32945
Magyar Foci
  • sempronius18
    No vége szerencsével nyert a Fradi, de ettől még jobbak voltak. Jöhet a 3. félidő Újpestiek törleszteni köll!!!!!!
  • passatgt
    amúgy miért üres a fele stadion? kispadok mögött senki nem ült, meg egyik oldaon még székek se voltak a sarokban...
  • ReszegKoldus
    fellocsolták a pályát, azért csúszott el a védő
  • Effe88
    Doll a "magyar" KloppXD
  • dave9004
    hát ha valami mák, akkor ez az volt.
  • LasDen #27196
    Bunda vót...
  • DaemoonHunter
    Na az egyetlen játékos ma aki megérdemelte a gólt, Leonardo.
  • DaemoonHunter
    Ez a cukic gyerek a tökéletes szemellenzős játékos megtestesítője a pályán. Egy kreatív passzt nem láttam még sosem tőle...
  • DaemoonHunter
    Na igen, jobban örülnék ha szép támadások végén születnének szép gólok, nem pedig szerencsétlenkedések végén, de hát ez mégis csak a mennyei.
  • sempronius18
    Pedig jól indult, mondjuk az Újpest góljához kellet a csodálatos Fradi védelem segítsége, a Fradi góljánál meg támadták a kapust.
  • DaemoonHunter
    Eléggé leült a meccs avagy kiegyenlített játék folyik a mezőnyben=céltalanul szaladgálnak a játékosok a pályán.
  • sempronius18
    Micsoda derbi ez a pályán is van legalább 6 magyar.......
  • LSSAHPAUL
    Nekem már elfogyott az első félidőben :p
  • Effe88
    tetves duna tv
    kezdjék már
    7kor volt kiírva de utálom ezt
  • sempronius18
    Szalait a tavalyi idénye azért még sok helyre eladja, nem Futács szint ő.
  • Effe88
    diósgyőr lesz ebből kérem szépen
    futács és szalai két bukott bundeses
    hát nem lenne szép???
  • Grenzjager
    Német 2. aztán 3. osztály, ő már nem jön Bécsnél keletebbre. Kint meg jól cseng a neve.
  • bakkerman
    szerintem Mainz lesz a dologból,egy "mindkét fél számára előnyos" megállapodással,aztán ha ott is szar lesz,akkor Urál,vagy MB1
  • Narxis
    Jaja, az az én derbim. :P
  • ressy14
    Felcsút - Haladás? :D
  • Grenzjager
    ja, vagy 1 év kölcsön.
  • Narxis
    Bekészítettem a chips-et és a sört a TV elé, jöhet a derbi.
  • passatgt
    kivásárolni nem fogja senki, olcsóbban meg nyilván nem fogja elpasszolni a Schalke... szépen padozni fog még 1-2 évig
  • ressy14
    menjen vissza egy középcsapatba, de maradjon a bundás 1-ben
  • Narxis
    Nem volt szerencséje.
  • LasDen #27176
    Volt egy lehetősége ősszel, de nem élt vele. Ennyi meccsen 6-7 gólt rúgni szánalom...
  • bakkerman
    Edem Száláj távozna

ha mázlija van nyáron játszhat a BL-ben...a Debrecen színeiben az kindzsukföldi bajnok ellen
  • sempronius18
    Véber nagyúr van a zuhanyhíradóban.
  • bakkerman
    ha Csertői tudna,én is tudnék! :D hiszen mint tudjuk,semmiben se különbözik az edzésmunka nyugaton a miénktől!
  • ressy14
    Áh, nb1-es múlt hiánya miatt nincs sok esélye odakerülni, még akkor sem ha a Mezey-féle klikknek tövig benyal. Pedig akár még a kedvenc biszem-baszom csapatának is tudna edzést tartani.
  • Narxis
    Végezd el az edzőképzőt. :D
  • bakkerman
    ebben a szar magyar edző keringőben mindenki tartozik mindenkinek...nekem miért nem tartozik senki 11 millióval? :DDDDD
  • Narxis
    PMFC: A klub 11 millió forinttal tartozik Supka Attilának
  • sempronius18
    Ok szeretném én is ha villantana valamit.
  • DaemoonHunter
    Bővebben. Csak egy röpke bemutató volt, semmi több, nem világmegváltás miatt.
    Plusz van egy új is azóta. Ezek szerint ők nincsenek képben, vagy legalább is a csatorna tulajdonosa, bár ez meglepett most.
    Remélem előbb utóbb alkot valamit amivel kitűnik a megmondó emberek közül az átlagember szemében, mert valóban sokan csak ezt látják benne.
  • sempronius18
    Az egy dolog, hogy leoktat valamilyen játékszisztémát, ha tök eredménytelen
    vele azért kérdeztem az eredményeit.

A Fradi U17 (mert U16-os korosztály nincs) jelenleg a 6. a mennyeiben szóval nem igazán váltotta meg őket a játékszisztémájával. :(
    Nem kötekszem szeretném, ha végre feltűnne egy jó szakember, de azt látom per pill, hogy ő csak mégegy okoskodó megmondóember.
  • passatgt
    ha jól tudom a barátságos meccsek helyett lesz, így nem lesz felesleges tingli-tangli, mindegyik válogatott meccsnek tétje lesz
  • DaemoonHunter
    Mivel a bajnokságot nem követem fogalmam sincs, viszont már az is eredmény, ha egy játékszisztémát le tudsz oktatni úgy, hogy azt megvalósítják tétmeccsen, majd ebből fel tudsz építeni egy modellt, vagy fordítva, következtetéseket tudsz levonni ami működik bármilyen emberszabásúnál. Nemrégiben a fradi u16 nál is oktatott, videó is volt róla igaz a teljes sztori csak megvásárolható formában van fent elemzéshez. Nem tudom mennyi ilyen prolicenszes edző van még aki ha ilyen szinten is de ennyit foglalkozik a focival.
  • sempronius18
    Értem és azokkal az ifikkel akiket edz milyen eredményeket ér el?
  • DaemoonHunter
    De ő a gyakorlatban is alkalmazza a tudását, sőt onnan írja az írományait, tapasztalatokra alapozva. Az más kérdés hogy ifiket edz.
    Befoghatná persze a saját érdekében, de nem ilyen ember és kész. Ismerek hasonló kvalitásokat, más területről, ők is évekig dolgoztak egy olyan projekten ami megelőzte a kort, rengeteg szakanyagot írva hozzá, de az ég világon senki nem tudta elfogadni, egyszerűen nem állt érdekükben. Visszatérve itt még mindenki csak megélni próbál a fociból, nem pedig alkotó meg fejlesztő munkát végezni.
    Az igazság meg valahol megint félúton van.