32945
Magyar Foci
-
#27881 Románoknál: A Krónika erdélyi magyar napilap beszámolója szerint a jelenlegi 18 résztvevős bajnokság a 2015–2016-os idényre 14 csapatosra szűkül. A 26 fordulós alapszakasz után az első hét helyezett folytatja a küzdelmet a rájátszás felsőházában, ahol szintén mindenki játszik mindenkivel hazai pályán és idegenben is. Hasonló rendszer szerint zajlik majd a rájátszás az alsóházban, ahonnan az utolsó két helyezett kiesik, az ötödik pedig osztályozót játszik.
Ez kéne ide is pontosan -
#27880 hatalmas! :D -
#27879 Jól megmondta az öreg! :D -
#27878 Egyhangúság megtörésére egy gyöngyszem :D
-
Grenzjager #27877 -
Grenzjager #27876 DunaTV közvetít -
#27875 Na mégis adják élőben, a Dunán. Dilettánsok dolgoznak az mtva-nál is. -
#27874 Duna TV mégis közvetíti, jeeee -
#27873 megy a szarkavarás vargajózsi-nál is,egész szezonban alapember volt,600k eurot kéne kifizetnie a Boronak a Lokinak,és nem kell nekik...azt mondják nehéz helyzetben van a klub,nincs ennyi pénzük...azért Championshipes csapatoknál még nem akkora kiadás a 600k euro. Szerintem az ügynöke kavarja a szart,hogy nyáron visszatér a Lokiba,és abban bíznak hogy misi környékén eladják majd -
#27872 csodálatos -
#27871 MK: nem lesz élő tv-közvetítés az Újpest-DVTK döntőről
LOL. 7 csatorna közvetíthet magyar meccset, de egyik sem képes helyet szorítani egy 2 órás meccsnek, csak a lefújás után. -
karajjj #27870 mennyire kacsa? -
Zenszkij #27869 Na ez a kerékkötő is a helyére kerül. -
#27868 ... és a Puskás is megúszta. -
#27867 -
#27866 Na úgy néz ki a Fradi nemzetközi meccset játszhat az új stadionban. -
#27865 Nemhogy válogatott kerettagok, az edzőjük szerint az ország legjobb védői/védőpalántái! -
#27864 Ne okozzanak. -
Zenszkij #27863 okozhatnának még ma megbotránkozást -
#27862 botrány ez a haladás védelem,és ezek válogatott kerettagok -
#27861 én úgy tudom, hogy játékosoknál csak az kap aranyérmet, aki legalább egyszer pályára lépett a győztes csapatban. -
#27860 hogyne kapna, hozzájárult ő is a bajnoki címhez, és a csapat tagja volt.
ha edzőt vált egy klub szezon közben és a csapat bajnok lesz az új edzővel, akkor is jár a előző edzőnek is érem. (vagy csak illik neki adni?) -
paly90 #27859 üdv, tudom h rossz topik, de nem tudom hol kérdezzem meg
tegyük fel h van egy játékos , mondjuk Matic a Chelseaből
ősszel a Benficban játszott, tvasszal Chelsea
a Benfica bajnok lett, akk kap aranyérmet?
egyik haverommal veszekedtünk rajta szerinte nem, sztem igen -
#27858 erre Kálmánbá vajon mit reagált a bdsrstnt? :D -
#27857 :D -
Grenzjager #27856 meg még ilyenek :)
-
#27855 újpest-kecskemét jó meccs lehetett, 3 tizenegyes, kiállítás, 2 öngól, 6-1 -
#27854 ütős komment az nso-ról a kispest-mtk meccsről :DD
"Úgy tűnik tényleg sikeresen kiszűrik a rendbontó szurkolókat a kispesti stadionból, viszont mindenki mást is. Éjfélkor a Tescoban többen vannak mint most ezen a meccsen."
-
#27853 Bocs az offér, de aki eddig nem nézte a spanyol bajnokságot akkor ezzel az egy meccsel letudhatja :) ez dönt a bajnoki címről:
18:00 Spanyol bajnokság, 38. forduló, Barcelona - Atlético Madrid ÉLŐ! -
Grenzjager #27852 +1 -
#27851 Nekem nem a halasztással van bajom hanem a módjával. Lassú és körülményes mint Lipták a válogatottban. -
#27850 +1
Nálunk is hasonló volt tegnap...nincs vízelvezető ami ezt a HIRTELEN mennyiséget hatásosan elvezeti, legalább is az országban. -
#27849 Én Budaörsön éltem át a tegnapi zuhit. Hirhtelen brutális mennyiség zúdult le szóval én most óvatosan fikáznék. -
#27848 Megvárják a jóidőt, az a tuti nézőszám bevétel szempontjából. -
#27847 Hát jah, meg kell várni a hétfőt, hogy döntsenek max. fél óra alatt. :D Szánalmas. -
Grenzjager #27846 ...vagy van vízelvezetés. Innen látszik hogy Győr jobban teljesít :) -
Grenzjager #27845 Szánalmas ratyi banda az MLSZ, röhej hogy a PAFC-DVSC meccset nem tudják 1-2 nappal elhalasztani, csak hetekkel a bürokrácia miatt mert tárgyalni kell. -
#27844 Mert ott nem esett akkora eső? -
#27843 úgy értettem a költekezést,hogy ezek az ingyen igazolható nyugatról hozott légiósok nyílván sokkal többért írtak alá mint egy átlag magyar játékos -
#27842 Mezey igazolhatott utóljára kénye-kedve szerint, Sousa és Gomes már javarészt csak ingyen igazolható játékosokat hozott. Ketten összesen csak 4 játékost hoztak pénzért (Mitrovic, Pistike, Haraszti, Paraiba), a többit kukázták. Szóval már elmúlt a jóvilág a Vidi edzőjének. Gondolom Gattuso meg hozta volna az olasz klikket.