32945
Magyar Foci
-
#27561 arra gondoltam, hogy később bővíteni, de nem látok helyet hozzá -
#27560 hogy továbbra is lehessen meccset nézni a 37-es villamos megállójából -
Nem teljesen értem, miért van ilyen magasan a tető -
#27558 fuh, milyen borzalmasan nez ki a puskas palya... -
#27557 amugy a wikin az van hogy a Puskas akademianal jatszik :D -
#27556 az korrekt -
#27555 ja ő az. hát 1év 9 hónapja csapat nélküli volt, jövőre talán formába lendül -
geo91 #27554
-
#27553 csak névrokona a volt elefánt válogatottnak v tényleg ő?
-
#27552 Nem visszalépés ez neki? Persze ha ua személy ezzel a névvel. -
#27551 az ki? -
#27550 A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2015 nyaráig szóló szerződést kötött Abdul Kader Keitával. -
#27549 Pisont István:
"A gibraltáriak mögött komoly szurkolótábor állt" -
#27548 Ez nekem így nagyon furcsa. Mondjuk az ízlés kérdése, hogy mi szép, de épületre én nehezen tudok büszke lenni. Talán ha jóval nagyobb lenne vagy fene tudja. Mert így hirtelen a parlament jut eszembe ami csodaszép, a felcsúti stadionra azt tudom mondani, hogy szép mert új és tiszta de kb. ennyi. Majd talán a Fradi vagy a debreceni stadion. Vagy a Puskás ha felújítják. Egy akkora stadion új, modern kinézettel már lehet az én szívem is megdobogtatná. :) -
#27547 Más kérdés büszkének lenni a stadionokra. Hogy ezek az építmények, megszülettek és léteznek nálunk. És más arra büszkének lenni, hogy milyen a focink. Nyilván akkor lennék a legboldogabb ha mindkettő feltétel egyszerre teljesülne, de ettől még nem lesz kevésbé szép a három stadion. -
#27546 Debrecenben mivel Kósa nem indul újra, érdekes lesz majd a jövője a csapatnak. Ki tudja ki nyer majd októberben.
Az Üllői út pedig ismét szépen be lesz lakva, mint ahogy a régi stadiont is elfogadták a még régebbi után. Nem lesz gond a nézőszámmal is. Jók az alapok.
Az is biztos, hogy ha a Puskás ha hozza évi egy játékos külföldi tényleg topcsapathoz igazolását, már megérte. :) Olvasva az akadémia történetét, hogy 2010 előtt már saját bezárt! MÁV vasútvonalat vettek, és hogy a stadion kivételével már minden állt, nos, le a kalappal. -
Zenszkij #27545 cirkuszt a népnek -
#27544 Én majd akkor leszek büszke ha lesz benne foci és és nem ez a jelenlegi lötyögés-szenvedés! -
#27543 Azt tudjátok, hogy pályázunk a 2020as EB helyszínei közül legalább egyre?
MLSZ: Magyarország pályázik a 2020-as Eb egyik helyszínére -
#27542 én ellene voltam/vagyok ennek a nagy stadion felhúzási projektnek,de hát ezeket a képeket elnézve nekem is ez a szó jutott eszembe,hogy büszke! A debreceni nekem a "kedvencem" így elsőre,aztán majd kiderül élőben milyen benyomást kelt :) -
#27541 Igazi ékszerdobozok :) Nagyon jól sikerültek a fotók. Kizártnak tartom hogy nem válna hasznára az országnak, a focinak mindez.
-
#27540 Nehéz dönteni, hogy melyik a szebb. Őszintén remélem, hogy jó foci is lesz benne! Jó látni ezeket a képeket, én személy szerint most igencsak büszke vagyok! -
#27539 Stadionok -
#27538 csak érdekesség képp:
"Csapatunk lesz tehát a házigazda Puskás Akadémia első vendége az új felcsúti stadionban, melynek a befogadóképessége hivatalosan 3816 néző." -
#27537 Akkor a 150 millió felét tippmixelik el a másik feléért, mindegy az összeg :) -
#27536 Ja utólag átolvasva esett csak le nekem is.
