Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hehehe tényleg 😄 eléggé kiszámítható volt a sztori 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus

ideje volt már 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Újabb akadémista kerülhet fel a felnõtt csapathoz Felcsúton,a 31 éves feltörekvõ tehetség,Torghelle Sándor a csapattal edz,és profi szerzõdést is kaphat a méltán híres saját nevelésûeket foglalkoztató PAFC-nál. Így olyan,szintén saját nevelésû csillagokkal játszhat majd együtt mint a borsodban született Francisco Gallardo,Uros Nikolic,vagy a kiskamasz Czvitkovics Péter.

bakkerman
meg Trond Sollied. Mindkettõ remek választás lenne,de nyílván rajtuk múlik a dolog,nem a Fradin 😄

passatgt
"Thomas Doll, a Hamburg és a Borussia Dortmund korábbi trénere a Ferencváros egyik edzõjelöltje"

A vörös csillag kint van még az MTK címeren a fõépületükön? pár éve még kint volt...

Mennek szépen a Vasas a mellé, fõleg ha Csikit elvszik a Diók.

Narxis
Mondjuk ha én meccsre járnék tuti neten venném a jegyet. Am. meg ez az MLSZ hülyesége miatt van, nem? 5 adatot felvinni meg ilyenek?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LSSAHPAUL
Hú van a vidinél egy Samuel Jackson hasonmás csak randább, na az a fószer remélem még évekig ott marad 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
A libások nincsenek hozzászokva 200-300 nézõhöz, be is szart a rendszer 😄
A szurkolóktól persze nem kell elnézést kérni, sõt megint õk a hibások, hogy ha már az a sok focibuzi arrogáns faszfej elmerészel menni Budapestre megnézni a bevándorlók elleni meccset, és ezen felül még nem is az interneten veszik meg a jegyet, akkor szívják csak a Sport utcai húgy szagot, és kotródjanak vissza BAZ megyébe.
Eddig is tudtam, hogy a kiválasztott népnek vastag a bõr az arcán, de ez már picit túlzás.
Mit akarnak ezek 5 ezres átlagnézõszámot, ha pár százat sem tudnak kezelni?

Kiakadtak a Diósgyõr szurkolók: Itt az MTK közleménye

"A mérkõzésre érkezõ vendégszurkolók létszámáról azt az információt kaptuk, hogy a mérkõzésre nem érkeznek nagy számban, mert a Klubvezetésnek és a szurkolóknak a viszonya megromlott, a diósgyõri drukkerek bojkottálják a mérkõzéseket, és a szombati munkanap miatt sem kell 50 maximum 100 szurkolónál többre számítani.
Az MTK stadionjába a beléptetõ rendszer telepítése óta a vendégszektorban összesen két pénztár került felújításra, két pénztárba telepítették a rendszert, melyekkel eleget tudunk tenni a törvényi elõírások szerinti jegyértékesítésnek. Ezeket a pénztárakat profi jegyértékesítõkkel nyitottuk meg a diósgyõrieknek a mérkõzés kezdete elõtt két órával, hogy problémamentes történjen a bejutás a stadionba. Itt meg kell jegyezni, hogy az elõírások szerint 5 adatot kell felvinni a rendszerbe, ezért egy jegyértékesítõ nem tud 2 jegyet sem kiadni átlagosan percenként, így legfeljebb 90-100 belépõt tud eladni óránként.
A vendégszurkolók egy része, ha nem is örömmel, de türelmesen várakozott, hogy meg tudják vásárolni a belépéshez szükséges jegyeket, viszont Klubunk ezúton szeretne elnézést kérni azoktól a Hölgyektõl, akik a vendégpénztárakban dolgoztak szombaton, amiért el kellett tûrniük néhány önmagukról megfeledkezett és elítélendõ módon viselkedõ szurkolót"

Dum spiro, spero.

ressy14
azt nyilatkozta júniusban, hogy egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy valaha még leül egy kispadra, tekintettel a korára

Dum spiro, spero.

