32945
Magyar Foci
-
#32420 LAssan kezdődik.
Nem hiszem h a megerősített fradi ( ? ) utoléri e Vidi-t , bár nem hiszem.
Nagy változások szerintem nem lesznek. Az Újpest továbbra is vegetál... -
Rudee #32419 De ott nem elégedetlenkedtek, hogy kicsi. -
#32418 Fradié sincs tele csak ha a válogatott játszik ott. -
Rudee #32417 Nem is volt szó bővítésről, szimplán új stadiont építenek. Igazából a 8000 se lesz tele, max 2x egy szezonban. -
kamionosjoe #32416 Ja én nem tudtam mennyi volt az előző, de akkor ez semmiképpen nem bővítés, hanem leépítés. -
#32415 de nagy hír. (előző meg 18 ezres volt, mégse volt róla cikk) -
kamionosjoe #32414 Nem elég nagy a Vasas új stadionja, nagyobb kell :O
http://index.hu/sport/station/2017/01/08/a_vasasnak_nem_eleg_nagy_az_uj_stadion/ -
#32413 Vegyesek az érzelmeim. A Kövesd egy hányadék csapat, nem részletezem miért, aki tudja tudja, aki nem az olvasson utána. Szivicset viszont kedvelem. -
#32412 Nem csípem Pinyőkét,de azért a Kövesdnél valamit jól csinálhatott,mert újoncként a szezon felét elhagyva 6. helyen állni az nemrossz -
karajjj #32411 Most nézem csak, hogy Szivics lett Pinyő helyett Kövesden. Még a végén egész jól jöttek ki a dologból, a hülyét lecserélték egy egész vállalható szakemberre. -
#32410 Pinyő agyilag rokkant, így érthető szerintem. -
#32409 huhú. Ti láttatok már BMW-s emberkét roki parkolóban? Van tovább is:
Rokkant parkoló + BMW X6(?) + szlovák rendszám + adidas naci + Pinyő
:D (ma Győrben) -
#32408 Tippre ha egyszer megváltozik majd a honi világrend 10, 20 vagy 40 év múlva, akkor ezek a dolgok újra előkerülnek majd. Persze akkor már rég mindegy lesz... -
#32407 azért halandó emberként kétlem h bmikor is beleláthatunk. -
#32406 Meg nyaralásra,síelésre,új autóra,házra/házfelújításra,havernak,külföldi bankszámlára stb...és valamennyit be lehet csurgatni az utánpótlásba is természetesen -
#32405 kétlem h pl nálunk a taoból fizetné Jámbor.
Az utánpótlásra meg kb az egész. -
kamionosjoe #32404 Ezzel nem lenne semmi baj, csak ezeket a fizetéseket a klubbok bevételeiből finanszírozzák, ne pedig az egyszeri ember kötelező jelleggel elvett adóforintjaiból.
Csökkennek a nézőszámok, akkor sajnos csökkenteni kell a fizetéseket is, majd ha megint több néző megy ki akkor lehet megint fizetést emelni. -
#32403 -
#32402 Mennyit keresnek a játékosok az NB1-ben -
#32401 Ezért érdemes volt összeraknia a Kövesdet,hogy visszább menjen egy osztályt fél évvel később...:D Mondjuk nyílván pénzben jobban fog járni -
#32400 RIP -
#32399 az már nincs ott -
#32398 kiv leszek neki Bognár mennyire ugat bele. -
#32397 majd kirúgják... -
#32396 Pintér Attila lett a Puskás Akadémia új edzője :) -
#32395 A Lokit vajon megfogja allitani a kovetkezo edzo a lejton,vagy tenyleg kifognak esni? Hihetetlen hogy ennyire lecsuszott a foci Debrecenben -
kamionosjoe #32394 Gera úgy néz ki farsangra készült. (Fradi - MTK) :D -
#32393 Persze mondhatnam hogy egy liverpool meccsen van hangulat meg minden itt meg.. majdnem. En ha neznem az itthoni meccseket igy neznem mindig ha tehetnem az tuti. Amig a foci nem valtozik.
A gyirmot meg minden meccsen kap egy idiota golt :( multkor osszefutottak, most meg ez... pedig elso feliddoben ha neha kapura is rugtak volna, mikor a fradi gyenge bolt... de tul sok a ha. -
#32392 De azért fontos. Legalábbis nyugaton... -
#32391 csak a focimeccsek nem erről szólnak. -
#32390 Tegnap volt szerencsém ellátogatni a Groupama arénába (először voltam, így gondolom sok újdonsággal nem szolgálok).
Elég profi az egész stadion, bolt olyan mint nyugaton, fradis szaloncukortól kezdve a rendes mezekig minden megtalálható.
VIP Gold jegyem volt. Ahogy lifttel felértem a második emeletre, a liftek előtt 1 csaj tálcán vörösborral kínált, mellette srác meg korsó sörrökkel. Kaja finom volt, unicumot is lehetett kérni, egy panaszom nem lehetett, nem is fáztam meccs alatt :D Elég sokan szolgáltak fel, stb, amin meglepődtem, hogy egy Fradi Gyirmóton is ilyen sokan voltak. Belül minden szép és jó volt.
Székek kényelmesek voltak (nem az a műanyag volt).
Így azért elég király meccsekre járni, meg tudnám szokni :D -
#32389 Én az első vasas tizit nem adtam volna meg, a többi jogos kivéve a vasas piros lap. -
#32388 Vasas lesz a bajnok,a Vidi a második,és 3. helyre behozzák a kövesdet :D -
Rudee #32387 Te írtad, hogy jogos volt állítólag az is. A másodiknál Lovrencsics nem talált lábát amúgy. -
#32386 ráadásul nem a vasas kapott 11-est a 91. percben, amivel megszerezték a vezetést:) -
#32385 mindegyik jogos volt, kiállítások is(vagyis pont a vasas elleni piros nem volt az...)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.11.20. 11:28:57 -
Rudee #32384 Nem pártellenség. Biztos véletlen pont Kassainak jött ki rosszul a lépés. -
#32383 Hirtelen a fradi lett a pártellenség vagy mi? :D -
Rudee #32382 A Vasas meg csak 3 tizit kapott... Kikapott a Vidi, de nem szabad hogy a Fradi beelőzzön. -
#32381 És már szerzett egy negyediket is!