Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Akkor nem az õ felelõssége ha nem tudott róla amit meg kideríteni nem könnyû. Az orvosok felelõssége így is úgy is megvan. Már azoké akik a leigazolás elõtt vizsgálták.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
szerintem meg nem,a vezetõedzõ arról nem tehet,hogy egy tévesen egészségesnek ítélt játékost játszat. Az nem az õ felelõssége,hanem a dokoré,aki kiadta az engedélyét pedig tudták hogy valami gebasz van,és gyógyszeres kezelésre szorul.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Nagy eséllyel a klub is bajba kerülne szvsz...

bakkerman
azt az orvost meg aki kiadta az engedélyt hogy pályára léphet eljárást indítanék ellene

ressy14
Egyébként undorító, ami most folyik a klub és Moniz között. Üzengetnek egymásnak a sajtón keresztül, szegény Akeem meg az életéért küzd. Mindenki hárít mindenkire, de a tényen nem változtat semmi. Ha szükséges kideríteni az igazságot és az okokat, amiért Adams rosszul lett, akkor tegyék meg azt a bíróságon, a külvilágtól elzárva, ez az ujjal mutogatás gusztustalan.

Dum spiro, spero.

ressy14
Kiemelném a Láma által belinkelt hathárom cikkébõl:

"Ilyen mentalitással itthon nem lehet eredményt elérni. Itt az idõ belátni, itt sosem lesz normális futball. Ez a posvány 1,5 év alatt a legelhivatottabb embereket is elnyeli. Ez a bognárgyurik országa. Azoké a „szakembereké”, akik évtizedek óta semmit nem tudnak felmutatni, és amellett, hogy a futballról való tudásuk a vidéki kocsmákban fröccsözgetõ ex-futballistákéval vetekszik, folyamatosan bizonyítják, hogy emberileg pont annyit érnek, mint futballedzõként."

Dum spiro, spero.

bakkerman
csak külföldi szakemberekkel indulhat meg felfelé a magyar """futball"""

ReszegKoldus
nálam jó pont ha külföldi, mert akkor látok esélyt változásra
viszont úgy tûnik ide jöhet bárki, elõbb-utóbb kiveti magából ez a közeg, ha valamit nem úgy csinál, ahogy kéne, szerintem most is ez történt
talán érthetõ mire gondolok...a sport tévés szakértõknek és elvtársaiknak tökéletesen megfelelõ ez a szintû "foci", ami itt megy és ha nem jönnek egybõl az eredmények örömmel fikázzák a külföldieket az ilyen "ez még dömével is sikerült volna" jellegû marhaságokkal 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Moniz: Hazugság!

Mondjuk az tényleg érdekes, hogy ki állította ki Adams sportorvosi engedélyét? Nincs mirõl beszélni ezután.

Számomra Moniz egyáltalán nem volt egy nagy edzõ és már elegem volt abból, hogy sokaknál már az jó pont ha külföldi de amilyen mocskolódás indult meg az irányába a klub és a magyar edzõk részérõl komolyan megváltoztatta a véleményem...

a.carkey
ReszegKoldus
"Aki nem a Mezey-féle tésztás iskolában nevelkedett, az tudja, a csapatépítés nem hetekig, nem is hónapokig, hanem esetenként évekig tart." <#worship>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
ja értem, végigolvastam😊

passatgt
miért gyuri van minden kép alá írva?😄

Láma!
Rekviem a magyar futballért avagy viszlát Ricardo!

hátha valakit itt is érdekel😊

ressy14
most is ez a vendégszektor

Dum spiro, spero.

a.carkey
Egy éve még ez volt a "vendégszektor":

A medve nem játék.

ressy14
A kövesdire 0 ft-ot kellett volna költeni, mert ha nincs ott az államtitkár és az állami lóvé, akkor még mindig az nb3-ban szórakoznának.

Dum spiro, spero.

a.carkey
2013 júliusában még így nézett ki:

A medve nem játék.

a.carkey
Ugye tudod, hogy még nincs kész? 😊

U alakban van kész a stadion. Ott kb. kész van minden. Minden más maradék tavasz környékétõl várható, ahogy az idõ engedi. Újjáépítettek egy full klubbházat, öltözõt, beléptetõ rendszer, egyéb NB1es léthez szükséges fejlesztések.

Szembõl a helyszín:

Ill. ami még nincs kész:

A medve nem játék.

passatgt
mindeközben az FC Unitednek most kezdték el építeni az 5000 körbe fedett ülõhelyes stadiont, így néz ki:

2 milliárdért...

kövesdire már ráköltöttek 800 milliót és sokkal szarabb mint ez

[HUN]FaTaL
BL döntõt ide!!!!

