Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor talán kimennek 3000-en is akár
Kicsit fura...itt egyrészt annak is örülök, hogy a biztonsági cég nem vezette ki a szurkolókat, meg annak is, hogy legalább van ahol elzavarják a biztonsági céget 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Egyébként az Újpestet emlegetik vele kapcsolatban.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
õk adják a nagy válogatott gerincét.... 😞
szóval olyan mindegy hogy VB bronzérmes vagy kiszop Albániától mint a torkosborz az u21 ezek szerint...
Jött Egervári Sándor és learatta a Holland csávó munkájának a gyümölcsét a VB-n.
Aztán szövkap lett jutalmul Egervári és tudjuk mi lett.
Azért ezek közül elég soknak a nevét hallom az mb1-es közvetítésekben hétvégente, tehát még játszanak is, itt az eredménye 😄
Pro: Hozzánemértõ szakma és szövetség; technikailag, fizikailag és mentálisan gyenge focisták, korrupció, politika, csökkenõ nézõszámok, egyre rosszabb eredmények.
Contra: lesz 2 szép stadionunk, 1 mezõvárosi minimal és 1 falusi giccspalota.
Lassan oda jutok, hogy inkább szántsuk fel a pályákat és vessük be búzával. Vagy adjuk el õket és a befolyó pénzbõl menjen el a politikai elit kurvázni Hollandiába.
Dum spiro, spero.
U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2
1.24 4.40 V 8.65
Talán, ha lecseréljük a teljes utánpótlás edzõi kart a mostani 10-12 évesekbõl lesz valami ezért mondok 10 évet, de sok esélyt nem látok...
Persze 1-2 kiemelkedõ játékosunk így is összejöhet addig is véletlenül ilyen Dzsudzsák, Szalai szint csak az édeskevés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2 (az albánok állítólag 2 éve nem nyertek meccset)
U19: MAGYARORSZÁG–ANGLIA 1–4
A szép jövõ, ezekbe aztán érdemes a pénzt dönteni akadémiástól mindenestõl. Majd õk jönnek és felváltják a jelen generációt egy szebb jövõben... Röhögnöm kell.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A fejbeli lassúsággal meg igazad van, de azt mindig tartom amit mondtam.
Mind1 talán majd 10 év múlva jobb lesz....
Azért szaladgáltak ezek a szerencsétlenek ide-oda, mert lassúak, mint a tetû és egyszerûen nem érnek oda ahol a játék folyik.
A védõink is azért méterekrõl nézik a csatárokat mert nem érik utól õket.
Én nem védem a kókler Tóthot, de ezeknek a fiúknak lehetne bárki a taktikai edzõje egyszerûen képtelenek rá, hogy megvalósítsák azt amit kér, vagyis képesek rá, de egy sebességel lassabban, mint amire az Európai mezõny végén kullogó Albánia képes......sajnos.
Radó is azért tud élni a mennyeiben, mert ott lassított felvételen zajlik a játék.
Fizikális szempont kb az utolsók közt van egy játékos megítélésénél, amivel mellesleg szerintem nem volt probléma. Azzal viszont igen hogy mindenki találomra játszik, össze vissza szaladgál, ebbõl kifolyólag bele is fáradnak, ezzel szemben az albánok végig ugyan azt tolták, és össze is jött nekik 😊
Azokat kell elõvenni, akik elérték, hogy egy Albánia mind fizikálisan, mind taktikailag jobb játékosokból álljon, mint a magyar válogatott.
Menjen az összes kapálni a rétre.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem nézem a meccset, de kiszopunk egy Albániától, aki még egy döntetlent sem tudott eddig kiharcolni senki ellen, ez egészen nevetséges.
Pár percet néztem a meccsbõl az elsõ félidõ végén, de semmi elképzelést nem láttam, úgyhogy inkább kikapcsoltam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy darab tudatos megmozdulást se látok az U21 esektõl, összjáték 0, játékstílus egyenlõ a 0 val. A legszomorúbb hogy ez az mlsz nél nem szempont, sõt erény.