Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
...és megy minden a régiben. Naná, hiszen megkérdõjelezhetetlen az elõrelépés. Miért változtatnánk?

Dum spiro, spero.

haggyadmár, most nagyban megy az egymásramutogatás, körbeszarozzák egymást, aztán helyet cserélnek és megy minden a régiben
"Amikor egy akadémia 250 millió forintot kap, akkor ebbõl 50 milliót költsön arra, hogy olyan egykori válogatott játékosokat szerzõdtet le edzõnek, akik szívesen dolgoznak az utánpótlásban, és meg tudják tanítani a gyerekeknek, hogyan kell focizni."

Lefordítom Détáriról magyarra.
Amikor egy Akadémia 250 milliót kap költsenek 50 milliót rám Détári Lajosra, aki szívesen dolgoznék az utánpótlásban, én aztán megtudnám nekik tanítani, hogy kell focizni, nem úgy mint a Fradiban és még a fröccsöt sem koccintóssal készíteném hanem finom Tokaji szamorodnival.
ressy14
"Amikor egy akadémia 250 millió forintot kap, akkor ebbõl 50 milliót költsön arra, hogy olyan egykori válogatott játékosokat szerzõdtet le edzõnek, akik szívesen dolgoznak az utánpótlásban, és meg tudják tanítani a gyerekeknek, hogyan kell focizni."

<#csodalk>

Én meg inkább hozatnék pár külföldi utánpótlásedzõt, akik kötelezõ jelleggel elõadásokat tartanának a mi u edzõinknek, és az mlsz titokban kijárna megtekinteni a csapataik edzését, hogy betartják-e az utasításokat. Ha nem, felfüggeszteném az edzõsködéshez szükséges papírjait.

Dum spiro, spero.

OH Kapitány, Kapitányom!
Narxis
Détári: Hülyítés folyt 30 évig, nem utánpótlásképzés

Hoppá!

Annyian alkottak már hasonló véleményt, hogy kezdem elhinni, hogy tényleg lesz változás. Vagy ez is a hülyítés része. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
“Kedves MLSZ!

A legújabb, trendi liberális EU-konform irányvonal alapján kérem, hogy a Himnuszt is számûzzék a magyar labdarúgó stadionokból, mert eszmeisége nem egyeztethetõ össze a fenti nézetekkel, és ezáltal békés, jóérzésû családok tízezreit tartja távol a mérkõzések látogatásától.

A problémám a következõ:

“Isten, áldd meg a magyart!”

-”Isten”
Isten emlegetése nem más, mint egy 2000 éve mételyszerûen terjedõ, kirekesztõ, más nézeteket tûzzel-vassal üldözõ, világpolitikába nyíltan beleszóló keresztény egyház nyílt népszerûsítése. Ráadásul több milliárd békés muszlim, hindu és egyéb vallású ember szabad vallásgyakorlásának jogát is durván sérti! Az ateistákról nem is beszélve! Istent milyen jogon akarjuk erõszakkal rájuk erõltetni?

-”áldd meg a magyart”
Miért csak a magyart? Árad belõle az önzés, a kirekesztés, a nacionalizmus, a felsõbbrendûség bûzös mocska. A mai Európában, ahol minden oldalról baráti népek vesznek minket körül, egész egyszerûen nem lehet ilyet csinálni!

-”nyújts feléje védõ kart, ha küzd ellenséggel”
Ki az ellenség? Kinek van joga eldönteni és mi alapján? Bõrszín? Nemzeti hovatartozás? Vallás? Szinte ordít belõle a rasszizmus! Ez olyan sötét korszakra emlékeztet, amelynek a történelem süllyesztõjében van a helye, nem pedig a futballpályákon!

Tudom, hogy Önök elkötelezett hívei a labdarúgásunk felemelkedésének. Ezért tízezer békés, ám rettegõ család nevében bátorkodom kérni Önöket, hogy a fentiek mérlegelése után fontolják meg a Himnusz betiltását, hogy azután végre öröm legyen a meccsre járás!

