32945
Magyar Foci
-
#27841 meert mellébeszélés... -
#27840 igen,nincs mese,mostmár el kell kezdeni gyártani a teljesen fedett,vagy behúzható tetejű arénákat -
Grenzjager #27839 Győrben miért tudnak kurva nagy felhőszakadás után meccset rendezni?
A Kancsó Aréna pályáról miért nem folyik el a víz? Pedig az a rohadt víz az mindig szétfolyik mert ilyen. De ha még se folyik, akkor van szivattyú is.
Kell egy fedett stadion is Felcsútra. Ez a minimum. -
#27838 "csináljon bajnokcsapatot Székesfehérváron, de szerinte ez új igazolások nélkül nem reális célkitűzés."
ezt nem értem,aki a magyar focit kicsit ismeri,tudja hogy a Videoton már pár éve minden nyáron durván igazol,és a legtöbbet költi,nyílván ezt Gattusonak is elmondták,akkor miért nem vállalta be? 4-5 új játékos a kezdőbe akiket ő szemel ki,és ebben a szar fos magyar bajnokságban utcahosszal nyer,ha a szart is kidolgoztatja a játékosaiból. KIváló ugródeszka lett volna ez neki -
#27837 Orbán Viktor hívására is nemet mondott Gattuso
-
#27836 Fedett stadiont kellett volna építeni, nyitható tetővel. Ennyire egyszerű. Ezt elbaszták. -
#27835 Jaja. Felette nincs felhő, és mindig kék az ég, még éjjel is nappal van, meg ilyenek? :D -
sempronius18 #27834 Amúgy igazad van nem tudtam, hogy Felcsúton annyi eső esett. -
sempronius18 #27833 Azok biszem-baszom stadionok de a felcsuti a nemzet stadionja attól többet várnák. -
#27832 Nekik soha semmi sem jó. :) -
#27831 Elképesztő az a fajta tajparaszt gyűlölködés ami az NSO-n megy a kommenteknél. Három napja zuhog az eső majdnem egész nap, szerintem nem találtak még ki olyan esővíz elvezető rendszert ami ezt ne érezné meg... A lényeg, hogy lehessen politizálni meg gyűlölködni. -
#27830 akkor a Sporting és a Shaktar stadionjában is szar az elvezető? nem egy tó vízmennyiségére tervezik őket -
#27829 azt néztem én is, csak olyan magasra dobta fel a labdát valaki, hogy azt hittem sosem esik le, na ezután pattant egyet:D -
#27828 csak egy picit csepergett -
#27827 De persze lehet, hogy elbaszták. -
#27826 Azért amennyi csapadék Fejér megyében és a Balaton környékén esett, bármelyik pálya megszopja. -
sempronius18 #27825 Jó az ultra modern pálya csapadék elvezetése az a lényeg uraim! -
#27824 Akkor a duce intésére lefújták a dolgot, hisz még rontaná az imázst. -
#27823 gondolom a fű még elég fiatal, nincs olyan állapotban, hogy egyből szétbasszák, inkább elhalasztották, minthogy újra kéne csinálni a fél pályát -
#27822 ennél szarabb pályán is voltak meccsek idén a bajnokságban,például Pakson,ahol dagonyáztak a játékosok,vagy a legutóbbi győr meccsen -
#27821 Víz az van bőven, ha nem is látszott teljesen, mert nagyon szépen eloszlott az a leszakadt esőmennyiség, csaképp nem szívódott fel. -
#27820 csak én nem fogtam fel a képeket,vagy tényleg lófasz baja nincs a pályának? Sár nincs,a víz nem ér bokáig,a labda gurul,még egyet pattant is,nem villámlik,nincs vihar. Akkor mi a faszért nincs meccs? Vagy egy időbe akarják mostmár a Győr meccsel nyomatni,hogy fokozzák az izgalmakat? -
#27819 5000 felbőszült felcsúti füttye zúdult alá a pancsó aréna lelátóiról. janem. -
#27818 a páncsó aréna játékra alkalmatlan -
#27817 mellőzzük a politikát a topikban,csak és kizárólag a Vidi/ Vidi B kapcsán jöhet fel politikai téma -
#27816 Bajnai?
-
#27815 én a szlezák Zolis térdkalács-leszakadásost láttam élőben. hát nem volt egy szép dolog. -
#27814 Én láttam tv-ben, akkoriban nem volt ennyi csatorna heti 2 meccset adott kb a tv szal mindet megnéztem, elég durva volt, mert szerencsétlen nem tehetett róla, nem úgy mint amikor Lipcsei visszatért a fradiba, és belement egy csínes helyzetbe, és úgy csúsztak bele, megint szét ment a térde, ezt is láttam :p marha volt.
Gera-t nem lehet egy lapon említeni Véberrel :D,
Amúgy meg nem hiszem hogy lehet hozzá hasonlót találni mert olyan hogy valaki jó irányító, buzi újpesti, küzd a pályán mint az állat, jó csatár, és idegbeteg egyben nincs. -
#27813 Gera? -
#27812 nekem faterom régen pesten dolgozott elég sokáig,és akkor Újpest meccsekre járt,azt mondja hogy azóta se látott magyar labdarugót,akiben ösztönösen ennyire megvolt a zsenialitás. -
#27811 akkor ez után már nem volt a régi, vagy nemtudom, melőban mesélgetnek róla idősebbek, hogy kis pengés játékos volt :) -
#27810 Aki a lábát törte (Nagy Sanyi) még megye2-ben nyomja tán,itt szabolcsba
-
#27809 Biztos?
Újpest után:
Dunakeszi VSE, Csepel-AT, Budapesti VSC, Lombard FC Tatabánya, Rákospalotai EAC
Keményebb csávó ő annál, minthogy ilyen simán abbahagyja. -
#27808 nem is lépett elhiheted :D legalábbis ez után hagyta abba. -
#27807 Durva -
#27806 Rossz nézni az ilyen töréseket, és még rá is lép.
Egy ilyen sérülés után nekem semmi kedvem nem lenne még egyszer pályára lépni, az tuti. -
#27805 16 éve volt...
komolyan mondom egyetlen negatívumként a studios ember szakadozott, darabos mondatait tudom felhozni... a maga nemében színvonalasabb műsor volt ez mint a mostani 3. félidő selypítős ritával meg a többi humorherolddal...
ja, és akkor még nyilatkozhattak a bírók is :D -
Zenszkij #27804 Gyuri a hős! :D -
#27803 Kell ilyen is, legalább kavarják az állóvizet :D
Más kérdés hogy nagyon nem csípem amit játszat a csapataival. -
#27802 Ha minden igaz a lefújás után a zakóját pörgetve mutogatott a kispadnak, meg azt ordibálta, hogy szopjatok le.
A nyilatkozatában meg utalgatott arra, hogy azért feszültek ennyire a fehérváriak, mert ilyen háttérrel nem lehet könnyű semmit sem nyerni. Amiben teljesen igaza van, de nem illendő ilyeneket nyilatkozni.
A Garancsi féle nyilatkozat meg hab a tortán, mert ő sem határolódott el Gomes összeesküvés elméleti és bírógyalázós kijelentései után. Túl van lihegve az egész, volt egy élvezhető meccs, erre ilyen faszságokkal foglalkozik mindenki.