Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott az Angolok is verhetõek voltak, mint ahogy a szakértõ úr helyesen rávilágított, a többi meg új gyakorlat.
Na de ez se rossz csoport, már látom a félelmet a Görögök és a Románok szemein.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Magnetto épp most közölte, hogy Király, Sáfár és Babos, mind nemzetközi klasszisok voltak. 😄
Bogdán, Tõzsér kezdõ, Gera padon
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a Felcsúti különösen tetszik, kár h ilyesfajta egyedi építkezés nem dívik foci stadion körökben európába.
Amúgy komolyra fordítva a szót meg vagyok elégedve Tompikával, amit klubbelnökként csinál remek.
Egyébként is nagy példakép. Elérte, hogy diploma nélkül is miniszter lehessen, majd más szorgoskák elintézték helyette a nehéz diploma munkát. Levartt 100+ nõt, pénze van dögivel, hatalma van.
Mi mást kívánhatna egy fiatal srác, mikor tizenévesen elmereng, hogy mit szeretne elérni az életben?
Dum spiro, spero.
Szóval nincs itt semmi gond kérem, csak a balszerencse áldozatai vagyunk elõbb-utóbb úgyis kijön a tudás. 😊
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"az én véleményem, hogy teljesen mindegy hogy szereplünk, csak fölöttünk húzzák meg a vonalat"
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Véleményem szerint ez úgy lehetne életképes, ha lenne egy 10 csapatos NB1, ahonnan az utolsó két csapat azonnal kiesik, a következõ kettõ pedig osztályozót játszik.
A másodosztályban pedig lenne 2x8 (vagy 2x10) csapat (kelet-nyugat), a két elsõ jönne az elsõ osztályból kiesõ helyére, a két 2. és 3. pedig lebokszolná egymás közt, hogy ki játssza az osztályozót az elsõ osztály 7. és 8. helyezettjével...
Így az is elõfordulhatna, hogy 4 NB2-s csapat jönne fel egy szezon végén, aminek köszönhetõen lenne motiváció bennük, és a szponzorokban is. Nem lenne elérhetetlen cél az NB1...
Ehhez hozzácsapni még egy légiós maximalizálást, vagy ahogy most csinálják, hogy ahol csak magyar van, oda több támogatás megy...
Ez az NB1-nek is jót tenne, mert a nemzetközi indulás, a kiesés vagy az osztályozó között nagyon szûk lenne a középmezõny, mindig küzdeni kéne valamiért...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
-keletrõl 3 (Loki,Szpari,Dió)
-nyugatról 2 (Hali,Gyõr)
-Fõvárosból 2 (Fradi,Honvéd)
a maradék 3 csapat meg innen-onnan összejönne.
ha valamit kitalálták, legalább tartatnák be és aki nem tudja teljesíteni, az ne induljon
meg amúgy is röhejesek. kezdve a kötelezõ világítással, aztán 5 meccs van sötétedés után fél év alatt 😄
Elég szépen felsorolják a csökkentés melletti érveket aztán a csökkentés elleni kb. a nagy semmi. Nehogy változtassunk mert lehet rosszabb lesz, megszûnik a térség futballja. Ennél rosszabb??
A stadion-beléptetõkapukból szemét lett
Ennek vajon lesz felelõse? Költõi kérdés...
PMFC: Matyi Dezsõ erõsen bírálta Csányi Sándort
Nem érdekel kinek van igaza de ez érdekes "Matyi azt állítja, hogy Csányi Sándor akadályozta meg a csapat hitelekkel való megsegítését."
Hitelekbõl él a PMFC??
Már ha volt lehetõség egy fradit kizárni, akkor szvsz senki sem felel meg most sem a követelményeknek. legalábbis a 90% tuti nem.
lásd ahogy most fennáll a veszélye annak, hogy a PMFC nem fejezi be a bajnokságot, és jó esetben jövõre NBIII, vagy korábban a Fradi kizárása.
"Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója kertelés nélkül mondja, ha minden egyes pontot kérlelhetetlen szigorúsággal maradéktalanul betartatnának, az elsõ és másodosztályban enyhén szólva is foghíjas lenne a mezõny…"