32945
Magyar Foci
-
#27641 én a paks-kaposvár kiesésnek örültem volna legjobban -
#27640 szerintem is -
#27639 kizárt dolog hogy kiesik a Puskás,a Kövesd meg a Kaposvár fog kiesni szerintem -
#27638 de ma nyerni fog a Puskás az új stadionban :D -
#27637 A liláknak nem ártana egy kis nb2, a Fradival jót tett, eltűntek a keselyűk. -
#27636 Ha a sorsolást nézem, és ahogy a Paks és az MTK hogyhogynem hozta azt a meccset, amit nem feltétlenül nekik kellett volna, majd a Paks megint hozta, tippem szerint a Kaposvár és a Puskás fog kiesni, még akkor is, ha a Mezőkövesd most éppen szarabbul is áll. -
#27635 Amúgy már most a héten eldőlhet ki esik ki, ugyanis a Kaposvár nem kaphat ki, és ahogy mondtam az újpest nem nyerhet :D
(az egyik kieső tuti az újpest a másik a Kaposvár vagy a Mezőkövesd lesz)
-
#27634 Ennyi. -
sempronius18 #27633 Jó, de klubszinten hiába érnek a nemzetközi szakma csúcsát jelentő Diósgyőrbe vagy Paksra, ha címeres mezben nem jön ki a lépés. :( -
#27632 miért? nagy többségük már a legerősebb bajnokságban nyomja. -
sempronius18 #27631 Az egy meccs volt csak, Svájc is xopott, ki tétmeccsen Luxemburgtól nem rég aztán most VB 16-ot vár tőlük mindenki.
Amúgy se sokat számít az U válogatottaknál az eredményesség lásd Komanék. -
#27630 így van,éljenek a gibraltári hősök -
#27629 javítva:
-
#27628 NB Star Trek 1: The next generation -
barnuska000 #27627 Ők kell alkossák a jövő nemzedékét,nem a külföldi zsoldosok!
-
#27626 Pelikán elvtársnak egy dologban igaza volt, méghozzá ez a közeg minden erejével azon lesz hogy kiölje a fiatalokból ezt a lelkesedést ami most kivételesen megvolt(meg anno a vb bronzosoknál is). -
#27625 U20: Magyarország 6 -0 Moldova -
#27624 Az mlsz szabály szerint a legmagasabb összeg vendégjegy esetében az azonos kategóriájú hazai szektoros jegy árával egyezik meg, azaz 1000 HUF, gondolom én. -
#27623 vendég mennyi? -
#27622 Teljesen korrekt de a következő idényre szinte biztos, hogy megemelik. -
#27621 A hátralévő két bajnokira ilyen árakon lehet belépőt venni az új Loki stadionba:
Szerintem teljesen korrekt, remélem a következő idényre sem emelik meg drasztikusan. -
#27620 Ez az ember hűen tükrözi a mostani Újpest identitását, vagyis pontosabban a nem létező identitását, mert azt se tudják kb kik ők és honnan jöttek. Ez alól a szerb edző se kivétel, a játékosállományról nem is beszélve. -
#27619 „Technikailag rendkívül képzett. Úgy gondolom, hogy az NB I-ben kiemelkedhet ezen a téren" – kezdte a nyártól várhatóan Újpesten futballozó Jérémy Serwy jellemzését a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Dortmund II csatára, Bajner Bálint.
na megszólalt ez a kutyaütő is -
#27618 az idei szezonban a német HARMAD osztályban játszott 7 meccsen,abból 6x csereként állt,és összesen 221 percet töltött a pályán. -
#27617 - Roderick Duchatelet szerint a magyar élvonal és az Újpest a legmegfelelőbb állomás ahhoz, hogy folyamatosan tovább fejlődjek. Liege-iként az a célom, hogy egyszer a Standard igazoltja legyek, ahol két éve voltam már próbajátékon a Zulte Waregem játékosaként – idéztek a belgától, aki német harmadosztály előtt a Charleroiban nevelkedett, onnan került a Zultéhoz.
:DD
Ha szarul játszik marad ha jól akkor viszik azonnal. -
#27616 Dortmundból érkezik a nyár első igazolása az Újpesthez!!!!!!!!! -
#27615 :D Moyest, szerintem el is vállalná, jó távol lesz angliától :D -
#27614 Vébergyurit a honvédba még mielőtt megőrül kövesden. -
geo91 #27613 Rossi :(((( -
#27612 nem is ez a legnagyobb kérdés...hanem az,hogy most akkor Prandelii állása veszélyben van?! -
#27611 Henk Ten Káte? -
#27610 ki less az uj edzo? megint valami lecsuszott olasz vagy lecsuszott Magyar? :D -
#27609 Most már ideje megszakadnia hétvégén a honvéd 5 meccses nyeretlenségének is :) -
#27608 Érett már. -
Zenszkij #27607 kár érte, kiváló ügynök volt :D -
#27606 Lemondott Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője -
sempronius18 #27605 Nem koncentrálnak ők előre semmire mindig 100%-ot adnak ki magukról, de sajnos az, hogy 3 porondon állnak mára megbosszulta magát ezt egyszerűen nem lehet bírni.
Kellene egy szakszervezet a mennyei focistáknak ami védené az érdekeiket és nem hagyna, hogy a kapzsi tévétársaságok kénye-kedve szerint heti egynél több meccset játszanak ami a szervezetre már egészségtelen.
Láthatod Puskásék idejében 25-26 meccsnél nem játszottak többet a fiúk, így több idő volt a regenerációra és a válogatott felkészülésre ami meg is hozta a VB ezüstöt. -
#27604 szerintem a nyári edzőtáborra koncentrálnak már,vagy az őszi ligakupa meccsekre -
Grenzjager #27603 4 meccsre :) -
Grenzjager #27602 A Honvéd se tűnik egy győzelem-pártinak a maradék 3 meccsre, így a Debrecen már is lépéselőnyben van (mivel a lilák és a kispestiek is ellenfelük még, otthon).