32945
Magyar Foci
-
#27721 Nagyon kétarcúan játszik a diósgyőr, ezt nem szeretem bennük csak. Az első félidőben szép támadásaik voltak, bár ezt nagyon ritkán mutatják meg, igaz a debrencen okozta az igazi csalódást, kb magukat verték meg, kondás nem csoda hogy majd felrobbant, a középpálya nem is mozgott, 1 beinduló neki játszották be, de szélsőjáték 0, védelem széthúzás 0, igazából az egész csapat az volt. Összességében megérdemelték a döntőt a diósok. -
#27720 A bajnoki pozícióért a fradival megyünk, nem a diókkal. Plusz Gomes eddig mindig komolyan vette a LK-t, jól mutatna az életrajzában, hogy nem kupa nélküli bukott edzőként ment el. Ha egyáltalán elmegy, és nem marad a klubnál más pozícióban. -
#27719 Milyen jó kis meccs lett ebből a 2.félidőre:)
Örülök a Diósgyőr sikerének, 2 döntőt is játszhatnak és el indulók, habár elég esélytelenek a bejutásra, még magyar viszonylatba is.
Remélem mindét kupát behúzzák, ligakupát nem tudom elképzelni, hogy a vidi ne adja le a bajnoki pozícióért cserébe. -
#27718 Nagy harc lesz így a dobogóért, de én szívesen lemondanék róla, ha egy nyugodt nyár kell a keret összeállítására. -
#27717 ja igen igen. Gratula azért,ez nem semmi volt amit ma toltak,megérdemlik a döntőt! -
#27716 hát nem...
és 3-1el is a diók mentek volna tovább -
#27715 persze,ahogy közelednek az európai kupacsaták/válogatott meccsek,ő egyre lelkesebb,és motiváltabb lesz :DDD -
#27714 egyet bekotornak úgyis,onnantól meg még két gól kell a diónak -
#27713 egyelőre a loki nem akar kupadöntőbe jutni :D -
#27712 mi jobb, ha nem latolgatunk, számolgatunk, maradjon meg ez az álomvilág passatgt-nek :D -
#27711 És pont 1 éve is ezt latolgattuk :) aztán mi lett a dologból -
#27710 ja, tavaly is rohadt közel volt -
#27709 debrecen, videoton, fradi, győr, ez azért nem rossz négyes az európai porondra, valakinek csak sikerülni fog a csoportkör -
sempronius18 #27708 Na akkor ma, ha a Loki kupadöntőbe jut a bajnoki 4. helyezet is kupainduló. Az UEFA nem MLSZ, hogy megkegyelmezzen az Újpestnek. -
#27707 ez már szerintem uficsálé lesz,a hétvégén a bajnokik után bejelentik,több olasz portál is címlapon foglalkozott ezzel a témával,nyílván van alapja -
#27706 Sajnos az edzőképzés olyan szinten vicc hogy tőlük se lehet sokat várni, bár az tény hogy némi változást hoznának, főleg azok akik értelmesebbek, és önmaguk karakterét át tudják húzni a csapatra, persze ettől még nem váltják meg a világot. -
#27705 nem neki csinálták a helyet pápán?:D -
#27704 Gattuso -> Vidi? -
#27703 Van egy csomó kiöregedett focista, azoknak kéne nagyobb szerepet adni, nem ugyanazok az 50-es fószerek mennek körbe körbe, na jó Csank kivétel, mert őt már leírták 2 éve, de a többit is el kéne felejteni, és lássuk mire képes Sándor Tamás, vagy Szlezák, és Lipcseit is megnézném :) jó még nem a fradiban de mondjuk Pápán.. -
#27702 A Győrt is elmeszelték valami könyvelési dolog miatt én is kizártnak tartom, hogy az Újpest külön engedélyt kapjon az indulásra. Nagyon szürke zóna ez a licenszátruházósdi, tök mind1, hogy mi indokolja. -
Grenzjager #27701 Az UEFA felé történő lila méltányossági kérelem elutasítása után lesz 100%. A licenszátruhazás nem tréfa, örüljenek hogy megúszták a nagyobb bajt. -
#27700 az még nem 100% -
#27699 Pláne úgy hogy nem indulhatnak nemzetközi kupákban :) -
#27698 úgylátszik az újpest a kupagyőzelemre hajt, bár el csoportkörbe úgyse fognak bejutni -
#27697 Pápán is edzőváltás,3 fordulóval a vége előtt. Ennek is mi az értelme? -
#27696 na ugye hogy túl sok csapatos az nb1.
