Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A magyar futball a legjobb sport a világon és kész! 😄
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
<#idiota>#idiota>
talán még a HFL döntõn is kint voltál? mert az lenne ám csak az igazán ciki, unalmas amerikai foci meccsre kimenni, a rendkívül izgalmas mennyei bajnokság helyett <#zavart1>#zavart1>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
az hogy vajon támadásonként sikerül-e gólig vinni az valahogy nem olyan izgalmas mint pl fociban egy támadás építés.
vagy hogy minden kontaktus megtöriu a játékot megintcsakegy olyan elem ami miatt érdektelenebb a sportág.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ja hogy kikaptak, meg most is... mégsem szidják õket 1 héten keresztül? Hát, mert rétegsportág 😉 míg a foci nem az, többen nézik õket, ezért többen is fikázzák... ennyi a trükk. Mindenki elégedett?
továbbra is fingodnincs... futójáték, passzjáték...aztamindenit. Itt meg van futójáték, és gól, meg néha bedobás. Na bumm, kb ilyen szinten írtad le.
ezek oylan réteg sportágak mint a vizi,kézi meg mittudomén milyen labdás játékok, míg a foci egy univerzális és minden tekintetben látványos sportág.
játék szépsége,izgalom,stílus minden tekintetben annyival flexibilisebb a többi ilyesfajta sportól,miközben jóval drámaibb és izgalmasabb a játék felépítése.
és nem utolsó sorban egyszerû.
még manapság ez a szar amit itthon focinak neveznek is messze népszerûbb mint azok a mindenki által szeretett sportok amikben olyan nagyon sikeresek is vagyunk...
John Harbaugh vagy személyesen? Esetleg Meskó Zoli? Mert akkor elnézést.
Nem fikázom, csak leírtam miért nem lesz olyan sikeres Európában, mint overseas.
Dum spiro, spero.
Mert az hogy már minden gyerek gépezik nem lesz jó, én csak kb 5-30-éves koromig fociztam, de 10 éve semmi és már gebedek elfele, akkor velük mi lesz??
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egyébként meg tök igazad van.
Én még a nõi focival vagyok úgy, mint te a felsoroltakkal.
Gondoljatok bele! Anno a népstadionban százezren voltak a SZÚRon. Nálunk hasonlót más sportág nem tudott produkálni, hacsak az egy szem futam forma 1-et nem vesszük.
Érdekes elképzelés pl. a jégkorongba pénz ölés, mert talán még az meg tud mozgatni jópár embert, de pl. atlétikai eseményeken nem tolonganak az emberek, pedig máshol baromi népszerû, és az ráadásul még látványos is.
Szóval érdekes kérdés, hogy mibe is kell ölni manit és mi érdekli valójában az embereket.
A medve nem játék.
Mondom mindezt úgy, hogy kifejezetten szeretem nézni a kézi és vízilabda válogatott VB, EB és olimpiai meccseit. De a büdös életben nem fogok megnézni egy német-francia kézimeccset, miközben fociban simán megnézem az összes meccset az EB-n és VB-n. És kevés olyan ember van, aki kézilabdából ugyanezt megcsinálja minden nagy tornán.
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
ha csak nem ilyen haladás,paksok játszanak egymással én is inkább megnézem az mb1-et mint holmi kézilabdát...
Jó nyilván egyik példa se általános csak pont ma olvastam és erre itt olvasok egy ugyanilyet ellenkezõ megállapítással... 😄
ott még bl gyõzelemig sem jutott egy csapatunk sem, meg ott is tele vannak légióssal.
meg azt sem látoom amikor néha-néha elkapok egy magyar bajnokit,hogy akkora lenne a kézi iránt az érdeklõdés meg az egyéb terem sportok iránt mint azt szokták szajkózni.
Meg ilyen úszás és hasonló anyámkínja sportok.
õszintén kit érdekelnek ezek a versenyzõkön kívül?
mert azon kívül, hogy hajrá szurkolunk neked mert magyar vagy és ennyi.
ezek nem látvány sportágak...ezeken nincs mit nézni, ne próbáljuk már meg elhitetni azt, hogy ezekben kitudja mennyi pénz van.
lennénk ott a téli sportokba,biatlion,sífutás,szánkózás,sielés vagy hasonlókba azok látványosak is ellentétbe a vizilabdával meg úszással...
tipikusan azokba a sportágakba vagyunk jók amik pont arra jók, hogy rádióba el lehessen sorolni a végeredményt meg hogy ki hol végzett, de megnézni nem kifejezetten szórakoztató.
ez már személyes vélemény, de nálam a kézilabda ott bukik meg ahol pl az amerikai foci is, rohadt sokat áll a játék.
Mindnen érintés fault,kismillió gól, sokszor lényegébe ellentámadásonként születik egy...
Kosárlabdát dettó nem tartom semmire pontosan ezekért...
Na, de ez nem ennek a topicnak a témája.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Majd akkor térjünk vissza erre, ha nem ideiglenes kapitány lesz a kéziválogatott élén és a fociválogatott a VB csoportkörében kap ki a románoktól.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Dum spiro, spero.
pl. tavalyi EB-n is sikerült
Valahogy így gondoltam.
Nincs ott akkora tragédia, ha 5-el verjük a szintén gyenge Németeket csoportelsõk vagyunk, ha kikapunk akkor is 3.-ként megyünk tovább a csoport másodikok közül akiket kaphatunk meg nincs verhetetlen.
Nem tudom miért kell túldrámázni ezeket a Román meccseket.
hát milyen jók vagyunk benne, miért nem oda költjük a sok pénzt akkor...
nem tudom vajon nézõszámba hogy áll a magyar kézi bajnokság?
mert többen nem igen vannak sztem mint egy átlag mb1-es meccsen.
vagy olyan sokan követik a tv-be?
az MLSZ-nek báb kell,nem egy olyan kapitány,aki megbolygatná az állóvízet. Remélem sikerül a tervük,és hoznak egy ugyanolyan rángatható bábot mint volt a faszrajzoló,és továbbra se jutunk ki sehova. Elõbb utóbb ezek a férgek,akik a magyar futballban tevékenykednek úgyis meghalnak,és csak bízhatunk abban,hogy a helyüket már tenni akaró,cselekvõképes emberek veszik át. Az a 20-30 év már hamar elrepül.
Nem igen hallom, vagy látom ahogy szidják a kézis csajokat, miután egy rohadt fontos meccsen, rendkívül szarul játszva kikaptak a gyengébb románoktól, és eléggé megnehezítve a dolgukat a vb további részében. A szeptemberi meccs után meg egy hétig ment a fika és gyûlöletbeszéd.
Úgy látszik, jobb ha a szõröstalpúakkal nem játszunk többet sportmérkõzést.
Dum spiro, spero.
Ergo csak egy döntés kérdése volt, hogy csapataink nem a Szamarkanddal játszanak az EL -4. selejtezõkörében. 😊
Most mondhatnám, hogy szupererõs magyar csapatoktól veszik el a helyet a pénzért európai nem európaiak, de nem teszem. 😊
A medve nem játék.