Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
van még 10 üres poszt a csapatban Otigban kívül 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
És? Van itt nekünk Guzmics és Devecseri helyette, ha esetleg mégis kellene egy harmadik CB, akkor behívunk még egy srácot a Haliból.

Komolyra fordítva a szót, egy normális belsõ védõvel még nem vagyunk sokkal elõrébb, mert van még 3 üres poszt a hátvédsorban.

Dum spiro, spero.

Ha oda szívesebben megy, akkor én nem bánom... hozzánk akkor jöjjön, ha szívbõl így dönt!

www.smart-bus.hu

bakkerman
"A magyar nemzeti csapat következõ tétmérkõzése 2014 szeptemberében...."

ha idén nagyot dobbant hollandiában,akkor befogják hívni a fekák,nekik biztos hamarabb lesz tétmeccsük,és buktuk

Láma!
Ha "elviszi" Nigéria, azt is megköszönhetjük Egervárinak...

"A FIFA szabályai szerint kizáró ok a válogatottváltásra, ha egy játékos játszott már tétmérkõzést egy szövetség felnõtt A válogatottjában. Ez még Otigba esetében nem történt meg, sem az utánpótlás-válogatottság, sem pályára küldése egy felkészülési mérkõzésen nem akadályozná meg, hogy nigériai nagyválogatott legyen, ha úgy dönt.
Váltás esetén a játékosnak azt írásban kell kérelmeznie a FIFA-nál, majd egy bizottság dönt a sorsáról. Az írásos kérelem és a döntés meghozatala között eltelt idõben a futballista egy ország válogatottjába sem hívható be. De természetesen ez egyelõre csak háttérinformáció – Otigbát még sem a magyar, sem a nigériai szövetség nem hívta meg az A-válogatottba. A magyar nemzeti csapat következõ tétmérkõzése 2014 szeptemberében, a 2016-os Európa-bajnokság selejtezõsorozatában lesz."

Forrás 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
akkor nem szóltam😊

LasDen
nem. már megváltoztatták. csak a tétmeccsen pályára lépettek nem léphetnek már pályára más nemzet mezében....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
Számít, mindegy, hogy tétmeccs vagy barátságos ha fifa meccs tehát a fifa elismeri akkor számít😊

Legyen így... csak az a baj, hogy barátságos meccs nem számít, a legközelebbi tétmeccs meg jövõ ilyenkor lesz nekünk...

www.smart-bus.hu

LasDen
ha külföldi edzõ jön, akkor az befogja hívni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
Hát most nagyon élvezi a bizalmat Van Bastennél, szóval lehet tényleg fontosabb az a klubcsapat mint a róth féle bohóckodás...be kell hívni egy meccsre és kész.
Mondjuk nagy kár, hogy novemberre nem idõzítettünk 1 bari meccset se:S
most tavaszig várhatunk.....

ReszegKoldus
de akkor szerezzen gólt is, hogy Détárinak ne kelljen aggódnia 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ebben is van valami, de eddig szó nélkül jött. Most, hogy szóba került a Nigériai vonal, hirtelen nem jön. Kicsit fura ez nekem...

www.smart-bus.hu

Effe88
Én megértem.Az ilyen U-baszakodásnak semmi értelme, kutyát se érdekli.
Szépen be kéne hívni 1 meccsre a felnõtt válogatottba és kész.

Mit baszakodnak vele? Behívták az U21-be, és kitalálta, hogy neki a klubcsapata fontosabb. Ha így áll hozzá, akkor részemrõl mehet amerre lát... Magyar válogatott az legyen, aki szívbõl jön, és nem kell noszogatni! A Koman is a bögyömben van emiatt...

www.smart-bus.hu

LasDen
ez már megvolt. Tim Howard személyében. De lehet hogy Miku is volt már.

bakkerman
Otigba-val addig baszakodnak,és nem hívják be,amíg elfogadja Nigéria hívását. Mondjuk akkor legalább 86 után lenne esély arra,hogy ismét legyen "féligmagyar" játékos a VB-n.

ReszegKoldus
Hát szégyen vagy sem, azért születtek érdekesek, pl. Spurs are on their way to Auschwitz, kutyaevésrõl is, baleseteken viccelõdõs is, ami mondjuk már szerintem is durva 😄

nem is a whore kreatívabb, hanem az egész, hogy viszik le hordágyon a nyomorultat és közben éneklik hogy az apja elefántokat mos, az anyja meg kurva
de nekem az tetszik ezekben, hogy egyszerû "dallama" van és rengeteg mindennel be lehet helyettesíteni, így miután leigazolták, át tudták költeni pl az apja könyvelõ, az anyja jogot tanul 😄

de az tény, hogy ott is vannak röhejes dolgok, mint pl a "ti" listátok 😄
szerencsére azért maradtak szavak, amiket lehet kiabálni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
A whore aztán tényleg kreatívabb 😄

Itthon is vannak kreatívabb rigmusok (üres a tabló, mindig jövõre, csak a színesfém és még sorolhatnám), de szerintem simán beleférnek a durvább szövegek is, ha nem egész meccs alatt mennek.

