Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
PAFC: Tajti a Real Madridnál is megfelelt a próbajátékon

Választhat, hogy a barcához, vagy a reálhoz megy, azért ez nem gyenge😊

a.carkey
Egyébként meg a kicsit is komolyan kell venni! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a Puskás sem 30 ponttal vezeti a magyar bajnokságot ...

A medve nem játék.

Igen tökéletes képet ad, aki ezt tagadja nem igaz magyar!
A vitának itten vége is van uraim.
[HUN]FaTaL
😄DDDDD

Ja mert egy felkészülési meccsen elért szenvedõs 2-3, a spanyol liga tökutolsó helyezetének B csapata ellen minderre magyarázatot ad 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ennyit ér a Spanyol bohóc liga, a Barca, Real pároson kívül simán esne ki mind az NB1-bõl.

Talán az Atletico, a Gyakadémiával megharcolna még.
ressy14
Öcsi bácsi nevelõegyesülete ismét világhírû lesz, akármennyire is akarják a kispestiek a történelmet meghamisítani a BDSRSTNT!

szarkazmus off

Dum spiro, spero.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Betis – Puskás Akadémia 2-3

passatgt
Tõzsér is kezdõ volt és végig játszott

banok
Gera, Varga, Bogdán kezdõben!!
Stieber és Korcsmár is kezdett a Fürthben - de kikaptak 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
ez a Somalia milyen ügyes. Volt már õ válogatott valahol? Állampolgárságot neki,aztán behívót!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#falbav><#falbav><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
hát azért csatároktól 15 kísérletbõl 1 kapufa elég meredek.

Dum spiro, spero.

passatgt
még ennél is van gázabb...

http://www.youtube.com/watch?v=PituFaax79k

ressy14
Uh, ez így ciki. Ha az ország bármelyik csapatával megcsinálták volna, az eredmény nem lett volna rosszabb 😄

Dum spiro, spero.

komolyan mondom, ezen a versenyen még nagyanyám is tisztesen helytállt volna, pedig már nem mai csirke... 😄
passatgt

én nem raktam volna ki youtube-ra...

ressy14
A könnygázas és a mikrobuszos kísérgetõs storyn kívül a többinek csak szemtanúja voltam, az említett két esetkor pedig a sétáláson kívül semmit sem csináltam. Én direkt kerülöm a balhét, még egyszer sem konfrontálódtam a zsarukkal vagy a vendég szurkolókkal.

Dum spiro, spero.

gondolom te csak ártatlan bárány vagy,akit mindíg inzultálnak a rendõrök
passatgt
02.09., Sevilla, 11.00: Puskás Akadémia–Betis (spanyol)

Narxis

LSSAHPAUL
Tavaly voltam faterral, sógorommal az ute-fradin, de szünetben hazamentünk mert fogalmunk sincs miért de az újpestieket lefújták a sünök, de annyi eszük nem volt hogy a szél a semleges zónába fújja majd a permetet. Ja el se tudom képzelni mit érezhettek azok akik közvetlenül a pofájukba kapták és nem 50 méterrel odébb álltak. Jah ugyanezen meccs beléptetésnél a sógort nem engedték be a bicskája miatt, el kellett ássa a stadion elõtt mint egy kutya 😄 Szal egy biztos sógor és fater soha nem fog kilátogatni több foci meccsre, én még gondolkozom..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
Probléma 1: Nem nevezném nyugodt légkörnek azt, amikor 100 készenlétis sün elfoglalja a hazai szektorokat a lefújást követõen, majd egy felszólítás után kigumibotozzák õket a stadionból. Ennek semmi kiváltó oka nincs, de évente 2-3 alkalommal eljátsszák.

Probléma 2: A stadion mellett lévõ egyetlen út minden mérkõzés alatt le van zárva, hogy a pár ezres (jobb esetben 10 ezres) tömeg ne egy 2 méter széles járdán kelljen megközelítenie majd távoznia a létesítménybõl. Kedves kék barátaink azonban elõszeretettel pécéznek ki maguknak 30-40 fõs csoportokat, leginkább ultrákat, akiket igazoltatnak, majd fejenként több tízezres büntit írnak nekik. Mindeközben a többi 2-3 ezer ember nyugodtan használja az utat.

Probléma 3: A sünik bevett szokása az is, hogy a kocsmáknál lévõ tömeget (indokolatlanul, azaz a meccs elõtt fél órával) felszólítás nélkül a stadion felé terelik egy kis könnygáz segítségével, mert hogy egy kivezényelt budapesti rohamsünit idézzek: "faszszopó fehérvári csicskák, takarodjatok már be a stadionba".

Probléma 4: A fradi PAFC elleni vendégjátéka során olyan zöld szurkolókat emeltek ki arcról és nem engedtek be, akik életükben elõször voltak meccsen, érvényes szurkolói kártyával rendelkeztek és semmiféle törvényellenes dolgot nem tettek.

Probléma 5: Egy Paks elleni Vidi meccs után barátommal ketten sétáltunk haza, egy kihalt utcán, majd egy rendõr mikrobusz érkezett mellénk, és kísért minket 20 percig csak azért, mert Vidis sálban voltunk.

Ezek mind az elmúlt 2 évben történtek, a fradisat kivéve mindet személyes tapasztalat után írom le.

Probléma 6: A Fradi - Újpest meccs után berohanó nézõket nem tudták beazonosítani, hiába volt szurkolói kártya és kamerarendszer. Inkább kirakták több száz ember arcképét a police.hu-ra.