Egyenlõ feltételeket teremtett... respect! 😄

www.smart-bus.hu

Végleg visszavonult?
ressy14
úgy nehéz lesz, hogy már nem fog edzõsködni sehol sem 😄

Dum spiro, spero.

Egyszer már összejött veletek neki a bajnoki cím, másodszor sem lehetetlen. 😊
ressy14
akkor többet nem leszünk bajnokok, ahogy azt a fradisták dalolták 😄

Dum spiro, spero.

Dr Mezey György az egyetlen ember aki képes bajnoki címre vezetni a Vidit!
Moniz apja portugál 😊

ressy14
Ezzel a Hali góllal immár ez a 17. forduló 0:0-ás meccs nélkül. Tradíció és minõség. MB1.

Dum spiro, spero.

Narxis
Egész kellemes meccs volt ez a Vidi - Fradi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Az az edzõ nélküli csapat taktikában megverte az edzõnket. Ez csak az edzõi stáb égése, na meg a vezetõségé, ha hagyják tovább süllyedni a csapatot.
Szomorú lennék, ha már áprilisban eldõlne a bajnokság.

Dum spiro, spero.

Effe88
azért ez jó nagy cink a Vidinek, hogy kikapott egy edzõ nélküli rossz formában lévõ csapattól

ressy14
Én meg Egervárinak vagy Bognárnak. Igazi futball szaktekintély kell ide.

De maradni fog a portugál vonal, nem térnek át más futball iskolához, ahhoz le kéne cserélni a keret 60%-át. Monizról meg kiderült, hogy kritikus idõszakban nem tud mit csinálni a csapattal, hogy észhez térjen, és a védekezéshez sem ért. Jobbat is tudnak szerezni nála remélem.

Dum spiro, spero.

passatgt
"Információink szerint a mai vereséggel erõsen kérdésessé vált José Gomes vezetõedzõ fehérvári jövõje. A héten a Videotonnál ezt még cáfolták, de úgy tudjuk a kupakieséssel megingott a szakemberbe vetett bizalom és ezen a helyzeten csapat a mai, Ferencváros elleni teljesítmény sem változtatott."

Moniznak örülnék helyette...

banok

😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
tegnap néztem hogy egy vendégcsapat se nyert a fordulóban, gondoltam ma a haladásnak lehet esélye...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Legalább 5 percet fog hosszabbítani ez a tetû.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
sérülése óta nem az igazi, ettõl függetlenül a vidinek nagyon jól fog jönni egy kis szünet

ressy14
hát tény, hogy megfújja a hazai pályát a spori, nem is kéne egy darabig meccset vezetnie

Dum spiro, spero.

Szerintem Fehérváron érdemes elgondolkodni, hogy eleget fejlõdött e Kiskokó José Gomes alatt... lassan már nem "kis".

passatgt
most meg szerintem böde volt lesen

passatgt
mindenképp les volt, csak szerintem nagyobb, mint amit a kép mutat😊

ReszegKoldus
ilyen erõvel kb az összes vonal fura, szóval vagy a valóságban se rajzolták a pályára a 16-os vonalát párhuzamosan az 5.5 és az alapvonallal, vagy les volt 😊

passatgt

érdekes ez a kép... egyrészt a bejelölt rész felül kilóg az oldalvonalnál, másrészt az egész 16-os kicsit furcsának tûnik, mitnha egy trapéz lenne...

Inter Turku(fin) vagy Inter Zapresic(cro), oda ezek fain mutatók😊

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legiosok-dzsudzsak-elegedett-a-dinamo-oszi-szezonjaval-2300403

"A magyar játékos 15 fordulót követõen 1 gólt és 1 gólpassztszámlál a bajnokságban."

