Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobbulást szegénynek
passatgt
FTC: Akeem Adams agyvérzést kapott, állapota válságos... <#shakehead>

ressy14
Ne haragudj, de te milyen alapon bírálod az aranylábú fiainkat? Bármelyik ország összetenné a kezét, ha ilyen tehetséges és küzdõszellemû játékosai lennének.

Dum spiro, spero.

Hát például Tököli, Józsi, Cvitkovics az összes példaképem megalkuvást nem tûrõ hajtós játékos...... XDXD
Mert szerinted hajtottak,mint az "állatok" ?Mégis kik?Sorolj már fel pár nevet!
Túl sérülésveszélyes és túl sokat kivesz a fiúkból a kõkemény õsz után és a bitang kemény tavasz elõtt.

Te sem várhatod el ezektõl a fiúktól, hogy az egész évben hajtsanak, mint az állatok.
Ja így már értem, köszi. Régen úgy szerettem nézni a téli teremtornákat kár , hogy már nincs.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ReszegKoldus
ja hogy ez a gyõri közélet-parlament a döntõ?
de lesz valami másik döntõ is, na mindegy

19:00 Sport TV – Olimpikonok
19:20 Gyõri Közélet – Parlament
19:40 Eredményhirdetés I.
19:50 Mérkõzés a 3. helyért a két elõdöntõ vesztesével
20:15 Döntõ a két elõdöntõ gyõztesével
20:40 Záróünnepség
20:45 Eredményhirdetés II.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Na mégse ez lett ahogy nézem azért köszi. Vagy lesz még meccs? 9-ig tart elvileg.

ReszegKoldus
Lázár Lovaspark-Újpest? talán valami ilyesmi

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ha jól látom most megy a 3. helyért a meccs, kik lesznek majd a döntõben?

ReszegKoldus
nem tudja valaki ki a játékvezetõ ezen a gyõr-újpest teremfoci meccsen? 😄

bakkerman
ezt a zenét a trollfociról ismertem meg 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Öngólt nem vétett, mit várhattak még tõle? 😊

passatgt
juhászt tudta helyettesíteni más, csak ha az is kidõlt volna, akkor lettek volna szarban😊

Tényleg nehezebb összeszedni ezt a csapatot mint egy top11-et 😊

KisBognár a papa miatt, Mateos a Reálos múlt, az elvárt és a nyújtott teljesítmény közti különbség.

Gyepes akkor érkezett amikor Juhász kidõlt.

passatgt
bognár nem tudom miért van benne, szerintem kifejezetten ügyes, jól játszik, gyepes meg nem juhász pótlására jött, hanem tartalék védõnek, mateosnak egy szerencsétlen mozdulata volt, azon kívül korrekt

ressy14
Rakott õ bele rendesen, csõdben volt a klub, õ meg hozta a saját cégei szponzorációját. Nem véletlenül õt "kérték fel".

Dum spiro, spero.

passatgt
"aki hozza kb. azt a pénzmennyiséget, mint amit Matyi"

azaz semmit? olyat sokat találnak😄

ressy14
Eleve kényszerbõl vállalta el, nyilvánvaló volt, hogy sokáig ne marad, ritka arrogáns egy ember. Ha jön egy új tulaj, aki hozza kb. azt a pénzmennyiséget, mint amit Matyi, akkor a pécsiek jól jártak. De ilyen ember nem nagyon van...

Dum spiro, spero.

bakkerman
Matyi Dezsõ, a PMFC-Matias tulajdonosa pénteken egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy kiszáll a futballból.

banok
És Varga is kezdõ a 'Boroban

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
bizony, jól nyomja 😊

passatgt
majdnem adott 2 gólpasszt már, egyik les volt, másikból meg szöglet lett

banok
Gera ma kezdõ lesz!!!

Boldog karácsonyt és gyõztes ustawkákkal teli boldog új évet kívánok, minden magyar foci fannak. 😊
bakkerman
<#shakehead><#shakehead>

Firebala
Tudom hogy nem ide tartozik de ezen ledöbbentem.
Karl Erik Böhn

ReszegKoldus
Matthäus azt hitte, külföldi kapitányunk lesz
végén még kiderül, hogy õ megy gyõrbe 😄

banok
Zsír <#eljen>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Gera beállt csereként, adott egy gólpasszt

[HUN]FaTaL
Na nehogy már a biszem-baszomból igazoljunk edzõt a BSRSTNT!

