Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy semmi köze Izraelnek Földrajzilag Európához, ugyanúgy, mint Trabzonnak, meg Karagandinak.
a.carkey
Európa országai

Értem én az indokot, hogy miért tagja Izrael a szövetségnek, viszont ilyen alapon Libanon és Szíria is simán beférne.

A medve nem játék.

DasIsFuck
Izraelnek mondjuk földrajzilag sincs sok köze hozzá...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
meg a dagesztáni Anji se az a húde európai csapat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jah ez sok Maccabi zavaró lehet nincs gond.
Ám ez az Európázás unalmas. Földrajzilag Trabzon, Karagandi és azt hiszem Ciprus is ugyanúgy nem Európa.
Trabzon kulturálisan sem nagyon, de ezek részletkérdések.
a.carkey
Hülye vagyok. A Tel-Avivval nyomta. Két szupereurópai izraeli is csoportkörös volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Tudtommal nem jutott tovább. Az AZ lett a második.

EL

A medve nem játék.

A kókler Sousa külföldön is bizonyítja hozzá nem értését. Simán továbbjutott a Maccabival az EL csoportjukból.
LSSAHPAUL
Air Sanyi 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
akkor sose tudjuk meg az igazságot valószínûleg,én azt hallottam hogy a Vidinél ~24ezer euró a plafon a havi fizetéseknél,és azt Torghellénél ki is használták,hogy a Vidi az országban tudja tartani...

ressy14
egy normális országban szerintem sem kellene vezetõként dolgoznia, de nálunk sok kárt már nem tehet

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
nekem sose
bár ebben valószínûleg közrejátszik, hogy már vagy ~10 éve énekeltük neki, hogy nézzen tükörbe 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Nem ügyetlen õ, nekem mindig is szimpatikus volt

ReszegKoldus
Én Torghellérõl mindig azt hittem arra "jó", hogy poénkodjanak rajta és vicces képeket csináljanak róla, azt sose gondoltam, hogy van olyan aki tényleg szereti/jó játékosnak tartja 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
". Õ pedig azt állította, hogy másfél milliót kerestem, aminek az ötszörösét kaptam a Vidinél. Ez mind szép lett volna, de sajnos nem igaz. "

LSSAHPAUL
Jó de az már csak túlzás hogy 2.sz. vezetõ akar lenni egy klubnál. Igaz nem tudom hány ide vonatkozó diplomája van, de szerintem nem 100-as az ürge most már biztos.

bakkerman
Lehet hogy küzdött meg hajtott,de egy csatárt a góljai minõsítenek,az alapján meg rohadtul túlzás a maga 40 válogatottsága,meg a 7 milliós fizetése..

ressy14
Inkább lõjön valaki 3 év alatt 11 gólt, mint sétálgasson a pályán és basszon az egészre. Õ legalább meghalt a pályán, még akkor is amikor balfasz volt, ittléte alatt nálunk egyszer sem lett kifütyülve, ha lecserélték, ellentétben pár zseléshajú díszbuzinak.

Dum spiro, spero.

bakkerman
jó nagy arca van Xanyinak,ha én lettem volna a kérdezõ,biztos felteszem neki azt a kérdést,hogy mégis hogy lehetséges az,hogy ekkora nagy kibaszott sztárnak tartja magát,3 naptári év alatt CSATÁR létére 11 gólt lõtt hivatalos tétmeccsen. Na erre vajon mit válaszolt volna? Nem jók az edzõk? Abból a két góljából élt meg,jókor volt jó helyen,és milyen szép nyugdíja is lesz.

4. Mi a legnagyobb különbség Paulo Sousa és José Gomes között?
- Teljesen más karakterek. Paulo tudta motiválni a játékosokat, jól nyúlt hozzájuk, Gomes egy nyugodtabb edzõ, más elképzelései vannak a labdarúgásról. Ja, és a legnagyobb különbség, hogy Paulo eredményes volt

XSanyi

www.smart-bus.hu

Nyitunk a nyugat felé látod.
A Balkánt lehagytuk. Mondhatnám erre, hogy a fejlõdés megkérdõjelezhetetlen.
Már nem sikk a balkáni-bunda vonal..
Ó milyen idõket élünk?

Szabó Gyurkával nem kell foglalkozni....

