Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Christiansen, Kopunovics, Kuntics, Neagoe, Cigan, Kuznyecov, Fatusi egy csapatban, ill. Miriuta, Nicsenko. Azért a mostaniak sehol sincsenek ezekhez képest, és ezek azért kb. egy idõben nyomták a Fradiban, tehát régen valahogy ez jobban ment nekik. És volt közöttük olyan, akiért nem fizettek, mégis faszán bejött.

Szerintem, Moniz volt a legjobb külföldi edzõ a Fradinál, pedig megfordult itt Vlak, Poklepovics és más nagyobb név is.

(Amúgy meg, milyen a sors?! Azóta Kenneth Christiansen edzõ lett, méghozzá jó edzõ, hisz már Kenneth Heiner-Möller néven a dán nõi válogatott edzõje volt idén nyárig. 😄)

A medve nem játék.

😄DDD

www.smart-bus.hu

ressy14
Bréking nyúz! A Ferencváros elnöksége 8-1 arányban Egervári Sándort nevezte ki a csapat vezetõedzõjének.

Dum spiro, spero.

Övön aluli találat nyertél. 😊
ReszegKoldus
Azt hiszem normálisan kérdeztem, de ha így állsz hozzá...
1. tavaszi forduló volt tegnap és utána küldték el, úgyhogy <#mf1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azt, hogy Moniz télig megbukik.

Keresd vissza komcsikám, ha nem hiszed abban jó vagy.
Nem vagyok Fradi drukker, azért mondtam, hogy elégedett lennék. 😊
Mármint a távozásban? Én annak örülnék... játékosként imádtam, de... nem ragozom.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
mit mondtál mi lesz?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
még nem áll készen szerintem, csak belebukna

Dum spiro, spero.

Na most dicsekedjek, hogy én már nyáron megmondtam, hogy ez lesz.......

Ja és remélem, hogy Lipcsei Peti követi majd Monizt.
Én elégedett lennék!
Egy közös ismerõsünk révén anno nekem volt alkalmam egy jó nagyot beszélgetni vele, pont akkor amikor jöttek sorban a vereségek. Nem volt túl jó véleménnyel a Lipcsei "klánról"! 😊 Kétlem, hogy õt visszahívnák... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
Még annyit, hogy ha László Csabát választjátok, akkor megint beígér egy UEFA kupa gyõzelmet 😄

Dum spiro, spero.

Na jó, váltsunk témát, mert kínomban mindjárt elbõgöm magam a majdnem 40 éves fejemmel! 😄

Örüljünk Huszti bombagóljának... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
annyira lerí rólad, hogy titokban Egervárit szeretnéd 😄
megkérdõjelezhetetlen lenne az elõrelépés

Dum spiro, spero.

Valószínûleg én is hosszában vágnám fel az ereimet...

www.smart-bus.hu

dave9004
fájna, fõleg Láma barátomnak

www.smart-bus.hu

dave9004
Bölöni? ugyanmár! Moniz tökéletes lenne, tény h ingyen játékososkból nem fog senki olyan csapatot összerakni mint a Vidi, v Gyõr akár,(bajnoki címre v idénre értem). Loki a kakukktojás vmilyen szinten mert elég sok saját nevelés van. jó vidiben is van 1-2.
Magyarokat akarnak tény, legyen inkább egy jó vegyes, anno amikor én elkezdtem nézni a focit akkor se csak magyar volt a fradiban mégis bivalyerõs volt, persze nem ingyen jött egyikse.
Szóval véleményem h itt megint nem az edzõ hibás szerintem.
Vegyük Jennert... ha a Moniz miatt jött ide, akkor miért nem döglött meg érte a pályán? Ha a játékosok valóban ennyire szeretik, akkor ha már nem a klubért, legalább a Monizért küzdhettek volna...

www.smart-bus.hu

ressy14
részvétem 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
azon gondolkozok, hogy így télen akár az értelmes légiósait is elvesztheti a fradi, gondolok leonardora, jennerre, besicre, mindegyik a moniz miatt jött ide

A Várhidi nincs a 3. félidõben, attól tartok a Kubatovnál van!! <#idiota>

www.smart-bus.hu

ressy14
Ne legyen bajnok senki, ne is induljon a nemzetköziben senki, akkor okoznak a legkevesebb csalódást 😄
De ha már felépül két szép stadion, akkor valamelyikben ünnepeljenek már bajnoki címet, hátha tele lesz egy darabig.

