32945
Magyar Foci
-
#27921 2007 után ismét van bajnokcsapat Nyíregyházán :) Kibaszott jó meccs volt,a hangulat,a szurkolás! Petike megint hátára vette a csapatot,4 gól!! Nyáron meg kell erősíteni a keretet,és jöhet a mennyei elsőosztály :) -
#27920 ideje beletörődniük, hogy a kövesd egyszezonos csapat volt, nem is fog visszajutni jó ideig. -
#27919 nb2-ből jutna fel 4 csapat, a kövesd ígyis-úgyis kiesik -
Densie #27918 Hát a rossz nyelvek azt beszélik, hogy a Kövesd miatt emelnél a létszámot. -
#27917 annyiból viszont jobb a +2 csapat, hogy 1 hónappal kevesebb lesz a szünet -
sempronius18 #27916 Nem lenne ilyen semmire kellő Pápa, Rákóczi, Kövesd, Kecsó meg per pillanat a mai magához méltatlan UTE se. Ez jobb lenne. -
#27915 Ha meg marad a létszám akkor meg essen ki több, pl az utsó 6, 4 meg játszon selejtezőt :D :D
-
#27914 nálam is ez lenne a legjobb megoldás,a másodosztály keleti-nyugati rendszerű lenne,10 csapat keletről,10 nyugatról,a két bajnok feljut,az első osztályból meg az utolsó kettő esik ki -
#27913 szerintem meg maradjon a mostani. Nem lesz itt jobb a foci több meccsel, csak a sírás nő. az nb2 erősödött, most valszeg minőségiek jutnak fel tényleg. Maradjon az egész ahogy van. -
sempronius18 #27912 Egyértelműen a 10 csapat 2 oda-vissza vágó 36 kör lenne a legjobb, de az túl logikus volna és nem magyaros. -
COOLancs #27911 Szerintem komplett NB2-t összekéne olvasztani az egyel, esetleg mellécsapni a megye 3-at is. A lényeg hogy minél több alibi-meccset lehessen lezavarni. -
#27910 Legyen tényleg kevesebb és inkább játszanak 4x -
#27909 Mind a négyet akikkel mindig találkozunk még következő év március-áprilisában is, mi? :D -
Densie #27908 Ááá, az már hátráltatná a nemzetközi kupákban menetelő csapatainkat :P -
sempronius18 #27907 Legyen akkor 20 csapatos, mint az angol meg a spanyol és akkor még jobban felvehetjük a ritmust nem? -
Densie #27906 Ha jól tudom a Vasas nem igényelt NB1-es licenszet és már nem is lehet.
Amúgy én a 18 csapatos NB1-et nem tartom hülye ötletnek, talán segítene, hogy felvegyék a fejlettebb bajnokságok ritmusát. Mondjuk ez esetben is alap lenne, hogy a 15/16-os kiírásra kéne bevezetni. Ha mégis a következő szezonra vezetik be akkor is alsó hangon osztályozó a Kaposvárnak és a Mezőkövesdnek. -
sempronius18 #27905 Nézd meg kik a Gyirmót tulajai szerintem miattuk bővítenek.
Carkey én úgy tudom él még ez a szabály. -
#27904 Ezt honnan? Nem törölték el ezt a szabályt? Tudom, hogy volt ilyen, de két éve nem törölték el? -
#27903 na gyirmót megijed a feljutástól és kikap 2x mi meg jövünk a siófokkal. benne vagyok. -
Unreal1942 #27902 Miért nem 180?
Már régen 12 csapatosnak kéne lennie. Még akkor is, ha most az UTE akkor kiesne. -
#27901 Istenem, hogy lehet ilyen faszságokat kitalálni. Mintha minden direkt arra menne ki, hogy állandóan az ésszerű döntés ellentétjét hozzák ki győztesül. Botrány. -
sempronius18 #27900 Elvileg 4-en jutnak fel a 2-ből Kövesd, Rákóczi out. -
#27899 Megépült a kövesd stadionja, nyáron befejezik, majd csesznek kiejteni. :) -
#27898 Viccnek is rossz. -
sempronius18 #27897 Breaking news 18 csapatos lesz jövőre a mennyei. -
#27896 Még szerencse, hogy Gomes-t is eltiltották ugyanilyen nyilatkozatok miatt... oh wait -
#27895 az ATV a magyar focitól úgy teljesen távol van.
(emlékezetek dzsuzsák, bogdán árpád, meg a román meccs előtti ámokfutásuk :D) -
#27894 Én nem láttam az ATV-és riportot (erre büszke is vagyok) de ha csak a fele igaz a vidis story-ból akkor már azért megérdemelte, mert az nem volt edzőhöz méltó viselkedés, kb kocsmában elmegy, bár ott bunyó lett volna belőle az tuti :) -
#27893 ha futócipőben,és melegitőben megy le a boltba,az már gyanús lesz... -
Grenzjager #27892 ergo kocogni se mehet le a térre :) -
#27891 minden sporttevékenységtől eltiltották,szóval maximum a lelátón ülve lehet köze a futballhoz... -
Grenzjager #27890 Akkor edzést sem tarthat fél évig...
Nem bírja az mlsz a kritikát. -
#27889 na erre az ítéletre merje valaki azt mondani,hogy nincs jelen a politikai a futballunkban. Ha a Pápát kritizálja ugyanilyen szavakkal,mondandóval,akkor kap 3 meccs eltiltást következő szezonról. Ezzel az ítélettel leírták őt itthon,a DVTK szerintem kirakja,nem fog kelleni sehova,pedig jó edzőnek tartom -
karajjj #27888 szerintem inkább azért kapta, csak kerestek rá most valami indokot -
#27887 és ehhez még hozzájön a vidi meccs vége is?:D -
karajjj #27886 most olvastam én is :D ezt már el sem hiszem -
#27885 Szivics fél év eltiltás minden sporttevékenységtől,a Haladás meccs utáni nyilatkozata miatt. -
karajjj #27884 már nem teljesen :D
de egyébként szánalmas lesz, ha ezek után mégis feljutnak, mert a viktor azt mondta... :D -
#27883 jaaaa mert te barcikai vagy mi? :) -
karajjj #27882 egy kis hazai örömhír :D