Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Választhat, hogy a barcához, vagy a reálhoz megy, azért ez nem gyenge😊
A medve nem játék.
A vitának itten vége is van uraim.
Ja mert egy felkészülési meccsen elért szenvedõs 2-3, a spanyol liga tökutolsó helyezetének B csapata ellen minderre magyarázatot ad 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Talán az Atletico, a Gyakadémiával megharcolna még.
szarkazmus off
Dum spiro, spero.
Stieber és Korcsmár is kezdett a Fürthben - de kikaptak 😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Probléma 2: A stadion mellett lévõ egyetlen út minden mérkõzés alatt le van zárva, hogy a pár ezres (jobb esetben 10 ezres) tömeg ne egy 2 méter széles járdán kelljen megközelítenie majd távoznia a létesítménybõl. Kedves kék barátaink azonban elõszeretettel pécéznek ki maguknak 30-40 fõs csoportokat, leginkább ultrákat, akiket igazoltatnak, majd fejenként több tízezres büntit írnak nekik. Mindeközben a többi 2-3 ezer ember nyugodtan használja az utat.
Probléma 3: A sünik bevett szokása az is, hogy a kocsmáknál lévõ tömeget (indokolatlanul, azaz a meccs elõtt fél órával) felszólítás nélkül a stadion felé terelik egy kis könnygáz segítségével, mert hogy egy kivezényelt budapesti rohamsünit idézzek: "faszszopó fehérvári csicskák, takarodjatok már be a stadionba".
Probléma 4: A fradi PAFC elleni vendégjátéka során olyan zöld szurkolókat emeltek ki arcról és nem engedtek be, akik életükben elõször voltak meccsen, érvényes szurkolói kártyával rendelkeztek és semmiféle törvényellenes dolgot nem tettek.
Probléma 5: Egy Paks elleni Vidi meccs után barátommal ketten sétáltunk haza, egy kihalt utcán, majd egy rendõr mikrobusz érkezett mellénk, és kísért minket 20 percig csak azért, mert Vidis sálban voltunk.
Ezek mind az elmúlt 2 évben történtek, a fradisat kivéve mindet személyes tapasztalat után írom le.
Probléma 6: A Fradi - Újpest meccs után berohanó nézõket nem tudták beazonosítani, hiába volt szurkolói kártya és kamerarendszer. Inkább kirakták több száz ember arcképét a police.hu-ra.
Probléma 7: Nem lehet egy "Vihar és vágy" német feliratú drapériát bevinni, mert náci feliratnak hitték a tanult ellenõrök. A Nagy-magyarországos drapit már nem is említem.
Szóval nyugodtan kamerázzák be a stadionokat, akár a budikat is, de ettõl nem lesz se több se kevesebb bûncselekmény, pláne nem több nézõ.
Dum spiro, spero.
Grenzjager: A felvételek azt is bizonyítják például, hogy ha a szekusok bûncselekményt követnek el. Adnám Kubatovék bekamerázását amúgy, hátha kevesebb választási csalás lenne 😄
Inkább DajcsTomõpikát, Kubatovot és Csányit kéne bekamerázni,
anyagilag több kárt is okoztak.
hát ezek tényleg nagyon kellenek a magyar focinak,hogy névre szóló jegy legyen,meg videós megfigyelõrendszer. Ezzel kibasszák az ultrákat a stadionokból
Stratégiai MLSZ-sikerek eredményesség nélkül
Zalaegerszeg megvenné a helyi futballklubot
azért ez nem kis dolog,gondolom a lengyel bajnokság is televan baszva brazil meg nyugati(bb) légiósokkal,azért ha megnyerné ezt a díjat az szép lenne! Remélem nem kúrják el a karrierjét,ahogy teszik folyamatosan az igéretesnek tûnõ fiainkkal
Mi történt? Elnéztek egy nullát a bérigényén?
Szalai példája szerintem semmit nem bizonyít, mert õ hollandiából vagy egyébként is simán kikerülhetett volna Németországba, hisz oda elég szívesen visznek magyarokat, elég sok játékosunk légióskodott németországba.
tényleg angy tehetségnek kell lenni és szerencsésnek is kell lenni hogy realból,barcából nagy játékossá válljon.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eleve telített ezen csapatok utánpótlás bázisa olyan játékosokkal akik a magyartól kicsit fejlettebb közegbõl jöttek, így nézve zsákutca.
Hollandia eggyértelmûen a legjobb kiinduló pont, nem egy komoly bajnokság így van esélye bekerülni és játszani az elsõ osztályba ahonnan mehet jobb bajnokságokba.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"