32945
Magyar Foci
  • geo91
    hát nem felcsútról
  • LasDen #27080
    en meg mar azt hittem hogyy bissau-guineabol...
  • banok
    Hollandiából
  • LasDen #27078
    Ez a Vida Krisztofer gyerek honnan kerult elo??
  • ressy14
    Törő felébredt a kómából, végre valami jó hír a sok rossz között.
  • passatgt
    Szakmailag szerintem egyáltalán nem felkészült Véber, ezt próbálja kompenzálni a hülyeségeivel.
  • Narxis
    A Debrecen - Pécs meccset nézve azért elgondolkodtam azon, hogy mennyi ótvar szar tehetségtelen játékos van ebben a bajnokságban. Se a Lokinál se a Pécsnél nem tudtak passzolni mondjuk 3-at úgy, hogy ne kerüljön az ellenfélhez, még röhögtem is amikor ugyanezt észrevette a kommentátor. A Debrecen mint bajnokaspiráns csapat úgy játszik, hogy sírva fakadok. Persze én már rég túl vagyok azon, hogy sírjak vagy idegeskedjek a magyar focin de ennek fényében én megértem Vébert. Sokszor alap dolgok nem mennek első osztályú csapatokban máskor meg szimplán fejben nincsenek ott vagy azért mert leszarják vagy mert beszartak.

Véber mentalitása nekem tetszik mert úgy néz ki, hogy az élete a munkája. Nem tudom, hogy nyilvánosak-e a Mezőkövesd edzései de ha igen akkor meg lehetne nézni, hogy milyen edzéseket vezet.
  • sempronius18
    Jó de ő olyan csapatokkal versenyezve van lassan kieső helyen, ahol szintén tehetségtelen 23-24 éves magyar fiatalok vannak, így a tehetségét én is kérdőre vonnám.
  • bakkerman
    nincs az az edző a világon,aki a technikailag nulla 23-24 éves magyar focistát megtanítson focizni,a taktikát el lehet nekik magyarázni,aztán vagy megvalósítják,vagy nem,ahogy Véber is mondja
  • LasDen #27072
    Ha olyan tehetséges edző lenne, akkor egy gyengébb csapattal is eredményes lenne...
  • bakkerman
    mai magyar edzői közegben NINCSEN még egy ilyen lelkes,a munkájának élő tehetséges edző mint a Véber. Kimondja ami van,nem kertel mint a többi balfasz,és reálisan látja a dolgokat. Egervári a román vagy holland meccs után hogy nyilatkozott? Én még a mai napig emlékszem,olyan higgadtsággal fosta a szót,mintha egy 0-0-val hozták volna le a meccset,és ez a szomorú. Pápán is amikor edző volt,megmondta hogy mivan,ha kellett saját magára vert rá mindent,ha kellett akkor a földig oltotta be a játékosait,ezt kell csinálni,a hülye magyar focista (nem labdarugó,labdarugók csak nyugaton vannak) nem ért a szépszóból,a normál hangnemből ezek szerint. Lesz ő még magyar bajnok edző,ha olyan csapathoz kerül,ahol van egy karakán tulajdonos/vezető,és megteremtik neki a jó feltételeket. Itt van ez a Jose Gomes a Vidinél,egy nulla fos portugál sokadrangú edző,állítom nem lenne ekkora hátránya a csapatnak ha pl.: Véber irányítaná őket.
  • DaemoonHunter
    Ez kellett már.
  • Grenzjager
    Szerintem a dobogón kialakult a végeredmény.
  • Grenzjager

élvezet amúgy hallgatni :)
  • Narxis
  • dave9004
    Tuijp után kétségeim vannak a holland mb2-vel kapcsolatban :D
  • passatgt
    Vida Kristopher
    Másik gólja, sarokkal 0:30-nál
    Mégegy, rögtön az elején
  • Narxis
    Jah essen ki az egyetlen teljesen magyar csapat. Akkor már inkább építsenek nekik is stadiont, azon már ne múljon. :) Stadiont mindenhova!
  • LasDen #27063
    Az lehet a baj hogy ők nem lesen születtek mint inzaghi :D
  • bakkerman
    amolyan Böde tipusu,csak annyi a különbség,hogy Szalai szálkásabb,de úgy igazából focizni egyik se tud :D Inzaghi se volt egy nagy technikai zseni,neki még a farkáról is bepattant a labda,de Szalaihoz meg Bödéhez képest egy Ronaldinho volt :DDDDD
  • LasDen #27061
    Szalai tipikus bólya center. Semmire nem jó csak berugni a kapuba. Csak hát abból is alsó kozepszintu...
  • dave9004
    amit előtte kihagyott, az a abizonyíték, hogy miért is játszik annyit amennyit mostanában.
  • passatgt
    és tényleg:D
  • passatgt
    4-0
  • bakkerman
    na meg Véber nagy úr némi színt visz ebbe a bajnokságba,bár felőlem essenek ki,csak valahova vegyék fel mb1-be Gyurit :D
  • passatgt
    paks kiesésnek örülnék jobban, kövesden legalább van valami stadionféleség ahol lehet normális meccset játszani
  • bakkerman
    úgy tűnik akkor 3 csapat fog "pályázni" a 2. kieső helyre,MTK,Paks,Kövesd
  • passatgt
    Puskás-Kövesd 3-0
  • passatgt
    (gondolom valaki agyonrúgta és bepattant róla:D)
  • passatgt
    na talán kijött a gödörből a vidi?
  • bakkerman
    Szalai gól,csereként állt be
  • DaemoonHunter
    Klopp szerint van spiritusz a srácban, és ha ő mondja akkor...akkor legrosszabb esetben jó lesz egy hajtós szakmunkásfocistának valamelyik középcsapatnál.
  • sempronius18
    Ezt mondom, hogy önbizalom az van, csak nem értem mire.
  • dave9004
    mit akarsz? :D ezek szerint 100% esélye van h dortmund v PL. már tud valamit.
  • LasDen #27047
    amugy igazad van. legalbbis en se latok tul sok mindent Bajnerban....
  • LasDen #27046
    koszonom szepen. sokat keszultem
  • sempronius18
    Megvan az év oltása díj nyertese gratulálok.
  • LasDen #27044
    egyenlőre a sorozatgyilkos vag mielott elas az erdoben. amit te keresel az az egyelőre...
  • ressy14
    any differences?
  • bakkerman
    azt hittem vidis a srác