32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    legyen igazad :D Megérdemelne ez a város,meg ez a stadion hosszútávra egy stabil élvonalbeli csapatot
  • dave9004
    +újpest, pécs is sanszos ha pénz nem lesz, és ott az esély, hogy valakik elmixelik az évet ha megunják az edzőt
  • sempronius18
    hatos az az ötös. :)
  • sempronius18
    Ha lesz annyi pénzetek mint idén nem estek ki. Pápa, Kecsó, a széthulló haladás, Paks, másik feljutó, Felcsút ötösből kettőt megelőztök.
    A többivel egyetértek.
  • bakkerman
    Szpari meccsen voltam ma,a mi fiaink jövőre pofozógépek lesznek az mb1ben. Ez tény,vagy új edzö kell,vagy Petike mögé 5-6 minőségi,rutinos játékos. Az utcahosszal a 3. előtt vezető csapat egy büdös nulla,áthúzva. Szóval ezzel azt akarom mondani,hogy hiába élcsapat egy klub a maga szintjén,a játékban nincs tudatosság.
  • DaemoonHunter
    Valóban! :D
  • sempronius18
    Az általános magyar jellemző nem a sokat futnak, nem jó fele, hanem a sokat sétálnak és még azt se jó fele...
  • DaemoonHunter
    Nekem is ez a problémám. Van hajtás, ez valóban jó pont. Csak az a baj hogy ez ilyen általános magyar jellemző, "sokat futnak a fiúk, csak sose jó fele".
  • sempronius18
    Ritka gyenge színvonalú meccs, de legalább van hajtás magyar páyán ez becsülendő.
    Én már megszoktam, hogy botlábúak a fiúk, ha látom, hogy kihajtják magukat elégedett leszek, csak sajnos ezt a Lokit is egy Sherif Tiraspol úgy fogja kirakni a BL-ből, hogy rossz lesz nézni. :(
  • DaemoonHunter
    Sajnálom a debreceni szurkolókat hogy ilyen kuka játékot kell látniuk mint amit kondás csapata játszik. Előrepofozgatáson kívül nem sok dolgot látni.
  • passatgt
    szerintem nem volt szándékos, tehát mehet tovább a játék
  • dave9004
    én 4:30nál nézem a kezezést.
  • passatgt

1:20-nál kell nézni Alvest ahogy elkezd sétálni, rögtön utána a következő helyzetnél ue van, ott Eperjesi legalább próbálkozott...
  • Kaplan
    :DD
  • banok
    Huszti gól!
  • a.carkey
    Szerintem meg nem.

Nyuszika ül az erdő szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi:
    - Mit csinálsz Nyuszika?
    - Írom a diplomadolgozatomat.
    - Na és miből írod?
    - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
    - Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz!
    - Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom.
    Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika előjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas:
    - Mit csinálsz Nyuszika?
    - Írom a diplomámat.
    - És miből?
    - Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
    - Na ne nevettess, te ehhez nem értesz!
    - Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom!
    Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve:
    - Mit gépelsz Nyuszika?
    - Írom a diplomámat.
    - És milyen témából?
    - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
    - Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz!
    - Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok.
    Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána előjön az Oroszlán:
    - Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy miből írod a diplomádat, hanem, hogy ki a konzulensed!

:D
  • passatgt
    hülyeségeket beszél állandóan... meg minden szó végét megnyomja, az rohadt idegesítő
  • DaemoonHunter
    Bárcsak minden magyar játékos így tudná "túlcifrázni" mint Leo...
  • DaemoonHunter
    Ennyit tudnak...
    Labdatartás nem igazán az erősségük, támadni tudnak, de a fradi annyira letámad(nagyon jól) hogy előre se tudnak menni.
  • Zenszkij
    full defenzívek a diósgyőriek, meg is érdemlik
  • passatgt
    az 5-ös számú diósgyőri kicsit belassult a gólnál, mintha nem is akarta volna szerelni
  • ressy14
    faszán látszanak a vonalak a Fradi-Dió meccsen :D
  • bakkerman
    bors bazmeg...én a hot magazinban olvastam épp ma,egy kiszel tündés és egy győzikés cikk közé volt berakva
  • passatgt
    http://www.borsonline.hu/20140510_gattuso_mar_ala_is_irt_a_videotonhoz
  • Kaplan
    Mögöttük van hagyomány és történelem. Ez szerintem igencsak egy fontos tényező. :D
  • a.carkey
    És az MTK? :D
  • ReszegKoldus
    Torghelle öltözködés közben sérült meg

