogy ezért nem mossák, csak úgy szocializálódtál, vagy mit tudom én, hogy azonnal ebből indulsz ki?
  • geo91
    játék
  • DaemoonHunter
    Durva hogy szapulja a kommentátor a meccset(a fradi miatt vélhetőleg), pedig egyszerűen csak próbálják játszani a játékukat, és most kivételesen tényleg szinte csak egyéni hibák vannak, de nagyon nagy a mezőnyfölény, és csak lőttek azért 4-et. Várhidi is okoskodik hogy mennyire önzőek a játékosok és nincs fegyelmezettség meg csapatjáték, akinek van szeme az meg látja mi folyik valóban...
  • passatgt
    az eredményjelző elég furcsa így
  • sempronius18
    Moshatnák a zsebükbe az Újpesten, meg a Honvédon keresztül is és akkor még a sok Újpest meg Honvéd szurker is örülne, hogy végre erős csapatuk van, mint régen nem a Felcsútot meg a vezért szidnák, mint a Kispestiek.
  • ressy14
    közben alakulóban a Loki stadionja:

• ressy14
    Az állami pénzeket mossák a zsebükbe, mi másra, amellett, hogy OV hobbijába van bújtatva.
  • sempronius18
    A következő 4 évben biztos lesz ott pénz.
    Ám én a vezetőt sem értem, hogy miért éri meg neki a Felcsúti csapat, ha lenne normális ellenzéke ami nyomokban sincs jelenleg, akkor könnyen a székébe kerülhetne ez a kis hobbi csapat.
  • ressy14
    Még ingyen jegyet is osztogattak a stadionavatóra, komolytalanok, sosem lesznek elfogadott csapat, jobban utálja őket a magyar szurkolói társadalom, mint az MTK-t. De hát majd pár év múlva a Stadler FC színvonalára érnek, ha megszűnik a pénzcsap.
  • sempronius18
    Olcsó húzásokkal akarják megnyerni a népet......
  • geo91
    ha egy tányér szart lefújnának tejszínhabbal, megennéd? nem hiszem...

hagyjuk már ezt a fair-play faszságot, a klubnál elvileg "szakemberek" dolgoznak, akik nagyon jól tudták, hogy az mlsz szabályzata tiltja az efféle újrajátszásokat, tehát hiába kérvényezik. (illetve egészen nem hiába, mert így egy csomó embert meg tudnak vezetni, hogy ők ilyen meg olyan sportszerűek...)
  • passatgt
    A Vidi gólja szép volt, ezt a játékot kéne erőltetni
  • AnuluWork #27017
    Lehet szidni a Puskást, de azért ez akkor is ritka gesztus még itthon is.
  • bakkerman
    vagy Pedersen
  • DasIsFuck
    Hunti azért nem egy kispályás senki, egy rakat csatárt lehetne a bundesből sorolni akik seholn nincsennek hozzá képest.
    Dortmund is ilyen schieber féle szerencsétlenséggel áll fel mint lewa csere...Egy átlagos csatár, aki nem nagy csapatba való..

Hozzam fel Schlaudraffot példának?
    milyen kezdőt nyomott aztán a bayernbe el is intézte a karrierjét.
  • Effe88
    igen
    majd vissza megy a mainzba kb. ott jó is volt
    vagy diósgyőrXD esetleg puskás akadémia
  • dave9004
    szerintem már mindegy mit csinál. Nyáron hoznak egy jobb cserecsatárt, ő meg mehet kölcsönben/akár veszteséges eladással is ahova akar.
  • Effe88
    vmikor neki is kell játszani
    épp itt a lehetőség egy tétnélküli "barátságos" meccsen

amúgy hihetetlen mekkora a difi Huntelaar és szalai között
    szalai dupla nulla itt jön ki mennyire sehol nincs ő egy klasszishoz képest
  • dave9004
    Szalai kezdő lehet a Huntelaart pihentető Schalkéban. sztem ez inkább szomorú.
  • Grenzjager
    Gomes szerintem a héten repülni fog, túl sokat foglalkozik a bírókkal és most már a fehérvári szurkolókkal is. Semmi sem szól a maradása mellett.
  • passatgt
    Én még mindig azt mondom, hogy az EL be lett áldozva a bajnokság megnyerése miatt, nyilván nem az első körben akartak kiesni, de azért annyira nem viselte meg őket, nem is lett semmi következménye.