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
és még ennek az országnak volt pofája megpályázni az EB rendezést 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

passatgt
*kaptak

passatgt
most kaptam még 400-at, hogy megcsinálják😄

ressy14
mi a gond vele? bio tetõ, nem kell wc sem, mert odaállhatnak a fa mellé, lehet piknikezni is a fûben.
remélem felcsúton lesz egy kb. 300 fõs vendégszektor, hogy ne ordítsák túl a falubelieket 😄

Dum spiro, spero.

Általában a légiósok értik meg legkevésbé hogy mostantól nincs fizu, õk elvileg még a hazájukat is elhagyták ideiglenesen jó pénzért.

Meg ez ezek olyan légiósok, akik nem kellettek a szász tartományi bajnokságban....

passatgt
azt hallottam, hogy Adams már a meccse elõtti edzésen is rosszul lett, mégis játszatta Moniz. Nyilván senki nem számított ilyenre, csak gondolom magát is okolja a történtekért, ezért is volt ilyen búvalbaszott az eset óta

ressy14
Öreg Mészölyt kinevezték szakmai igazgatónak vagy mi a szösz? 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Radikális lépésre szánta el magát a labdarúgó NB II-ben szereplõ Vasas vezetõsége: a klub szerzõdést bontott valamennyi légiósával😊

...vagy a Népligetben járt

bakkerman
kocsmába volt,a helyi Béla bá szólt neki két kör szilva között hogy Lalikám elfogsz késni a meccsrõl de õ leszarta

ressy14
Détári nem ment el a saját csapata meccsére

már orosz palival tárgyal vajon? <#idiota>

Dum spiro, spero.

bakkerman
Én azért elgondolkodnék Csertõi Aurélon is,ugye õ vágja a Barca edzési módszereit,még anno 2008 nyarán õ aszisztált ahhoz,hogy Guardiola kerüljön a csapat élére,és ugye láttuk mi lett belõle. Igazi nagy szaktekintély,megérdemelné a Fradi padját,és ott alkalmazhatná a jobbnál jobb holland huszadrangú játékosokon a Barca filozófiát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
László Csaba,Horváth Ferenc,és Mátyás Lotár is képbe van a Fradi padjára.

Szerintem LCS jó választás lenne

bakkerman
Még jó hogy jön 3 hónap szünet, lesz idõ rendezni a sorokat

Narxis
Leonardo: Nagy csalódást okozott a hír...

Az FTC brazil légiósa a bérek elmaradásáról is beszélt.

Borul a bili... <#wow2>

Narxis
looooool

ressy14

Dum spiro, spero.

a.carkey
Õ tényleg jó volt, pedig röhej, de szerintem nem is volt jó edzõ. Egyszerûen kapott egy olyan keretet, amiknek minden tagja akarta sikert. Mondjuk, kb. ellenfelük se igazán volt itthon. A Grasshoppers ellen is képesek voltak tartalékból úgy felállni, hogy rúgtak kint egy hármast, pedig alakulhatott volna máshogy is a mérkõzés.

Mindez azzal kezdõdött, hogy az Anderlecht lebecsülte õket. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Novák Dezsõ?

LSSAHPAUL
😊 Amúgy nem Garami volt a legjobb edzõje a fradinak, (legalábbis mióta én nézem) hanem az ügynök csávó, már nem jut eszembe a neve.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
sokat nem tévedtél, csak 10 évet😄

LSSAHPAUL
😄 de 😄

bakkerman
ja nem,2002-2003

bakkerman
03-04

LSSAHPAUL
A munkahelyi irodám falán, pont elõttem van egy fradi poszter, nem véletlenül ez a csapat nagyon jó volt, legjobb amit valaha is láttam. (megközelíteni csak az a loki tudta amikor kiverték a bolgár bajnokot, és vitézkedtek a bl fõtáblán). Nevek a képen:
Felsõ sor: Bodnán Amdone, Marius Cheregi, Dragoner Attila, Udvarácz Milán, Szûcs Lajos, Gyepes Gábor, Kriston Attila, Zombori Zalán
3. sor: Károcsi Sándor, Alexandar Jovics, Dragan Vukmir, Adem Kapic, Huszti Szabolcs, Somorjai Tamás, Halgas Tibor, Bognár Zsolt, Balogh Zoltán
2. sor: ifj. Szergej Kuznyecov, Haaz Ferenc t.v., Józsa Miklós kapus edzõ, Garami József szakmai igazgató, Pölöskei Gábor edzõ, T.t.Zsolt szertáros, Lipcsei Gábor, E.L. masszõr,Szeller J. ügyv.ig., Varga Zoltán
Alsó sor: Tököli Attila, Szkukalek Igor, Gera Zoltán, Lipcsei Péter, Szili Attila, Leandro, Földvári Csaba, Keller József
Dátum nincs rajta, de kb 1994-re tippelek.

Monizt elment, viszont az emberei maradtak, mi lesz ebbõl? Tavasszal majd lehet küzdeni a kiesés ellen.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

a.carkey