Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
azért az nem gyenge😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Max a németeknél tudom elképzelni, hogy megtöltenek egy 20 ezres arénát, legalábbis vmi vb-n emlékszem h ott voltak annyian, bár csak a német válogatott meccsein.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az más kérdés, hogy amikor ellenfél is lesz a pályán akkor milyen stílus lesz a nyerõ.
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(Az sg motorja néha remek mókákat tud kieszelni ...)
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
esetleg önkormányzati vagy állami tulajdonú stadionban játszanak, edzenek
esetleg még az önkormányzat is tulajdonosa az NB1es futball csapatot mûködtetõ gazdasági társaságnak....
akkor mirõl beszélünk?
Joaquín Almunia, az Európai Bizottság alelnöke, versenyjogokért felelõs biztosa még áprilisban ejtett szót arról, hogy hét spanyol klub megsérthette az uniós elõírásokat. Öt holland klub – a PSV, a NEC, a Maastricht, a Willem II és az FC Den Bosch – ellen már korábban vizsgálatot indított hasonló okokból a Bizottság, Almunia akkor úgy reagált a holland kifogásokra, hogy „a profi futballklubokat jól kell irányítani, és nem az adófizetõk pénzével kell kisegíteni azokat pénzügyi gondok esetén”.
<#smile>#smile>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A te logikád alapján, ha én alakítanák egy új sportágat pl távolba köpés és ott vetélytársak alapján híján világbajnok lennék, akkor nekem kellene kapni a legtöbb támogatást........
Mekkora baromság..de azért itt ez érdekes lenne 😄