Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL

😄DDD Friss megjelenés. A hang 8.1, nem tudja valaki? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Igazad van mi csak találgathatunk.
ressy14
Annyi a kérdõjel és annyira sok átláthatatlan dolog bújik meg a háttérben, mind a klubvezetésben, mind a klub szakmai és orvosi stábjában, és a Városmajori Klinikánál is, hogy sosem fog kiderülni mi miért alakult ki és miért lett a helyzet ilyen elmérgesedett. Jó lenne lezárni ezt a storyt, és egy új edzõvel nekivágni az alapozásnak, máskülönben maradnak a szakadékban és nem szeretném, ha az új stadionban nem játszanának nemzetközi meccset.

Dum spiro, spero.

Nos a Moniz témához vonatkoztassunk el attól, hogy nekem szubjektívan sohasem volt kedvencem amit már bevallottam.

Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az orvosi karnak van igaza, mert túl sok mindent megmagyarázna.

Kiadott az orvosi stáb ugye egy véleményt amit Moniz mivel szabad keze volt elvileg felülbírálhatott.
Sajnos megtörtént a tragédia ami láthatóan az edzõt viselte meg legjobban ez lehet a bûntudat jele.
Jogosan merül fel ezután a kérdés, hogy miért nem hozta nyilvánosságra az orvosi ezt rögtön miért csak az edzõ elbocsátása után.
Nos én úgy gondolom, hogy a belsõ szabályzat tilthatta meg, hogy még regnál az edzõ ez kiderüljön, mert mégis, hogy néz ki az hogy olyan ember az edzõ, aki az egyik játékos tragédiájáért közvetlenül felelõs. Ebben az elhallgatásban persze minden bizonnyal benne van Kubatov és Orosz keze is.
Most pedig, hogy a menesztés miatti sértõdöttségében Moniz elkezdte a mutogatást borították az orvosok is a bilit.

Persze én nem állítom, hogy ez a verzió az igazság, de mindenre magyarázatot adna.

A felelõsség pedig eloszlik mind Moniz, mind az orvosok, mind Kubatovék között......
életszerû elképzelés

Mikor kellett volna borulnia a bilinek? Leírták, hogy szabad kezet kapott, így még az orvosi munkába is bele akart szólni. Amíg edzõ volt, nyilván egy bizonyos határig nem akartak konfrontálódni vele.

A dokik részérõl úgy gondolom, hogy korrekt tájékoztatást, és logikus érveket kaptunk idáig.

Az én elképzelésem az, hogy mivel súlyos elégtelenséget nem találtak Adams-nél, "csupán" nem javasolták a leigazolását, ezért Moniz úgy volt vele, hogy biztos nem lesz gond... hát lett gond, és mivel így magát is hibásnak érezte, ezért roppant össze annyira.

Hangsúlyozom, ez csak egy "elképzelés", viszont indokolná, hogy miért borult ki ennyire. A másik, lehet, hogy igaz a pletyka, és a kezdeti jó eredmények doppingnak is köszönhetõek, lehet emiatt lett szarul Adams... ez alátámasztaná azt, hogy Leo kivételével a többiek miért nem verik a nyálukat.

www.smart-bus.hu

Nem rokon, az exfõnõke orvosi szemmel, semmi keresnivalója nincs az intenzív osztályon, így kitilthatják alapból bármikor mert orvosilag nincs ó hatással a betegre.

Amúgy szerintem vártak volna Moniz kirúgásával, csak elkezdte szapulni a dokikat, amit azért nem kéne, s vezetõedzõ ne tegye, fõleg azzal az intézménnyel ahol többször mentették meg játékosa életét. Ahonnan eszem oda nem sz@rok.

klubon belül továbbra se értem mi a gond, az orvosija rendbe volt, pecsét is került az igazolásra, elhallgatta a családi kardiómúltat, így saját maga a fõ hibás, vagy Moniz is mert vele hallgatott.

Megjegyzem a Városmajori Szívklinikán nincs akkora káosz mint a Fradiban.

bakkerman
A malajziai labdarúgó Szuperligában szereplõ Sarawak Crocs hivatalos Twitter- és Facebook-oldalán is bejelentette Gyepes Gábor szerzõdtetését.

na mehet majd a mix orrba-szájba,biztos néztek róla pár videót a jutubon,és az ázsiai fogadási maffiának megtetszett az elõélete 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Hát jah... jöhet ide akár egy teljes külföldi stáb is, az itteni közeg bedarálja és kiköpi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Sok fradista azt hitte, hogy majd most elkezdõdik a tisztogatás a klub körül és végre átlátható lesz az egész. Hát úgy néz ki itt soha sem lesz normális menedzsment és foci.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ha igazat mondd akkor miért most borul a bili amikor monizt elküldték,és lehet nyugodtan mutogatni egymásra?

