Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudom, hogy divat szidni Egervárit, de László Csaba nem feltétlen jobb nála az eredmények alapján szerintem.
MÁS
Amúgy Koeman meg így utólag jó kapitány volt. A barimeccseken volt rosszabb a mérlege, de akkor erõsebb válogatottakkal játszottunk nem ilyen Ománnal meg mit tudom én kivel.
A csoportunkban 3.-ak voltunk úgy, mint a faszrajzolóval.
Az esélyünk a Svédek ellen nála is az utolsó percben ment el.
Amiben jobb volt, mint Egervári az az, hogy nála a legcsúfosabb meccs egy Portugálok elleni hazai beszari 1-0 volt. A 0-3, 1-8 után azt visszasírtam.
Játékosokkal se jött ki rosszabbul mert Egervári Husztival balhézik õ meg Gerával balhézott.
Nézzétek, a realitásokat figyelembe véve ha ezt a válogatott élén meg tudná valósítani úgy, hogy a bukarestihez és amszterdamihoz hasonló mérkõzések többé ne forduljanak elõ, akkor már több, mint amit tett. Ezzel a játékosállománnyal többet max. valami überbrutálszar csoportbeosztással lehetne összekaparni. 😞
Már nem is tudom ki mondta, Dunai talán, de ameddig nem játszik minimum két-két játékos fixen angol-német-spanyol-olasz-francia-holland bajnokság valamelyik csapatában, hanem kispados kb. mindenhol, addig felejtsünk el bármiféle tervezgetést bármilyen rangos kupában.
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nyilván lehetett volna sikeresebb embert is keresni, de hát tudjuk milyen hozzáértés uralkodik odafent.
Dum spiro, spero.
ez egy senki
pont mint a kúman volt
hibás döntés
ennyi erõvel csõpatkány is lehetne kapitány
Annyira nem rossz õ, mint tûnik a magyar felhozatalhoz viszonyítva.
Mondjuk az Oláhoknál volt õ szövetségi kapitány, de csúnyán megbukott, nem tudom nálunk mi lett volna.
Dum spiro, spero.
Nem (732)
Igen (710)
Fõ az egyetértés 😄
szerintem jó lesz
Állítólag Józsi bácsi nem vállal többet.
Ruttennek meg én örülök persze biztos lesznek károgók, de ide senki sem lenne jó mindenkinek.
Na majd õ gatyába rázza ezt a társaságot.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
gyepes meg ezt az ötletét akkor is elõadhatta volna, amikor épp hazaigazolt, legalábbis hitelesebbnek tartanám, ha õ is a részese lenne 😄
Talán, ha egyszer elfogadja, hogy õ ide való a tudása alapján akkor jó lesz...
és ez még a jobbik eset lenne, mert legalább azt jelentené, hogy valójában többet tud, mint amit mutat 😄
Elég magas a megmondó ember faktora, de van benne igazság:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-fizetesi-sapka-kellene-gyepes-szerint-sok-a-legios-2300113
Dum spiro, spero.
Mondjuk szerintem ma már Besic se nyilatkozná ezt, mint amit a szezon elõtt, de arról nem õ tehet, hogy rajta kívül egy normális védõ sincs a csapatban 😊
így örültem is mikor Holman (a kb 2 jó meccse után) nyilatkozta hogy nem szabad elszállnia magától és keményen kell dolgoznia tovább, na utána egy nagy szar volt ahogy játszott 😊
Szerénység, szerénység és még egyszer szerénység.
Elképzelni nem tudom mi lenne, ha õ nem nyújtana ekkora klasszis teljesítményt minden héten.
40 kapott gól???
Elõbb "engednék el" egy Kaposvárt, Kecskemétet, Pápát mint egy MTK-t...
tudod 1 vs 11-ben nehéz nagyot alkotni... csak hogy a te stílusod vegyem át... 😄
kiemelsz két meccset az egy évbõl mióta itt van... de hogy az MB1 teljes csatársorát lassan leradírozta már a pályáról (nyilván nem egyszerre...😄), arról szó se essék...