32945
Magyar Foci
  • DaemoonHunter
    Legalább megszabadult a további idegbajtól.
  • dave9004
    ezzel ki is estek. Nincs az az edző aki egy ilyen semmi csapatot bent tart.
    (szerencsére)
  • LasDen #27679
    elengedték, mert nyártól úgyis átveszi a Barcát. Egy ilyen jó edző nem maradhat ilyen szar fociban...
  • ReszegKoldus
    Mezőkövesd: már nem Véber György irányítja a csapatot
  • ressy14
    (zárójelben jegyzem meg, nagy öröm látni, hogy az itt felsorolt magyarok többsége milyen fényes karriert futott be...)
  • ressy14
    Ezek alapján már egy ideje nem adtak ki 1 misinél nagyobb összeget itteni játékosért, most még a focink megítélése is nyomja lefelé az árakat.

Simon Ádám --> Palermo (980 k) 2011-12
    Kink --> Middlesbrough (1 m) 2010-11
    Laczkó Zsolt --> Sampdoria (830 k) 2010-11
    Rudnevs --> Lech Poznan (600 k) 2010-11
    Méyé --> Ankaraspor (1 m) 2008-09
    Kádár Tamás --> Newcastle (1.3 m) 2007-08
    Németh K. --> Liverpool (3 m) 2007-08
    Dzsudzsák --> PSV (2,5 m) 2007-08
    Priskin --> Watford (1,5 m) 2006-07
    Juhász --> Anderlecht (1,5 m) 2005-06
  • passatgt
    magyar játékost valóban nem, viszont ő külföldi, erős német gyökerekkel, szóval érte simán fizethetnek ennyit
  • dave9004
    bundes egybe mehet, mondjuk egy stuttgartba.
  • ressy14
    3-4? innen 1-2 milliónál többet nem adnak senkiért, ahhoz valami istenadta tehetségnek kéne lennie valakinek, pár jó VB meccs kevés.
  • bakkerman
    úgy értettem a nyugatot,hogy elvileg őt oda akarná (???) eladni a Fradcska,de hát szerintem maximum bundes2 lehet a dologból,vagy championship
  • DasIsFuck
    még jó hogy Bosznia nem nyugat:D

és azért a bosnyák csapat nem olyan bivaly kerettel rendelkezik, így szerintem nem a levegőbe beszél a szöveségi kapitányuk.
  • passatgt
    jó lenne ha kezdene és viszonylag jól is játszana, mert akkor elég jó összeget lehet majd kérni érte eladáskor. Transfermarkt szerint most 1 millió euró, egy jó vb-vel szerintem ezt fel lehetne tornázni 3-4-ig is akár
  • LSSAHPAUL
    Jó játékos Besic, és még sokat fog fejlődni de a szövikapitány tényleg eltúlozta, sőt.. szerintem ki fogják állítani az első vb meccsén, és emiatt fognak kikapni, sajnos. De a magyar válogatottba kérdés nélkül beférne.
  • dave9004
    Devecseri is leszerelte Robbent, aztán mi lett a vége.
  • ressy14
    Igenis megtudja állítani Messit, 10-ből 1-szer, a másik 9-ből meg kapnak 3 gólt :D
  • Grenzjager
    Valszeg hiányozni is fog Besics a keretünkből a bajnokság hajrájában.
    Pavlocsics meg gondolom mint visszaeső kap 3-4 meccses eltiltást.

Amúgy se jön össze a harmadik hely, mivel nem fog botlani kétszer a Vidi, mintahogy a Loki sem fog botlani kétszer az ETO-nak. Egy botlás mindkét esetben kevés a gólarány miatt.

mAx drukkolunk hogy DVSC-Újpest kupadöntő legyen, mivel a lilák a cégeik miatt pár évre nemzetközi porondról tiltva vannak.
  • bakkerman
    Mielőtt letámadna egy zöld,nem vitatom Besic képességeit,itthon a posztján jónak számít,de nem nyugati szintű fobbalista SZERINTEM. (Nézek Fradi meccset)
  • bakkerman
    Safet Susic, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mai kerethirdetése után Muhamed Besicről is szót ejtett, akivel kapcsolatban rendkívül hízelgő szavakat használt.

„Besic az egyetlen játékos, aki Messit megállíthatja. Nagyon jól játszik Magyarországon, fényes karrier vár rá” – nyilatkozta Safet Susic a mai sajtótájékoztatón.

gondolom nem sok magyar bajnokit látott eddig a csávó,amin játszott Besic. Nemhogy Messi hugyozná körbe,de még egy Pápa/Diósgyőr/Videoton támadó is
  • Grenzjager
    Tud valaki működő stream-et a Sport2-re?
  • sempronius18
    Én csak visszakontráztam a trollkodásra tudod-e.

Nagyon helyes egyébként, hogy az akadémistáknak meccsre kell mennie, így példát vehetnek Cvitkovicsról meg Szélesiről a Honvédban meg Bonazzoliról bagy ki is mondott Magnetto a zuhanyhíradóban.
  • dave9004
    akkor fel se merült, hogy trollkodtam? :D
    nyilvánvaló h az akadémiának kötelező meccsre mennie
  • sempronius18
    Te se sűrűn jártál discoba ha szerinted ott 8-kor bármi elkezdődik.
  • bakkerman
    mert majd ma basznak be a kiskocsmában :)
  • Blum
    Felcsuton biztos sok disco van :D
  • passatgt
    góljuk óta kb sehol nincs a győr
  • dave9004
    mennyi falusi kisgyerek jár meccsre szombat este nyolcra. Dícséretes, hogy nem a discoban vannak!
  • ReszegKoldus
    engem inkább az érdekelt, hogy lehetőleg 1 pontot se szerezzen a győr :)
  • a.carkey
    Puskásék talán pont megmenekülnek. Talán.
  • ReszegKoldus
    na jó ezek se fognak, a győr térfelére se jutnak át :D
  • ReszegKoldus
    akkor már csak a Puskásban lehet reménykedni :D
  • Láma!
    hát nem lőtt :D
  • ReszegKoldus
    ma még gólt se lőtt hazai csapat az mb1-ben...na majd most a mezőkövesd fog :D
  • Narxis
    Ha a tulajnak van egy kis esze akkor elterjeszt egy olyan pletykát, hogy mégis kizárják őket és nem nyilatkozik a bajnokság végéig. :D
  • banok
    Huszti gól
  • ReszegKoldus
    újpesten csak addig tudtak focizni amíg kiderült hogy nem zárják ki őket
  • Effe88
    szép
  • passatgt
    még a végén marad gomes
  • Narxis
    Engem is a következő szezon érdekel ebből a szempontból de attól függetlenül a Debrecennek már kijárt egy új stadion mert stabilan hozza a remek bajnoki szereplést.
  • sempronius18
    Na nesze mondtá vala a sok okos, hogy sohasem lesz benne telt ház aztán már meg is van.

Faterom debreceni és azt mondja a maradék két bajnokira is alig van már jegy, de persze jövőre lesz érdekes hányan maradnak.
  • passatgt