32945
Magyar Foci
-
#27361 A második a négyes, a harmadik pedig a stockholmi metro ... -
#27360 Rendőrpalota :) -
#27359 naná. nem hülye. A bosnyákokkal többre viheti :D -
#27358 Besicet megkereste az MLSZ, de a védő nemet mondott -
#27357 az első épület az micsoda? Milyen funkciója van? -
#27356 Off:
Ennek az országnak amúgy lételeme a rongyrázás!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![spoiler]
Pedig utóbbit lehetett volna 1xűbben is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
On: -
#27355 Há de dikk'má multifáunkciós!
Lehet benne misét celebrálni. :D
Am. nekem tetszik de csak mert új kinézete van. :D -
#27354 Tudom. Lélegeztetőgép! -
#27353 Szánalmas rongyrázás. -
#27352 nekem még mindig nem tetszik :D
ahogy itt valaki írta, fatemplom... :D -
#27351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27350 Azért ez ge.i szép lett!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... és epic, hogy mennyire mocskos egyes fotósok lába. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Takezó #27349 szerintem is, Gallardónak például volt jó néhány zseniális megmozdulása -
#27348 pedig egy kifejezetten jó kis meccs volt. -
#27347 Az egyéni megoldások még hagyján, nem is várok többet, de néha vicces látni milyen "támadásszövések" mennek, ami meg jórészt az edzők sara. Gondolom megzavarta őket a közelgő húsvét. -
#27346 annyira nem vészes szerintem, teljesen átlagos nb1-es meccs
vaszicsku meg kataszfrófa, az midnent elmond, hogy egy pölöskey oda-vissza forgatja...:D -
#27345 én is nézem a meccset,de a futballt nem látom. Na majd az új arénában lesz joga bonito -
#27344 Lehet egyedül vagyok ennyire mazochista, de csak nekem tűnik úgy ez a puskás akadémia - pécs mintha egy amatőr meccset látnék? (és ehhez nem csak a "közönség"(hiánya) tesz hozzá). -
#27343 csak védik a játékosokat,jön a jó idő,a május,senki se akar otthon feküdni lila lábbal! Ilyet hol látsz a biszemben? -
#27342 rossz nézni ezt a játékvezetést a bl mecssek után, hihetetlen, hogy minden kis ütközést lefújnak -
geo91 #27341 -
#27340 A normális polgári nézők eltűntek, csak az elmebetegek maradtak
-
#27339 Ja, még jó hogy diktatúra van itthon! -
#27338 Nem kellett volna visszaigényelni az áfát az utolsó vacsoráért! :D -
#27337 első komment az üt! :DDDDD -
#27336 Szélesi Zoltánnal erősített a Puskás Akadémia -
pinnacle #27335 lecsukták, kijött és megint több pénze van mint gondolnánk :D
-
Zenszkij #27334 szégyen, de egy dolog vigasztal, tudjuk mi lett a nagy akasztói stadionépítővel is :D -
#27333 hogy egy origo hsz-t idézzek:
"Hungarisztánnak is meglett a maga Berchtesgadenje!"
:D -
#27332 Lindácskánál nagyobb kurva? :D -
#27331 Lehet a gibraltáriak is olyanok, hogy az ifik tök jók csak felnőtt válogatottban már elfelejtenek focizni vagy valami ilyesmi.... :D -
Grenzjager #27330 u21 Magyaroszág-Szerbia 0-8
Bogdán – Kiss Z-., Guzmics, Pintér Á., Völgyi D.– Vass Á.– Demjén G., (Heffler T., 60.), Filkor(Merczel, 75.), Zsidai, Szakály P.(Korcsmár Zs, 28.).
Magyarország-Hollnadia 1-8
Bogdán - Vanczák, Guzmics, Korcsmár, Kádár (Devecseri 46.) - Koman, Hajnal (Elek 46.), Varga, Dzsudzsák - Böde, Németh (Nikolics 79.).
van azért közös halmaz -
#27329 Akkor jönnie kéne egy nyomozásnak. Hint: nem lesz semmi ilyen. -
#27328 nem mindegy,hogy csak 1 literes,de gulyáslevesből merítesz 1 kanállal,vagy 30 liter,tömény fosból. Segítek,előbbi gibraltár,utóbbi ungárise -
#27327 márpedig tényleg ez lehet a dolog mögött. Minden második 18 éves "ronáldóuu" ájfonnal nyomul,legújabb cuccokban. Szerinted egy 20-ast feldobni a kiállításra,vagy a döncire,mennyiből tart nekik? -
#27326 hát az u21-ben már volt rá rengeteg példa, szerbek elleni 0-8 csak hogy egy példát említsek, ha lehetett fogadni a meccsre, akkor tuti volt itt is sajnos... -
#27325 komolyan? 17 éveseknek egy ilyen meccs mint pénzkeresési lehetőségként lebeg a szemük előtt? mert ha tényleg így van, akkor nagyobb kurvák mint Lindácska -
#27324 sima bunda meccs, ahogy az utánpótlástól megszokhattuk, gondolom a kiállítás, félidő 1, vége x sokat fizet... -
#27323 Semmi gond, van meg lejjebb.
Par ev mulva meg le is gyoznek minket idegenben.
Akkor meg az sem lett megemlitve, hogy a ciprus verte ezeket valami 7-el es meg golt sem rugtak, valami 4 merkozes alatt.
Persze mi megsegitjuk a szegeny szeretetremelto gibraltari sracokat, hiszen nem lehet, hogy egy kis sikerelmenyuk ne legyen, mert akkora az orszaguk, hogy gyorsan leigazoltak par atutazo turistat, mert egy valogatottra valo focistat amugy nem tudnanak kiallitani, annyian elnek ott. -
Grenzjager #27322 szégyen, széttörném mindegyik ájfonját, aztán egy lábujjat is.