Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
legyen ingyen a jegy és minden héten a Fradi ellen játszanak otthon
akkor talán kimennek 3000-en is akár

ReszegKoldus
"Az internetes beszámoló kitér arra is, hogy Tarsoly ezután utasította a biztosítást végzõ Pantent Security Kft. képviselõit, a jövõben vezessék ki a lelátóról azokat, akik szidalmazzák a csapatot illetve az edzõt. Ennek a kérésnek a cég nem tett eleget, így az ETO felbontotta a szerzõdést"

Kicsit fura...itt egyrészt annak is örülök, hogy a biztonsági cég nem vezette ki a szurkolókat, meg annak is, hogy legalább van ahol elzavarják a biztonsági céget 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Az elég korrekt ha tényleg visszafizetik. Persze tudom, nem ez a lényeg..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Szerintem elmegy levezetni a katalán törpékhez, a fõtörpe úgyis most esett ki egy-két hónapra.

Egyébként az Újpestet emlegetik vele kapcsolatban.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
és leigazolta már a Puskás Akadémia? 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
<#sir>

bakkerman
Torghellével szerzõdést bontott a Vidi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaemoonHunter
Nem lenne ezekkel baj egy normális edzõvel, pl kovács és kleinheisler jó párost alkotnak, kb az elsõ megmozdulásán látszott mikor bejött. Látszik hogy azonos játékstílusban játszanak a csapatukban, ergó annyit kéne csinálni hogy ehhez idomuljon a taktika is, mint pl a hollandoknál, akiknél kb az összes u21-es holland csapatokban, stílusban játszik, a csapat gerincét ezek alkotják, így nem okoz problémát ha esetleg valaki kiesik egybõl tudja a másik mi a dolga. A baj csak az hogy nálunk ilyen lehetõség nincsen, van egy nb1 mini válogatott, amibe aztán minden féle ember van gyõri favágó stílustól kezdve, meg egy nagyvilágból összeszedett banda...na ebbõl csináljon valaki egy szép egészet, persze nem mintha lehetetlen lenne, csak itthon erre senki se képes.

és az a csapat hova is lett?
õk adják a nagy válogatott gerincét.... 😞

szóval olyan mindegy hogy VB bronzérmes vagy kiszop Albániától mint a torkosborz az u21 ezek szerint...

bakkerman
azok a srácok,akik akkor voltak 15 évesek,csilivili akadémiákon nevelkedtek,és most 4 év múlva esélyük sincsen arra,hogy kijussanak bármilyen tornára,mert "valami nem mûködik" ott fennt...

bakkerman
az a felháboritó,hogy a 2009-es U20-as VB-n elért harmadik hely óta forint milliárdokat öltek bele az utánpótlásba,és mégis azóta CSAK SÜLLYEDÜNK lefele,és silányabbnál silányabb eredmények vannak

Az a Holland akirõl te beszélsz kb fél évig volt szövetségi edzõ az U20-nál. Végig csinált egy kõkemény Magyarországon szokatlan alapozást a fiúkkal, majd ennek is az okán a barátságos meccseken nem jött ki a lépés és az Egyiptomi U20-as VB elõtt pár hónappal kirúgták.
Jött Egervári Sándor és learatta a Holland csávó munkájának a gyümölcsét a VB-n.
Aztán szövkap lett jutalmul Egervári és tudjuk mi lett.
Narxis
Valami holland dolgozott nemrég az utánpótlásban aztán elzavarták mert semmivel sem voltak jobb utánpótlás meccseink. Szóval valami JÓ holland edzõt hozzanak. 😄

bakkerman
a felsoroltak nagyrésze alapember a klubjában,Adorján meg a Groningenben kapja azért szépen a lehetõséget,és mégis egy csapatba gyûjtve ezeket a játékosokat,egy nagy büdös nullát kapunk. Ez abszolút azt mutatja,hogy az edzõknél kell keresni a hibát. Az u21 megkapna egy holland edzõt,aki jártas az utánpótlás nevelésben,2-3 szintén nyugati edzõvel kimerem jelenteni,hogy sokkal elõrébb tartanának az utánpótlás csapataink

A magyar utánpótlásra költött pénz az egyik legnagyobb kidobott pénz...

ReszegKoldus
Magyarország: Jova – Szolnoki, Kelemen, Lang, Poór - Szakály, Windecker- Kovács (Vernes, 83.p), Adorján (Kleinheisler 63.), Ugrai (Bese 63.) – Radó

Azért ezek közül elég soknak a nevét hallom az mb1-es közvetítésekben hétvégente, tehát még játszanak is, itt az eredménye 😄

[HUN]FaTaL
1902-1986

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
inkább
szerintem
1902-1986

ressy14

Dum spiro, spero.

ressy14
Magyar fiatalokat a magyar csapatokba! Egyre undorítóbb, ami magyar "futball" néven folyik nálunk.

Pro: Hozzánemértõ szakma és szövetség; technikailag, fizikailag és mentálisan gyenge focisták, korrupció, politika, csökkenõ nézõszámok, egyre rosszabb eredmények.
Contra: lesz 2 szép stadionunk, 1 mezõvárosi minimal és 1 falusi giccspalota.
Lassan oda jutok, hogy inkább szántsuk fel a pályákat és vessük be búzával. Vagy adjuk el õket és a befolyó pénzbõl menjen el a politikai elit kurvázni Hollandiába.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Magyarország focibú' ki

Én látom a fejlõdést csak az iránnyal van baj.
nem látjátok a fejlõdést...

Effe88
éljen a magyar utánpótlás
éljen róth "hajléktalan" antal<#eljen>

bakkerman
igen,kb az albán edzõ is ezt gondolhatta a meccs után

DaemoonHunter
És az a legszebb hogy szinte erõltetni se kellett a játékukat, mert nekik volt, nekünk meg nem 😊

[HUN]FaTaL
Fellocsolták a pályát, elkerülhetõ gólokat kaptunk.

ReszegKoldus
ja, már közel 30 éve elég sok válogatott meccs ilyen rossz napra esik 😄

bakkerman
Vagy szar volt a talaj,a játékosok fejben nem voltak ott,az ellenfél ránkerõltette a játékát,nem koncetráltak eléggé. A lényeg,hogy ez nem edzõi vagy játékos hiba,egész egyszerûen ma nem jött ki a lépés. Holnap ha játszanánk a brazil u21-el,már gyõznék 2-0-ra

Narxis
Lehet, hogy rossz napot fogtunk ki.

DaemoonHunter
Kb igen, bár normális edzõkkel akik szelektálnának valódi tudás, elképzelés, stílus szerint szerintem össze lehetne rakni egy normális csapatot, ami legalább a papírforma meccseket biztosra hozza...

"A Soccerway és a transfermarkt.de statisztikái szerint Albánia U21-es csapata 2011. szeptember 6. óta nem nyert mérkõzést, tizenegy meccses nyeretlenségi szériában volt, legutóbbi öt évének tétmérkõzés-mérlege pedig 2–5–18"
U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2
1.24 4.40 V 8.65

Ezek a srácok, az U19-esek és U17-esek, még az "ancient regime" neveltjei õk már el vannak baxva.

Talán, ha lecseréljük a teljes utánpótlás edzõi kart a mostani 10-12 évesekbõl lesz valami ezért mondok 10 évet, de sok esélyt nem látok...

Persze 1-2 kiemelkedõ játékosunk így is összejöhet addig is véletlenül ilyen Dzsudzsák, Szalai szint csak az édeskevés.
Szóval Magyar-Albán 0-2, és Magyar-Angol 1-4, nem tudom miért kavart így össze mindent mire ide átmásoltam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DaemoonHunter
Én is ebben reménykedek már csak, hogy talán 10-15 év múlva, gyökeres változtatással(amit nem látok) jobb lenne a dolog, de odafent sajnos nem így gondolják.

Mai produkciók:

U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2 (az albánok állítólag 2 éve nem nyertek meccset)
U19: MAGYARORSZÁG–ANGLIA 1–4

A szép jövõ, ezekbe aztán érdemes a pénzt dönteni akadémiástól mindenestõl. Majd õk jönnek és felváltják a jelen generációt egy szebb jövõben... Röhögnöm kell.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én csak ebbõl tudok kiindulni, mert ez a konkrétum.
A fejbeli lassúsággal meg igazad van, de azt mindig tartom amit mondtam.

