32945
Magyar Foci
  • ressy14
    Az MTK új, ötezres stadiont kap

2016-ra lesz kész, a mostanit az idény végén kezdik bontani.
  • ressy14
    Ez kizárt. Abból Hillsborough lenne megint.
    A maximális nézőszámokat a rendőrség és a katasztrófavédelmisek (beleértve a tűzoltókat) határozzák meg. A max kapacitáson felül nem engedhetnek be senkit, ha meg marad jegy akkor a azokkal nem fair, akik megvették.
  • ReszegKoldus
    amennyire én tudom újpest elleni meccseknél ez rendszeres, hogy beengednek mindenkit
  • Narxis
    Azon nagyon meglepődnék de legyen úgy.
  • bakkerman
    nyáron elkapja a bajnoki rajtot a loki,szerintem egész ősszel meglehet egy jó 10 ezres átlag
  • Narxis
    Jegy nélkül? Azt meg hogy? :D Már regisztráció is van pedig.
  • Narxis
    Megnézni sztem sokan kimennek, ha nem a megnyitóra akkor később, de tartósan ki fog kijárni? Sztem akik eddig is kijártak. Nincs ezzel semmi gond.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk áremelés ide vagy oda, kíváncsi leszek mennyivel lesznek kevesebben akik eddig jegy nélkül mentek be
  • bakkerman
    én például el fogok utazni a Debrecen első hazai meccsére az új stadionban...hiába vagyok nyíregyi,egy olyan szép létesitményt muszáj látnom,főleg legelső alkalommal amikor teltház lesz. Szerintem ez nem divat dolog egyáltalán. Nem vagyok fradi szurkoló,de ha pesten laknék biztos elmennék a stadionavató meccsre ott is
  • ReszegKoldus
    de most már ki mernek majd menni a családok, mert az új stadionban nagyobb biztonságban érezhetik magukat
  • Narxis
    Hát ő meg az MLSZ biztos ezt mondja. :D Miért is mondana mást? De az a jó ha utánanézel. Az új stadion növeli a komfortérzetet mert tényleg új és szép és fedett, kulturált wc-vel, büfével de azért én csak a foci miatt mennék ki pl. ha "menetelnénk" a BL-ben vagy EL-ben vagy ilyesmi. Ha most ettől divat vagyok akkor az vagyok de tv-ben úgyis látom, hogy mi vár magyar bajnokin az meg egyszerűen nem tetszik, legalábbis annyira, hogy kiautózzak és még pénzt is adjak érte.

Minden tiszteletem azoké akik a forróságban vagy a mínuszokban kint vannak és hangosan szurkolnak.
  • passatgt
    Kubatov mondta, én csak próbáltam utánanézni:)
  • passatgt
    zalaegerszegen csak átépítve lett, mezőkövesdnél még nem futott le egy szezon, de szerintem többen vannak, a másik kettőnek meg utána kell járni, majd ha lesz időm:)
  • Narxis
    Túl van ez a stadion dolog misztifikálva. Ezzel nem ellenzem de 50%-os növekedés? Nemár. :) Majd az idő eldönti de komolyan meglepődnék ha akár 20 is lenne.
  • Narxis
    Azért nálunk már épültek új stadionok az elmúlt 10-20 évben, pl. ott a Győr vagy az Újpest és a Zalaegerszeg-nél is belekezdtek. Ott a Mezőkövesd is. Más a magyar szokás mint az angol. Vagy akármelyik nyugat-európai ahol foci is van és nem megy minden 2. vagy 3. passz az ellenfélhez.
  • passatgt
    hát nálunk egyelőre nem volt mihez mérni, minden stadion régi:)
  • Narxis
    Ja hogy egy másik országban. :D
  • passatgt
  • Narxis
    állítólag és hol?
  • passatgt
    állítólag új stadionoknál 50%-al emelkedik az átlag nézőszám
  • Grenzjager
    A múltat ismervén mondjuk annak Nyíregyházán nem örülnek hogy a vendégjegy nem lehet több mint a hasonló hazai.
    De mi esz az MLSZ NBIes jegy árának maximalizálásával? ..ha lesz ilyen:)))

