32945
Magyar Foci
  • LasDen #27841
    meert mellébeszélés...
  • bakkerman
    igen,nincs mese,mostmár el kell kezdeni gyártani a teljesen fedett,vagy behúzható tetejű arénákat
  • Grenzjager
    Győrben miért tudnak kurva nagy felhőszakadás után meccset rendezni?
    A Kancsó Aréna pályáról miért nem folyik el a víz? Pedig az a rohadt víz az mindig szétfolyik mert ilyen. De ha még se folyik, akkor van szivattyú is.

Kell egy fedett stadion is Felcsútra. Ez a minimum.
  • bakkerman
    "csináljon bajnokcsapatot Székesfehérváron, de szerinte ez új igazolások nélkül nem reális célkitűzés."

ezt nem értem,aki a magyar focit kicsit ismeri,tudja hogy a Videoton már pár éve minden nyáron durván igazol,és a legtöbbet költi,nyílván ezt Gattusonak is elmondták,akkor miért nem vállalta be? 4-5 új játékos a kezdőbe akiket ő szemel ki,és ebben a szar fos magyar bajnokságban utcahosszal nyer,ha a szart is kidolgoztatja a játékosaiból. KIváló ugródeszka lett volna ez neki
  • Narxis
    Orbán Viktor hívására is nemet mondott Gattuso

• Narxis
    Fedett stadiont kellett volna építeni, nyitható tetővel. Ennyire egyszerű. Ezt elbaszták.
  • a.carkey
    Jaja. Felette nincs felhő, és mindig kék az ég, még éjjel is nappal van, meg ilyenek? :D
  • sempronius18
    Amúgy igazad van nem tudtam, hogy Felcsúton annyi eső esett.
  • sempronius18
    Azok biszem-baszom stadionok de a felcsuti a nemzet stadionja attól többet várnák.
  • a.carkey
    Nekik soha semmi sem jó. :)
  • Kaplan
    Elképesztő az a fajta tajparaszt gyűlölködés ami az NSO-n megy a kommenteknél. Három napja zuhog az eső majdnem egész nap, szerintem nem találtak még ki olyan esővíz elvezető rendszert ami ezt ne érezné meg... A lényeg, hogy lehessen politizálni meg gyűlölködni.
  • ressy14
    akkor a Sporting és a Shaktar stadionjában is szar az elvezető? nem egy tó vízmennyiségére tervezik őket
  • passatgt
    azt néztem én is, csak olyan magasra dobta fel a labdát valaki, hogy azt hittem sosem esik le, na ezután pattant egyet:D
  • passatgt
    csak egy picit csepergett
  • a.carkey
    De persze lehet, hogy elbaszták.
  • a.carkey
    Azért amennyi csapadék Fejér megyében és a Balaton környékén esett, bármelyik pálya megszopja.
  • sempronius18
    Jó az ultra modern pálya csapadék elvezetése az a lényeg uraim!
  • DaemoonHunter
    Akkor a duce intésére lefújták a dolgot, hisz még rontaná az imázst.
  • passatgt
    gondolom a fű még elég fiatal, nincs olyan állapotban, hogy egyből szétbasszák, inkább elhalasztották, minthogy újra kéne csinálni a fél pályát
  • bakkerman
    ennél szarabb pályán is voltak meccsek idén a bajnokságban,például Pakson,ahol dagonyáztak a játékosok,vagy a legutóbbi győr meccsen
  • DaemoonHunter
    Víz az van bőven, ha nem is látszott teljesen, mert nagyon szépen eloszlott az a leszakadt esőmennyiség, csaképp nem szívódott fel.
  • bakkerman
    csak én nem fogtam fel a képeket,vagy tényleg lófasz baja nincs a pályának? Sár nincs,a víz nem ér bokáig,a labda gurul,még egyet pattant is,nem villámlik,nincs vihar. Akkor mi a faszért nincs meccs? Vagy egy időbe akarják mostmár a Győr meccsel nyomatni,hogy fokozzák az izgalmakat?
  • DaemoonHunter
    5000 felbőszült felcsúti füttye zúdult alá a pancsó aréna lelátóiról. janem.
  • ReszegKoldus
    a páncsó aréna játékra alkalmatlan
  • bakkerman
    mellőzzük a politikát a topikban,csak és kizárólag a Vidi/ Vidi B kapcsán jöhet fel politikai téma
  • a.carkey
    Bajnai?
  • dave9004
    én a szlezák Zolis térdkalács-leszakadásost láttam élőben. hát nem volt egy szép dolog.
  • LSSAHPAUL
    Én láttam tv-ben, akkoriban nem volt ennyi csatorna heti 2 meccset adott kb a tv szal mindet megnéztem, elég durva volt, mert szerencsétlen nem tehetett róla, nem úgy mint amikor Lipcsei visszatért a fradiba, és belement egy csínes helyzetbe, és úgy csúsztak bele, megint szét ment a térde, ezt is láttam :p marha volt.

Gera-t nem lehet egy lapon említeni Véberrel :D,
    Amúgy meg nem hiszem hogy lehet hozzá hasonlót találni mert olyan hogy valaki jó irányító, buzi újpesti, küzd a pályán mint az állat, jó csatár, és idegbeteg egyben nincs.
  • a.carkey
    Gera?
  • bakkerman
    nekem faterom régen pesten dolgozott elég sokáig,és akkor Újpest meccsekre járt,azt mondja hogy azóta se látott magyar labdarugót,akiben ösztönösen ennyire megvolt a zsenialitás.
  • dave9004
    akkor ez után már nem volt a régi, vagy nemtudom, melőban mesélgetnek róla idősebbek, hogy kis pengés játékos volt :)
  • bakkerman
    Aki a lábát törte (Nagy Sanyi) még megye2-ben nyomja tán,itt szabolcsba
  • ressy14
    Biztos?
    Újpest után:
    Dunakeszi VSE, Csepel-AT, Budapesti VSC, Lombard FC Tatabánya, Rákospalotai EAC
    Keményebb csávó ő annál, minthogy ilyen simán abbahagyja.
  • dave9004
    nem is lépett elhiheted :D legalábbis ez után hagyta abba.
  • DaemoonHunter
    Durva
  • ressy14
    Rossz nézni az ilyen töréseket, és még rá is lép.
    Egy ilyen sérülés után nekem semmi kedvem nem lenne még egyszer pályára lépni, az tuti.
  • Láma!
    16 éve volt...
    komolyan mondom egyetlen negatívumként a studios ember szakadozott, darabos mondatait tudom felhozni... a maga nemében színvonalasabb műsor volt ez mint a mostani 3. félidő selypítős ritával meg a többi humorherolddal...

ja, és akkor még nyilatkozhattak a bírók is :D
  • Zenszkij
    Gyuri a hős! :D
  • DaemoonHunter
    Kell ilyen is, legalább kavarják az állóvizet :D
    Más kérdés hogy nagyon nem csípem amit játszat a csapataival.
  • ressy14
    Ha minden igaz a lefújás után a zakóját pörgetve mutogatott a kispadnak, meg azt ordibálta, hogy szopjatok le.
    A nyilatkozatában meg utalgatott arra, hogy azért feszültek ennyire a fehérváriak, mert ilyen háttérrel nem lehet könnyű semmit sem nyerni. Amiben teljesen igaza van, de nem illendő ilyeneket nyilatkozni.
    A Garancsi féle nyilatkozat meg hab a tortán, mert ő sem határolódott el Gomes összeesküvés elméleti és bírógyalázós kijelentései után. Túl van lihegve az egész, volt egy élvezhető meccs, erre ilyen faszságokkal foglalkozik mindenki.