Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torghellét a Bayern nem tudja megfizetni.

Viszont valószínûleg õ a biólógai apja a pályán lévõ játékosok nagy részének, így azt nézik csak melyik alma esett legközelebb ahoz a bizonyos fához.
ressy14
a bayern baszhatja, szerintem Torghellét akarták megfigyelni

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Nem minden meccsen vannak kint a bayern játékosmegfigyelõi <#hehe>

ressy14
a kommentátor szavaiból azt veszem ki a 0 német tudásommal, hogy nagyon tetszik nekik Kokó játéka. faszért nem tudnak mindig ilyen alázattal játszani

Dum spiro, spero.

Akkor 200K-val indulva megvan egy príma új autó ára.
Nem rossz 90 perc lötyögésért az Albánok ellen és 90 perc fociért a sógorok ellen. 😊
passatgt
kb 360e

Akkor ha 10000 Ft-al feltettem volna a Magyar - Albánt V-be és az így kapott teljes nyereményt felteszem az Osztrák - Magyaron szintén V-be hány Forintom lenne a nap végére?
passatgt
egy tizi elmaradt, kezezett az osztrák

bakkerman
ha önmagukért játszanak akkor jók,ez a kulcs az egészben,a haza,meg a szurkolók lenézése váltja ki belõlük a jó performanszt! 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
tudnak ezek ha akarnak, hogy dzsudzsákot idézzem

ressy14
Azt a büdös picsa de szép gól volt. Jól is játszunk, Róthot szövkapnak! 😄

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Csoda, van játékunk!

passatgt
hohó micsoda játék😊 1-2

bakkerman
Radinho 1-1 😮

ressy14
OLÉ! Magyarország jobban teljesít! 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
igen, mert nyerni fogunk😊

bakkerman
és mindjárt beindul a henger a trollfocin,még kapunk 1-2 gólt,és egész estére meg van oldva a szórakozás 😄

ressy14
szegény ORF, csányitól akkora csekket fog kapni a sok kiejtett német szóért, hogy az mlsz megveszi a komplett osztrák futballt belõle.

Dum spiro, spero.

bakkerman
1-0 offenbakker 😄DDDD éreztem hogy nézni kell!!!!

az gyorsan ment...

bakkerman
3 Vlad a 3 bíró...ez szép munka volt,ami a bíróküldést illeti 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD Hé Vlad,szólj már Vladnak,hogy amit Vlad behúzott az nem volt les.

ressy14
4 védõ és 6 támadóközéppályás. Úgy átszaladnak majd rajtunk, hogy öröm lesz nézni.

Dum spiro, spero.

Szerintem is megtáltosodnak a fiúk és nyerünk 3-0-ra, aztán majd Radó pár hét múlva mutatja a fókuszban büszkén az csilliárdos kecóját....
bakkerman
köszönjük szépen,nem mintha álmatlan éjszakákat okozott volna nekem,ha nem látom ezeket gyökereket az osztrákok ellen...na de mostmár megnézem,rég láttam már valami jó vígjátékot :S

banok
Egyik magyar tv adó sem adja de streamek vannak itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
X lesz, vagy egy gólos vereség. De a legvalószínûbb, hogy lealázzuk õket, mert Róth jó edzõ és megfelelõnek érzi magát a feladatra. Szívesen látnám õt a felnõtt válogatottnál is. Szarkazmus off.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Hármat.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
nyerünk 3-0-ra

bakkerman
20:30 Ausztria U21-Magyarország U21 eb selejtezõ

Mennyit kapunk?

ressy14
Jön a korlátlan sportutalvány

Lesz itt nézõ dögivel. A következõ lépésben még fizetni is fognak a szurkolóknak.

Dum spiro, spero.

ressy14
miért kinek szurkolnának? 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
tehát komplett budapest az mtk-nak szurkol?😊

bakkerman
az viszi el,akitõl a legtöbb pénzt tudja behúzni az ügynöke,a Vidi is esélyes

ressy14
* Budapest szurkolói térkép 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dum spiro, spero.

passatgt
szerintem simán elviszi egy orosz 1. osztályú csapat, vagy esetleg egy másik másodosztályú, mióta visszatért 6 meccs 7 gól a mutatója, szóval nagyon jó formában van, így mindenkinek erõsítés lenne😊

bakkerman
Priskin klubja az Alania csõdközelben van,és elengedték õt,na vajon hol köt ki? Pápa,Kövesd,Balmaz?

Sippie
no para, megalakulóban a magyar amerikaifoci válogatott, úgyhogy lesz itthon jó futball 😄
bakkerman
nekem már az egész sport tv-t nehezemre esik feldolgozni,már ami a futballt illeti 😄 csak a trashtalkban bízom,azt imádom 😄

ReszegKoldus
nem nagyon tudom feldolgozni ezt a sport tv-s reklámot a gyerekekkel 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Salzburg

olvassátok el,nagy kihívás lesz közben nem ökölbe szorítani a kezeteket

A Vasasnak gyorsan le kellene igazolnia Bale-t, majd az állam úgyis kifizeti <#vigyor3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Illetve az a futball klub, pontosan Újpest FC, és jogilag külön az UTE.

A belga tudtommal nem fizet szépen a stadion használtért az államnak.

Narxis
Az UTE-nak milyen adóssága van? Gondolom az nem a foci mert a belga állítólag már rendezte a focis adósságokat. Fociszeretõ emberként örülök neki de am. eléggé zavar mert ez olyan bort iszik de vizet prédikál dolog. Az élet más területein behúzzák a nadrágszíjat itt meg még adósság átvállalásra is jut harmadrészt pedig ezzel a felelõtlen gazdálkodásnak engednek teret. Következmények nélkül lehet adósságot felhalmozni mert majd úgyis átvállalja az állam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Tudtommal a többi klub is sorra kerül (és itt nem csak stadionokról van szó, hanem full klubbokról, minden szakosztállyal), ill. megy majd a feltörekvõ, fiatalok körében népszerû - bár drága - sportokra is, mint a hoki, hamarosan csak fiataloknak épül majd pár pálya. Lesz fedett teniszcsarnokunk, az extreme sportosok is kapnak egy marha nagy területet valahol a Kopaszi gát környékén totál felszerelve, persze ha tényleg oda kerül a vidámpark, stb.

A medve nem játék.

kevés volt a Fradi adóssága... lehetett volna több is, jóval több.

Amúgy meg nem igazságtalan, 2010-ben(vagy '11-ben) az állam a Videotonnak egy 2 milliárdos tartozást engedett el.

Én igazságtalannak tartom a többi klubbal szemben.
passatgt
ez nem csak a focit érinti, hanem a többi sportágat is, szerintem, mindenesetre az említett klubok biztosan örülnek majd hogy jövõre tiszta lappal lehet indulni

na kinek mi a véleménye a fõvárosi klubbok adósságátvállalásáról ? 😄

A kormány minden adósságot átvállal az UTE,FTC,MTK,BVSC,Vasas,Honvéd hatostól.

😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"