Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Komolyra fordítva a szót, egy normális belsõ védõvel még nem vagyunk sokkal elõrébb, mert van még 3 üres poszt a hátvédsorban.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
ha idén nagyot dobbant hollandiában,akkor befogják hívni a fekák,nekik biztos hamarabb lesz tétmeccsük,és buktuk
Váltás esetén a játékosnak azt írásban kell kérelmeznie a FIFA-nál, majd egy bizottság dönt a sorsáról. Az írásos kérelem és a döntés meghozatala között eltelt idõben a futballista egy ország válogatottjába sem hívható be. De természetesen ez egyelõre csak háttérinformáció – Otigbát még sem a magyar, sem a nigériai szövetség nem hívta meg az A-válogatottba. A magyar nemzeti csapat következõ tétmérkõzése 2014 szeptemberében, a 2016-os Európa-bajnokság selejtezõsorozatában lesz."
Forrás 😊
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk nagy kár, hogy novemberre nem idõzítettünk 1 bari meccset se:S
most tavaszig várhatunk.....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Szépen be kéne hívni 1 meccsre a felnõtt válogatottba és kész.
www.smart-bus.hu
nem is a whore kreatívabb, hanem az egész, hogy viszik le hordágyon a nyomorultat és közben éneklik hogy az apja elefántokat mos, az anyja meg kurva
de nekem az tetszik ezekben, hogy egyszerû "dallama" van és rengeteg mindennel be lehet helyettesíteni, így miután leigazolták, át tudták költeni pl az apja könyvelõ, az anyja jogot tanul 😄
de az tény, hogy ott is vannak röhejes dolgok, mint pl a "ti" listátok 😄
szerencsére azért maradtak szavak, amiket lehet kiabálni 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Itthon is vannak kreatívabb rigmusok (üres a tabló, mindig jövõre, csak a színesfém és még sorolhatnám), de szerintem simán beleférnek a durvább szövegek is, ha nem egész meccs alatt mennek.
Angliában egyébként is szégyen rasszistának lenni, a mi lelátói kultúránkban meg szinte kinézik azt, aki nem az. Az oroszoknál meg dicsõség 😄
Dum spiro, spero.
De menj ki egy akármilyen magyar meccsre, és számold össze, hogy hány rasszista, trágár bekiabálást hallasz. Ennyi erõvel a BKV is beszüntethetné a járatokat azokon a szakaszokon, ahol az utasok nem odaillõ módon viselkednek.
A véletlenszerû büntetési összegek és a kettõs mérce csak ront a megítélésén.
Dum spiro, spero.

Vagy lenne diósgyõr keleten, audiósgyõr nyugaton
az már nem gyenge😊
Csak annyira Flash lenne egy olyan nagy múltú csapattal tétmeccset játszani, mint a Honvéd.
Ahhoz hurka vagyok, hogy ez az NB1-ben összejöjjön úgyhogy jó lesz nekem a BLASZban is. 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Maradt volna Ámerikába és a Honvéd bohóckodása helyett NB1-es lehetne a Nyíregy, vagy a Csaba. XDXD
Mi meg a fiúkkal alázhatnánk a Honvédot a BLASZban........
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://rutube.ru/video/47f706fbc544cb8c809b776f4b1c2e86/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/