32945
Magyar Foci
-
#27801 hát így már érthető,elég gyökér megnyilvánulás,és sportszerűtlen -
#27800 "a mérkőzés lefújása előtt pörgette a zakóját, illetve mutogatott a kispad felé" -
#27799 nem láttam a meccs végét,mit csinált Szivacs hogy így kikezdték a Vidinél? -
#27798 Videó: a Vidi-edző a folyosón balhézott Sziviccsel -
#27797 A sas leszáll -
#27796 Kutyamódi (Huszti-jegyzet) -
#27795 Szivics Tomiszláv (DVTK): - Megértem az ellenfél játékosait, mert négyből egyszer sem nyertek ellenünk, és érthető, hogy emiatt idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel nem nyerni semmit, az nem olyan szép dolog…gratulálok a saját csapatomnak, bebizonyítottuk, hogy jó munka folyik, és egy trófeát hoztunk Miskolcra, amire nagyon büszke vagyok. Köszönöm a fantasztikus közönségnek! (Sport TV)
José Gomes (Videoton FC): - Nem azért feszültek a játékosok, mert kikaptunk, hanem azért, mert a Diósgyőr húzta az időt, a játékvezető pedig partner volt ebben, így sok időt vettek el a csapatunktól. Ugyanígy az ellenfél edzője, Szivics sem viselkedett túlzottan sportszerűen a végén. Ami a meccset illeti: egyéni hibák miatt két gólt is szerzett a Diósgyőr, nekünk aztán rengeteg lehetőségünk volt, amikből sajnos csak egyet sikerült értékesítenünk. De ilyen a foci, sajnos ma így jött össze. -
#27794 Nyugi már, fura a srác, pl elment az a szövi kapitány akit utált, erre az újat is kikosarazta, holott legyen az számitógépes játék vagy ilyen sportizé, a legnagyobb cél hazánk képviselete lehet, én már részese voltam ennek, és ha valaki kérdezi te mi a faszt csináltál az életben akkor itt van ez :) -
#27793 Kiminek bejött tavaly. :) -
#27792 Ha az őszinteség meg a gerincesség híve, akkor ez a csuda jó ember miért nem tudott maradni még arra a "pár" napra, ahogy a szerződése köti... -
#27791 Szó sincs arról, hogy provokálnék -
#27790 Igazából nekem most az volt az érdekes, hogy lassan Németország szerte általános felháborodást okoz ez, itthon meg a szurkolók naés mivan akkor, meg miért ne ha egyszer el akar menni...
Ez ilyen általános magyar felfogás lett manapság, ami sajnos jellemző a focinkra is, mármint a fegyelmezetlenség. -
#27789 Kiderült, hogy nem. Nagyon nem elegáns ez a viselkedés a részéről... -
#27788 Ha megvan az új csapata akkor is disznóság volt tőle így lelépni. -
Grenzjager #27787 esőmix (Hali-Paks) :)) -
#27786 azért ennyire ne szaladjunk előre, lehet csak egy sima félreértésből adódott az egész -
#27785 na Husztinak meg annyi volt Hannoverben,vagy elszállt a hülye feje,vagy már megvan az új csapata,ezért merte azt meglépni amit csinált. Az biztos hogy a Hannoverben már nem látjuk -
#27784 Egyszer meg eléggé jól szerepeltek. -
#27783 Hiába toltak bele sok pénzt, nem volt esélye annak a csapatnak a nemzetközi kupákban egy kiemelt ellenféllel szemben. A Mezey alatt igazolt magyar díszhuszárokat meg lehet nézni ma hol játszanak, irreális elvárás volt ott a továbbjutás. Abszolút tapasztalatlan volt a keret Európában.
Nagyjából hasonló szereplés volt az, mint tavaly a Győré. Egy komolyabb (később nemzetközileg hozzánk képest sikeres) csapat ellen egy rossz meccsen kiestek.
Szóval az erős, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb pofára esése lenne. Akkor inkább már a Podgorica vagy a Vaduz. De még a Loki tavalyi kiesése is mellbevágóbb volt szerintem.
Mezey szerződését meg a költekezései miatt nem hosszabbították meg, de eleve nem is volt tervben, hogy tovább marad. A 3 éves periódusát kitöltötte, a bajnoki cím elvárását teljesítette. Már ő is csak vésztartalékként ugrott be, Matthäus-t akarták helyette.
