Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Itthon a technikai oktatás mint olyan kb 0 szinten van, emellett milyen már hogy a játékosok nagy részének újdonság a területvédekezés? 😄 (vmelyik interjúban volt multkor).

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
a haja alapján az mb1-ben tuti kezdõ lenne

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
16 éves koruk után itthon csak elkallódnak. Mind taktikailag, mind mentálisan, mind fizikailag. Majd ha ezt az utánpótlás hézagot sikerül betömnie az mlsznek, van mirõl beszélni, addig inkább menjenek ki. Pláne a Realba vagy a Barcába. Persze minimális az esélye, hogy bekerül az elsõ csapatba, de legalább kap egy normális képzést. Aztán ha nem jön be neki, akkor hazajön, és nem lesz hátrányban a többi magyarral szemben, sõt.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
És szerintem is jobban teszi, ha minél gyorsabban elhúz ebbõl a fertõbõl, ami itt van.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Másodosztály.

http://goo.gl/gd6Zi5

A Vincze Ottó is ott volt, nem sokra vitte... ha már eligazol ilyen fiatalon, jobban járna egy Holland elsõosztályú klubbal, ahol még játszhat is... fejlõdés szempontjából nem biztos, hogy a spanyol harmadosztály olyan hatalmas ugrás az MB1-hez képest...

www.smart-bus.hu

Pluskast
Passz. Nem tudom. Viszont ahogy itt mások is írták az sem jó ha beleszürkül az mb1-be.
Nem is tudom talán itt volt egy cikk egy magyar játékossal aki most a Borussia Dortmund-ban játszik. Õ mondta, hogy ég és föld a magyar és a nyugat európai edzés stílus és elvárás. Talán ha idehaza is hasonló felfogással treníroznánk a játékosokat akkor változna a dolog, nem tudom. Viszont hülye a srác ha nem él valamelyik ajánlattal (a világ talán 2 legnagyobb csapata).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lényegi eltérés nem lenne... szerintem többet profitálnánk abból, ha ezek 17-18 évesen már az MB1-ben edzõdnének...

www.smart-bus.hu

persze, mindig vannak kivételek, de az a baj, hogy több az ellenpélda
Csak ez meg így egy ördögi kõr... Egyébként attól, hogy itthon maradnak, még lehetnek jók... nézd meg a Gerát, vagy a Zsuzsit... akkor léptek le, amikor itthon már "sztárok" voltak, és nem tûntek el a süllyesztõben...

www.smart-bus.hu

itt annyi a probléma, 15-6-7 éves korukig a magyarok a világ elitjében vannak, aztán valami rejtélyes módon csak lemaradnak a fejlõdésben fizikálisan és taktikailag is, szóval ha most kimegy, még lehet belõle valaki, itthon meg bele fog szürkülni az mb1-be...

talán csak nem a dottóre mezey féle edzõk tehetnek róla?
DasIsFuck
ez viszont komplett baromság, tehát azt épp eszû ember nem gondolhatja komolyan, hogy egy ománi vagy angolai bajnokság jobb mint a magyar..vagy ott van luxemburg..hány csaptból is áll?

az ilyen listáknak ne adjunk sok hitelt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Örömteli, hogy ilyen tehetség felbukkan, de ilyen fiatalon nem engedném el, mert akkor a mi bajnokságunk színvonala az életben nem fog emelkedni... ráadásul ilyenkor jóval kisebb bevétel is van belõle.

Inkább valami szabályozás kéne arra, hogy egy ilyen tehetség már a felnõttek közt lehessen...

www.smart-bus.hu

Narxis
De így hogy lesz jó bajnokságunk? A magyarok kimennek ide meg jönnek az afrikaiak?

Pluskast
Helyes. Ha tehetséges (márpedig a cikk alapján az) menjen csak ki. Sokkal több esélye van odakint mint idehaza, ráadásul fiatal így a gondolkodásmódját is lehet pozitív irányba vinni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

banok
Hát rendszeresen ott vannak a csapataik a BL-EL csoportkörben.

Ománi, luxemburgi, izlandi, katari, angolai is megelõz mindket eszerint...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
XDDDD

LasDen
nem lopás, határozatlan idejû kölcsönvétel

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én azt hittem, hogy csak megmutatják, hogy mit tudtak lopni a szertárból... 😄
LasDen
ilyen szegény az újpest hogy ketten játszanak egy mezben?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

www.smart-bus.hu

iffhs semmit sem tükröz a valós erõviszonyokról mondjuk, mint a klub ranglisták, hogy a földrészen a 150. legerõsebb a Loki vagy a Fradi.

Azért csak jobb itt mint az Albán élvonal....

10. Romania...
DasIsFuck
ausztria sem sokkal jobb etéren😄

"Gyertek gyerekek felzárkózni, van áram és meleg víz, öcséd is hozzad..."

Horti Gábor: Kiskokónak magyarul 45 perc elég volt, hogy örök ígéret maradjon. Pedig õ is lehet csak say no to biszem-baszom elvek szerint él Laczkó Mihály, hogy a Manchester City megfigyelõje (scoutja) egyetlen félidõ alatt a „leigazolhatóból" a „felejtsük el" kategóriába húzta vissza a Videoton ígéretét, Kovács Istvánt az U21-es válogatott közelmúltbeli ausztriai Eb-selejtezõjén. - Többek között ez is téma ma este 23.30-kor a Beszólásban velem.
passatgt
Priskin Tamás az osztrák bajnoknál folytatja
A magyar válogatott támadó a 24-szeres bajnok Austria Wienhez igazol.

na végre egy elfogadható igazolás, nem orosz kiesõ vagy hasonlók

Zenszkij
Mért nem viszik oda Berkit sportigazgatónak? Rendet tenne! <#nezze>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DasIsFuck
profizmus!!!!

Mezõkövesd: A matyóföldiek nem értik, hogyan igazolhatott Vaskó Tamás a Puskás Akadémiához. Szerintük a bekk anno nyárig írt alá hozzájuk.

jajjmár, szólni kell a Gizikének, hogy vegye már elõ a Vaskó szerzõdésének fénymásolatát és meg kell nézni, nem össze-vissza nyilatkozni...
LasDen
majd kiesnek vagy kizárjak õket. szóval tök mindegy 😄

ressy14
Hát, ha nem 14 éves a gyerek, akkor ebben semmi meglepõ nincs. Az elsõ csapat keretében 1 milka alatt tuti nem keresnek havonta.

Dum spiro, spero.

passatgt
Meg nem erõsített információink szerint a futballista – aki fiatal kora ellenére saját maga intézi az ügyeit – háromszázezer forintos fizetést kért a debreceniektõl. A klub vezetõsége napokon keresztül próbált faragni az igényelt összegbõl, míg a játékos megelégelte a bizonytalanságot.

lokinál van lóvé rendesen😄

www.smart-bus.hu

a.carkey

A medve nem játék.

Narxis
Valami megindult.

DaemoonHunter
Ez mind szép és jó, csak az a baj hogy nem sokan vannak akik nemzetközi szinten is helytálló szaktudással rendelkeznek, az edzõképzés még mindig vicc kategória ami folyik.

Láma!
passatgt
nem a színével van a gond

a.carkey
Ahelyett, hogy újrafestenék!

A medve nem játék.

ressy14
az öltözõ meg ugyanolyan mint 70 éve 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
"600 millió forintból alakítják az élvonalra alkalmassá a Dunaújváros csapatának stadionját. Elkészül a villanyvilágítás, beléptetõ rendszert építenek ki, valamint újrafüvesítik a pályát."

passatgt
szép, ráadásul Otigba mellõl😊

banok