Mind1 talán majd 10 év múlva jobb lesz....
DaemoonHunter
Az összes kapott gól elkerülhetõ volt anélkül hogy bárki gyorsfutó legyen vagy gyorsabb legyen mint bármelyik általad gyorsabbnak titulált albán. Gondolkodásban gyorsabbak, ami megint csak edzõ kérdés, ha van séma akkor alap hogy nem kell annyit gondolkodni mint aki improvizál. Ehhez hozzá teszem nem elég önmagában a szövetségi kapitány/edzõ, de ilyen téren én még mindig azt mondom képzettebb, ügyesebb, jobb játékosaink vannak mint albániának, mert nem ebbõl az okádékból kell kiindulni.

Nem számít a fizikális felépítés nagyon is.

Azért szaladgáltak ezek a szerencsétlenek ide-oda, mert lassúak, mint a tetû és egyszerûen nem érnek oda ahol a játék folyik.
A védõink is azért méterekrõl nézik a csatárokat mert nem érik utól õket.

Én nem védem a kókler Tóthot, de ezeknek a fiúknak lehetne bárki a taktikai edzõje egyszerûen képtelenek rá, hogy megvalósítsák azt amit kér, vagyis képesek rá, de egy sebességel lassabban, mint amire az Európai mezõny végén kullogó Albánia képes......sajnos.

Radó is azért tud élni a mennyeiben, mert ott lassított felvételen zajlik a játék.
DaemoonHunter
Most nem arról volt szó hogy jobbak e vagy sem, mert tény hogy ellenünk szinte bárki jobb, és hogy a ki nem mondott hazugságot hozzátegyem: errõl mi semmit se tehetünk!!!

Fizikális szempont kb az utolsók közt van egy játékos megítélésénél, amivel mellesleg szerintem nem volt probléma. Azzal viszont igen hogy mindenki találomra játszik, össze vissza szaladgál, ebbõl kifolyólag bele is fáradnak, ezzel szemben az albánok végig ugyan azt tolták, és össze is jött nekik 😊

Tényleg jobbak az Albánok én végig néztem a meccset és egyértelmû volt.

Azokat kell elõvenni, akik elérték, hogy egy Albánia mind fizikálisan, mind taktikailag jobb játékosokból álljon, mint a magyar válogatott.
DaemoonHunter
És az a vicc, hogy róth lenyilatkozza hogy bizony nem történt meglepetés, az albánok jobbak, szóval lényegében neki semmi hibája sincsen ebben 😊 Hát persze!

[HUN]FaTaL
Mint ahogy a nagyválogatottból is ki lehetett volna. Mondjuk tényleg nem értem, hogy ezek a magyar "edzõk" és "szövetségi kapitányok" mit keresnek még egyáltalán focipálya közelében.

Menjen az összes kapálni a rétre.

passatgt
ha egyesével összehasonlítod játékosokat, sokkal jobbak albánoknál, sõt szerintem több poszton az osztrákoknál is, egyszerûen tipikus taktika, elképzelés nélküli játék ami nem feltétlen a játkosok hibája...

DaemoonHunter
Maradjunk annyiban hogy ebbõl a keretbõl sokkal de sokkal többet ki lehetne hozni.

[HUN]FaTaL
Tényleg ennyire hígfos az utánpótlásunk?

Nem nézem a meccset, de kiszopunk egy Albániától, aki még egy döntetlent sem tudott eddig kiharcolni senki ellen, ez egészen nevetséges.

Pár percet néztem a meccsbõl az elsõ félidõ végén, de semmi elképzelést nem láttam, úgyhogy inkább kikapcsoltam.

DaemoonHunter
Na tessék, vicc az egész magyar foci úgy ahogy van.

DaemoonHunter
Ez a róth antal se sokkal különb egervárinál tudás szempontjából...
Egy darab tudatos megmozdulást se látok az U21 esektõl, összjáték 0, játékstílus egyenlõ a 0 val. A legszomorúbb hogy ez az mlsz nél nem szempont, sõt erény.

bakkerman
igen,nekünk van 40 év hendikep,meg két vesztes világháború,igaz.