Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Lefordítom Détáriról magyarra.
Amikor egy Akadémia 250 milliót kap költsenek 50 milliót rám Détári Lajosra, aki szívesen dolgoznék az utánpótlásban, én aztán megtudnám nekik tanítani, hogy kell focizni, nem úgy mint a Fradiban és még a fröccsöt sem koccintóssal készíteném hanem finom Tokaji szamorodnival.
<#csodalk>#csodalk>
Én meg inkább hozatnék pár külföldi utánpótlásedzõt, akik kötelezõ jelleggel elõadásokat tartanának a mi u edzõinknek, és az mlsz titokban kijárna megtekinteni a csapataik edzését, hogy betartják-e az utasításokat. Ha nem, felfüggeszteném az edzõsködéshez szükséges papírjait.
Dum spiro, spero.
Hoppá!
Annyian alkottak már hasonló véleményt, hogy kezdem elhinni, hogy tényleg lesz változás. Vagy ez is a hülyítés része. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A legújabb, trendi liberális EU-konform irányvonal alapján kérem, hogy a Himnuszt is számûzzék a magyar labdarúgó stadionokból, mert eszmeisége nem egyeztethetõ össze a fenti nézetekkel, és ezáltal békés, jóérzésû családok tízezreit tartja távol a mérkõzések látogatásától.
A problémám a következõ:
“Isten, áldd meg a magyart!”
-”Isten”
Isten emlegetése nem más, mint egy 2000 éve mételyszerûen terjedõ, kirekesztõ, más nézeteket tûzzel-vassal üldözõ, világpolitikába nyíltan beleszóló keresztény egyház nyílt népszerûsítése. Ráadásul több milliárd békés muszlim, hindu és egyéb vallású ember szabad vallásgyakorlásának jogát is durván sérti! Az ateistákról nem is beszélve! Istent milyen jogon akarjuk erõszakkal rájuk erõltetni?
-”áldd meg a magyart”
Miért csak a magyart? Árad belõle az önzés, a kirekesztés, a nacionalizmus, a felsõbbrendûség bûzös mocska. A mai Európában, ahol minden oldalról baráti népek vesznek minket körül, egész egyszerûen nem lehet ilyet csinálni!
-”nyújts feléje védõ kart, ha küzd ellenséggel”
Ki az ellenség? Kinek van joga eldönteni és mi alapján? Bõrszín? Nemzeti hovatartozás? Vallás? Szinte ordít belõle a rasszizmus! Ez olyan sötét korszakra emlékeztet, amelynek a történelem süllyesztõjében van a helye, nem pedig a futballpályákon!
Tudom, hogy Önök elkötelezett hívei a labdarúgásunk felemelkedésének. Ezért tízezer békés, ám rettegõ család nevében bátorkodom kérni Önöket, hogy a fentiek mérlegelése után fontolják meg a Himnusz betiltását, hogy azután végre öröm legyen a meccsre járás!
Köszönettel,
egy rettegõ”
😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Büszke vagyok a jól dolgozó csapatomra – nincs Magyarországon jobb belsõ védõnk a sajátjainknál." Bravó Artner!
Olaszoknál is zajlik az élet.
A Salernitana - Nocerina harmadosztályú meccsen a zsaruk a nem engedték elutazni a vendégszurkolókat, ezért a Nocerina ultrák megfenyegették a játékosokat, hogyha pályára lépnek, megölik õket. Ennek ellenére õk pályára léptek, de mivel féltek a maffia közeli drukkerek bosszújától, gyorsan cseréltek 3-at, aztán 4 játékosuk is "lesérült" és a bíró lefújta a meccset.
videó
Dum spiro, spero.
Kubatovnak lassan elfogy a türelme Monizzal szemben. Ha továbbra is ilyen szarul játszanak, akkor 3 forduló múlva mi leszünk az esélyesek 😄
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Hát ezt is megértük. Ráfér.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Európai jövõjét megalapozza épp, válogatott jövõje meg Nigériával ígéretesebb mind vb mind kontinensviadalon (lásd ank bajnokok voltak)
német csúnya szavak....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”