😄😄
és õ akar menni a poolba vagy az interbe?😄😄
nevetséges

passatgt
Juhásztól micsoda védekezést láthattunk, még meg is állt egy kicsit, hogy busai simán megkapja a labdát😄

Otigba védõ létére gólerõsebb lassan, mint Némó meg Adorján.
banok
Otigba, Stieber gól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Egész csapatra gondolt.

A medve nem játék.

Van nekik jó Whiskey-jük az széppé tesz a ronda nõiket, úgyhogy ez amit felvázoltál máris mûködõképes elgondolás.
ressy14
Tehát a két nemzet jó tulajdonságaiból lehetne egy jó válogatottat építeni? 😄
Fel kell csinálni pár ronda skót nõt vagy õk csinálják fel a mi szép nõinket. Tessék választani. 😄

Dum spiro, spero.

Ok akkor félre értettelek, a hazait nem láttam.
Kint viszont simán kikapott a Paks, ha jól emlékszek.

A Technika meg a favágó Skótoknak tényleg nem erõsségük, náluk azért ezen a téren jobbak vagyunk, csak õk tudnak ütközni.
A kijutásaikról meg õk sem híresek. Azt hiszem 98-ban voltak kint utoljára azóta semmivel sem jobbak, mint mi válogatott szinten.
ressy14
Kint voltam, lefociztuk õket, elhiheted. Több helyzetünk volt, csak a kapu elõtt szerencsétlenkedtünk.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
mert a skótok hova jutnak ki?😄

álítom a skótoknak még annyi esélyük sem szokott lenni kijutni egy-egy selejtezõ csoportból mint nekünk...XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerintem Ressy14 ironizált. A Hearts anno hab könnyen verte ki a Paksot.
bakkerman
" talán többet futnak és ütköznek"

és ez pont elég is ahhoz,hogy már 27 éve ne jussunk ki sehova. Fõleg a mai modern fociban. Hiába csinálja meg a buzi cseleit Balázska,vagy az ungvári gyerek,ha egész meccsen negyedannyit futnak meg ütköznek mint egy román játékos,vagy akár egy bosnyák,és beszarnak ha már jön az ellenfél.

ressy14
Anno a Paks lefocizta a Hearts-ot, az akkori skót 3. helyezettet. Szóval tényleg nem nagy durranás a skót foci, talán többet futnak és ütköznek, de ugyanolyan favágók, mint mi.

Dum spiro, spero.

Jó azért nem akarok Bognár Gyuri, vagy taktikus lenni, de Skót bajnokság a Celticet és Rangerst (élet 2010-ig) leszámítva tényleg nem nagy szám.

Ráadásul László Csabát a következõ évben ki is rúgták a gyenge szereplés miatt.
Mind1 Rutten jött õ sokkal jobb mind2-nél.
ressy14
Mármint hogy értve azt a két-két embert? Posztonként 2 ember vagy egész csapatként? Elõbbi a velünk kb. azonos lakosságszámmal rendelkezõ országoknál sem szokott összejönni, kivétel egy-két példát. Inkább az a jellemzõ, hogy olyan országok pótselejteznek vagy esetenként kijutnak a VB-re vagy EB-re, amelyek keretének nagyjából a fele játszik ezekben a bajnokságokban, a másik fele pedig kisebb európai vagy az adott ország bajnokságában.
Akkor sem voltunk elõrébb, amikor Koman az olaszoknál, Vadócz és Pintér a spanyoloknál, Dzsudzsák, Babos és Fehér Csaba a hollandoknál, Gera az angoloknál és Huszti a németeknél játszott majdnem minden meccsen.

De ha nem zakózunk ekkorákat Ruttennel és Dzsudzsákot vissza tudja építeni a PSV-s szintjére, akkor már megérte õt idehozni.

Dum spiro, spero.

bakkerman
pedig jobb lenne LCS is faszrajzolónál,mert legalább õ nem ebben a fos magyar közegben edzõsködik már jó ideje