Jelenleg 2. helyen vannak, a játék szar, de azért balszerencsés meccsek voltak az utóbbi időben. Bajnokságot még most is simán be lehet húzni. Téli edzőmeccseket néztem, sokkal jobban is tudnak játszani, valamiért MB1-ben nem jön ki a különbség.

10 forduló van még, azon lehet 30 pontot szerezni, az még rengeteg. Most szerintem felesleges lenne edzőtcserélni, ezt a szezont már vigye végig, ha nincs meg a bajnokság akkor meg tuti elköszönnek tőle.
  • ressy14
    Az első őszén igen, aztán elküldte a lazsálókat, klubrekord tavaszt csinált, ősszel meg az el-t tartotta fontosabbnak, amellett, hogy télre behozta a vidit a 2. helyre.

Gomes ezzel szemben pedig építhetett volna egy meglévő csapatra, amelyik tudott védekezni, aztán bajnoki címet ígért, nem jött össze, pedig a győr nem volt verhetetlen, kiestünk az mk-ból, a ligakupában meg itthon nyócegyeztünk egyet a zöldektől. Közben szétb*szta a stabil védelmet, kiestünk egy montenegrói ificsapat ellen az el-ből, pedig vezetőségi elvárás volt a csoportkör, hoztunk pár meccset az nb1-ben, azóta meg további mélyrepülés. Beelőzött a loki, kiestünk az mk-ból, pedig "mi mindent megnyerünk", és we will be the champions hiába nem nyertünk már október óta. Egy normális edző ilyen szar mezőnyben egy ilyen kerettel már most átvenné az aranyérmet.

Sousa alatt is rugdostam a székeket a meccsek után, de akkor legalább voltak támadásaink, lövéseink. De egyszer gyere ki a stadionba, majd átérzed az elégedetlenséget te is.
  • passatgt
    bajnokságban Sousa idejében se játszottunk ennél többet, csak megszépíti az emlékeket az EL menetelés
  • ressy14
    Nem igazságtalan, mert Gomes visszasüllyesztette a Vidit a 2009-es állapotra. Nem találkoztam olyan szurkolóval a meccsen, aki elfogadná Gomest.
    1 éve várjuk, hogy kiderüljön mit akar játszatni frípenáltíz velük, de semmi javulás. Már csak a magyar fiatalok érdekében sem szabad maradnia, mert már a béka segge alatt vannak, a dokival beszéltem szerdán és szerinte semmi bizalmat nem élvez Gomes a játékosoktól. Innen ő már nem tudja visszahozni, a bírózás már csak időhúzásra jó.
    És ha egy ilyen szezon után bajnokok leszünk, Gomest akkor is hazáig rugdalják, mert ez lófasz az előző 4 évhez képest.
  • passatgt
    és még így sincs lefutva, ha valami csoda folytán összeszedné magát a vidi(szerintem egy győzelem kéne és kijönnének a gödörből), után a játszik a lokival, ha megveri őket már csak 4 pont a difi:D
  • Narxis
    Hát ez komoly meccs volt. Loki utolsó 4 meccsének a mérlege 3 döntetlen és 1 győzelem de még így is 7 ponttal vezetik a bajnokságot. Vidi utolsó 9 meccsén 1 győzelem és másodikok. Ez egy komoly bajnokság.
  • passatgt
    kicsit igazságtalan most a közönség szerintem, emberhátrányban azért próbálkozott a vidi, látszott, hogy hajtanak, de az eto ügyesen ölte a játékot
  • Narxis
    Nagyon gyenge ez az ETO - Vidi. Vidi győzelemre fogadtam volna talán még meglesz így is. :D Mindkét csapat irtó szar.