Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
a Vidi felvásárol mindenkit és szénné veri a megyét kb , ez folyik az ifiben évrõl évre😄

I met God. She's black

bakkerman
milyen színvonalasak lehetnek azok az ifi bajnokik 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
A 18. születésnapját pár hete betöltõ Havasi Dániel 28 fellépésén 72 gólt szerzett az U19 II. osztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját megnyerõ csapatban, három alkalommal hatszor, négy alkalommal pedig ötször is betalált egy meccsen. Ez a szám természetesen rekord a pályafutásában, korábban az U15-ben egyszer már jutott 37 gólig, amit szintén 28 találkozón ért el. Már az idény felénél pazar mutatóval rendelkezett, hiszen 30 gólnál járt télen, de tavasszal még jobban belehúzott és hozzátett 42-t.

[HUN]FaTaL
😄

Kézilabdázik? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
Havasi Dániel eddig a Videoton Csucsánszky Zoltán irányította U21-es csapatában szerepelt, õsszel viszont már több alkalommal is pályára lépett a Vidi II-ben. A legutóbbi szezonban a fehérváriak U19-es együttesével bajnok lett, 28 mérkõzésen 72 gólt szerzett.

azért az nem gyenge😄

Pluskast
Végül is az teljesen rendben van ha szart szép díszdobozba csomagóljuk, bár attól az még kurva büdös marad 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

elolvasva az indoklást kb az jött át, hogy stadionra kell most a pénz, nem kapitányra, a magyar murinnyó meg úgyse volt szövkap, legyen õ... 😄
elõször azt hittem kamu... 😄
Narxis
WTF<#wow1><#ijedt><#ijedt>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
szánalmas<#szomoru2>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
mert a férfin több nézõ szokott lenni mint mondjuk a magyar mb1-es nézõátlag?
Max a németeknél tudom elképzelni, hogy megtöltenek egy 20 ezres arénát, legalábbis vmi vb-n emlékszem h ott voltak annyian, bár csak a német válogatott meccsein.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Pintér Attila a magyar kapitány

A medve nem játék.

bakkerman

bakkerman
fél10-tõl az mlsz tv élõ adásban közvetíti a sajtótájékoztatót Telkibõl,ahol kiderül ki lesz a szövetségi kapitány

a.carkey
Ugyan már, ugyan már! 😄

A medve nem játék.

bakkerman
Az auszik mindig kint vannak,valakinek óceániát is képviselni kell

Pedig a nõi kézi vb azért látszik nagyon színvonalas sportesemény. Volt, hogy akár 5 ezer nézõ is volt meg az ausztrál válogatott is kint volt ahol nincs is profi kézilabda.
[HUN]FaTaL
Nem. Szarabb csapatoktól kapunk ki már a selejtezõben...

http://goo.gl/gd6Zi5

DaemoonHunter
Én nem így látom. Moniznál is láttam a játékot, stílust, igaz ez nem mindig mutatkozott meg úgy szurkolói szemmel láthatóan sajnos.

dave9004
😄 Mintha Monizzal nem azt játszották volna. Látszódott is.
Az más kérdés, hogy amikor ellenfél is lesz a pályán akkor milyen stílus lesz a nyerõ.
a.carkey
Na de nem is ilyen csapatok vannak a selejtezõcsoportjainkban és a vébén ... 😊

A medve nem játék.

bakkerman
jaj hát mégis mit mondana szerencsétlen,mondja azt a sajtónak,hogy ívelgetni fogunk meg elõre baszni a labdát a dongalábú diallonak,vagy a tank bödének,és majd lesz valami? 😄DD azt mondja amit mindenki hallani akar,meg ami miatt lehet reménykedni,bizakodni

DaemoonHunter
"Stílusos, karakteres játékot fogunk játszani" Na ez nem rossz irányvonal, hozzáállás , remélhetõleg meg is fog látszani 😊

ReszegKoldus
hát fociban nem ilyen gondok vannak, hogy nem jutnak világbajnokságon a legjobb négy közé...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
én mostmár csak a síelõinkben bízom,meg a fedett pályás mûrepülõinkben <#idiota>

a.carkey
Akar még valaki nõi kézibe fektetni, ha már a focink szar? 😊

A medve nem játék.

bakkerman
kiváncsi leszek meddig húzza itt,és télen kiket igazol

LasDen
jövõre ezt is kirúgják...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Naaaa... 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
leendõ spanyol válogatott 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ahol már van önkormányzati támogatás...
esetleg önkormányzati vagy állami tulajdonú stadionban játszanak, edzenek
esetleg még az önkormányzat is tulajdonosa az NB1es futball csapatot mûködtetõ gazdasági társaságnak....

akkor mirõl beszélünk?

bakkerman
ejjejj,elég nagy öngól ilyen cikket lehozni egy magyar sportoldalon,hát így hogy megy majd tovább a narancsos klubok pénzelése? 😄DDDDD

a.carkey
Szinten kell maradni ott is, csak ott drágább.

A medve nem játék.

Narxis
Állami pénzzel tömik a Realt és a Barcát? Vizsgálódik az EU

Joaquín Almunia, az Európai Bizottság alelnöke, versenyjogokért felelõs biztosa még áprilisban ejtett szót arról, hogy hét spanyol klub megsérthette az uniós elõírásokat. Öt holland klub – a PSV, a NEC, a Maastricht, a Willem II és az FC Den Bosch – ellen már korábban vizsgálatot indított hasonló okokból a Bizottság, Almunia akkor úgy reagált a holland kifogásokra, hogy „a profi futballklubokat jól kell irányítani, és nem az adófizetõk pénzével kell kisegíteni azokat pénzügyi gondok esetén”.

<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Pont ezt akartam kérdezni.<#nyes>

A medve nem játék.

Az ellenfél találatát õ szerezte?
passatgt
Gyepes Gábor két góllal tette le névjegyét új csapatában, a Sarawak Crocsban, a Metro FC ellen 4–1-re megnyert felkészülési mérkõzésen.

passatgt
+ 2 gólpassz, és kikaptak így is😄

banok
Németh Krisztián gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Egyértelmû, hogy ugyanannyit érnek azok az eredmények egy olyan sportágban amit kb 8-9 országban ismernek (vízilabda), mint fociban ami kb 200-ból 150 országban a legnépszerûbb sportág.

A te logikád alapján, ha én alakítanák egy új sportágat pl távolba köpés és ott vetélytársak alapján híján világbajnok lennék, akkor nekem kellene kapni a legtöbb támogatást........
Sippie
egyértelmû, hogy a foci kapja a legtöbb támogatást... meg is érdemlik, hiszen eredmények is vannak dögivel, a népszerûség mellett.
a.carkey
Vagy õ a tulaj fia. Ennyi csajt nem hagyhatott ki. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
az biztos még 12 év alatti 😄

a.carkey
Van ott egy kékpólós faszi. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus