32945
Magyar Foci
  • passatgt
    Románoknál: A Krónika erdélyi magyar napilap beszámolója szerint a jelenlegi 18 résztvevős bajnokság a 2015–2016-os idényre 14 csapatosra szűkül. A 26 fordulós alapszakasz után az első hét helyezett folytatja a küzdelmet a rájátszás felsőházában, ahol szintén mindenki játszik mindenkivel hazai pályán és idegenben is. Hasonló rendszer szerint zajlik majd a rájátszás az alsóházban, ahonnan az utolsó két helyezett kiesik, az ötödik pedig osztályozót játszik.

Ez kéne ide is pontosan
  • bakkerman
    hatalmas! :D
  • Kaplan
    Jól megmondta az öreg! :D
  • DaemoonHunter
    Egyhangúság megtörésére egy gyöngyszem :D
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    DunaTV közvetít
  • ressy14
    Na mégis adják élőben, a Dunán. Dilettánsok dolgoznak az mtva-nál is.
  • Narxis
    Duna TV mégis közvetíti, jeeee
  • bakkerman
    megy a szarkavarás vargajózsi-nál is,egész szezonban alapember volt,600k eurot kéne kifizetnie a Boronak a Lokinak,és nem kell nekik...azt mondják nehéz helyzetben van a klub,nincs ennyi pénzük...azért Championshipes csapatoknál még nem akkora kiadás a 600k euro. Szerintem az ügynöke kavarja a szart,hogy nyáron visszatér a Lokiba,és abban bíznak hogy misi környékén eladják majd
  • Narxis
    csodálatos
  • ressy14
    MK: nem lesz élő tv-közvetítés az Újpest-DVTK döntőről

LOL. 7 csatorna közvetíthet magyar meccset, de egyik sem képes helyet szorítani egy 2 órás meccsnek, csak a lefújás után.
  • karajjj
    mennyire kacsa?
  • Zenszkij
    Na ez a kerékkötő is a helyére kerül.
  • a.carkey
    ... és a Puskás is megúszta.
  • banok
  • ressy14
    Na úgy néz ki a Fradi nemzetközi meccset játszhat az új stadionban.
  • DaemoonHunter
    Nemhogy válogatott kerettagok, az edzőjük szerint az ország legjobb védői/védőpalántái!
  • Narxis
    Ne okozzanak.
  • Zenszkij
    okozhatnának még ma megbotránkozást
  • bakkerman
    botrány ez a haladás védelem,és ezek válogatott kerettagok
  • ressy14
    én úgy tudom, hogy játékosoknál csak az kap aranyérmet, aki legalább egyszer pályára lépett a győztes csapatban.
  • Láma!
    hogyne kapna, hozzájárult ő is a bajnoki címhez, és a csapat tagja volt.
    ha edzőt vált egy klub szezon közben és a csapat bajnok lesz az új edzővel, akkor is jár a előző edzőnek is érem. (vagy csak illik neki adni?)
  • paly90
    üdv, tudom h rossz topik, de nem tudom hol kérdezzem meg
    tegyük fel h van egy játékos , mondjuk Matic a Chelseaből
    ősszel a Benficban játszott, tvasszal Chelsea
    a Benfica bajnok lett, akk kap aranyérmet?
    egyik haverommal veszekedtünk rajta szerinte nem, sztem igen
  • bakkerman
    erre Kálmánbá vajon mit reagált a bdsrstnt? :D
  • Narxis
    :D
  • Grenzjager
    meg még ilyenek :)
  • passatgt
    újpest-kecskemét jó meccs lehetett, 3 tizenegyes, kiállítás, 2 öngól, 6-1
  • bakkerman
    ütős komment az nso-ról a kispest-mtk meccsről :DD
    "Úgy tűnik tényleg sikeresen kiszűrik a rendbontó szurkolókat a kispesti stadionból, viszont mindenki mást is. Éjfélkor a Tescoban többen vannak mint most ezen a meccsen."
  • LSSAHPAUL
    Bocs az offér, de aki eddig nem nézte a spanyol bajnokságot akkor ezzel az egy meccsel letudhatja :) ez dönt a bajnoki címről:
    18:00 Spanyol bajnokság, 38. forduló, Barcelona - Atlético Madrid ÉLŐ!
  • Grenzjager
    +1
  • Narxis
    Nekem nem a halasztással van bajom hanem a módjával. Lassú és körülményes mint Lipták a válogatottban.
  • DaemoonHunter
    +1
    Nálunk is hasonló volt tegnap...nincs vízelvezető ami ezt a HIRTELEN mennyiséget hatásosan elvezeti, legalább is az országban.
  • banok
    Én Budaörsön éltem át a tegnapi zuhit. Hirhtelen brutális mennyiség zúdult le szóval én most óvatosan fikáznék.
  • DaemoonHunter
    Megvárják a jóidőt, az a tuti nézőszám bevétel szempontjából.
  • Narxis
    Hát jah, meg kell várni a hétfőt, hogy döntsenek max. fél óra alatt. :D Szánalmas.
  • Grenzjager
    ...vagy van vízelvezetés. Innen látszik hogy Győr jobban teljesít :)
  • Grenzjager
    Szánalmas ratyi banda az MLSZ, röhej hogy a PAFC-DVSC meccset nem tudják 1-2 nappal elhalasztani, csak hetekkel a bürokrácia miatt mert tárgyalni kell.
  • a.carkey
    Mert ott nem esett akkora eső?
  • bakkerman
    úgy értettem a költekezést,hogy ezek az ingyen igazolható nyugatról hozott légiósok nyílván sokkal többért írtak alá mint egy átlag magyar játékos
  • ressy14
    Mezey igazolhatott utóljára kénye-kedve szerint, Sousa és Gomes már javarészt csak ingyen igazolható játékosokat hozott. Ketten összesen csak 4 játékost hoztak pénzért (Mitrovic, Pistike, Haraszti, Paraiba), a többit kukázták. Szóval már elmúlt a jóvilág a Vidi edzőjének. Gondolom Gattuso meg hozta volna az olasz klikket.