Probléma 7: Nem lehet egy "Vihar és vágy" német feliratú drapériát bevinni, mert náci feliratnak hitték a tanult ellenõrök. A Nagy-magyarországos drapit már nem is említem.

Szóval nyugodtan kamerázzák be a stadionokat, akár a budikat is, de ettõl nem lesz se több se kevesebb bûncselekmény, pláne nem több nézõ.

Dum spiro, spero.

Fejtsd ki bõvebben, kérlek. Amúgy nem vagyok nagy meccsrejáró, de válogatotton sokszor kinn vagyok és évente emellett járok pár MB1-meccsre is.

Grenzjager: A felvételek azt is bizonyítják például, hogy ha a szekusok bûncselekményt követnek el. Adnám Kubatovék bekamerázását amúgy, hátha kevesebb választási csalás lenne 😄
Csak majd a pi-iq-s szekus eldönti a sittes kollegáiával hogy mi újság...

Inkább DajcsTomõpikát, Kubatovot és Csányit kéne bekamerázni,
anyagilag több kárt is okoztak.

ressy14
Nem voltál még meccsen, különben nem mondanál ilyen baromságot.

Dum spiro, spero.

a helyzet az, hogy senkinek semmi félnivalója nincsen, amíg nem követ el bûncselekményt, úgyhogy le lehet nyugodni a picsába az ultráknak 😊
Narxis
Arról nem is beszélve, hogy köze nincs ahhoz, hogy kevés a nézõ a stadionokban. Mutassanak már egy rettegõt aki azért nem megy meccsre mert veszélyesnek ítéli. Ilyen marhaságot....

bakkerman
"a stadionfejlesztési programmal hamarosan megújulhatnak a létesítmények, s a névre szóló jegyértékesítéssel, illetve a teljes lefedettségû videós megfigyelõrendszerrel a biztonságérzet is nõhet."

hát ezek tényleg nagyon kellenek a magyar focinak,hogy névre szóló jegy legyen,meg videós megfigyelõrendszer. Ezzel kibasszák az ultrákat a stadionokból

Narxis
bakkerman
Lengyelországban a hétvégén tartják azt a nagyszabású futballgálát, melyen különbözõ kategóriákban a vezetõ lengyel sportújság, a Pilka Nozna díjazza a 2013-as esztendõ legjobbjait. Az „év légiósa” kategória jelöltje a Lech Poznan magyar támadója, Lovrencsics Gergõ, a szlovák kapus, Dusan Kuciak (Legia Warszawa) és a Burkina Fasó-i csatár, Prejuce Nakoulma (Górnik Zabrze).

azért ez nem kis dolog,gondolom a lengyel bajnokság is televan baszva brazil meg nyugati(bb) légiósokkal,azért ha megnyerné ezt a díjat az szép lenne! Remélem nem kúrják el a karrierjét,ahogy teszik folyamatosan az igéretesnek tûnõ fiainkkal

Szerintem 10 éve volt zakkant.

passatgt
részint kész ez az ember😄

Egy úr:

csoda.és ez a hír?
banok
Gera kezdõ a Liverpool ellen

...valamiért csak elzavarták Temesvárról a zöldfokiportugált.

DaemoonHunter
Én azt olvastam hivatalos kifogásként, hogy nem nyújtottak elég jó teljesítményt.

Az mekkora már, hogy pénteken úgy harangozták be Miskolcon portugál gyereket, hogy ha rendben lesznek a paírjai, alá is ír, tegnap meg: A találkozókat követõen az a döntés született, hogy sem a pályafutását a Portónál kezdõ José Furtado, sem Tamási Zsolt nem lesz tavasszal a DVTK játékosa.

Mi történt? Elnéztek egy nullát a bérigényén?
bakkerman
az kizárt,inkább jobban felöltözik,hogy továbbra is ápolhassa színész karrierjét is 😄

ressy14
legalább Radó nem fog sokat fetrengeni, különben felfázik 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
Átadták Szombathely új jégkorong stadionját is

I met God. She's black

like
DaemoonHunter
És milyen szép lesz látni a nigériai válogatottban, mert a szerethetõbe még mindig túl jó.

banok
Otigba gól
Huszti 2 gólpassz

DasIsFuck
Legalább ennyien nézik pl a holland utánpótlást is és ott esélyesebb h az elsõ csapatba tud kerülni és még játszhat is a bajnokságba.

Szalai példája szerintem semmit nem bizonyít, mert õ hollandiából vagy egyébként is simán kikerülhetett volna Németországba, hisz oda elég szívesen visznek magyarokat, elég sok játékosunk légióskodott németországba.

tényleg angy tehetségnek kell lenni és szerencsésnek is kell lenni hogy realból,barcából nagy játékossá válljon.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DaemoonHunter
Így van, illetve lesz legalább valami támpontja. Egy tisztességes értékrendet is kap, aztán majd kialakul mennyire befolyásolja.

LasDen
viszont rengetegen nézik ennek.a kettõnek az utánpótlását. jó körülmények, es néhány év után elviheti egy kisebb kaliberû csapat. mint szalainal

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
szerintem nem jó út egy real vagy barcába igazolni.

Eleve telített ezen csapatok utánpótlás bázisa olyan játékosokkal akik a magyartól kicsit fejlettebb közegbõl jöttek, így nézve zsákutca.

Hollandia eggyértelmûen a legjobb kiinduló pont, nem egy komoly bajnokság így van esélye bekerülni és játszani az elsõ osztályba ahonnan mehet jobb bajnokságokba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"