Egyébként nem értem miért nem lehet megreformálni az egész lebonyolítási rendszert.
amilyen szinten vannak a klubbok semmi értlme még a 2.3 és akárhanad osztály megkülönböztetésnek se.
Kell az első osztály amiket olyan csapatokkal kell feltölteni ahol a körülmények legalább egy nb1-nek megfelelnek, a többi meg mehet regionális csoportokba,rájátszásos,kupa lebonyolítási rendszerbe és csak azok juthatnának fel ahol megvannak a szükséges körülmények ők is egy ilyen final 4 féle feljutási-kiesési döntőn a 2 osztályozó helyen álló nb1-es csapat ellen. -
#27695 Horváthnak most megy a szekér a Győrnél de neki is vannak korábbi rossz eredményei. Prukner meg hol is van? Én nem mentegetem az edzőt de mindig könnyebb 1 embert félreállítani mint 11-et lecserélni, de már 4 igazolás is anyagilag megterhelő a legtöbb magyar klubnak.
Most vagy azt mondjuk, hogy Véber miatt jutott fel a Kövesd az első osztályba és akkor mondhatjuk, hogy nem sikerült bent tartania vagy elfogadjuk azt a tényt, hogy ezek a játékosok nb2-es szintűek és Véber megtette amit lehet.
Lehet előrelépni de Véber nem olyan habitusú akit a klubvezetők kedvelnek. -
#27694 ha valakit magyar mércével is jó edzőnek tartanak, akkor az tud előre lépni. lásd Horváth Ferenc a Győrnél vagy anno Prukner a kaposvárból a Fradiba. -
#27693 azért nem hívják nagy klubhoz,mert szájal,hülyén kezeli a médiát,túl őszinte. pl.: egy Fradinál Orosz Pált 2 hónap alatt kikészítené szerintem -
#27692 Olcsó játékosokhoz olcsó edző az pedig többnyire magyar. Mármint külföldiekhez képest olcsó... -
#27691 azért az se véletlen, hogy Vébert csak ilyen klubokhoz hívják.... -
#27690 MK: megfenyegetett újpestiek, remeklő MTK -
#27689 Onnan tudom, hogy nem az edzőnek kell berúgni a gólokat. Amikor közvetített a TV Mezőkövesd meccset én megnéztem mindet és bizony szánalmasan gyenge játékosok vannak abban a csapatban. Eger 2.0 csak ott pénz se volt a kövesdnél meg elvileg van. -
#27688 Liverpoolban se sírt a többség -
#27687 kicsit off:
Tegnap Suarez a meccs végén elsírta magát,zokogott a füvön,hogy elment a bajnokság a 'Poolnak.
Koman,Dzsudzsák,meg a többi magyar fenomén fapofával sétált le a pályáról a 0-3 meg az 1-8 után is. -
#27686 felnőtt keretben már nem lehet megtanítani a játékosokat focizni,mindketten ugyanúgy kiestek volna ezzel a kövesdi játékosállománnyal -
#27685 honann tudod, hogy Gomes vagy Doll mit ért volna el velük?:) -
#27684 Kíváncsi vagyok melyik edző tudta volna ezt a szedett-vedett gárdát bent tartani. Sőt melyik külföldi? Mit csinálna Gomes vagy Doll egy ilyen játékosállománnyal? Na ugye. Ennyit erről.
Továbbra is az a véleményem, hogy Véber a jobb edzők közé tartozik, a stílusát lehet szeretni, nem szeretni játékosként is ilyen volt. -
#27683 én is így vélem. De csak akkor, ha németben kiverik belőle azt az önfejűséget v butaságot ami előjön belőle még.
-
#27682 szerintem bundes 1-be simán befér ilyen stuttgard,augsburg..stb csapatokba, de megkockáztatom pl alsó-közép csapatokba is simán elmenne.
bár 90% hogy bundás csapat vinné, onnan meg ha nyom 1-2 jó szezont simán kinézne neki anglia is.