Az nem lehet opció, hogy az orvos nem hazudik?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Igen.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
rohadt szánalmas ami körülötte folyik,vajon ki adta a szájába ezt a dumát az orvosnak? Oroszék akarják bizonyítgatni,hogy márpedig jogos volt õt kirakni,és ebbe belekeverik szegény Adamset is?

Narxis

bakkerman
bizonyám,13 bajnokin 11 gól,5 kupameccsen meg 3 gól 😊ez Petike mérlege õsszel 😊 Nagyon szeretik õt itt,senki nem foglalkozik a múltjával,meg hogy milyen alibi ember volt máshol,itt a szívét lelkét kiteszi a pályán! Meg egyébként emberileg sincs vele semmi baj,egyszer megállítottam egy szupermarketben,és legalább 10 percig eldumáltam vele,és bármire válaszolt,kedves volt 😊

plázás bajzát ottvan még?
bakkerman
És nem árt megemlíteni,hogy egyedüli mb2-es csapatként a Szpari a 8 között van! Hosszú évek óta a legszebb õszét produkálta a csapat

LSSAHPAUL
Várható volt hogy az ute nyer, nem is néztem. Azért mert szerintem az nem motiváció ilyenkor hogy a másodedzõnek bizonyítsanak, holott ha megérkezik majd az igazi edzõ akkor annak újra kell. Igazuk van, belegondolva én is elsumákoltam volna ezt a meccset, sõt, ha kiesünk akkor nem lesz olyan hogy heti két meccs..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
Benne van az x faktor 😄
Kár hogy idehaza túl homályos a szemüveg.

passatgt
Otigba gól

ReszegKoldus
mágnestáblás megint löki a hülyeségeket 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Szerintem lesz. banok aláírásában ott a streaming oldalának a címe, ott keresd.

Törölt felhasználó
Lesz valahol online közvetítés esetleg? <#fejvakaras>
na ez lesz az elsõ valamire való új építkezés kb, kellene még 2-3 ilyen minimum
jaj, ez tavalyi kép, azóta ezt a pályát kiköltöztették egy focipálya közepére egy sátorba <#gonosz3>
Narxis
Készüljetek az Újpest - Ferencváros MK mérkõzésre!

bakkerman
nálunk (Nyíregyháza) nem értem mire az 1 milliárd...szép stadionunk van,100%-ban leszékezve. Esetleg meglehetne csináltatni a pályafûtést,és alácsövezni,de az meg nem kerül 1 milliárdba. Kiváncsi leszek,valóban kapunk-e mi is pénzt,és mennyi látszata lesz,de sietniük kell,mert tavasszal választások,addig kell kiírni és végig vinni a pályázatokat

ressy14
Kaposváron, Egerszegen és Nyíregyházán, mivel nem valószínû, hogy BL induló csapatok lennének a jövõben, a mostani stadion is bõven megteszi.
Ha csak a pályát újítják fel és alácsövezik, akkor nem szóltam, de kétlem hogy errõl szólna a tervezet.
Nálunk teljesen okés a stadion, még BL csoportmeccset is rendezhetünk benne, csak a wc-k szarok meg az eredményjelzõ, de az pár tízmillióból kijön.
Gyirmótra nem fognak járni a gyõriek, ha az eto zsír új stadionjában is csak 1-2 ezren (jó esetben!) lézengenek.
Cegléden pár száz nézõvel elfogadható a mostani is, ha hozzávesszük, hogy a falusi meccsekre 500-an kijárnak, pedig ott lelátó sincs.

A német béremet meg majd felveszem Németországban, itt olyan soha sem lesz.

A Fradi, Loki, Diósgyõri esetleg a Mezõkövesdi és a Puskás teljesen oké, örülök is nekik, ezekbe csak a ballibek kötnek bele. A többinek a fele erõsen megkérdõjelezhetõ, a másik fele meg egyenesen undorító.
Viktorék 20 év pusztulását akarják behozni pár év alatt futball infrastrukturálisan. Bárcsak foci is lenne bennük.

Dum spiro, spero.

ressy14
+ nálunk is építenek egy 5 ezres multifunkciós csarnokot, ahol javarészt a Volán fogja játszani a hazai ebel meccseit

Dum spiro, spero.

a.carkey
Különösen a Debreceni, meg a Zimány.

A medve nem játék.

bakkerman
természetesen az összes leányzó csak a két szép szemükért,és véletlenül se a milliós gázsijukért jár/járt a focistákkal 😄

a.carkey

A medve nem játék.

plusz ezek nagy része tao pénzbõl készül el
a tüske és az óbudai multifunkciós csarnok lesz, szóval jég csak korlátozott ideig lesz benne, a debreceni második jégcsarnok meg a miskolci második is csak gyakorlásra, edzésre lesz fedett pálya, én normális lelátóval rendelkezõ csarnokra gondoltam, ahol lehetne több jégkorong csapat
a.carkey
Bankautomatát, amibõl majd felveheted a német béred 2015 januárjától, meg egy hatalmas szarkofágot a Vidi pálya köré.

A medve nem játék.

passatgt
kaposvár ~70e, zalaegerszeg ~60e, nyíregyháza ~120e, békéscsaba ~60e, cegléden ~40e lakos, ezeknek szerintem nem árt egy pár ezres normális stadion, gyirmót meg... fogjuk rá, hogy gyõriek is járnak majd oda

Pluskast
Mert odafent barmok azért. Mikor reggel befele jövet hallottam a rádióban hangosan felkiáltottam, hogy seggfejek. Inkább adnák ezt a pénzt oda más sportágaknak, ha már mindenképpen sportcélú támogatásnak szánják (bár igen valóban más területeken is nagyon jól jönne az a 21 milliárd forint)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ressy14
Miskolc, Pécs, Paks és a Puskás még oké, de Kaposvárra, Egerszegre, Nyíregyre, Csabára, Ceglédre, Gyirmótra és a Vasasnak minek?

Inkább lakóhelyeket építsenek ezek helyett, ha már azzal takaróznak, hogy az építõiparnak kell a zsé. És ha már minden tanyának lesz új stadionja, akkor mit fog építtetni a törpe király?

Dum spiro, spero.

a.carkey
😊)) de mint írta a.carkey 😊

DasIsFuck
fogalmam nincs, de olyan jól cseng ez a hír😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

akkor fedett uszoda ! 😊

a.carkey
Nem kevered.

A medve nem játék.

Nem õ a Konta Barbi bundás pasija, akit Mezõkövesdrõl, majd a szlovák III. ligából is elzavartak. Bár lehetek keverem a Németheket 😊

DasIsFuck
Az osztrák V. ligába igazolt a korábbi magyar válogatott játékos, Németh Norbert.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

de szép is lenne, ha ebbõl pár forint jutna jégcsarnokokra is...
bakkerman
Újabb futballstadion-fejlesztési program koncepciójáról tárgyalt a kormány – értesült a Népszabadság.

A lap a szerdai számában arról ír, hogy a kabinet elõtt lévõ javaslat huszonhat létesítmény felújítását és kibõvítését irányozza elõ a 2016-ig terjedõ idõszakban. A projekt költsége több mint huszonegymilliárd forint lenne.

A legtöbb pénzt a Honvéd kaphatná, amelynek nyolcezer nézõ befogadására alkalmas stadionjára ötmilliárd forintot szánnak – írja a Népszabadság, amely a honlapján részletes táblázatot közölt arról, melyik klub mennyi pénzbõl fejleszthet.
„Az FTC és a Debrecen, valamint a Felcsút otthona hamarosan elkészül, szépül a Mezõkövesd miniarénája, s bejelentették már a szombathelyi, a székesfehérvári, valamint a miskolci beruházást is. E projektek több tízmilliárdos forrást igényelnek, s akkor nem számoltunk a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével, amely – a legóvatosabb becslések szerint is – több mint ötvenmilliárd forintba kerülhet" – írja a lap.
„A lista bõvülhet most tovább – a többi közt – a pécsi (egymilliárd forintos ráfordítás), a kaposvári (800 millió) vagy a paksi létesítmény (800 millió) újjáépítésével. Érdekesség, hogy a két körben összesen 800 millió forinttal megtámogatott Mezõkövesd is számolhatna még extra 120 millió forinttal. Mi több, a másodosztály tagjainak is van okuk az örömre. Az élvonalbeli múlttal büszkélkedõ klubok közül a Nyíregyháza, a Zalaegerszeg és a Vasas egymilliárd forintot, a Békéscsaba 800 milliót kasszírozhat.
Ám különlegességek is fellelhetõk a kormányzati lajstromban. A Cegléd, amelynek legutóbbi hazai mérkõzésére háromszázan látogattak ki, négyszázmillió forintból alakíthatná ki háromezres komplexumát. A Gyirmót, amely a tizennégyezres arénával »ellátott« Gyõr egyik városrészének együttese, s amelynek hétvégi meccsére ugyancsak háromszázan voltak kíváncsiak, hatszázmilliót költhetne egy háromezres »ékszerdobozra«.”

igen,kibaszott kell Ceglédre az a háromezres stadion 400 misibõl,az eddigi 300 fõs nézõszám megugrana a tízszeresére biztos. Mindegy én már leírtam többször a véleményem errõl a fene nagy stadion projektrõl,nem kívánok flémet kelteni 😊