32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #27161 Értem és még mindig azt mondom, ha okos ember lenne akkor befogná a száját és mikor csapatot kap akkor alkalmazná a szaktudását, majd az eredményei tükrében elmondhatná a véleményét, így nagyobb foganatja lenne nem de.?
Most például a számítástechnikáról is hiába magolsz be 100 szakkönyvet, ha gyakorlatban még sohasem programoztál. -
#27160 Semmit se ért el(azon kívül hogy rengeteg szakanyagot írt/ír(alacsonyabb szinteken/blasz/ tesztelve, többet mint amit egy nso vagy egy csakfocinak kéne meccselemzés címen, de helyette a bulvárszenny, meg a státísztíká ömlik mindegyikről). Soha nem volt csókos, és mindig megmondta a véleményét kertelés, seggnyalás nélkül. Ez a sorsa annak aki újítani, változtatni akar, racionális gondolkodása van...nem az első eset.
-
#27159 akkor viszont tényleg nincs más dolgunk,mint leesni a D-be,és akkor meglesz a szabadkártya. Kösz Platini! -
sempronius18 #27158 Hát pedig világosan meg van mondva, hogy a D divízió győztese is szabad kártyát kap az EB-n, így adnak esélyt a kicsiknek (és szereznek szavazatot).
A B divízióban azért, ha megnézed rajtunk kívül olyan válogatottak vannak, akik önerőből is jó eséllyel kijutnának egy 24 csapatos EB-re. -
#27157 nem fog ez így működni,finomítani fognak rajta,valamit kitalálnak pl.: hogy csak a B divizió tagjai mehetnének az EB wild card-ért -
#27156 nem ertem, mitol faszsag ez az otlet? meg at kene gondolni a szabaly rendszert, de szerintem nem olyan nagy hulyeseg... -
sempronius18 #27155 Blatternél rosszabb már csak nem lehet úgy vagyok vele.
Inkább legyen ő a FIFA elnöke, mint valami arab, aki megvásárolja az 50+ Afrikai ország szavazatát és úgy nyer. -
#27154 nagyon gáz ez az egész
platini és a sok faszsága
mennyi hülye ötlete lesz még?
ne adj isten fifa elnök lesz
meg is öli majd a focit......:/ -
sempronius18 #27153 Ki kell esni a D-be aztán onnan Andorra ellen meg lehet az EB. :)
Az UEFA-nak át kellene ezt majd gondolna, mert az osztályzókon így majd szinte mindenki a kiesésre fog hajtani a könnyebb kijutás reményében. :) -
#27152 Így működik az új válogatott sorozat, a Nemzetek Ligája
B-divízió... -
#27151 egyszerű a képlet, nem kell hinni senkinek sem, aki a magyar foci hibáiról, esélyeiről, jövőjéről nyilatkozik. -
sempronius18 #27150 Lehet, hogy igaza van Ferenczi úrnak, lehet hogy nem de kérdem én, hogy:
1. Mit ért ő el eddig mint edző?
2. Milyen játékosokat nevelt ki eddig, mint edző?
3. Mi az ami miatt ennyire tudja a frankót amit más edzők Magyarországon nem?
Értem én, hogy elméletben múrva okos valaki, de azért nagyobb hangsúlya lenne a szavainak, ha a gyakorlatban is fel tudna mutatni valamit. -
#27149 Tyűű b+ ez lehangoló... :/ -
commissioner #27148 Így működik a magyar futball ......avagy amikor a szar lehúz -
sempronius18 #27147 A közbeszerzési pályázatok első körében ritkán van meg az üzemeltető, majd a 3. körben jó olcsón megkapja valami csókos. -
#27146 fa templom :DDDD -
#27145 hát pedig szerintem úgy lenne a fair, amúgy sem lesznek sokan abban a fa templomban -
#27144 gondolom azért csak ez a 3 csapat kap ingyenjegyet, mert már csak ezekkel játszanak a stadion megnyitó után hazai pályán ebben a szezonban, annyira meg nem "nagylelkűek", hogy ezt a fantasztikus akciót kiterjesszék a következő szezonra is :D -
#27143 a székesfehérvári, győri és debreceni szurkolók közül is vendégül látnak 500-500 drukkert a vendégszektorban ingyenjeggyel - írja a pfla.hu.
lol, de mi ez a kivételezés? -
#27142 hát az álkapcsa gondolom reakciobol záródott volna vissza, de nem érdekelte. vmi kitüntetést biztos kap -
#27141 Senki nem akarja üzemeltetni az új debreceni stadiont
Azért ez meglepő. :O -
#27140 Segített, hogy ne nyelje le a nyelvét -
#27139 Ráharapott a kezére? -
#27138 Nem magyar foci, de...
-
#27137 Néha le kell menni dedós szintre, hogy mások is értsenek a szóból. -
#27136 :D jó ez a topik -
#27135 vissza az egész, a felesége rosszul léte miatt mondta le -
#27134 Gomest raportra hívták a meccs után, majd lemondta a harmadik félidős meghívását, úgy néz ki elküldik. -
#27133 Huszti gól -
#27132 Akkor jó, ezt meg is beszéltük! -
barnuska000 #27131 én is. -
#27130 Őszintén sajnállak. :) -
barnuska000 #27129 hanem neked kaplan -
barnuska000 #27128 bocs dave9004,nem neked szólt. -
#27127 ejnyeee -
barnuska000 #27126 impotens vagy,azért zavar mi? -
#27125 Hát tényleg nem valami meggyőző a játék képe de legalább a mienk. -
#27124 Nem ironizáltam. -
#27123 az a szomorú, hogy ez a két szar a legjobb kettő itthon , tehát ennél csak szarabb van. De a Győr se jobb 3.ként -
#27122 küzdeni küzd a vidi, de 0 játék... bye-bye gomes