32945
Magyar Foci
-
Rudee #32380 Gyurcsó 10 perc alatt lőtt hármat Guzmicsék ellen. -
#32379 ha mondjuk az eredeti tervekhez tartották volna magukat és egy olyan stadiont csinálnának aminek a tetején (vagy hogy) lenne futópálya az fasza lenne. Mondjuk 3 4 kisebb stadion megépítése helyett az mehetett volna pluszba... így viszont tényleg csak válogatott meccseken lesz használva. -
#32378 Csányi nem tudom mire alapozta ezt a marhaságot, szerintem a válogatott és a bajnoki meccsek nézőszámainak eddig se volt köze egymáshoz és nem meglepő módon most sincs :D -
#32377 Csányi Sándor a napokban nyilatkozta h több nézőre számított az nb1 es meccseken a válogatott eb-n való szereplése miatt. Hát barátom, én meg egyáltalán nem. Minden tiszteletem azoké az embereké akik hétről hétre kimennek meccsekre. Helyszínről látva 1 - 1 nb1 es meccset , hogy tényleg mi a valóság , az alapján tényleg a csoda kategória hogy mi kint voltunk az EB-n... -
#32376 Kiírták a tendert az új Puskás-stadionra: felső ár nincs, de legyen kész 3 év alatt -
#32375 Az indexen is lehet kommentelni cikkeket. -
#32374 Az indexen nem kommentelhetoek a cikkek amugyse . De amugy nem,nem kommenteltem volna, nem ereszkedem le az nso-s alpari modon puffogok szintjere,de azert erdekes mindenesetre :) -
#32373 Hagyd már ezt. Az indexen se kommentelhető ... Mit írtál volna be? Hogy elég a TAO-ból, mert már eddig is sokat kaszált vele a Fesztiválzenekar? :) -
#32372 asszem jobban jártunk a Vasassal mint ezekkel :D -
#32371 nemzetin nem is volt kommentálható ez a cikk...persze "érthető okokból". Rohadt szomorú,hogy ide jutott a focink hogy a politika annyira belemászott hogy mostmár a szólásszabadságot is korlátozzák. Persze egy Barca vs Real cikknél mehet a trollkodás meg a 400 kommenten keresztüli "buzi ronáldózás meg törpe messizés",az nem sért senkit -
#32370 Hírek Felcsútról 1 percben:
Szerződést bontott a Puskás Akadémia FC Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel. Az őszi szezonban Vincze István veszi át NB II.-es csapat irányítását, olvasható a honlapjukon.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.01. 23:12:39 -
#32369 Érdekességként, hogy mennyire jó lehetett a labdarúgásunk 50 éve: Saját cikkére borulva halt meg a legendás riporter -
#32368 Mea culpa. Azt jósoltam a nagyáron, hogy ilynekorra Nagy Ádám már valahol a Bologna kukájában fog vergődni, de sikerült eddig jól helyt állnia. Csak tartson ki a végéig... -
#32367 már kezdett volna érdekelni a dolog, erre kiderült, hogy elírás :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32366 kismeszolynek mekkora pofaja volt miutan megvertek a Fradit aztan most ket vereseg zsinorban -
#32365 A repülő vécécsészétől a Girnyóig – búcsúzik a DVTK-stadion -
#32364 Kleinheisler góllal vezet a Darmstadt -
#32363 Gattuso bazmeg. Két vezetéknevű focipulya -
#32362 na ezen beszartok
Olvassátok végig,és koncentráljatok a nevekre :D
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.19. 17:11:37 -
#32361 ezek az mtk ultrák ezert nincsenek sokan mtk meccsen, mert felnek kimenni!!!!444 -
Rudee #32360 Nyugaton a kamera helyét előre megtervezik. Itthon a vip páholy esetében van ilyen. -
karajjj #32359 Nem erre gondoltam, de a nyugati stadionokban normális szögből adják szinte mindig, talán a Barcáé kicsit magas, de az sincs ennyire, mint nálunk. -
#32358 Ki is allitottak utana :DDDDDDD -
#32357 Eto park -
#32356 Győrnél az etot vagy a Gyirmótot érted? Utobbinál most nézem, egyaltalán nincs magasan. Talan a Barcanal van jo magasan. -
#32355 Amúgy Huszti gól a Bayern ellen. -
#32354 Nekem speciel nincs ezzel problémám sőt fel se tűnik.. -
#32353 De mtk fradi meg győrnél sztem túl magasan van. -
#32352 ha oldalvonal mellől közvetítenék végig, annak végképp nem örülnél. -
karajjj #32351 Az csak nekem tűnt fel, hogy minden új stadionban konkrétan szinte a tetőről közvetítik a meccset?
Csoda, hogy nem felülnézetből adják. Ennek mi értelme van? -
#32350 4600-at mondtak. De ez kevesebbnek tűnt -
#32349 kíváncsi vagyok hány év után fog megdőlni a nézőszám rekord - ha megdől :D -
#32348 Van valami hivatalos info h nennyien voltak kint? Nekem eros felhaznak tunt :D -
#32347 de legalább lőttek két gólt. egész 11 meccsen ötöt lőttek itthon :D
szerencsére csak a sporting u19 jött el :D -
#32346 Most nezem, Kanta Jozsef csak a masodik golt rugta a stadionban :( -
#32345 ez a név a Nou Camp Nou szintjén van... -
#32344 gondolom írtak ki rá pályázatot, biztos sok pénzt kapott a nyertes...
most belenéztem egy picit, annyit tudtam meg, hogy mtk-s lőtte az első gólt a stadionban. Meg hogy megérdemelték a stadiont :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.13. 20:55:29 -
#32343 tényleg az a neve a stadionnak, hogy Új Hidegkúti Nándor stadion? ... -
#32342 Undorito ez a müsor az m4-en amit csinaltak ennek az avatonak...es akkor kerdezik miert utaljak sokan az mtk-t... -
#32341 Olyan kevesen vannak ezek a balfékek, hogy Orbánt se tudják rendesen kifütyülni. :)
De sebaj, majd a Himnusz alatt!