32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    2007 után ismét van bajnokcsapat Nyíregyházán :) Kibaszott jó meccs volt,a hangulat,a szurkolás! Petike megint hátára vette a csapatot,4 gól!! Nyáron meg kell erősíteni a keretet,és jöhet a mennyei elsőosztály :)
  • dave9004
    ideje beletörődniük, hogy a kövesd egyszezonos csapat volt, nem is fog visszajutni jó ideig.
  • passatgt
    nb2-ből jutna fel 4 csapat, a kövesd ígyis-úgyis kiesik
  • Densie
    Hát a rossz nyelvek azt beszélik, hogy a Kövesd miatt emelnél a létszámot.
  • passatgt
    annyiból viszont jobb a +2 csapat, hogy 1 hónappal kevesebb lesz a szünet
  • sempronius18
    Nem lenne ilyen semmire kellő Pápa, Rákóczi, Kövesd, Kecsó meg per pillanat a mai magához méltatlan UTE se. Ez jobb lenne.
  • LSSAHPAUL
    Ha meg marad a létszám akkor meg essen ki több, pl az utsó 6, 4 meg játszon selejtezőt :D :D
  • bakkerman
    nálam is ez lenne a legjobb megoldás,a másodosztály keleti-nyugati rendszerű lenne,10 csapat keletről,10 nyugatról,a két bajnok feljut,az első osztályból meg az utolsó kettő esik ki
  • dave9004
    szerintem meg maradjon a mostani. Nem lesz itt jobb a foci több meccsel, csak a sírás nő. az nb2 erősödött, most valszeg minőségiek jutnak fel tényleg. Maradjon az egész ahogy van.
  • sempronius18
    Egyértelműen a 10 csapat 2 oda-vissza vágó 36 kör lenne a legjobb, de az túl logikus volna és nem magyaros.
  • COOLancs
    Szerintem komplett NB2-t összekéne olvasztani az egyel, esetleg mellécsapni a megye 3-at is. A lényeg hogy minél több alibi-meccset lehessen lezavarni.
  • LSSAHPAUL
    Legyen tényleg kevesebb és inkább játszanak 4x
  • a.carkey
    Mind a négyet akikkel mindig találkozunk még következő év március-áprilisában is, mi? :D
  • Densie
    Ááá, az már hátráltatná a nemzetközi kupákban menetelő csapatainkat :P
  • sempronius18
    Legyen akkor 20 csapatos, mint az angol meg a spanyol és akkor még jobban felvehetjük a ritmust nem?
  • Densie
    Ha jól tudom a Vasas nem igényelt NB1-es licenszet és már nem is lehet.

Amúgy én a 18 csapatos NB1-et nem tartom hülye ötletnek, talán segítene, hogy felvegyék a fejlettebb bajnokságok ritmusát. Mondjuk ez esetben is alap lenne, hogy a 15/16-os kiírásra kéne bevezetni. Ha mégis a következő szezonra vezetik be akkor is alsó hangon osztályozó a Kaposvárnak és a Mezőkövesdnek.
  • sempronius18
    Nézd meg kik a Gyirmót tulajai szerintem miattuk bővítenek.

Carkey én úgy tudom él még ez a szabály.
  • a.carkey
    Ezt honnan? Nem törölték el ezt a szabályt? Tudom, hogy volt ilyen, de két éve nem törölték el?
  • dave9004
    na gyirmót megijed a feljutástól és kikap 2x mi meg jövünk a siófokkal. benne vagyok.
  • Unreal1942
    Miért nem 180?
    Már régen 12 csapatosnak kéne lennie. Még akkor is, ha most az UTE akkor kiesne.
  • Kaplan
    Istenem, hogy lehet ilyen faszságokat kitalálni. Mintha minden direkt arra menne ki, hogy állandóan az ésszerű döntés ellentétjét hozzák ki győztesül. Botrány.
  • sempronius18
    Elvileg 4-en jutnak fel a 2-ből Kövesd, Rákóczi out.
  • a.carkey
    Megépült a kövesd stadionja, nyáron befejezik, majd csesznek kiejteni. :)
  • Narxis
    Viccnek is rossz.
  • sempronius18
    Breaking news 18 csapatos lesz jövőre a mennyei.
  • Narxis
    Még szerencse, hogy Gomes-t is eltiltották ugyanilyen nyilatkozatok miatt... oh wait
  • dave9004
    az ATV a magyar focitól úgy teljesen távol van.
    (emlékezetek dzsuzsák, bogdán árpád, meg a román meccs előtti ámokfutásuk :D)
  • LSSAHPAUL
    Én nem láttam az ATV-és riportot (erre büszke is vagyok) de ha csak a fele igaz a vidis story-ból akkor már azért megérdemelte, mert az nem volt edzőhöz méltó viselkedés, kb kocsmában elmegy, bár ott bunyó lett volna belőle az tuti :)
  • bakkerman
    ha futócipőben,és melegitőben megy le a boltba,az már gyanús lesz...
  • Grenzjager
    ergo kocogni se mehet le a térre :)
  • bakkerman
    minden sporttevékenységtől eltiltották,szóval maximum a lelátón ülve lehet köze a futballhoz...
  • Grenzjager
    Akkor edzést sem tarthat fél évig...
    Nem bírja az mlsz a kritikát.
  • bakkerman
    na erre az ítéletre merje valaki azt mondani,hogy nincs jelen a politikai a futballunkban. Ha a Pápát kritizálja ugyanilyen szavakkal,mondandóval,akkor kap 3 meccs eltiltást következő szezonról. Ezzel az ítélettel leírták őt itthon,a DVTK szerintem kirakja,nem fog kelleni sehova,pedig jó edzőnek tartom
  • karajjj
    szerintem inkább azért kapta, csak kerestek rá most valami indokot
  • passatgt
    és ehhez még hozzájön a vidi meccs vége is?:D
  • karajjj
    most olvastam én is :D ezt már el sem hiszem
  • bakkerman
    Szivics fél év eltiltás minden sporttevékenységtől,a Haladás meccs utáni nyilatkozata miatt.
  • karajjj
    már nem teljesen :D

de egyébként szánalmas lesz, ha ezek után mégis feljutnak, mert a viktor azt mondta... :D
  • bakkerman
    jaaaa mert te barcikai vagy mi? :)
  • karajjj
    egy kis hazai örömhír :D