Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
😄😄
na ja
rendes gyerek ez

azért egy Hummels-Besic cserét eltudnék képzelni😊
Hummels jönne a Fradiba, Besic meg BVB-be😊

ressy14
Azért az hízelgõ, hogy minket európai topcsapatnak tart.

Dum spiro, spero.

Na látod, szétxopatja a Loki, meg a gyakadémia, de õ juve, Dortmund szintû errõl beszélek.
Akkor, ha kusba maradna becsülném, mint Torghellét, mert hajtós legalább.
ressy14
Azért mert szar a pálya, a cipõ és a labda is. Az a gömbalakú izé meg még gurul is. Emberek ezek, mindennek van azért határa!

Dum spiro, spero.

Effe88
"A Videotonba nem vágytam, külföldrõl pedig középszerû klubok kerestek, az én szememben egyik sem jelentett volna elõrelépést a Ferencvároshoz képest. Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék. S ne feledjük, még a huszonegyedik életévemet sem töltöttem be, vagyis bõven tudok fejlõdni."

😄😄
amúgy egy szar õ is
semmi xtra

passatgt
egyébként az a durva, hogy az mtk és néha a haladáson kívül az összes csapat a felívelgetõsdit játsza, hiába volt itt moniz vagy bárki más... egyszerûen támadásban nem képesek négyet-ötöt passzolni egymás után... sokszor azt érzem, hogy kurvanagy mákkal marad a játékosoknál a labda amikor kényszerítõznek pl

Õ tényleg jó, de azért nem annyira, mint magáról képzeli, hogy juve szintû, istenem még a Bosnyák U21-be sem fér be.

Megint az arc látod, ha szerény lenne akkor még kedvelném is.

Na ezzel befejeztem a megmondó emberkedést.
ressy14
Az egyik ha nem a legjobb védõ itthon. Lehet, hogy sok gyökér külföldi van az nb1-ben, de Besicet ne sorold már közéjük, ne legyél megmondóember, mint a jövõbeli sztáredzõtök 😊

Dum spiro, spero.

Jah Besic a Juve szintû.. nézd õt egészségedre. 😊
ReszegKoldus
jó, én meg inkább nézek egy Besicet aki felszántja a pályát, mint egy majom dzsudzsákot 😊

biztos van aki örülne ha a csapat tele lenne magyarral, akkor is ha kiesõjelöltek lennének, én nem tartozom közéjük

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Akkor inkább magyaroknak szurkolok, mint egy sereg zsoldosnak, hogy te is értsd.

Akkor pedig, ha a Fradi magyarokra épülne pár légióssal kiegészülve és karakteres focit játszanának még szurkolnák is nekik, hogy kerüljenek, ki a kupába, de hát nem ez a helyzet, de már körüljártuk egy párszor.

Szóval az ellenszenvem nem a klubbnak szól hanem a játékos filózóiájuknak és pár nagy arcú drukkerüknek. 😊
ReszegKoldus
nem is kell, hogy érdekeljen a Fradi, ha nem nekik szurkolsz 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát engem jobban érdekel a még mindig a magyar válogatott, mint Besic, Gerson, Diallo, Jenner, de hát kinek a pap, kinek a papné.
ReszegKoldus
Engem nem igazán érdekel a magyar fociválogatott sikertelensége, már hozzászoktam rég, talán Gellei, vagy Matthäus volt a kapitány amikor utoljára "reménykedve" néztem válogatott meccset...

Nálunk legalább van utánpótlás amit el tud cseszni ez a kókler, az pedig nem csak az MTK-nak, hanem a válogatottnak is fog fájni hosszú távon.
A Fradinak viszont semmi utánpótlása nincs úgyhogy ott egy kókler edzõ maximum a csapatnak tudna kárt okozni a magyar focinak nem. 😊
ReszegKoldus
Én úgy gondolom, ha van olyan, aki Lipcseit szeretné Fradi edzõként látni, akkor nyugodtan lehet olyan is, aki Bognárt szeretné MTK edzõként látni 😊

bakkerman
Jól látod,igazad van! Reméljük így lesz 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tönkretenné azt a kevés tehetséget is, aki kijön a Sándor akadémiáról, ha érdekel a magyar foci sorsa ilyet nem kívánsz, hogy õ legyen az edzõ......
ReszegKoldus
bárcsak elvállalná, akkor idén korábban jön a Karácsony 😄

Jó akkor ha tényleg kaszinós lesz az edzõ elveszti az MTK a szurkolói 10%-át vagyis engem.
LSSAHPAUL
Szerintem ez nagyon jó hír minden magyar számára. Miután kiesik az mtk nb2-be, feljön a helyére egy igazi, szurkoló táborral is rendelkezõ klub. Sõt, ha több éves szerzõdést kötnek Bodnárral akkor még pár osztályt zuhannak és kb helyükre is kerülnének.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey

A medve nem játék.

bakkerman
ezt nem tudom elhinni,ebben az országban senkinek se tûnik fel,hogy mennyire GÁZ A CSÁVÓ,amit csinál a sport tv-n?? Én már azt csodálom,hogy az nb3-ban mégis valakinek õ kell,mint edzõ...egy nulla ez az ember,már-már Tornyi Barnabás szintû dilettáns,de õ legalább visszavonult a médiától,ennek a köcsögnek is így kéne döntenie végre

ressy14
Úgysem vállalja, mert õ most egy kõkemény projekten dolgozik az nb 3-ban, a Paks kedvéért sem mondott le róla.

Ha mégis, akkor lesz az mtk-nak pár másodosztályos éve.

Dum spiro, spero.

Narxis
Úristen.. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus

Láma!
megkockáztatom, hogy a görögök nem jutnak tovább abból a csoportból...
franciáknak tényleg mákjuk volt.

Zenszkij
Franciák, görögök micsoda mázlisták! Az A és a B csoport kemény lehet!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
VB sorsolás:

A-csoport: Brazília, Kamerun, Mexikó, Horvátország
B-csoport: Spanyolország, Chile, Ausztrália, Hollandia
C-csoport: Kolumbia, Elefántcsontpart, Japán, Görögország
D-csoport: Uruguay, Olaszország, Costa Rica, Anglia
E-csoport: Svájc, Ecuador, Honduras, Franciaország
F-csoport: Argentína, Nigéria, Irán, Bosznia
G-csoport: Németország, Ghána, Egyesült Államok, Portugália
H-csoport: Belgium, Algéria, Dél-Korea, Oroszország

A medve nem játék.

[HUN]FaTaL
Ez meg régi már 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
na ez viszont lecsapta a biztosítékot nálam 😄 csak spoilerbe rakom,annyi emtéká drukker van,mindenhol ott vannak,félek hogy lefigyelnek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
a trollfoci már annyira sajátja az országnak,és a magyar futballnak,hogy szerintem ebben a topikban is elfér egy-egy kibaszott jó kép. Persze nem mindennap,de 2-3 naponta,hogy éppen valamivel feldobjuk itt a hangulatot (a sok sivár sztori között) simán jó 😄

(amúgy ez a gyaka theft autos tényleg szar)

bakkerman
ez kamu,nem látom Magyarországot a táblázaton

Elolvastad, hogy mi alapján osztják szét?

www.smart-bus.hu

passatgt
elõzõ szezonban a gyõr 200 milliót kapott(igaz nem csak az õszi, hanem a teljes szezonra), így valószínûleg ez csak egy része az egész közvetítési jogdíjnak amit a csapatok kapnak

Tényleg a magyar focistákat kell támogatni, de talán nem a legkevesebb nézõt érdeklõ, legeredménytelenebb csapatokat kellene díjazni.

http://mno.hu/sport/kozvetitesi-dijak-a-legtobbet-az-mtk-kapja-1199126

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij
Az a H csoport!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
VB Próbahúzás:

A-csoport: Brazília, Olaszország, Ausztrália, Franciaország
B-csoport: Uruguay, Nigéria, Egyesült Államok, Horvátország
C-csoport: Argentína, Ghána, Costa Rica, Oroszország
D-csoport: Svájc, Chile, Japán, Görögország
E-csoport: Spanyolország, Elefántcsontpart, Dél-Korea, Anglia
F-csoport: Kolumbia, Kamerun, Honduras, Hollandia
G-csoport: Németország, Ecuador, Irán, Portugália
H-csoport: Belgium, Algéria, Mexikó, Bosznia-Hercegovina

😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus
legyen kaszinósgyuri a Fradi edzõje, természetesen fizetés nélkül, hogy annyival is kevesebbet kelljen költenie a klubnak
és hogy eredménytelenség esetén mit kapjon, szerintem arra is lennének ötletek 😊

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
hogyhogy minek? hogy mindenhol nyilvánvaló legyen hogy hova kell húzni az ikszet

[HUN]FaTaL
Viccország.

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
12 milliárd jut jövõre stadionépítésre

Könyörgöm, Gyõrbe minek még 560 millió? Alácsövezett pálya, jelenlegi legmodernebb stadion.
A Bozsik és a Szusza is vicc. A többi nagy részét már kitárgyaltuk.

Dum spiro, spero.

Ezek jó kérdések amiket felteszel. Sajnos a választ nem tudjuk meg.
dave9004
ja felhígult, de azért még van napi 4-5 röhögõs poszt
LSSAHPAUL
Én csíptem a fószert, de 100%-ban igaz lehet az összefoglalód. Valszeg ez az igazság.

Egy valamit nem értek csak, miért az UTE kupameccs visszavágó elõtt rugták ki ÚGY HOGY NINCS MEG AZ UTÓD???? Valami nagy dolog még hiányzik a kirakósból.. Mindenki tudja hogy edzõváltásnak akkor van értelme ha van új edzõ, tisztalappal indul mindenki a kezdõ 11-ért, sõt a kispadért is.. de a segítõ elõtt nincs értelme most eljátszani a maradonát õ úgy is tud rólad mindent sõt még jobban mint Moniz..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nekem is elférnek, bár ez az utolsó kép már bocsánat a posztolójától, de qrva gyenge.
dave9004
nekem elfér, bár trollfoci miatt mindre rámondhatom h láttam 😄
ressy14
Szerintem elférnek, nem tucatjával kerülnek belinkelésre és picit feldobja a néha pangó topikot. De lehet, hogy csak szerintem van így.

Dum spiro, spero.

passatgt
ha az ilyen trollfocis paintes képek mások szerint sem viccesek, szóljatok és a jövõben mellõzzétek vagy törlöm majd😊