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Capello
Heynckes meg másodedzõ

passatgt
"Teljesen megérdemelten lett Pintér Attila a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az utóbbi évek eredményei alapján egyértelmûen én is õt választottam volna. Amikor Gyirmóton játszottunk, kint volt õ is a meccsen, és mondtam is neki, hogy szerintem õ lesz a kapitány."
Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetõedzõje. (Forrás és fotó: nyugat.hu)

lesz nekünk guzmics, radó, devecseri, pátkai, varga roland stb...

passatgt
ki lesz a gyõr edzõje amúgy?

Én úgy emlékszem kérdezett is Hegyi Iván.

ReszegKoldus
én nem vagyok hajlandó elfordulni, szeretem a vígjátékokat, szeretek nevetni és a magyar focira lehet számítani ebbõl a szempontból 😄

ressy14
ez abszolút így van, plusz túl sok mindennek nézek utána.

Dum spiro, spero.

bakkerman
igazad van,én erdélyben hallottam erre egy jó mondást még régebben,hogy van a pesszimista ember,az optimista,meg a MAGYAR 😄D

Aminek a nagy részét magadnak generálod, és ezt minden rossz indulat, vagy kekeckedés nélkül mondom...

www.smart-bus.hu

ressy14
És ha belebuknak? Akkor sem fog változni semmi.
Azért nem is Rutten vagy más külföldi lett a befutó, mert azok gyökeresen megváltoztatták volna a magyar futballt (legalábbis nagyobb befolyást akartak, ami pár ember szemét csípte), ehhez igénybe véve 4-5 évet, de nekünk most azonnal kell az eredmény, és Pinyõ beígért fût-fát fél éven belül.
Addig itt nem lesz a környezõ országokhoz hasonló eredmény, mind klubcsapat, mind pedig válogatott szinten, amíg nem forgatjuk fel az egész rendszert, és építjük fel legalulról kezdve, minõségi utánpótlás- és edzõképzõrendszert felépítve, ezek folyamatos ellenõrzésével. Átvilágítva és átellenõrizve a pénzügyi és szakmai munka legapróbb részleteit is, eltávolítva az eredményes munkát hátráltató embereket.
De hát ez itt egy utópia, itt Abszurdisztánban.
Gyerekként sosem gondoltam volna, de egyre jobban kezdek elfordulni a futballunktól, mert a 10 % öröm mellé kapok 90 %-nyi düht és elkeseredettséget.

Dum spiro, spero.

Jakuza1
Mert gondolom nem o szabja meg hova megy, hanem a SportTv hivja meg a musoraba a "szagertoket".
Egyedul Puhl-t szeretem ezek kozul, mert o legalabb neha megmondja a magaet ezeknek a "szagertoknek".

Mindenesetre mindent elmond az allapotokrol, hogy Pinter es Bognar voltak az elsok kozott, akik a Szalai nyilatkozatot egybol biraltak.

Ezekutan tudjatok mi var rank Pinterrel.
A tovabbi mutyizas. Ez a kinevezes sem szol masrol mint a mutyizasrol, arra gondolnak, hogy a sokkal konnyebb EB kijutast, ha megcsinaljak, akkor majd nyomhatjak a kamu szoveget, hogy a magyarok ugyanolyan jok mint a kulfodiek.
Damage Control semmi egyeb. Nem rosszindulatbol, de azt mondom, hogy remelem ebbe a mutyizasba belebuknak, mert ha nem , mi krva szarul jarunk, mert akkor tovabb tudnak falatozni a magyar focielet oszladozo hulla testebol es a helyukon maradnak akkor tovabbi eveken at, meg a Szalai,Huszti nyilatkozat valamint az 1:8 utan.

ressy14
Büdös a kritika a belterjes szakmának, tv-nek, szövetségnek. Tény, hogy Hegyi a szegfûs részrõl elfogultabb, de sok igazságot mond, amit már Szalai és még pár ember kifejtett.

Dum spiro, spero.

Pont azért nincs ott én csodálkozom, hogy az MLSZ TV néha még meghívja.
ressy14
Hegyi Iván ilyenkor miért nincs ott? Osztotta volna az mlsz-t és Pintért rendesen

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
jaj de meglepõ...bognár örül, hogy "magyar szakembert" bíztak meg 😄