Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
2-2 lett, 3 videót találtam, persze pont nem Krisztián góljával...

banok
Németh Krisztián gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Vannak megkereséseim, szeretném folytatni a játékot. Vannak lehetõségek, akár még az NB I-bõl is, de mindenképpen az a célom, az az elsõdleges szempont, hogy egy stabil háttérrel rendelkezõ együtteshez igazoljak, ne olyanhoz, ahol csak hitegetik az embert" - nyilatkozta a harmadosztály Nyugati csoportjában szereplõ Budaörstõl távozó Bárányos Zsolt.

Na most õszintén, kinek kellene még? 😄
bakkerman
mert már elfogytak a magyar,behívható gyõriek 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolt jobb játékos Péternél, csak azért ismered kevésbé, mert a bátyja országszerte híres a falába és a trollfici által, még Zsolt csak csendben teszi a dolgát az MTK-ban.

Egyébként, ha ez lenne a tendencia, hogy minden Pölöskei öcs egyre jobb, mint a bátyja, akkor a 7. Pölöskei tesó, már tényleg válogatott szint lenne a 14. meg klasszis. 😊
egyik se gyõri....
nem értem...

bakkerman
hát nem tudom,hogy most annak örüljek,hogy nem hívta be ezt a falábú peti gyereket,vagy sírjak,hogy egy (számomra) totál névtelen pölöskei zsoltot behívott

ressy14
Az öccsét hívták be, azaz Zsoltot. 😞

Dum spiro, spero.

ressy14
Pölõ játszik hátvédet, Deve és Guzmó pedig csatárt.
Már kezdem érteni Pinyõ stratégiáját.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
😞 R.I.P.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
elég megnézni egy pl fordulót olyan bírói teljesítményeket látsz h beszarsz.
most legutóbb láttam a stoke-liverpoolon ahol eggyik oldalon konkrétan lebírkózta a gólvonalon a támadó játékost a védõ, nincs 11-es aztán másik oldalon meg egy összekoc, ilyet általában le sem fújnak pl meccsen, ott meg büntetõ...

de én olyat sem láttam mint hogy konkrétan kirúgja a csatár a kapus kezébõl a labdát és megadják...

tehát tényleg olyanok mennek ki akik még 2X rosszabbak is mint Kassai pl.
fõleg a nem európai bírók, hát afrika kupákon az afrikaiak bizonyították már azért h mit is jelent az ottani szint, de az ázsiai,óceánaiaiak is ilyenek....

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
20 évesen..istenem 😞 nyugodjék békében!! 😞

Aha éljen akkor Solymosi és Vak II.
szabii98

I met God. She's black

LSSAHPAUL
NB2-ben jóindulattal,szánalomból vezethetne, de lentebb se jó ha küldenénk mert mindenhol csak az indulatokat gerjeszti, pl megye3-ban agyon is vernék egy szép napon.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
😊 a média meg az mlsz felkapta valszeg mert megjelenésre nem egy kvázimódó mint pl Sz.Zsolt. És a fifa is így gondolta hogy képernyõre kerülhet, bár nem értem miért kell a fifa-nak egy jelentéktelen kis országból bíró, azt hiszik hogy pártatlan lesz? 😄 Végül szíve szerint az, csak hát ki tudja kinek mit téved, mert hogy tévedni fog az ku**aisten. Azokon a meccseken ami után 1 hétig nem róla cikkeztek az csak azért volt mert kb 50%-50%ban tévedett ideoda.

bakkerman
most gyakorlatilag megerõsítetted az én írásomat 😄

LSSAHPAUL
Ember mirõl beszélsz? Õ a 2. legszarabb nb1-es bíró (1.Megyebíró) amit valaha is láttam. Gyakorlatilag túl ideges bármilyen bírói feladathoz, sehol se adnák neki feladatot, tán gól bíró ahhoz lehet jó.

[HUN]FaTaL
Mondjuk ha megfigyeled milyen bírók vannak kint...

Kezdve azzal a német bíróval amelyik megadott egy olyan lövést gólnak, ami oldalháló volt 😄 De mondhatnám Webbet is, aki semmivel nem jobb bíró, mint Kassai, kérdezz meg egy PL-t nézõt (csak ne olyat aki a MU-nak szurkol) 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ráadásul arról nem is szólunk, hogy micsoda vb szintû játékvezetõk lesznek majd ott Afrikából, Ázsiából, Óceániából.......😄
Totál átlag bíróra nem bíznak BL döntõt......

