Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már aki csodálattal bámul rájuk... Azt meg ne feledd, hogy náluk nem volt 40+ év kommunizmus...

www.smart-bus.hu

Sippie
az árak nyugatiak 😉
a.carkey
Na, 2015 január egytõl német bérek, he! 😄

A medve nem játék.

bakkerman
nekünk közünk nincsen a nyugathoz,hiába szajkózzák ezt a parlamentbe is,se a fociban,se a hétköznapi életben. Csak kullogunk a nyugat mögött,és csodálattal bámulunk rájuk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Liverpool - MU, Celtic - Rangers (ha egy ligában játszanának), Dortmund - Schalke, Lyon - St. Etienne, és van még pár verbálisan húzósnak számító derbi

Dum spiro, spero.

a.carkey
De õk NY-EUhoz hasonlítanak, de a Lazio-Roma is kitûnõ lehetõség lenne. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
azt kívánom Csányinak,meg Hemi papának is,hogy egyszer üljenek be egy Crvena-Partizan meccsre,utána meg legyenek kint az utcán,és átértékelik az itthoni futballhuliganizmus fogalmát. Mert az ottani állapotokhoz képest ami itthon van,az csak egy csendes szotyizgatás

a.carkey
Hehe.

A medve nem játék.

bakkerman
és akkor a Lazio ultráiról még nem is beszéltünk

a.carkey
Na a Feyenoord meg a másik véglet. Gondolom sem Marseillebe, sem a PSGhez se nagyon látogatott még el Csányi. Manchesteri és londoni városi rangadók is kiestek az életébõl. Szóval nem is értem mi ez a magabiztosság, hogy "A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltûnt a gyûlölködés és rasszizmus minden formája"? 😄

Mert ez Egyesült Királyságban alacsony a kerítés? Áh.

Csányinak küldöm Csányit!

A medve nem játék.

Láma!
És Feyenoord-Ajax-on se amit évekig (nem tudom most már lehet e) vendég szurkolók nélkül rendeztek, mert folyton tömegbunyó volt 😄

a.carkey
Nem tudom. A Real meccsén még mindig jelen vannak náci jelképek, máshol meg megy a rasszizmus minden formája. A jelek szerint PSV - AJAX találkozón se járt Csányi.

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Ha az MLSZ elhiszi ezt, talán hasznos lenne a büntetésbõl beszedett pénzbõl kilátogatniuk ezekbe a Nyugat európai stadionokba hogy megnézzék mi is igaz ebbõl...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Kispestrõl is eltûnt. Igaz a nézõk is, de az már mellékes.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Az MLSZ biztos a cseh 2-t nézi...

http://goo.gl/gd6Zi5

a.carkey
Az MLSZ is megszólalt

"A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltûnt a gyûlölködés és rasszizmus minden formája"

😄

A medve nem játék.

bakkerman
Akirõl kifele azt nyilatkozzák,hogy "nyugodt lehet",azt pár napon belül kibasszák,vagy a következõ eredménytelen meccs után

passatgt
"Orosz Pál azt mondta, sem õ, sem Kubatov Gábor elnök nem szól bele a szakmai kérdésekbe. De bizonyos eredményeket elvárnak, ezek közé tartozik, hogy a csapatnak nemzetközi kupában kell szerepelnie. De ami az edzõt illeti, Ricardo Moniz egyelõre abszolút nyugodt lehet – mondta."

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
a sport24 információi szerint, amirõl még senki nem hallott(legalábbis én még nem)

Narxis
Tényleg elküldik Monizt Hétfõn?<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Láma!
😄DD

bakkerman
cutted dicks-nél picit befostam 😄DDDD

Kecskemét Hirös Citizens

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Fehérvár HiFi toronys / Orange Victory
- Debrecen Pigs
- Szombathely Owls / Own Goal Scorers
- Diósgyõr Redskins / Indians
- Gyõr Wet Pitch
- Ferencváros Pitch Invaders / Check Payers
- Kispest Closed Sectors
- Pápa Popes
- Pécs Booksellers
- Kecskemét ???
- Paks Nuclear Explosions
- Újpest Purple Monkeys
- Budapest Jews / Cutted Dicks
- Felcsút Academy Old Boys / Orange Victory
- Mezõkövesd Bognár's sons
- Kaposvár Tippszmiksz-ers

Dum spiro, spero.

ressy14

Dum spiro, spero.

Láma!
"Fehérvár White Wheels"

ennyi rasszizmus egy névben... 😄

ressy14
A volánt a TV gyár sosem támogatta, inkább akkor legyen a nevük Fehérvár White Wheels.

Dum spiro, spero.

