Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Fred Rutten-rõl egy gondolat:

"legutóbb a Vitesse-nél dolgozott. Utóbbi csapattól az idén menesztették, miután nem engedelmeskedett a „felsõ akaratnak”, és az utasítás dacára sem játszatta a klubvezérkar által pályára követelt labdarúgót."

Hát õ sem fog idejönni, ha mégis, akkor nincs képben a viszonyokkal.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
ezt a zászlós dolgot eddig csak egy angol várossal kapcsolatban hallottam, de még az ottani muszlimok is hülyeségnek tartották a betiltást 😄

mondjuk akkor már a templomok tetején lévõ kereszteket is leszedhetnék...röhej
és még mennyi mindent be lehetne tiltani, ami ilyen vagy olyan negatív dolgokra emlékeztet

pl milka csoki, de azt ne tiltsák be, mert szeretem 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
nemzetisportról a Rutten-es cikk egyik kommentje,zseniális!!! 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a következõ szakmai stábot tudnám elképzelni a válogatott mellé:
1.) prof. habil. debil. dr Mezey Gyuri bácsi szakmai fõreferens, táplálkozástudományi fõelõadó
2.) Artner Tamás játékvezetõi kommunikációs szakreferens
3.) Véber Gyuri kommunikációs és HR vezetõ
4.) Prukner László pszichiáter
5.) Ricardo Moniz stylist
6.) Jose Gomez angol-portugál-magyar tolmács
7.) Tomiszlav Szivics hadrendi fõtechnikus
8.) Pintér Attila pályatalajkutató szakbizottság vezetõ
9.) Kondás Elemér fodrász
10.) Bekõ Balázs harcmûvészeti szakedzõ
11.) Benczés Miklós kormányzati kapcsolattartó
12.) Tóth Bálint nyugalmazott fõelõadó
13.) Nebojsa Vignjevics segéd haditechnikus
14.) Garami Józsi bácsi a "Hány évig élt Matuzsálem" antropológiai és futballtörténeti kutatóközpont vezetõje
15.) Marco Rossi meccsvásárlási menedzsment vezetõ és bundaügyi fõelõadó
16.) Horváth Ferenc állandó eltiltott
17.) Lõrincz Emil folyadékbeviteli szakértõ
Nem kell itt külföldre menni, mikor itthon a teljes szakmai palletta rendelkezésre áll, hogy bohócválogatottunk tövább röhögtesse magát a világban!!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MLSZ vélemény az egyik politikai zászlóról (angol zászló):

„Szent György zászlajának használata „helytelen”, mivel a muszlimokat esetleg az évszázadokkal ezelõtti keresztes hadjáratokra emlékeztetheti” - See more at: http://www.fociclub.hu/2013/11/bojkottra-szolit-a-dvtk-ultracsoportja-elozmenyekkel/#sthash.GydfXz7t.dpuf

2, STURM UND DRANG csak náci lehet mivel német.

ressy14
Ezzel nem érnek el semmit, és mintha már egy ideje bojkottálnának. Az mlsz-t az sem érdekelné, ha minden meccs üres nézõtérrel menne.

Dum spiro, spero.

Narxis
Tisztelt Szurkolótársaink!

A vasárnapi Videoton elleni mérkõzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyõrben és talán egyik magyarországi stadionban sem. Nem engedték be a stadionba egy 10 éve a diósgyõri lelátón tevékenykedõ csoport zászlóját (Commandos), leszedették a kerítésrõl a történelmi Magyarországot ábrázoló zászlót “Hazádnak rendületlenül” felirattal, az idén 20 éves szurkolói csoport a Sturm und Drang zászlóját valamint egy angol zászlót Gyál felirattal. A szurkolói csoportok tiltakozásul elhagyták a stadiont és a klubházhoz vonultak, hogy választ kapjanak a „miért?”-re, ahonnan sajnos érdemi válasz nélkül kellett távozniuk.