Valószínû egyébként, hogy valami háttéralku részét képezõ barter keretében jön a Honvédhoz a sok hulladék Olasz, meg a bundás Lanzafame is, amiért Gyurka jó pénzt kap.
Lényegtelen hogy kis hal vagy nagy hal, mert az MB1 tisztasága forgott veszélyben! Röhej, hogy ha magyar játékos ellen indul eljárás az nem játszhat itthon, aztán szlovák harmad illetve osztrák ötöd osztályban vígan elél KontaBarbi Németh Norbartje ...mert még nem ítélték el... ugyanígy volt Lazannya is, ezért ment külföldre, a Honvédhoz. Csak akkor mit pofázik az MLSZ meg Hemingvéj a sport tisztaságáról? Mert amikor leigazolták és elfogadták a játékengedélyét tudták, hogy eljárás alatt van.

bakkerman
a nagyhalakat nem fogják lecsukni,abban biztos lehetsz 😊 mint ahogy aki 1 millió forinttal adót csal az hamarabb fog börtönbe rohadni,mint aki 200 millióval.

<#eljen>

Azt szerintem már mind eladományozta szegény gyerekeknek és vett belõle pár lélegeztetõ gépet a helyi kórháznak.

(Na meg úgy hallottam sok pesti fiatal hölgyet támogatott belõle némi ellenszolgáltatás fejében.)
bakkerman
de azért a pénz jól esett neki amit felvett

Félreérted.
Azt sajnálom, hogy még õt megbüntetik a fõnökei röhögnek a markukban.

Amúgy én Lanzafáménak már csak a pofájára adtam volna 1 év letöltendõt.
<#conf>sajnálod Lanzafamét? meghurcolják?
<#falbav>
Na ne, vedd be gyorsan a reggeli gyógyszered!
(igazad lehet h kis hal, de a kis halnak is k... a..t!)

Én még valahol sajnálom is.
Valószínûleg õ csak egy kis hal volt mégis õt hurcolják meg.
Az MLSZ és Hemingvéj harca a tiszta becsületes labdarúgásért megkérdõjelezhetetlen!!
Vesszen rasszizmus hogy rohadjanak meg az ultrák!

ReszegKoldus

Vécsei Honvéd --> Galata?

A kis Mancini ajánlásával.
LSSAHPAUL
Azért aki nem Bödére szavazott az nem vette komolyan a kérdõívet, vagy nem ért a focihoz.

bakkerman
a címét nézzétek 😄DDDDD

legalább jó humorral van megáldva az nso szerkesztõje,azt a két balfasz szombathelyi gyökeret megemlíteni mint dream team játékosok 😄DDDDD

Csak a 2. legjobb csajozós szöveg azután, hogy "alapító tagja vagyok az elsõ magyar Transformers fanclubnak"
ressy14
hülye vagy? legjobb csajozós duma, niagara lesz tõle a bugyikban 😄

Dum spiro, spero.

Azt is letagadom, hogy regelve vagyok az sg-n 😊
bakkerman
mindenesetre ha egy ismerõsöd vagy barátod kérdezi,hogy mit csináltál tegnap délután,azt semmiféleképpen se mond,hogy az SG-n osztottam egy embert a magyar válogatott topikban 😄DDDDDDDD

Az biztos így utólag én sem vagyok valami értelmes, ha képes vagyok ilyenekre elszúrni egy vasárnap délutánt.
a.carkey
Na ja! Nem akartam beleszólni a vitátokba, de szerintem a vasárnap délutánt értelmesebben is eltölthettétek volna. 😊

A medve nem játék.

Na b+ ezért netharcoltam tegnap. 😞
Lett volna esélyük akkor is, ha nem iq70 taktikával állnak ki.

Annyi lett volna az egész, hogy egy magas védõt ráállítanak szoros emberfogással a vörhenyes Kovácsra.
a.carkey
Cáfol az MLSZ, cáfol a holland, nincs meg a kapitány/URL]

A medve nem játék.

Sippie
most a barcát is megvernék, ha éppen ott lennének, dehát nincsenek ezért így nem tudják.
DaemoonHunter
Elég nagy az arca, kövesd lehet jobb eredményt érne el mint ezek 😄

ReszegKoldus
Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"

Most, miután 2 gólos elõnyrõl leikszeltek a mezõkövesddel...oké

bakkerman
csak úgy nem utazgatnak ezek a nyugati biszem baszom edzõk olyan országba tárgyalni ahol nem akarna edzõsködni...szóval õ lesz az tutko 😄

bakkerman
Amint arról már beszámoltunk, Thomas Doll tegnap a helyszínen nézte meg a Ferencváros Videoton elleni bajnokiját. Úgy tudjuk, a szakember tárgyalt is a klubvezetõkkel, majd visszautazott Németországba, hogy átgondolja, milyen feltételekkel szerzõdne Magyarországra. A héten választ adhat.

ugyanaz lesz a sztori mint Ruttennel,ha már azt mondja hogy gondolkodik,akk tuti a dolog,szerintem péntekig legkésõbb bejelentik hogy õ lett a befutó