Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem, Moniz volt a legjobb külföldi edzõ a Fradinál, pedig megfordult itt Vlak, Poklepovics és más nagyobb név is.
(Amúgy meg, milyen a sors?! Azóta Kenneth Christiansen edzõ lett, méghozzá jó edzõ, hisz már Kenneth Heiner-Möller néven a dán nõi válogatott edzõje volt idén nyárig. 😄)
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
1. tavaszi forduló volt tegnap és utána küldték el, úgyhogy <#mf1>#mf1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Keresd vissza komcsikám, ha nem hiszed abban jó vagy.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ja és remélem, hogy Lipcsei Peti követi majd Monizt.
Én elégedett lennék!
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Örüljünk Huszti bombagóljának... 😊
www.smart-bus.hu
megkérdõjelezhetetlen lenne az elõrelépés
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Magyarokat akarnak tény, legyen inkább egy jó vegyes, anno amikor én elkezdtem nézni a focit akkor se csak magyar volt a fradiban mégis bivalyerõs volt, persze nem ingyen jött egyikse.
Szóval véleményem h itt megint nem az edzõ hibás szerintem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De ha már felépül két szép stadion, akkor valamelyikben ünnepeljenek már bajnoki címet, hátha tele lesz egy darabig.
Én akkor bököm magam tökön, ha mindkét csapat magyar edzõt szerzõdtet, akkor inkább megyek fijorentínára. (kivéve Bölöni esetén)
Dum spiro, spero.
A mi bajnokságunk már elúszott... érjétek utol a Debrecent, mert tökön bököm magam, ha õk lesznek a bajnokok. 😄
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jöjjön Egervári, lenne egy szerethetõ csapatunk, azonnal kérné a Juhász - Vinicius védõpáros helyére a Guzmics - Deve világválogatott védõpárost.
Dum spiro, spero.
Egyébként viccet félre téve, a Gomes fiú meg sem közelíti a Sousa szintjét... van gond nálatok is rendesen.
www.smart-bus.hu
Gomes inkább kapálni menjen, ne a Fradiba, alkalmatlan edzõnek.
Moniz meg csak összekavarná a portugál szálat nálunk, két teljesen különbözõ focikultúra, Garancsi inkább tovább erõlteti a latin vonalat.
Dum spiro, spero.
Nagyon sajnálom, nagyon közel áll a szívemhez a mentalitása, az embersége, de ez a 8 meccsen begyûjtött 6 pont elég durva.
Mindenesetre nem így kellett volna ezt intézni az biztos.
www.smart-bus.hu
fradihoz meg visszamegy a Döme 😄
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Egyáltalán nem Adamsszel takarózik, csak elmondja amit nem bír magában tartani.
Nem azt mondja hogy a magyar kardiológia szar, hanem azt, hogy vele nem beszélnek az orvosok, csak a sajtóval...
Az hogy megelõzhetõ lett volna, annak pedig az ideigazolásakor kellett volna kiderülnie aminek megint semmi köze a városmajoriakhoz.
A védelem pedig... összeállt amikor Adams megérkezett, azokon a meccseken nem is volt probléma, azóta pedig megint nincs meg az ember...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?