Debrecenben mennyibe kerülnek a jegyek a Honvéd meg az Újpest ellen (bár gondolom hogy még erősen kedvezményes ár lehet).
  • Narxis
    Sztem le se szarják. :D A megnyitón telt ház lesz, utána talán pár meccsen még ha szerencsénk van átlag feletti nézőszám aztán visszaáll arra amire volt. Akit eddig nem érdekelt annyira a magyar foci, hogy kimozduljon a tévé elől azt az új stadion önmagában nem viszi ki tartósan.

Bezzeg ha jönne a Barca vagy a Bayern akkor olyanok is kint lennének akik focit se néznek... :D Vagy emlékezzünk arra amikor a brazilok jöttek barátságos meccsre...

Rövid távon sztárokkal lehet megmozgatni az embereket hosszú távon meg élvezetes, jó focival.
  • ressy14
    De akkor ne akarjanak 5 ezres átlagnézőszámokat, mert a mostanit is nehéz lesz megtartaniuk.
  • Narxis
    ...és jogosan. A nézőknek is be kell szállniuk valamivel a szép új stadion árába. Én egy percig se gondoltam, hogy nem emelik az árakat, mondjuk erről az MLSZ korlátozásról se tudtam...
  • Grenzjager
    Amúgy szerintem mindenhol változni fognak az árak a következő szezonra.
  • Narxis
    Érezheted az új műanyag szék szagot. Megérintheted a "friss" betont és természetesen ha unalmas a a meccs akkor gyönyörködhetsz az új eredményjelzőben.
  • sempronius18
    Bocs a hangnemért az Alberben sohasem voltam, úgyhogy ahhoz képest nincs összehasonlítási alapom, de a WC-k mellet nagy előnye lesz az újnak így látatlanba is a fedett lelátó.

(Na nem mintha nem lennék abban biztos, hogy fél éven belül a WC-ben nem teremtik elő a Fradisták a retro feelinget.)
  • dave9004
    én inkább az Albertre gondoltam , mégiscsak az az ő pályájuk volt.
    (wc-t tudom h szar volt de am normális volt)
  • sempronius18
    Most komolyan menj el a Puskásba aztán utána rögtön menj el egy egy évnél nem idősebb modern stadionba és majd nem kérdezel ilyen hülyeségeket.
  • bakkerman
    +1
  • dave9004
    milyen élményt fog nyújtani +400-ért?
  • sempronius18
    Normális szurkoló már a meccs előtt besörözik a sarki csehóba, vagy a diszkont mögött a parkban és nem költ a stadionba. :)
  • passatgt
    gondolom a sör/üdítő is drágább lesz, összességében azért már érezhető lesz szerintem
  • Láma!
    nem kiemelt meccsre, mint most a Kaposvár ellen:
    A mérkőzés jegyárai
    „A” kat.: 2.700 Ft, „B” kat.: 1.400 Ft, Ny/D: 1.200 Ft
    „C”(családi) kat.: 1.400 Ft, „Kiemelt” kat.: 3.500 Ft

Szóval nem hiszem, hogy bárkit megviselne a +400ft cserébe azért az élményért amit egy ilyen stadion fog nyújtani.
  • sempronius18
    Eddig is 1500 körül voltak a legolcsóbb jegyek a lepusztult puskásba, de a fradisták majd kijavítanak.
  • ressy14
    szuper, sajnálom a zöldeket, 2 év múlva talán még ennyien sem lesznek, hacsaknem a bérletek maradnak a mostani árakon.
  • ReszegKoldus
    1800 Ft lesz a legolcsóbb jegy
  • bakkerman
    mibe verjük mi a törököket?? sakkban?
  • DaemoonHunter
    Lassan már 5-5 is lehetne amilyen ügyesek a nyalthajúak.
  • passatgt
    5-1