Sajnos ennek már voltak elõjelei és tökéletesen illeszkedik abba a folyamatba, ami már egy jó ideje elindult és ami miatt a csoportok a bojkott eszközével éltek. Ahogy akkor is elmondtuk, nem csak a regisztrációval van a probléma, hanem a szurkolói mozgalom ellen irányuló törekvésekkel. Most sajnos sokan láthatják, hogy mirõl beszéltünk.

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor van értelme az egészet folytatni, ha gyökeres változások történnek az MLSZ, a klubok, a politika szurkolókhoz való hozzáállásában. A hétvégi bajnoki mérkõzésen a teljes bojkott eszközével szeretnénk élni és felnyitni végre mindenki szemét, hogy nem jó irány amerre tartunk. Szeretnénk kérni mindenkit aki támogatni kívánja a küzdelmünket, hogy NE menjenek ki a hétvégi bajnoki mérkõzésre.

Ugyancsak szeretnénk megkérni Magyarország összes szurkolótáborát, mindenkit aki még kitart a magyar foci mellett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz és NE menjenek ki a hétvégén a stadionokba. Bár riválisok vagyunk, de csakis együtt tehetünk azért, hogy a helyzetünk pozitív irányba változzon.

Szeretnénk bejelenteni még, hogy a mai nappal minden kommunikációt megszakítunk a diósgyõri klubvezetéssel.

A diósgyõri szervezett szurkolói csoportok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98

khm.. 😄

I met God. She's black

a.carkey
A Csankos résznél felröhögtem. 😊 Sajnos. 😞

A medve nem játék.

www.smart-bus.hu

bakkerman
Lovrencsics gól,két gólpassz
Cracovia-Lech Poznan 1-6

bakkerman
az akkori csukákban!

Azt nézném meg hogy a mai sztárok mit mûvelnének az akkori labdával<#zavart1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

<#nemtudom>

és ha csak konkrétan a "pontos passzok" arányát nézem semmi mást....

a.carkey
Na oké, DE, mielõtt anno a BBCtõl megkapta volna a királyi a meccs felvételét, az összes szagértõ azzal jött, hogy biza ezt az aranycsapatot a Real és a Bayern lazán szétfutná. Aztán jött a meccs, karácsonykor megnézte mindenki, akit érdekelt az országban, és kb. úgy állt fel utána, hogy:

-bakker, ezek futottak, mint állat
-értelmes és szórakoztató volt a játék
-keveset ült le a mérkõzés
-technikailag - mai szemmel is - "ott vannak/voltak"

"Namármost", ha a Puskásék elõéletét az ember feleleveníti, akkor már ott kitûnik, hogy:
-ebbõl minimum hárman már a grundon együtt nyomták tízen akárhány évesen, sõt, még elõbb, és vsz tudtak volna reagálni arra, hogy nekik esnek, és letámadják õket
-tuti kaptak volna az elején pár gólt, de legkésõbb a szünetre futott volna az ellen, miközben õk a labdát rugdossák. Szerintem belejönnek, és Sebes volt akkora taktikus, hogy vált, õk meg alkalmazkodnak
-Persze vsz kikapnak, de azért nem fogadtam volna ellenük.

VISZONT, érdekes lett volna látni a Realt, a Bayernt meg akárkit, ha nem cserélhet 90 percen át, miközben egész meccsen mást se csinál, csak letámad, miközben lerúgják, szétfutják õket is, meg rohannak a labda után. Az elején még biztos ment volna teljes elánnal, de Puskásék sem voltak gyökerek, hogy nyomták volna értelmetlenül a régi taktikát.

Azon kívül azért az Aranycsapatban, bár Puskás a gólok és a Real miatt mindig kiemelt szerepet kap, azért a Bozsik volt a motor, Hidegkuti és Czibor meg a hasznos ember Puskás mellett, akiknek Kocsis befejezett.

A medve nem játék.

DasIsFuck
Így van, ezért hülyeség korszakos csapatokat összehasonlítani, mert azon kívül h zöld gyepen játszották gömbölyû labdával nem sok közös van bennük.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
A szerzõnek köze van a fradi legendás kapusához?