Én sem szeretem, de azért volt 2 év a 2010-es vb és a 2012-es Ukrán - Angol között amikor top 3 bíró között volt Európában ez tény.
bakkerman
Edzõ=bíró ofkorsz 😄 sok a sör

bakkerman
Túlhypeolt volt ez az egész "Kassai saga",csak itthon mi magyarok vettük úgy õt,hogy top bíró. Európai viszonylatban totál átlag edzõ,nem VB szintû (mégha már vezetett is vb meccset). Sorra hibázik majdnem minden meccsén

Höhöhö mekkora Humor Heroldok ezek a fiúk.
ide csak másodszorra néztem be 😊)) ezért tûnik másolásnak.

passatgt

<#idiota>

Zenszkij
ez az, ez remek hír, nem is oda való

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kassai a helyére került, nem lesz a VB2014 játékvezetõi keretében.
Sajnos az MB1-ben még fújni fog😞

bakkerman
Az MVM Paks labdarúgócsapata ma hivatalos sajtótájékoztatón jelentette, be, hogy a távozó vezetõedzõ, Horváth Ferenc helyett tavasszal – az elõzetes információnknak megfelelõen – Csertõi Aurél irányítja az együttest. Pályaedzõje a csapat csatára, Tököli Attila lesz.

Zenszkij
eszmei érték 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

...és Deutsch Tamás segíthet csak hogy az ultrák ne vigyenek politikát a stadionba. (állami adósságátvállalás ami már rég megvolt a Vidinél, most meg a budapesti kluboknál, megj az Újpest FC nem az UTE).

És ezek "csak" a játékosok, ebben még a létesítmények, ingatlanok nincsenek benne szerintem.

www.smart-bus.hu

passatgt
transfermarkt: Total value 3.900.000 £

a.carkey
Kapnak egy új stadiont? Edzõközpont? A világ titkos olajkészletének 99%-a a pálya alatt van? Jó pénzért Továbbadják Brüll Alfréd tel avivi rokonainak még többért?

A medve nem játék.

bakkerman
Hónapokon át tartó tárgyalássorozat eredményeképpen az MTK labdarúgó csapatát mûködtetõ MTK Budapest Labdarúgó Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság valamennyi, a társaság által kibocsátott, összesen 749.030.000 forint névértékû részvényét megvásárolta illetve megvásárlására elõszerzõdést kötött a magyar befektetõk által létrehozott Blue & White Befektetõi Csoport - áll az MTK közleményében.

hogy a picsába érhet egy mtk KÉT ÉS FÉL MILLIÓ eurót???? a stadionjuk egy lepukkant szar,a játékoskeret nb2-es színtû (oda is valók egyébként),nulla marketing értéke van a klubnak,nulla szurkolótáborral. Valakik megint nagyon jól fognak járni ezzel az üzlettel...

bakkerman
Air Sándor szezon végéig aláírt az mtkhoz

mennyire igaz
ressy14
ha nincs bezselézve a hajad és teletetoválva a kezed, akkor sok jóra ne számíts

Dum spiro, spero.

bakkerman
én ígérem ott leszek,és csak magamért fogok játszani,mint az igazi nagy klasszisaink!

Én ma délellõt terem fociztam pár haverral. Ki tudja lehet, hogy Pinyõ felfigyelt rám?
dave9004
meghívót egy gyilkos vacsorára 😄
ressy14
egyébként jobb, ha összecsomagoljátok a cuccaitokat, lehet, hogy jövõhéten még valamelyikünknek is küld a Pinyõ egy meghívót

Dum spiro, spero.

Narxis
Lényeg, hogy összefogás van, jól összefogott a "Szakma".

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
nem tök mindegy? felõlem aztán válogathatna a megye 2-bõl is

Dum spiro, spero.

passatgt
na, melyik csapat adja a legtöbb játékost az új keretbe? természetesen a Gyõr😊

persze Kovács, Kleinheisler nem fér be mondjuk...

banok
Bizony nagy csalódás õ eddig.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kb ennyi még a Monaconál is megvolt az esélye, de nem tudta bebizonyítani, hogy helye van a felturbózott új keretben.
ressy14
A Bariban játszott jól utoljára, és az már 3 éve volt. Pedig még csak 24 éves. És ez csak nekünk szomorú, õ sokkal többet is kitudott volna hozni magából, az olaszoknál több szezonon keresztül is szem elõtt volt, mégsem tudott élni vele. Egy mentálisan erõs játékos - azaz nem magyar - ilyen tehetséggel és lehetõséggel folyamatosan a Serie A-ban szaladgálna, nem Szibériában.

Dum spiro, spero.