Angliában egyébként is szégyen rasszistának lenni, a mi lelátói kultúránkban meg szinte kinézik azt, aki nem az. Az oroszoknál meg dicsõség 😄

Dum spiro, spero.

Láma!
Ezt te sem gondolod komolyan...😊

ReszegKoldus
jobb lenne, ha kreatívabbak lennének a cigányozásnál, minimum így

ressy14
Mert abszurd ez egész szabályozás. Sehol sem tudják kiirtani az indulatokat a stadionokból, csak akkor ha teljesen üresek lesznek a lelátók mindenhol.
De menj ki egy akármilyen magyar meccsre, és számold össze, hogy hány rasszista, trágár bekiabálást hallasz. Ennyi erõvel a BKV is beszüntethetné a járatokat azokon a szakaszokon, ahol az utasok nem odaillõ módon viselkednek.
A véletlenszerû büntetési összegek és a kettõs mérce csak ront a megítélésén.

Dum spiro, spero.

bakkerman
õ egyáltalán NEM AKAR ultrákat.

Most az miért gond, hogy nem akarja, hogy cigányozzanak az ultrák?
ezen most megborultam

bakkerman
a kézis csajokból a világ legjobb klubcsapatát hozta létre,hátha a fociba is tudnának annyi pénzt pumpálni,hogy a közeljövõben cél lehessen a BL fõtábla gyõrött. Elsõ lépésként el is küldhetnék pinyõt,és vihetnének valami nyugati szinten jó edzõt

ReszegKoldus
Egyszerûbb lenne inkább a várost átnevezni Audira...
Vagy lenne diósgyõr keleten, audiósgyõr nyugaton

passatgt
A gyáróriás 2011-ben kötött hároméves megállapodást a labdarúgóklubbal és évi 1 millió euróval szponzorálja azt. A hírek szerint ez az összeg akár a duplájára is nõhet és ennek fejében a labdarúgócsapat is felvenné az Audi nevét.

az már nem gyenge😊

ReszegKoldus
Nem akartam megnézni, de érdemes volt, rosszabbra számítottam.

Tudom én sem kedvelem.

Csak annyira Flash lenne egy olyan nagy múltú csapattal tétmeccset játszani, mint a Honvéd.
Ahhoz hurka vagyok, hogy ez az NB1-ben összejöjjön úgyhogy jó lesz nekem a BLASZban is. 😄
Effe88
káosz az öreg😄😄

Darthmushroom
hátha azt csinálja amit mondott h totál bezárja a kispest szektort meg átépíti akkor biztos, de még idegenbe se lenne 1 se.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
ha így folyatja 1 év múlva már nem lesz nézõ a hazai bajnokikon,szurkoló már most se nagyon van

Nyalja meg az öreg.

Maradt volna Ámerikába és a Honvéd bohóckodása helyett NB1-es lehetne a Nyíregy, vagy a Csaba. XDXD

Mi meg a fiúkkal alázhatnánk a Honvédot a BLASZban........
ressy14
a szélsõjobb építi be a szurkolókat <#idiota>

Dum spiro, spero.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Darthmushroom
sajnos :/

passatgt
eléggé bemakkolták

Darthmushroom
haha leírom egybõl egyenlít a gyõr 😄

Darthmushroom
meg a Honvédból is. ha ezt behúzzák 5 gyõzelem zsinórba, pedig Vidi,Fradi,Haladás,Gyõr is közte.

passatgt
ebbõl a Daud gyerekbõl még lehet valaki

banok
Huszti gól büntetõbõl

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Újpesten megint edzõbuktatás van?

ReszegKoldus
Én azért feltenném a kapucnit, ha már ott van és az esõ is esik. 😊

a.carkey
Azért még rajta van a teher a fradin, csak kezdik elbírni. (1:05-tõl)

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Véber azon kevesek egyike aki ért a foci nyelvén mind elméletben mind gyakorlatban is, csak sajnos a keret, merítési lehetõség nem túl jó. Kíváncsi lennék rá egy közepes csapatnál.

Narxis
Szimpatikus csapat ez a Mezõkövesd. Remélem nem esnek ki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
ha valaki akar kérni még logót név mellé, privátban jöhet

banok
Hertha BSC-Schalke 0-2 Szalai Ádám góljával
http://rutube.ru/video/47f706fbc544cb8c809b776f4b1c2e86/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/