Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...nem ezek a vereségek fájnak igazán, hanem az, hogy egyik kulcsjátékosunkat egy egyszerû gyógyszeres kezeléssel megmenthették volna az amputációtól és a tragédia minden részétõl"
Taktikailag kétszer is megverték a Puskásban, de még mindig csak terel és szegény Akeem-mel burkolózik, miközben a védekelem rendbetételére volt 2 éve, és nem sokkal jobb, mint amit Döme ráhagyott. Szerintem szorul a hurok a nyaka körül, és ez a 53,96 %-os gyõzelmi arány sem túl acélos. Kövezzetek meg, de így nem lesz nemzetközi meccs jövõre az új stadionban.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
a többi szerintem terelés, ezt én se hiszem el a városmajoriakról.
Egyértelmû hogy Moniz miért most terel, de az egész ügyben régóta csend van hogy ki hibázott mikor. Lehet Akeem hibázott(családi "cardiómúlt" elhallgatása, de akkor kommunikálják le. A biztosítók meg mindig fizetnek mint a katonatiszt? Errõl sincs szó... A felelõsség biztos nem Monizé, de ez a felelõsség még mindig lebeg.
www.smart-bus.hu
Inkább az a helyzet, hogy:
-a játékosok se õszinték
-az edzõ dolga nem a játékosok állandó egészségügyi felülvizsgálata, hanem a taktika és az ahhoz kapcsolódó minden más
-elvileg minden csapatnál kemény pénzekért dolgozik orvosi stáb, nekik kellene komolyabban hozzá állniuk a dologhoz, mert bár értem én, hogy mindegyik játszani szeretne, de azért nem árt inkább hosszútávon gondolkodni.
A medve nem játék.
- Minden játékost megvizsgálnak, mielõtt egy klub szerzõdtetné. Én, edzõként abban a hiszemben vagyok utána, hogy a játékos terhelhetõ. Kiderült, Akeem Adamsnek lerakódás volt az érrendszerében, ez egy terheléses vizsgálattal kideríthetõ lett volna. Azt mondják, egyszerû gyógyszeres kezeléssel megoldható lett volna ez a gond. Nagy hiba, hogy errõl nem beszélünk, pedig a többi sportoló érdekében tanulnunk kellene ebbõl az esetbõl, ez többé nem fordulhatna elõ. Játékosokkal, emberekkel dolgozunk, és ez a legfontosabb. A kariológusok nemigen beszélnek velem, nem nyújtanak információt, ami furcsa, mert a tévében viszont megtudhatjuk tõlük, hogy mi a helyzet Akeemmal. Õ erõs egyéniség, levágták a lábát, küzd az életéért, furcsa és szégyenteljes, hogy a tévébõl kell megtudnia, mennyi esélye van élni. Arrogánsak az orvosok, és számomra ez a legnagyobb csalódás.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vagy/és
játékosok Vs Moniz
alkalmazkodni kell az NB1hez
A medve nem játék.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
a konkrét említett 5bõl
Tuyp: fos
Valpoort: nagyon rossz
Gerson: rossz
Mateos: rossz
Adams: nagyon rossz mert valaki nagyot hibázott vagy õ, vagy az igazoláskor a dokik, így összességében nem lehet jó igazolásnak írni.
A nyáriak közül csak Hídvégi és Diallo erõsítés.
De nem hinném hogy tavaly óta mindenki aki már itt volt totál szar lenne, inkább szerintem már Moniz ellen dolgoznak, s így nem lesz maradása.
A fizuk lehet hogy magasak (valszeg azok) és az újonnan jött játékosokból sem vált be mindenki. Az általad leírt 5-bõl azért minimum 2 jó "vétel" volt, de ingyen igazolható játékosok esetében szerintem ha 3-ból 1 beválik, már hátra lehet dõlni...
ez most nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de mondj egy klubot ahol mindig, minden igazolás megváltást hoz...
Csak nézd meg, hogy hány csapat ellen játszanak az ellenfelek bunkerfocit, "rugdosódjunk, úgyse fújják le" taktikával.
Elmondom, 2, max 3. (Fradi, Vidi, DVTK)
És erre a problémára már a Vidi edzõje, sõt KisKokó is felhívta a figyelmet, nem csak "szegény Fradisták"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mindig csak a szegény Fradistákat bántják.......
A Lokinak volt, hogy hiányzott a teljes kezdõ védelme és sérült volt a fél csapat.
A Fradisták által gúnyolt Kondás mégis megoldotta...
Valamire el kell költeni azt a sok pénzt, így gondolom NB1-es szinten magasak lehetnek a fizetések.
Tuyp, Valpoort, Gerson, Mateos és szegény Adams mind Moniz kérésére jött. Az hogy mind vakvágány szerinted ki hibája?
mert tudtommal kb senkiért egy fillért nem fizettünk, ezek mind egy szálig ingyen igazolható játékosok voltak...
akikre pedig a taktika épülhetett volna, azokat vagy csonttörésig rúgják a bírók segítségével, vagy csak épp annyit kapnak, hogy az életkedvük is elmenjen egy-egy cseltõl...
a mai kispad jól tükrözi, hogy mennyire teljesültek kívánságok...
kb senkinek nincs minõségi cseréje...
Moniz meg úgy látom inkább technikai edzõ mint taktikus, a trükkösmagyar edzõink gyakran kifognak rajta 😄
Légiósokat meg az õ kérésére hozták...
Esküszöm ennyi pénzbõl, ekkora bizalommal és a kívánságok ilyen szintû teljesítésével ezt Döme is hozta volna.
Mi meg örülhettünk volna a jó kis nyilatkozatainak.
Nincs rá semmiféle kézzel fogható bizonyíték, hogy használt a pályafutásának a szekta.
George Best is kokós volt..........
a szektavezér sem járna rosszul a jövedelmük x %-ával 😄
Dum spiro, spero.
Annyiszor állt már fel a "padlóról", hogy már csak ezért is kijárna neki a hatalmas respect. Kár hogy kiveszõben ez a mentalitás idehaza.
egyszerre kéne 18 évesnek, ügyesnek és még magyarnak is lennie? az kemény dió 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"