Köszönettel,
egy rettegõ”

😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
Interjú Orbán Csabával,olvassátok el!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki esetleg nem ismerné,õ Tippszmiksz Csabi,de aki õt nem ismeri az ássa el magát!! 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
látná ezeket a posztokat az elnökúr,még õ is nevetne rajta 😄DDD

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
Csányinak szép karácsonya lesz 😊

LSSAHPAUL
A MK-ban már a 8 közé jutásért összesorsolták a fradit az utével, wtf, nincs pénz az mlsz-nél? 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
Mit mondhatna a saját játékosaira, van ezaz edzõi stílus, van akiknek tetszik van akinek nem, elfogult na 😊

dave9004
hát ha még ti se tudtok nekik gólt lõni, akkor nincs igaza? 😄
Láma!
Bizonyára nem egy meccset néztünk...

"Büszke vagyok a jól dolgozó csapatomra – nincs Magyarországon jobb belsõ védõnk a sajátjainknál." Bravó Artner!

Pozitívan csalódtam a Haladásban. Nem csak bekkelni tudnak, biztos vezetésnél se húzták magukra a Fradit, éppen ellenkezõleg: letámadással bénították meg a labdakihozatalt. Bravó Artner!

ressy14
OFF

Olaszoknál is zajlik az élet.
A Salernitana - Nocerina harmadosztályú meccsen a zsaruk a nem engedték elutazni a vendégszurkolókat, ezért a Nocerina ultrák megfenyegették a játékosokat, hogyha pályára lépnek, megölik õket. Ennek ellenére õk pályára léptek, de mivel féltek a maffia közeli drukkerek bosszújától, gyorsan cseréltek 3-at, aztán 4 játékosuk is "lesérült" és a bíró lefújta a meccset.

videó

Dum spiro, spero.

smith09
Amerikai filmekben lehet ilyet látni.
a.carkey
Kamionsofõrös.

A medve nem játék.

ressy14
Böde bajusza fergeteges 😄

Kubatovnak lassan elfogy a türelme Monizzal szemben. Ha továbbra is ilyen szarul játszanak, akkor 3 forduló múlva mi leszünk az esélyesek 😄

Dum spiro, spero.

banok
😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Fradinak nagyon nem megy megint...

Sippie
áá, ezeket nem használnák 200-an, mint az MTK stadiont
Lélegeztetõ gépen ülve szurkolni kényelmetlen...

a.carkey
Igazad van. Lélegeztetõgép kellene, hisz régen az volt a menõ, meg az autópálya ...

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Pedig most is milyen sokan vannak kinn az MTK meccsen, még élõkép is volt! 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
építõipar!!!!444 meg az adóból visszajön!! há nem tanultad még meg? Kérdezd a fideszeseket, õk megmondják hogy ez lendíti fel a gazdaságot 😄
Sippie
ideje volna már, mai napig nem értem hogy van ez még szabadlábon.
Firebala
Nagyon helyes !!!!

ressy14
DaemoonHunter
hát õõ, szóval õõ õ, nekem õõ ez õõõ...

passatgt
"tízen vannak elemér" 😄

AZ MTK Csányi mintaképe, ott sosincs szurkolói rendbontás <#mf1> és özönlenek a családok a meccsekre<#banplz><#mf2>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Láma!
Otigba gól.

a.carkey

A medve nem játék.

passatgt
Gyurcsó nem nagyon van képben😄

bakkerman
na erre már tényleg azt mondom mi a büdös fasznak???? 20 ember jár ki a meccseikre,azok is a rokonok...eszem megáll

ressy14
Az MTK stadionját is felújítják

Hát ezt is megértük. Ráfér.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De talán lenne másik stadion is, ami nincs benne a programban és még 200-nál több nézõ is szokott lenni.

Dum spiro, spero.

ressy14
<#idiota>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL

😄DDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
nagyon fasza lesz

a.carkey

A medve nem játék.

passatgt
sousának nagyon megy ez az EL😄

dave9004
olyannyira hamarabb lesz tétmeccsük, hogy lehet vb-keretbe hívnák 😄
Európai jövõjét megalapozza épp, válogatott jövõje meg Nigériával ígéretesebb mind vb mind kontinensviadalon (lásd ank bajnokok voltak)
ReszegKoldus
akkor miért nem akart pont a nagy nyilatkozata utáni meccsen? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
6 mert Hajnalt is behívjuk.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
9, mert kapus poszton annyira nem égetõ a helyzet.
8, mert Dzs. képes jól játszani ha akar 😄
7, mert Szalai is képes jól játszani, ha akar

Dum spiro, spero.