32945
Magyar Foci
-
#27601 Lehet a kupára koncentrálnak. :D -
#27600 Láttam a meccset. Biztos vagyok benne hogy az ujpest a hátralevő összes meccsét kifogja kapni, de nem 1 góllal. Gondolom a Szélesi-vel történt bánásmód miatt beleszarnak a játékosok. Szal hajrá Kaposvár, ha nyered az összes meccsed megmenekülsz! Tuti hogy nem szerez pontot az újpest, elképzelhetetlen ezzel a játékkal. -
#27599 :DDD -
#27598 az edzők javulnak esetleg, a játékosok meg linkesednek, plázásodnak :D -
#27597 aki már mostanában szerzi meg az edzői diplomáját azok modernebb felfogású edzők,mint a begyepesedett "nagy" öregek,ez Horváth Ferinél is látszik,hogy azért az elképzelései azok jók,csak hát ugye játékosok is kellenek akik megvalósítják -
#27596 Az Eto egyébként kifejezetten pofás játékot tol, hazai pályán gyengébb csapatok ellen(bár ebben a mezőnyben a gyenge elég becsapós kifejezés) és ez nagyrészt horváthferi érdeme. -
#27595 Na ez az Újpest... félelmetes, hogy 90 perc alatt egyetlen helyzetük se volt... Na de az ETO se fog büszkélkedni ezzel a meccsel.
A Honvéd meg rendesen hullámvölgybe került. -
#27594 nincs valami a háttérben,hogy a játékosok fúrják Szivicset? Azért ő kemény edző,nem minden tipusu játékosnak jön be ez a stílus -
#27593 Ezt én is így látom, egyszerűen nem vélek felfedezni egy alapjátékot. -
#27592 És elkeserítő.De az az igazság,hogy az előző három meccsen se játszottunk jobban hiába nyertük meg mind,vagy szerencsénk volt,vagy az ellenfél fogott ki még rosszabb napot.Taktikát nem vélek felfedezni,pedig biztos van,csak nem tudják véghez vinni,mert az a felállás számomra érthetetlen,amivel a mester hétről-hétre kiküldi a csapatot. -
#27591 [URL=http://sportgeza.hu/futball/2014/04/26/szondat_kert_a_bironak_a_vesztes_edzo/]"Gratulálunk a játékvezető születésnapjához, kérem, hogy szondáztassák meg, szerintem hamarabb kezdték az ünneplést" :D[/URL] -
#27590 gyanús... -
#27589 Szegény Dió! :O -
barnuska000 #27588 nem hiszem,hanem tudom -
barnuska000 #27587 az eszed tokja -
#27586 Most kurva okosnak hiszed magad, mi? :D
Egy papírrepülőt is szét tudsz tépni izomból? :D -
#27585 Mennyei Bajnokság, kisfiam -
barnuska000 #27584 Nem mb,hanem nb.Nemzeti bajnokság,okos!! -
#27583 "Tipszmixlav Szivics"
Felröhögtem :DDDDD -
sempronius18 #27582 Tipszmixlav Szivics mester elintézi a volt a csapatának a bentmaradást..... -
#27581 Jön föl, mint a talajvíz. -
#27580 A diósgyőr meg nem szeretne az európai porondra lépni. -
#27579 Paks szeretne jövőre is mb1-es lenni -
sempronius18 #27578 Sanyi válogatott formában van. (Nézzétek meg a felhozatalt és rájöttök, hogy ez nem vicc.) -
#27577 sanyi megverte közben a pápát -
#27576 viszont ha debrecen kikap, diósgyőr nyer, első 5 csapat 5 ponton belül lesz, elég jó kis hajrá lehet -
#27575 -
#27574 Haraszti b+. Ez a gyerek egy "őstehetség". :D
Puskáséknak ritka szar a sorsolásuk, na. 6 pontra a kieséstől, és tk. még 6 pontot szerezhetnek, ha jóindulatú vagyok. Az MTK meccs fog dönteni. Ha azt megnyerik idegenben, akkor bentmaradnak. Az a szerencséjük, hogy a Paks is legfeljebb 9 pontot szerezhet. -
#27573 el is vesztette a felcsút a hazai veretlenségét -
#27572 most kivételesen jól játszik a vidi, van elképzelés, jók a passzok is -
#27571 nem akarja valami "felsőbb erő", hogy az akadémia megszerezze első pontját/pontjait szép új stadionjában? :D -
#27570 kíváncsi leszek mi volt az oka, mert csak most kezdtek bejönni az emberek -
#27569 hát, ez a teltház elég gyér -
karajjj #27568 annak csak örülök :D most költözünk pár megállóval odébb :D -
#27567 Látod. Most már tuti, hogy kőkemény milliókért lesz a világítás a PÁLYA alatt-mellett! :D
Rosenborg No Pasaran! -
#27566 az már nem is árnyék,hanem nap-éj egyenlőség :D -
#27565 Héló! Árnyék is kell az aranylábúaknak! -
#27564 :DDDDDDD de szemét -
sempronius18 #27563 Akkor inkább az lett volna a logikus, hogy a lelátót messzebbre helyezik a küzdőtértől, mert így most túl közel lesz és a nézők orra belóg majd a pályára nem? -
#27562 hogy beferjenek a nagy orrukkal...
oops