Ennyi erõvel a volán meg lehetne Videoton SzínesTVs 😄
Videoton Hifitoronys

Sirok 😄DDDD

bakkerman
igen igen,ilyesmire,amerikában van egy ilyen stadion tudtommal,amerikai foci pálya van fennt,alatta meg egy 20 ezres jéghoki aréna,durva

passatgt
nagyobb játéktér kéne ahol a focipálya mellett van a jégkorong pálya is és egyidõben játszani a meccseket, így úgy tûnne, mintha sokan lennének

ressy14
Nincsenek még új tervek, tavasz elején mutatják majd csak be õket. De belsõs infok szerint a 2012-es eb pályázatra beadott tervekre fog alapozni, csak harmad akkora méretben.

hungarokatalán: gondolom ilyenre gondoltál 😄 jól nézne ki benne 3000 nézõ

Dum spiro, spero.

bakkerman
na ugye hogy ugye,csak józan paraszti ésszel kell gondolkodni 😄

vidinek már megvannak az új tervek asszem 😄
ReszegKoldus
és ezek mellett még tárgyalnak egy amerikai foci csapat létrehozásáról is, úgy tûnik az NFL kész belemenni, hogy a Videoton Hifitoronys legyen a 33. csapat a ligában

bakkerman
kezdem érteni! MTK-nak felújítják a stadionját,jelenleg 2 pontra vannak a kiesõ helytõl...a Kaposvár tök utolsó,és felmerült náluk is az új stadion....😄DDD Szerintem az egész arra megy ki,hogy felhúz az állam 10 õj stadiont,aztán mindet bérbeadja az önkormányzatoknak,vagy magánembereknek,és a befolyó pénzbõl a Videoton kap egy 70 ezres,eltolható játékfelülelû,behúzható tetejû hipermodern arénát,alatta egy 20 ezres jéghoki arénával a hokicsapatnak! 😄DDDD Erre megy ki a játék 😄DD

ReszegKoldus
ezzel köszönik meg a csapatnak, hogy növelik a Puskás Akadémia mb1-ben maradási esélyeit

bakkerman
az egy nagyon korrekt kis stadion,még futópálya sincs,nem értem én se minek nekik egy új,fõleg hogy jövõre már mb2-be lesznek...

Kaposvarra mi a banatnak kell uj stadion?

Nem reg voltam kint a stadionban,teljesen jo allapotban van. Igaz,hogy kicsi de ahogy elneztem ide az is boven eleg.

a.carkey
Ne tõlem kérdezd! 😊

Addigra biztos, amikor meg lesz az elsõ komolyabb dugó az M6-os autópályán. 😊

A medve nem játék.

Sippie
jójó, de foci mikor lesz?
a.carkey
Az elsõ tízbõl egynek már van értelmes stadionja, a többinek meg majd épül ill. hamarosan kész, kivétel Pápa és a Kecskemét. 😊 A maradék közül az Újpestnek és a Mezõkövesdnek van, a Puskásnak épül, a Kaposvárnak és az MTKnak pedig tervbe van véve. Pakson minden marad a régiben.

Ez így már azért komolyabb, mint a szlovák kísérletek. 😊

Tényleg meg lehet majd pályázni egy EB-t, akármilyen lebonyolítás is lesz.

A medve nem játék.

ReszegKoldus
azzal nem kell sietni, 20 év múlva is történhet ott, állni fog ez még akkor is <#hehe>

a.carkey
És jól állnak vele. Drukkolok nekik, hogy összejöjjön, és akár a bajnokavatásuk - ha összejön - is már itt történjen, ami ugye nem lehetetlenség. Nem vagyok Loki drukker, de tényleg klassz kis stadionjuk lesz.<#eljen>

A medve nem játék.

bakkerman
pöpec kis ékszerdoboz lesz ez a stadion 😊

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Ne már nézzék már meg Honvédot.....
ressy14
Politika, gyûlölet, üzengetés? - Ne a stadionokban! - MLSZ

"Abban mindenki egyetért, hogy a futballunk csak akkor lép elõre, ha növekszik a szurkolói tömegbázis is, márpedig egyértelmû, hogy a sportszakemberek, nézõk kulturálatlan viselkedése a mai napig visszatartó erõt jelenthet, és ami hasonlóan nagy probléma: csöndes, de jelentõs azon tömeg is, amelynek tagjait a helyszíneken keseríti el a nem megfelelõ nézõtéri viselkedés."

A szar foci nagyobb visszatartóerõ, és nálunk (ill. talán a legtöbb helyen) pedig kifütyülik a hangosbemondót, ha egy-egy csúnya szó után megszólal.

Minimális eredménye akkor lenne ennek a szar kezdeményezésnek, ha növekednének a létszámok, de inkább csökkennek.

Dum spiro, spero.