Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
aztán rájöttem, hogy Puskás Akadémia - MTK meccs van
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
na tessék
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
vagy fogadást kötött, hogy addig nem borotválkozik, míg ki nem jutunk világversenyre, vagy amíg õ nem lesz szövetségi kapitány
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
De igen, ne az eu kárára jöjjön több. Igazából az 5 pont elég afrikábol. ha most megnézzük az 5 párosítást, a 10 csapatból nem lenne 7 ami érdemelne helyet a vb-n
Ázsia gyenge nagyon.
Dél amcsibol esetleg még 1-2 jöhet, eubol 1-2 ennyi. Az, hogy a hátuk közepén lenne a foci vb, azt kétlem.
Én elhiszem h ghána elõrébb végzett mint mondjuk portugália vagy épp esetleg franciaország. Szerintem ezek a játékosok a hátuk közepére nem kívánják az egészet mivel a bajnoki szezonban 50 - 60 meccset lejátszottak..
Lásd. Francaország szereplése 2002 ben. 3 bajnokság / olasz, német, francia / gólkirálya szerepelt a vb n az õ csapatukban és egy gólt se tudtak lõni.
16 v 24 ország maximálisan elég lenne !
Emlékszek Szenegál kijutott a vb-re történetük során elõször és egy világ imádta õket ahogy kiálltak az uruk dánok svédek ellen.
Most már beléjük van verve, hogy inkább ne kapjanak ki ez a lényeg. tehát már ritka olyan afrika kupa is, amikor élvezik a játékot (2-3 golos vezetésnél jön csak elõ) sry aaz offért.
ez más sportágakba sem ígyvan, csak a fociba irdalmatlan sok a szövetség.
így is rengeteg olyan csapat nem jut ki akik aktuálisan össze tudnak szedni egy olyan csapatot aminek ott lenne a helye, mert selejtezõrendszer ezt ellehetetleníti.
pl francia-horvát, hát az eggyik a világ legjobb válogatottja míg a másik szintén jóval nagyobb színvonalat képvisel mint pl máshonnan kijutó többség, mégis eggyik nem lesz ott vagy a portugál-svéd....
európûból én minimum az elsõ 3 helyezettet a csoportokból kijuttatnám...
dél amerikából is simán ott lehetne a többség a vb-ken.
ázsia,afrika már más tészta
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szabics jóval igéretesebb helyzetbe tört be.
Hajnal igazából csak kis csapatokba hozta magát amin egy nagyobb horderejû csapathoz került már nem tudott bekerülni...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egyébként most így elmondva az a bajom, hogy kicsit azt lehet érezni, hogy elszállt a 15 Bundesliga percétõl.
Egyébként nagy gond szerintem, hogy a magyar légiósok nagyon könnyen elszállnak maguktól.
Nézzük azt, hogy Szabics milyen jól indult Stuttgartban és Hajnal Dortmundban stb és aztán mégis milyen hamar kikerültek a kezdõbõl.
Ennek nem látom más okát mint, hogy elszállnak.......
Azért eléggé, hogy is mondjam milyen stílusa van annak a Bajner interjúnak.
Az igazság az öreg Mészölynél van az enesón olvasható XDXD
(Egyébként ennek a Bajner gyereknek sem kellene megmondóemberkednie a kb 12 Bundesliga percével és a Román 2, Olasz 6 múltjával szerintem....)
Platini eleve azért vetette fel a 40 csapatos vb-t, mert Blatter a napokban lenyilatkozta, hogy emelni kell az Afrikai országok számát a VB-n az európaiak kárára, mert ugyanannyi ország van Afrikában, mint Európában.
Ráadásul szerinte eddig azért nem ért el Afrikai ország szerinte a VB-n komoly eredményt, mert kevesen vannak.
(Mondjuk ja ez igaz lehet, hiszen ha 30 indulójuk lenne tuti volna a dobogó.)
Na erre vetette fel Platini, hogy jó legyen több Afrikai csapat, de ne Európa kárára.....
(Egyébként Blatter nagy Afrikai imádata abból ered, hogy az ottani szövetségeknek köszönheti, hogy még FIFA elnök, Európában nincs egy támogatója sem. Az újraválasztás pedig közeleg.)
A 24 csapatos városokban rendezett EB ötlete nekem sem tetszik, de azért várjuk meg még lezajlik az esemény ítélethirdetés elõtt.
Amúgy valszeg nem lesz sokkal nagyobb táv a helyszínek között, mint az orosz VB-n.......
"– A fiatalokra is igaz az, ami a felnõttekre. Reggel fél tízkor jönnek a pályára, és õk is csak 6-7 felé mennek haza – és most 16-17 éves játékosokról beszélünk. Nekem még 19-20 évesen is az a másfél-két óra edzés volt megadva, nem beszélve arról, hogy otthon még a stadionok is bezárnak este X óra után, tehát még az elvi lehetõség sincs meg, hogy a futballisták reggeltõl estig ott lehessenek, és magukkal foglalkozhassanak. "
😄 vicc
De közösen ügyesen tönkrebasszaák mindkettõt.
http://goo.gl/gd6Zi5