Én akkor bököm magam tökön, ha mindkét csapat magyar edzõt szerzõdtet, akkor inkább megyek fijorentínára. (kivéve Bölöni esetén)

Dum spiro, spero.

dave9004
na ez az ami jó lenne. félek Jámbor kiábrándult a Vasasból meg a magyar fociból...
Juhász maradna... 😄

A mi bajnokságunk már elúszott... érjétek utol a Debrecent, mert tökön bököm magam, ha õk lesznek a bajnokok. 😄

www.smart-bus.hu

Narxis
Kubatov facebookon kapja az áldást.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
A jövõhéten fantasztikus meccs lesz a Vidi - Fradi. Két gödörben lévõ csapat, remélem lebeszélik az X-et, mert megrakom tipszmikszen.

Jöjjön Egervári, lenne egy szerethetõ csapatunk, azonnal kérné a Juhász - Vinicius védõpáros helyére a Guzmics - Deve világválogatott védõpárost.

Dum spiro, spero.

Hozzátok mehet Egervári! 😄D

Egyébként viccet félre téve, a Gomes fiú meg sem közelíti a Sousa szintjét... van gond nálatok is rendesen.

www.smart-bus.hu

ressy14
téged a fejedre ejtettek 😄
Gomes inkább kapálni menjen, ne a Fradiba, alkalmatlan edzõnek.
Moniz meg csak összekavarná a portugál szálat nálunk, két teljesen különbözõ focikultúra, Garancsi inkább tovább erõlteti a latin vonalat.

Dum spiro, spero.

passatgt
viccen kívül, szerintem a fradihoz egy kis nyugalom kéne, amit gomes tudna szolgáltatni, a vidihez meg egy kis lelkesedés, amit moniz tudna hozni

a.carkey
Idióták.

A medve nem játék.

Narxis
Vagy Várhidi Magneto.. 😄

Effe88
szentes lázár kéne nektek😄

Olyan szinten rakták rendbe a klubbot, ami példátlan az utóbbi évtizedekben. Végre van koncepció, rendezik a tartozásokat, stb... Miért nekik kéne menni azért, mert az edzõ sikertelen?

Nagyon sajnálom, nagyon közel áll a szívemhez a mentalitása, az embersége, de ez a 8 meccsen begyûjtött 6 pont elég durva.

Mindenesetre nem így kellett volna ezt intézni az biztos.

www.smart-bus.hu

ressy14
áááá, vagy a kaszinós vagy senki ne jöjjön hozzánk 😄
fradihoz meg visszamegy a Döme 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
gomes megy a fradihoz, moniz meg a vidihez?😄

ressy14
nálunk is lesz csere, azt hiszem 😄

Dum spiro, spero.

Várható volt ezekkel az elõjelekkel, és az is hogy nem Kubatov-Orosz fog távozni 😞

Narxis
Hogy mi?<#wow2>

ressy14
Monizt elküldték

Dum spiro, spero.

Huszti mekkora gólt rúgott! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
Szerintem itt néhányan nem jól értelmezik ezt a nyilatkozatot. Kb minden vereség után elmondta hogy Õt vegyék elõ a szurkolók ne a csapatot, az õ felelõssége.
Egyáltalán nem Adamsszel takarózik, csak elmondja amit nem bír magában tartani.
Nem azt mondja hogy a magyar kardiológia szar, hanem azt, hogy vele nem beszélnek az orvosok, csak a sajtóval...
Az hogy megelõzhetõ lett volna, annak pedig az ideigazolásakor kellett volna kiderülnie aminek megint semmi köze a városmajoriakhoz.

A védelem pedig... összeállt amikor Adams megérkezett, azokon a meccseken nem is volt probléma, azóta pedig megint nincs meg az ember...

Narxis
Hozzátok meg megy majd a Jámbor a németek helyett?

dave9004
ezt mutatják a képek. Szurkolóikkal elhitetik kb h minden rendben van, hogy õk legalább vmeddig csendbe legyenek. ez sikerült is. ha rosszul gondolom, szoljatok.
Narxis
Úgy látszik rengeteg dolog bûzlik a Fradi körül? :/

Aki már régen rendben van, Csukics törte el a talpcsontját anno. Cserék között se, sehol, nb3-asoknál se, vmi itt is bûzlik.

ReszegKoldus
na ez az...meg esetleg Hídvégi is többet mutathatott volna, ha edzésen nem törik el a lába

Zenszkij
Szerintem az látszik, hogy nem tûnt fel nekünk, de Adams baromi jó védõ volt és úgy tûnik a hiánya hátul ennyit jelent.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
akkor másfél, teljesen mindegy, már félév után látszódnia kéne a védelmen, de még most sem látszik

Dum spiro, spero.