32945
Magyar Foci
-
Zenszkij #27321 300-600 fős merítési lehetőség :D :D -
#27320 A magyar labdarúgás vége: Gibraltár ifijeit sem tudjuk megverni
"Újabb mélypontot ért el a magyar futball, amikor U18-as válogatottunk szerda este 2-2-es döntetlent ért el Gibraltár ellen."
-
#27319 fradimob cikk, kéretik nagyon erős fenntartásokkal kezelni... -
#27318 beton azért remélem festve lesz, így elég gáz(bár ha kiszárad lehet egyszínű lesz) -
#27317 2 kép olyan mintha valami játékból lenne kiollózva :D pes legújabb részéből pl. -
#27316 a bogárnyelő is ezen a véleményen van :) -
Densie #27315 Ha jól tudom az új Fradi stadiont egy külföldi cég fogja üzemeltetni. -
#27314 Lehet látni, nálunk is így van a megoldva, csak a vaskorlát nem olyan magas, de ellehet látni a beton fölött, nem tudom mit hisztiztek. :D
Sőt sok esetben jobb is így, mert van hova a sört, mert nálunk még lehajthatós tálcák is vannak az újságírók miatt :D
Inkább az a nagyobb baj, hogy az állóhelyes szektorok mellett lévő ülő szektorok tetején nem lehet majd látni az állva szurkoló emberek miatt. Amire Kubi is válaszolt. -
#27313 aztakurva,ez igen. Akik letették oda a székeket,egyiknek se fordult meg a fejében,hogy ráüljön,és kipróbálja,hogy mit lehet onnan látni?? Ha meg nem adnak oda jegyet,akkor minek székezik le? -
#27312 Valóban, kicsit csalóka a kép, a másik képen már jobb a helyzet. Ettől függetlenül lehetett volna 15-20 centivel kisebb a fal, az a kis túlnyúlás az oldalsó falhoz képest tök felesleges szerintem -
#27311 El lehet látni a beton korlát fölött. Az 1 m magas + 20-30 cm fémkorlát toldás, egy átlagos ember szemmagassága ülve meg 125 cm.
Ilyen hibákkal az engedélyezési tervet el sem fogadták volna. -
#27310 Ha tetszik, ha nem, ez azért odabasz:)
-
#27309 Vagy csinálhatnának kis ablakokat. -
#27308 de ezen a képen is egyértelműen látszik:
-
#27307 Miért, ott is 80 cm a minimum sormélység, semmivel sem kevesebb, mint egy sorral feljebb. A betonkorlát nem a sor szélére ül rá, hanem konzolosan terhel. Nézd meg a terveken. -
Zenszkij #27306 úbazdmeg...mégiscsak Magyarország LOOOL -
#27305 -
#27304 Tervezésből ötös -
Az a fal mögötti pár szék nyugodtan kivehető...:) -
-
#27301 nem -
karajjj #27300 pláza nem lesz mellé? -
#27299 Lecsúszott a lábáról... :)) -
#27298 Ebben nem írják, hogy csak az első meccs. -
#27297 Nem lehet, hogy ez az első meccsre vonatkozik? A Fradi nem lehet ilyen hülye. -
#27296 ha ingyen lenne, akkor sem mennék meccsre :D -
#27295 "A klubnál úgy gondolják, hogy 2500-3000 forint lenne a legolcsóbb belépő, és azt a szurkolók ki fogják fizetni, hiszen egy szép, új stadionban lesznek. A 2500-3000 forintos ultrajegyek mellé 4000-5000 forintos oldallelátós jegyár várható."
Ilyen árakkal még kevesebben lesznek, mint most. Egyáltalán mi a tökömért emelnék az árakat, nem a klub pénzéből épült.
Az 1400 Ft-os árakat is meg fogják kerülni, erről kétségem sincs.
Nem baj, majd a fradisták mennek inkább felcsút meccsre, utazással, sörrel, kajával együtt is olcsóbb lesz. :D -
#27294 igen, de másik ágon, ugyanis a kupagyőzelem előkelőbb, mint a bajnokság 2. helyezése -
#27293 Zseniális megfogalmazás. De a bajnokság ezüstérmese egyébként is az EL-ben indul :D -
#27292 vagyis bocs, ha a debrecen nyeri a kupát, akkor a bajnokságból jön az EL indulási jog, nem az kupa 2. helyezettjére fog szállni:
"Az UEFA szabályozása és az MLSZ bajnoki kiírása alapján, amennyiben ugyanaz a csapat a magyar bajnok és a Magyar Kupa győztese, a bajnokság ezüstérmese veheti át a kupagyőztes Európa Liga-indulási jogát"
szóval a kupa 2. helyezettje le van szarva -
#27291 EL versenykiírásból:
"if the club which is not admitted is the winner of the domestic cup, it is replaced by the domestic cup runner-up, unless the latter does not fulfil
-the admission criteria or has already qualified for the UEFA Champions League or UEFA Europa League, in which cases the club is replaced by the next best-placed club in the top domestic league championship;"
Tehát ha az Újpest megnyeri a kupát, de nem indulhat, a Debrecen lenne helyette, de mivel ő már kvalifikált a BL-ba, a bajnokságban a következő legjobb helyen lévő csapat kvalifikál
Ha Debrecen nyer, fordítva is ue a helyzet -
#27290 nem vagyok benne biztos, de szerintem a bajnoki helyezés fog számítani -
#27289 Magyar foci... Van még ennél is lejebb? -
#27288 talán az, akit a nyertes kiejtett utoljára, és persze nincs épp kizárva
ha rsszul tudom, akkor sry. -
Densie #27287 Elnézést a tudatlanságomért, de van egy dolog amit nem értek. A mai Magyar Kupa (Loki-Diósgyőr) után, a Loki kb. a döntőbe jutott. A másik ágon az MTK és a Dózsa meccsel. HA a Loki tényleges a döntőbe jut (és megnyeri az első osztályt), amire nagy az esély, a másik ágon egy nagyon gyenge (hazai szinten is) csapat kerül be. Viszont úgy tudom, hogy a Újpestet eltiltották a nemzetközi kupáktól. HA az Újpest jut a döntőbe mi alapján dől el az EL indulás? -
#27286 Én azt egy szóval sem mondtam hogy ettől a szakmai dolgok javulnának, nyilvánvaló hogy nem, de mint keret, illetve mint háttér teljesen adott, még akár az újításra is. Az más kérdés hogy az irányvonal amit kitűztek az mlsz nél jó vagy sem(úgy tűnik nem), de az biztos, hogy nagyon nagy összegeket fektetnek most az edzőképzésbe, és az akadémiákba is. -
#27285 Picit más világ van. -
#27284 Az Újpest kapott új stadiont az első Fidesz kormány alatt aztán elég sokáig kellett várni egy külföldi befektetőre és most se nevezném hízelgőnek a játékosállományukat, se az edzőjüket. A magyar edzők összezárnak ha akarnak. -
pinnacle #27283 Akkor meg ki lehet baszni a stadionokat a kukába vagy nem kell várni fejlődést. -
#27282 Nem jön libalegelőbe komoly edző, csak valami belterjes magyar észosztó.