Nagyjából 200 millióból gazdálkodik egy kiesés ellen küzdő klub, szóval a 150 is nagy segítség lehet, feltéve ha mellé az önkormányzati támogatást is folyósítják és nem szerencsejátékba fektetik. Ha mégis, akkor szerződtessék le edzőnek a kaszinós gyurit, ő ért ehhez :D -
#27535 750-et 5 évre kapják, évente 150 milliót kapnak.
mondjuk tippszmikszre abból is jut... -
#27534 "A mérkőzés 76. percében a Zalaegerszeg 21-es számú cserejátékosa, Nagy Zoltán Dániel egy korábbi játékvezetői ítéletet reklamált, ami miatt az 1. sz. asszisztens sportszerű viselkedésre figyelmeztette. Ezt követően a cserejátékos elindult a bemelegítés helyéről a kispad felé, ekkor az asszisztens felhívta a figyelmét a felszerelése rendbehozatalára, amennyiben őt cserélnék be. Ekkor azt válaszolta: "Már hármat cseréltünk, te vakegér!" Asszisztensem tájékoztatása alapján a cserejátékosnak a játékvezető megsértéséért felmutattam a piros lapot. Egy perccel ezt követően használta ki a Zalaegerszeg a harmadik cserelehetőségét..." -
#27533 Akkor meg a kormany kibasz a várossal,az meg a klubbal. -
#27532 Én inkább attól félek, hogy a 750 millió felét majd minden évben tippmixre fordíják, hogy bennmaradjanak, a maradékot meg zsebre rakják. -
#27531 Kíváncsi lennék, hogy ha nem segítette volna ki az önkormányzatokat az adósságcsapdából a kormány, akkor miből osztogatnának? :D -
#27530 igen,most feljut a csapat,kap XY összeget,ha teljesülnek az elvárások,akkor nem kell visszafizetni,és következő nyáron ismét kapja a klub,de ha az évben nem sikerül megfelelni az elvártaknak,akkor vissza kell fizetni az azévi összeget -
#27529 Jó kezdeményezés, de nem tudom, hogy ez a sikertelenség esetén való visszafizetősdi mennyire fog megvalósulni, reméljük nem kell perkálni a a klubnak.
Egyébként jól értelmezem? Ha feljutnak, akkor minden évben megkapják a lóvét, és év végén kell elszámolni az eredménnyel, ugye? -
#27528 na ez igen,ilyeneket kéne minden csapatnál létrehozni,ilyen együttműködéseket az önkormányzatokkal. Ha már ilyen focibuzi kormányunk van,legyenek valami eredmények is -
#27527 Hétszázötven milliót kap a Szpari, ha feljut
Na ilyen feltételek kellenének mindenhol. -
#27526 Itt is másfélszereződik majd a nézőszám, ha átadják az új stadiont. Tíz helyett már tizenöten is lesznek. -
pinnacle #27525 Az a legkevesebb, ahogy lehet látni itt is beleölik a pénzt az utánpótlásba és a Sándor Akadémiával közösen fogják használni a stadiont. Ergo nem kell egy Pancho Aréna a fiókcsapatnak -.-
Plusz lehet látni, hogy mennyi másra is figyelnek és költenek. Akár polgári-zsidó csapat akár nem. -
#27524 El nem tudom képzelni, hogy milyen motívumot fognak majd választani a "kevésbé mélymagyar" oldaliak, de ha saját ember tervezi, a Lehel téri piac vagy a vaskefe jut eszembe először, mint kiindulási pont. :D
-
#27523 ennél nagyobb felesleges -
#27522 igen,nekik tényleg kell egy ötezres stadion