A medve nem játék.

a.carkey
Azért 1x ki kellene próbálni. Nekünk már úgyis mindegy. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
ugyanmár,akkoriban 6 támadóval játszottak a csapatok,jobb esetben volt 2 söprögetõ,meg a középpályán egy labdaszerzõ,annyi. Ha most úgy állna fel egy csapat a Bayern ellen,mint ahogyan az Aranycsapat feállt akkoriban,olyan taktikával,10 alatt nem úszná meg

ressy14
ezeknek az adatoknak kb. annyi a létjogosultsága, mint Kenyeres Imre adatainak, amivel a válogatott paliban lenne a BL döntõs csapatokkal.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Hajnalban a Duna TV-n 1.45-kor a Magyar Elsõk sorozatban az elsõ magyar labdarúgó-mérkõzésrõl lesz szó. (Elõtte 21.30-kor pedig a teljes 6:3!)

A medve nem játék.

Na azoknak meg mindegy hogy esik vagy fúj, mert irgalmatlanan jó hangulatú meccsek lesznek itt, ha végre nem a messzi egykori fõvárosban Székesfehérvárott játszanak, lesz majd a falusi asszonykórus, néptánc csoport, nyugdíjas kör, és a felolvasó est vendégei is. A pályán meg sok sok tehetséges magyar fiatal (amibõl végül is jó ha egy jelzõ összejön).

passatgt
sok esemény lesz amin meg fog telni szerintem, u meccseket is itt játszák majd

Narxis
😄

Éreztem, hogy valaki lecsapja ezt a labdát. 😛 Szerintem lesznek bár nem sokan.

Lesznek nézõk?

Narxis
Nem fognak így elázni a nézõk? Fura így az a tetõ más stadionokhoz képest.

a.carkey
Tudod hány zrikát be tudnék én ide írni? De mivel szóltak, hogy ne, nem is teszem.

A medve nem játék.

a.carkey
Marha jól néz ki.

A medve nem játék.

banok
Szép

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
valamiért utólag csinálják ott meg, lehet, hogy még anyagszállításra használják azt a kis rést, és csak így fér be az anyag

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként meg elfogyott a fa, mert elosztogatták a kampányban 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
a sarkoban lyukas marad a tetõ vagy azt még nem csinálták meg? mintha lenne ott pillér hozzá

Zenszkij
máris bontják? <#ravasz1> vízelvezetésre nem tellett?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Politikai flémet kéretik mellõzni. Köszi.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Úgy tudtam számûztük a legtubb a politikát a topikból.
Jó lenne ha tartanátok is hozzá magatokat.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zenszkij
ezeknek a hatalmas sztároknak a nevét én se tanulnám be

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mooo
Most meg Kostic helyett Husicot mond...Komolyan ennyire felkészületlenek,vagy csak szimplán tehetségtelen balfaxok?
mooo
Gratulál a megszerzett 2 ponthoz... Honnan jönnek ezek?
Ráadásul Gundinak sem ez volt a legjobb közvetítése... 😊
Az MLSZ-en múlik további életük
már hang alapján azonosíthatják a családot...
az ilyen családok miatt nem járnak az ultrák...

passatgt
😄

mooo
passatgt
azt miért kiabálják hogy ukrajna-ukrajna? vagy rosszul értek valamit?😄

Komoly a miskolci tábor Józsibá és unokája a rigmusaikkal. 2 millió lesz ebbõl 😊

Háááát... fürge róka lábak... 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
szegénynek még a haja is kivörösdött az oxigénhiány miatt 😄D Debrecenbe a nézõtéren csak úgy hívták, "kisvuk" 😄DDDDD

Nem sok köze volt a válaszainak a kérdésekhez! 😄 Bár lehet tényleg, hogy csak az oxigén hiány miatt... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
de jól nyomja viszont! Pár év és Pistikével karöltve irány az Urál 😄DDDDDDDDDDDD

ressy14
Nem egy Nobel díjas, de azért ezeknek a félidei riportoknak nincs semmi értelme. Két lihegés között kinyögnek valamit, a riporter meg kérdez tõle még 2-t, hátha megfullad 😄

Dum spiro, spero.

Kleinheisler... hát õt sem az eszéért szeretik otthon! XD

www.smart-bus.hu