Amúgy a Puskás stadiont mikor bontják?
  • DaemoonHunter
    Statisztika. Csak számok, a hátteret, körülményeket nem mutatják. Én ilyen amatőr hibákat még sosem láttam külföldi topligában, és most nem csak erről a bakiról van szó, vagy erről az egy csapatról, hanem pl arról hogy egy lipták mit keres egyáltalán a pályán.
  • DaemoonHunter
    Engem nem fog érdekelni ha senki se érzi magáénak, ha eredményesek lesznek, letesznek valamit az asztalra, nemzetközi tornákat lehet majd rendezni náluk akadémiák közt, vagy mint most brazil ifiket utaztatnak(többek közt) oda, edzői konzultációra is. Ha ez növeli a szakmai tudásanyagot az országban akkor csak legyenek ott ahol vannak.
  • Kaplan
    Van ebben azért valami szépség. Akármilyen szar, sosem tudtam letenni róla, hogy ne nézzek magyar klubfocit.

DaemoonHunter: Nem az alapján ítélem meg a kiesőket, hogy hány szurkolójuk van de azért egy kicsit sérti az igazságérzetem, hogy van egy csapat, világszínvonalú körülményekkel és erős támogatással csak senki nem érzi magáénak. Szerintem ez azért eléggé nagy luxus.
  • bakkerman
    és az a megdöbbentő,hogy nálunk csak egy picit nyugatabbra is jobb a foci. Nézegetek streamről osztrák bajnokikat,és nem mindig a Salzburgot,hanem két töltelék csapat meccsét,és még azokon is ég és föld a különbség iramban,és tudatosságban az itthoniakhoz képest. Persze eredményeik nekik sincsenek,EB-re,VB-re esélyük nincsen kijutni (kivéve ha ők rendezik ugye),BL főtábla szintén álom,néha becsúszik egy EL főtábla,annyi. De mégis színvonalasabb a focijuk,pedig szerintem 18 éves korukig egy osztrák srác semmivel se jobb a magyarnál.
  • bakkerman
    1 hétig ha nem nézek MB1-et,és hétközben csak külföldi focit nézek,eljön a hétvége,leülök egy mennyei meccs elé,fizikai fájdalmat érzek,annyira lassú az egész,suták a játékosok,nincsen ötlet a játékban,botrány. Aztán még megnézek egyet,és vasárnap este jöhet a komédia,a harmadik félidő,popcornnal,és lehet hallgatni a fizetett szakértők AJNÁROZÁSAIT hogy micsoda meccseket láthattunk ismét,bravúros edzői húzásokkal,hatalmas egyéni megmozdulásokkal,fantasztikus nagy iramú meccsekkel.
  • passatgt
    öngól / csapatszám átlag:
    Angoloknál: 2,1
    Spanyoloknál: 1,2
    Németeknál: 1,16
    Nálunk: 0,875

Igen, sok időm van...:)
  • DaemoonHunter
    De ilyen öngólok mindenhol vannak(megye 1 szinten), talán megvan az új Devecseri.

Kaplan: nekem aztán 8 kiesnek e vagy sem, de vannak tőlük rosszabbak is, legalább is a játékot tekintve, a nézők alapján meg nem érdemes megítélni ki hova tartozik.

• Kaplan
    Úgy csinálunk mintha itt ezeknek a rizikófaktora jóval magasabb lenne mint máshol. Amúgy nagyon kellemetlen, hogy ennyire lassan gondolkoznak a srácok a pályán. Kb. 20 méterre labdát veszít a Felcsút és az adott területen két MTK-s megy egy Pancho-val szemben. Ahelyett, hogy a labda nélküli beindulna a szélen rátapad a labdás játékosra. Fáj, hogy ilyen suták. De szeretem, hisze magyar foci! :D
  • passatgt
    úgy csináltok, mintha máshol nem lenne öngól
  • Kaplan
    Én mondjuk örülnék ha kizuhannának. A stadion csodaszép, de az botrány, hogy tényleg ez a csapat 100 szurkolóval nem rendelkezik.

Hány lélekszámú Felcsút? Ebből hány embert érdekelhet a foci? Lófasz meg esti fény. Katasztrófa.
  • DaemoonHunter
    Igazi nb1 es csodagól, ezért megéri magyar meccsre járni, az akadémia a jövő bajnoka.
  • Kaplan
    Imádom az MB1-et, micsoda gól! :D
  • Grenzjager
    2 meccset a 3ból nem fogtok bukni.
    :(