Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"legutóbb a Vitesse-nél dolgozott. Utóbbi csapattól az idén menesztették, miután nem engedelmeskedett a „felsõ akaratnak”, és az utasítás dacára sem játszatta a klubvezérkar által pályára követelt labdarúgót."
Hát õ sem fog idejönni, ha mégis, akkor nincs képben a viszonyokkal.
Dum spiro, spero.
mondjuk akkor már a templomok tetején lévõ kereszteket is leszedhetnék...röhej
és még mennyi mindent be lehetne tiltani, ami ilyen vagy olyan negatív dolgokra emlékeztet
pl milka csoki, de azt ne tiltsák be, mert szeretem 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.) prof. habil. debil. dr Mezey Gyuri bácsi szakmai fõreferens, táplálkozástudományi fõelõadó
2.) Artner Tamás játékvezetõi kommunikációs szakreferens
3.) Véber Gyuri kommunikációs és HR vezetõ
4.) Prukner László pszichiáter
5.) Ricardo Moniz stylist
6.) Jose Gomez angol-portugál-magyar tolmács
7.) Tomiszlav Szivics hadrendi fõtechnikus
8.) Pintér Attila pályatalajkutató szakbizottság vezetõ
9.) Kondás Elemér fodrász
10.) Bekõ Balázs harcmûvészeti szakedzõ
11.) Benczés Miklós kormányzati kapcsolattartó
12.) Tóth Bálint nyugalmazott fõelõadó
13.) Nebojsa Vignjevics segéd haditechnikus
14.) Garami Józsi bácsi a "Hány évig élt Matuzsálem" antropológiai és futballtörténeti kutatóközpont vezetõje
15.) Marco Rossi meccsvásárlási menedzsment vezetõ és bundaügyi fõelõadó
16.) Horváth Ferenc állandó eltiltott
17.) Lõrincz Emil folyadékbeviteli szakértõ
Nem kell itt külföldre menni, mikor itthon a teljes szakmai palletta rendelkezésre áll, hogy bohócválogatottunk tövább röhögtesse magát a világban!!!!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Szent György zászlajának használata „helytelen”, mivel a muszlimokat esetleg az évszázadokkal ezelõtti keresztes hadjáratokra emlékeztetheti” - See more at: http://www.fociclub.hu/2013/11/bojkottra-szolit-a-dvtk-ultracsoportja-elozmenyekkel/#sthash.GydfXz7t.dpuf
2, STURM UND DRANG csak náci lehet mivel német.
Dum spiro, spero.
A vasárnapi Videoton elleni mérkõzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyõrben és talán egyik magyarországi stadionban sem. Nem engedték be a stadionba egy 10 éve a diósgyõri lelátón tevékenykedõ csoport zászlóját (Commandos), leszedették a kerítésrõl a történelmi Magyarországot ábrázoló zászlót “Hazádnak rendületlenül” felirattal, az idén 20 éves szurkolói csoport a Sturm und Drang zászlóját valamint egy angol zászlót Gyál felirattal. A szurkolói csoportok tiltakozásul elhagyták a stadiont és a klubházhoz vonultak, hogy választ kapjanak a „miért?”-re, ahonnan sajnos érdemi válasz nélkül kellett távozniuk.
Sajnos ennek már voltak elõjelei és tökéletesen illeszkedik abba a folyamatba, ami már egy jó ideje elindult és ami miatt a csoportok a bojkott eszközével éltek. Ahogy akkor is elmondtuk, nem csak a regisztrációval van a probléma, hanem a szurkolói mozgalom ellen irányuló törekvésekkel. Most sajnos sokan láthatják, hogy mirõl beszéltünk.
Úgy gondoljuk, hogy csak akkor van értelme az egészet folytatni, ha gyökeres változások történnek az MLSZ, a klubok, a politika szurkolókhoz való hozzáállásában. A hétvégi bajnoki mérkõzésen a teljes bojkott eszközével szeretnénk élni és felnyitni végre mindenki szemét, hogy nem jó irány amerre tartunk. Szeretnénk kérni mindenkit aki támogatni kívánja a küzdelmünket, hogy NE menjenek ki a hétvégi bajnoki mérkõzésre.
Ugyancsak szeretnénk megkérni Magyarország összes szurkolótáborát, mindenkit aki még kitart a magyar foci mellett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz és NE menjenek ki a hétvégén a stadionokba. Bár riválisok vagyunk, de csakis együtt tehetünk azért, hogy a helyzetünk pozitív irányba változzon.
Szeretnénk bejelenteni még, hogy a mai nappal minden kommunikációt megszakítunk a diósgyõri klubvezetéssel.
A diósgyõri szervezett szurkolói csoportok
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Cracovia-Lech Poznan 1-6
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
-bakker, ezek futottak, mint állat
-értelmes és szórakoztató volt a játék
-keveset ült le a mérkõzés
-technikailag - mai szemmel is - "ott vannak/voltak"
"Namármost", ha a Puskásék elõéletét az ember feleleveníti, akkor már ott kitûnik, hogy:
-ebbõl minimum hárman már a grundon együtt nyomták tízen akárhány évesen, sõt, még elõbb, és vsz tudtak volna reagálni arra, hogy nekik esnek, és letámadják õket
-tuti kaptak volna az elején pár gólt, de legkésõbb a szünetre futott volna az ellen, miközben õk a labdát rugdossák. Szerintem belejönnek, és Sebes volt akkora taktikus, hogy vált, õk meg alkalmazkodnak
-Persze vsz kikapnak, de azért nem fogadtam volna ellenük.
VISZONT, érdekes lett volna látni a Realt, a Bayernt meg akárkit, ha nem cserélhet 90 percen át, miközben egész meccsen mást se csinál, csak letámad, miközben lerúgják, szétfutják õket is, meg rohannak a labda után. Az elején még biztos ment volna teljes elánnal, de Puskásék sem voltak gyökerek, hogy nyomták volna értelmetlenül a régi taktikát.
Azon kívül azért az Aranycsapatban, bár Puskás a gólok és a Real miatt mindig kiemelt szerepet kap, azért a Bozsik volt a motor, Hidegkuti és Czibor meg a hasznos ember Puskás mellett, akiknek Kocsis befejezett.
A medve nem játék.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Éreztem, hogy valaki lecsapja ezt a labdát. 😛 Szerintem lesznek bár nem sokan.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jó lenne ha tartanátok is hozzá magatokat.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ráadásul Gundinak sem ez volt a legjobb közvetítése... 😊
már hang alapján azonosíthatják a családot...
az ilyen családok miatt nem járnak az ultrák...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu