32945
Magyar Foci
  • Rudee
    Gyurcsó 10 perc alatt lőtt hármat Guzmicsék ellen.
  • Jim Morrison
    ha mondjuk az eredeti tervekhez tartották volna magukat és egy olyan stadiont csinálnának aminek a tetején (vagy hogy) lenne futópálya az fasza lenne. Mondjuk 3 4 kisebb stadion megépítése helyett az mehetett volna pluszba... így viszont tényleg csak válogatott meccseken lesz használva.
  • ReszegKoldus
    Csányi nem tudom mire alapozta ezt a marhaságot, szerintem a válogatott és a bajnoki meccsek nézőszámainak eddig se volt köze egymáshoz és nem meglepő módon most sincs :D
  • smith09 #32377
    Csányi Sándor a napokban nyilatkozta h több nézőre számított az nb1 es meccseken a válogatott eb-n való szereplése miatt. Hát barátom, én meg egyáltalán nem. Minden tiszteletem azoké az embereké akik hétről hétre kimennek meccsekre. Helyszínről látva 1 - 1 nb1 es meccset , hogy tényleg mi a valóság , az alapján tényleg a csoda kategória hogy mi kint voltunk az EB-n...
  • ReszegKoldus
    Kiírták a tendert az új Puskás-stadionra: felső ár nincs, de legyen kész 3 év alatt
  • AnuluWork #32375
    Az indexen is lehet kommentelni cikkeket.
  • bakkerman
    Az indexen nem kommentelhetoek a cikkek amugyse . De amugy nem,nem kommenteltem volna, nem ereszkedem le az nso-s alpari modon puffogok szintjere,de azert erdekes mindenesetre :)
  • AnuluWork #32373
    Hagyd már ezt. Az indexen se kommentelhető ... Mit írtál volna be? Hogy elég a TAO-ból, mert már eddig is sokat kaszált vele a Fesztiválzenekar? :)
  • dave9004
    asszem jobban jártunk a Vasassal mint ezekkel :D
  • bakkerman
    nemzetin nem is volt kommentálható ez a cikk...persze "érthető okokból". Rohadt szomorú,hogy ide jutott a focink hogy a politika annyira belemászott hogy mostmár a szólásszabadságot is korlátozzák. Persze egy Barca vs Real cikknél mehet a trollkodás meg a 400 kommenten keresztüli "buzi ronáldózás meg törpe messizés",az nem sért senkit
  • Jim Morrison
    Hírek Felcsútról 1 percben:
    Szerződést bontott a Puskás Akadémia FC Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel. Az őszi szezonban Vincze István veszi át NB II.-es csapat irányítását, olvasható a honlapjukon.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.01. 23:12:39
  • AnuluWork #32369
    Érdekességként, hogy mennyire jó lehetett a labdarúgásunk 50 éve: Saját cikkére borulva halt meg a legendás riporter
  • LasDen #32368
    Mea culpa. Azt jósoltam a nagyáron, hogy ilynekorra Nagy Ádám már valahol a Bologna kukájában fog vergődni, de sikerült eddig jól helyt állnia. Csak tartson ki a végéig...
  • ReszegKoldus
    már kezdett volna érdekelni a dolog, erre kiderült, hogy elírás :D
  • bakkerman
    kismeszolynek mekkora pofaja volt miutan megvertek a Fradit aztan most ket vereseg zsinorban
  • AnuluWork #32365
    A repülő vécécsészétől a Girnyóig – búcsúzik a DVTK-stadion
  • dave9004
    Kleinheisler góllal vezet a Darmstadt
  • dave9004
    Gattuso bazmeg. Két vezetéknevű focipulya
  • bakkerman
    na ezen beszartok

Olvassátok végig,és koncentráljatok a nevekre :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.19. 17:11:37
  • Jim Morrison
    ezek az mtk ultrák ezert nincsenek sokan mtk meccsen, mert felnek kimenni!!!!444
  • Rudee
    Nyugaton a kamera helyét előre megtervezik. Itthon a vip páholy esetében van ilyen.
  • karajjj
    Nem erre gondoltam, de a nyugati stadionokban normális szögből adják szinte mindig, talán a Barcáé kicsit magas, de az sincs ennyire, mint nálunk.
  • bakkerman
    Ki is allitottak utana :DDDDDDD
  • dave9004
    Eto park
  • Jim Morrison
    Győrnél az etot vagy a Gyirmótot érted? Utobbinál most nézem, egyaltalán nincs magasan. Talan a Barcanal van jo magasan.
  • banok
    Amúgy Huszti gól a Bayern ellen.
  • banok
    Nekem speciel nincs ezzel problémám sőt fel se tűnik..
  • dave9004
    De mtk fradi meg győrnél sztem túl magasan van.
  • Jim Morrison
    ha oldalvonal mellől közvetítenék végig, annak végképp nem örülnél.
  • karajjj
    Az csak nekem tűnt fel, hogy minden új stadionban konkrétan szinte a tetőről közvetítik a meccset?
    Csoda, hogy nem felülnézetből adják. Ennek mi értelme van?
  • dave9004
    4600-at mondtak. De ez kevesebbnek tűnt
  • Jim Morrison
    kíváncsi vagyok hány év után fog megdőlni a nézőszám rekord - ha megdől :D
  • bakkerman
    Van valami hivatalos info h nennyien voltak kint? Nekem eros felhaznak tunt :D
  • dave9004
    de legalább lőttek két gólt. egész 11 meccsen ötöt lőttek itthon :D
    szerencsére csak a sporting u19 jött el :D
  • Jim Morrison
    Most nezem, Kanta Jozsef csak a masodik golt rugta a stadionban :(
  • LasDen #32345
    ez a név a Nou Camp Nou szintjén van...
  • Jim Morrison
    gondolom írtak ki rá pályázatot, biztos sok pénzt kapott a nyertes...

most belenéztem egy picit, annyit tudtam meg, hogy mtk-s lőtte az első gólt a stadionban. Meg hogy megérdemelték a stadiont :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.13. 20:55:29
  • LasDen #32343
    tényleg az a neve a stadionnak, hogy Új Hidegkúti Nándor stadion? ...
  • bakkerman
    Undorito ez a müsor az m4-en amit csinaltak ennek az avatonak...es akkor kerdezik miert utaljak sokan az mtk-t...
  • AnuluWork #32341
    Olyan kevesen vannak ezek a balfékek, hogy Orbánt se tudják rendesen kifütyülni. :)

De sebaj, majd a Himnusz alatt!