De ha idén mi is indulunk, szerintem mi hozzuk majd a legnagyobb csalódást ismét. -
#27782 Vazze, amennyi állami pénzt beletoltak, annak tükrében ez volt a legnagyobb pofára esés az elmúlt 20 évben. Asszem ez volt Mezei veszte amúgy.. de javíts ki ha tévednék. -
#27781 Utólag visszagondolva azt nem tartom akkora szégyennek, az után a szezon után a serie a felvásárolta a keretük felét. Itthon paliban voltunk, az idegenbeli volt csak elkeserítő.
Mindegy, ha valamelyik magyar csapat playoff-ot játszik akár a BL-ben akár az EL-ben az csoda lesz, de már hálát adhatunk az égnek akkor is, ha nem esnek ki az első szembejövő podgorica ifi vagy örmény kecskebaszók ellen. Pedig jó lenne egy Lokit vagy Fradit megnézni, ahogy az új stadionban teltház előtt játszanak a nemzetköziben ősszel. -
#27780 Pont ezt írtam én is, annyi különbséggel hogy én több nemzetközi tapasztalatot látok gomesnél, mint Horváth Ferinél pl, bár az durva összehasonlítás volt részedről hogy Horváth Feri vs Kondás, meglátásom szerint ég és föld a különbség, és nem a disznóhajcsár javára. -
#27779 az is mekkora vicc volt,hogy az elmúlt hetekben dőlt meg a Paks nyeretlenségi sorozata SZEPTEMBER óta bajnokin,és még ígyis benntmaradtak,elég volt nyerniük most 1-2 meccset,és még hátra van 3 forduló. -
#27778 Gomesnek kijött tavaly nyáron az a fene nagy nemzetközi tapasztalata...semmivel se jobb edző mint egy Kondás vagy Horváth,csak ő portugál,meg jól cseng a neve,és ezért már felkell szopni,meg odalökni neki a köteg pénzeket. Ha nem lett volna ennyire gyenge a bajnokság tavasszal,és nem verték volna körbe egymást a csapatok,a Vidi most kb 5. lehetne. -
#27777 A maribort már elfelejtetted. :D
Én nem felejtem el, még a Bary Town-BVSC-re is emléxem :D -
#27776 Én sem szeretném, ha indulnánk, de a 2 leégetést nem értem. A tavalyi oké, de ha a sturm ellenire gondolsz ott azért nem vallottunk szégyent, egy erősebb csapattól összesítésben 1 góllal kaptunk ki.
De ilyen alapon ne induljon senki, mert minden jelenlegi induló már szégyent vallott legalább egyszer a közelmúltban. (kivéve a diókat, de csórikáim el sem jutottak odáig)
És azért maradjunk a földön, nincs esélye csoportkörre egyik csapatunknak sem, az utóbbi évek leggyengébb bajnoksága ment le, semmi jel nem mutat arra, hogy legalább playoff körig eljusson valamelyik. -
#27775 +1 -
#27774 A Győr sokkal szebb, felépítettebb focit játszik mint a Vidi, Horváth tehetségesebb mint a Gomes, bár a következőtől nem biztos, őt nem ismerem edzőként(Gattuso, ha a pletyka igaz). Viszont ami előny lehet Gomesnél az a nemzetközi tapasztalat, ami egy ilyen sorozatnál döntő lehet, de én akkor is szívesebben látnék egy szépen passzolgató széleket is gyakran megjátszó kreatív győrt mint a vidit. -
#27773 Sajnos a Vidi már 2x beégetette mo-t szal inkább adnák most másnak lehetőséget erre. -
#27772 győr lehetne 4. mondjuk, és akkor vidi-fradi indulna kupában, annak jobban örülnék:) -
#27771 Bakker elment a fradinak a bajnokság.. bíztam pedig benne hogy még meg lesz :( De még a 2. hely meg lehet. -
#27770 Dehogyis... eddig A PFLA-t, és a Vidit ajnározta, meg a Rudolf Gergőt :D -
#27769 Futsal a téma? -
#27768 Szijjártót -
#27767 melyiket hívták be? -
#27766 Politikust a 3. félidőbe, ez hiányzott még.
Azért látszik hogy nem nagyon mernek neki visszaszólni mert a haverok megreptetik valamelyik sport1 est az állásából :D -
#27765 Mi egészen jót futballoztunk reggel a pajtikkal. :D -
#27764 ma országszerte kiváló futballidő van :D -
Úgy látszik ő se tudja már mit kezdjen a sok szaktudásával. -
#27762 Tóth László (Mezőkövesd Zsóry FC): - Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Mindig azt gondoltam, hogy a hajrában bekapott gól mindenkivel előfordulhat, csak velem nem. Az utolsó öt percben volt rajtunk némi nyomás, cserélni akartunk, de a sorozatos szögletek miatt végül babonából nem tettük meg.