Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Orosz kiesõnél azért szerintem jobb a Kazah bajnok. Az elõzõ is EL csoportkörös volt. Ettõl függetlenül szomorú eset az övé.
dave9004
az elõrelépést a vak is látja
Láma!
Ha szigorúan azt vesszük hogy az adott csapatok milyen játékerõt képviseltek amikor Õ épp ott volt, akkor az Aktobe a legjobb ezek közül 😊

bakkerman
Komant meg a kazah Aktobe akarja 😄D szép,felfelé ívelõ karrier az övé. Sampdoria-Monaco-Krasnodar-Ural-Aktobe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
A képzésre nincs meg a tõkém,nincsenek kapcsolataim. Elõbbit még lehetne orvosolni,de utóbbi nélkül maximum blasz 4-ben lehetnénk edzõk :

Sippie
ja, meg nekem eszem is van, kár lenne elpazarolni ilyenre 😄
Sippie
megint megsértettem a kis lelkivilágodat? tán szakmabeli vagy?
Mondjuk az megmagyarázná, az agymenéseidet.
Narxis
A gerince.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hajrá mi tart vissza?
Sippie
edzõsködni kéne, nem? ilyen eredményesek mi is lehetnénk
ressy14
Elkészült a pontos tavaszi NB1-es menetrend
Az elsõ három tavaszi forduló programja:

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
és már vannak kiszemeltjeik is akik segíthetnek ebben 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Országgyûlési képviselõ is lehetne
Ilyen ez a futballszakma kicsit belterjes 😄
bakkerman
melyik szakmában keresne itthon havi 4-5-600 ezreket tisztán,nettóban,napi ~2 óra munkával?

Sippie
ja, ahelyett hogy keresne valami rendes szakmát
LasDen
ez a prukner is folyton csak jön-megy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
A Nemzeti Sport információi szerint Selymes Tibor váltja Prukner Lászlót a labdarúgó NB I-ben szereplõ Kaposvári Rákóczi vezetõedzõi posztján. A legutóbb a román Sageata Navodarit irányító szakember a jövõ héten írhat alá. A kaposvári klub ügyvezetõ elnöke, Illés János megerõsítette Prukner távozását, valamint azt, hogy várhatóan Selymes Tibor váltja. Információink szerint André Alves lehet a Rákóczi egyik téli igazolása.

Az MTK csak szeretne az NBI középmezõnye lenni.

ressy14
minél több ilyen példa kellene, ne az NB1 középmezõnyébõl kelljen beválogatni az U válogatottakba az embereket.

Dum spiro, spero.

Varga Szabolcs (18y) MTK -> Heerenveen
8 NBI-es meccsen 2 gól is elég volt neki😊

a.carkey
júniusban szerintem már ki fog állni a szekérrúd 😄 aztán veszi a kalapját
ennyit tudnak
dave9004
ha egy évnél tovább húzza a német, akkor azt már csodának könyvelem el. De van egy olyan érzésem, hogy nem fog egy idõ után kijönni az állammal meg a szakmával 😄
ressy14
Nincs itt semmiféle edzõkeringõ. A Fradi meg jól szembeköpte a magyar szurkolói társadalmat, hogy nem A Szakmából választott új edzõt, hanem idehozott egy magyar közeget nem ismerõ német névtelen senkit. Bezzeg 2 éve még az utolsó magyar világsztár kártyázott tréningezett velük a kocsmában az edzõpályán.

Dum spiro, spero.

Ha Tarsoly nem lepi meg csányisan a népet - mert hivatalos bejelentés még sehol se volt - és a legvégén Csertõi lenne az ETO-nál.

az jó
passatgt
A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalbeli MVM Paks labdarúgócsapatánál Csertõi Aurél lesz a címvédõ Gyõri ETO-hoz készülõ Horváth Ferenc utódja a vezetõedzõi poszton.

lassan mindenki a helyére kerül...

ressy14
<#rolleyes>

attól még amit írtam igaz marad

egyébként nevetésben gazdag új évet kívánok nektek, eredményeset felesleges kívánni ebben a topikban 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
nem értek egyet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyugodtan nevettessen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ne vedd már komolyan, anno kitiltattuk innen, meg a fradi topikból, most hogy új hg lett, kikerült a fejlécbõl a tiltó script, így megint tud írni, szándékosan trollkodik...
ressy14
Na ne nevettess 😄
A Loki legjobb magyarja (Szakály) is bõven kilóg a válogatottból, a csigalassú Mészárosról már nem is beszélve.

Dum spiro, spero.

évek óta nem jártál erre
Én a válogatottba eleve csak LOKI játékosokat raknék,aztán nem lenne ez a szégyen,ami most van!KÉSZ
banok
Gera, Varga a padon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dzsudzsák nem az
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az egyetlen kínai magyar edzõ: Csank Jan Csí
Narxis
R.I.P.<#shakehead>

Effe88
:/
R.I.P.

Jó játékos volt. Hihetetlen ami vele történt.

R.I.P. legalább már nem szenved tovább.
bakkerman
"Elhunyt Akeem Adams, a Ferencváros játékosa. Nem igazán tudok szavakat találni erre a tragédiára. Nyugodj Békében, legyen neked könnyû a föld! Borzalmas tragédia ez!"

Horti Gábor facebook oldala

<#shakehead><#shakehead><#shakehead> istenem

DaemoonHunter
Végre egy jó hír, õ legalább színt visz ebbe a posványba, már amennyire tud 😊

bakkerman
ugyanúgy valami belsõs ember,szerintem Csertõi

Narxis
Akkor Pakshoz ki fog menni? 😄

Hihetetlen hogy nem a Gyõrben is már rengetegszer bizonyított Csertõi, vagy híres BmegMészöly picurka fia lett az edzõ.

HorváthFeri, mivel sokat nem csinált Pakson, de ez már bõven elég Gyõrben, sok is, igaz az igények soha se voltak magasak erre, de legalább Fradista😊

A fincsi igazi magyar beltenyészet tovább burjánzik.

bakkerman
bár már nem kapcsolódik a magyar focihoz,de a Hannover elsõ számú jelöltje a kispadra Moniz

bakkerman
Horváth Feri lesz az ETO új edzõje

ez igen