32945
Magyar Foci
-
#28041 -
#28040 Igen igen. Fotósok is kaptak rendesen a nézőktöl nem csam a bíró^^ nem tudtam, hogy ilyen is van:c
Na mindegy -
#28039 Ez mondjuk a média hibája, nem Szijjártóé. -
#28038 Köszi köszi. Így már érthető Rudolf babysitterkedése. Haverja biztos van, eto tulajdonosával is összeölelkeztek...gondolom fizetett a kezdorugasert :c
Amúgy csak akkor fogtam a fejem, mikor szünetben az a hat sajtó fotós aki volt végig a kis petikét fotózta... Pedig átadtak egy kupát (nem ugrik be a neve) egy ificsapatnak majd ott ünnepeltek, de a fotósok végig az egy helyben álló petikét fotózták.... -
#28037 rudolf a kedvenc játékosa szijjártó gyerekének, legalábbis ezt mondták -
#28036 Én úgy tudom elég jó haveri kapcsolatban vannak, legalább is multkor ez jött le a harmadik félidőből hogy nagy drukkere a szijjártó a győrnek, nyilván sok a haver is ott. -
#28035 Aki nézte tegnap a Győr meccset az tud róla valamit, hogy miért Rudolf volt Szijjártó Petike babysittere?(Kommentár nem mondta?) Nem mintha rosszul végezte volna dolgát, de a gyerekkel többet (kellett??) foglalkoznia, mint a meccsel... -
Zenszkij #28034 legalább ők töltsék meg, 1400 valóban nem tűnik soknak -
#28033 1400 a vendégjegy, nagyrészt mindenhol ennyi most is
szerintem a lilákon kívül egyedül csak a diók fogják megtölteni a vendégszektort az üllőin -
Zenszkij #28032 jah, csak egyet felejtesz el, olyan drága a jegy, h lófax se fog jönni Diósgyőrből, pont ezért -
Grenzjager #28031 bádogsas:) ez jó. vastyúk is talál szeget szöveget hallottam a napokban, de azért kacagtam egyet :) -
karajjj #28030 Naaaa, nem fog addig megmaradni, van azért helyben is újrahasznosító kommandó bőven :D -
geo91 #28029 azt a bádogsast a diósgyőriek pikk-pakk szét fogják szedni -
Zenszkij #28028 Jah, az albán bajnok oda-vissza veri. -
asszongyahogy #28027 A világszintű Honvédet nem sikerült legyűrni úgyhogy lehet tipszmikszelni meddig jut a loki a BL-ben Szánalom, a nyári igazolásokban meg kár reménykedni is... -
karajjj #28026 Szerintem azért kapott ki a Debrecen, mert a játékosok már lélekben a vb-re készülnek...
Amúgy szánalmas, hogy ez a csapat fog a bl-ben vitézkedni. Tuti megint nem hoznak épkézláb játékost, csak összekukázott kiegészítő embereket, mert pénz az úgyse lesz igazolni. -
#28025 Hát a Fradi hozzám is közelebb áll mint a Győr, de ez a véleményem erről. Egyszerűen ez a sok debrecen szurkoló nem ilyen csapatot érdemel, rendesen sajnáltam őket mert szerencsétlenek mindig többet várnak. És ez sajnos nem csak az edző sara, valahogy a játékosok is gyenguszok, bár ez megintcsak az edző sara, nade hátha a nyári igazolások megoldják az efféle problémákat. -
#28024 Osztom a véleményed, még így Ferencváros drukkerként is! :) Milyen gólt kapott a Debrecen, komédia.
Szégyenteljesen lett vége ennek a meccsnek, szomorú... -
#28023 ez a 2. gól kabaré :D
méghogy a magyar meccseken nem lehet jól szórakozni, én jókat röhögök :D -
#28022 Ha lőtt volna 2-3 gólt a Debrecen, nálam még így is jobb/szebb focit játszik a mostani horváth féle Győr. Ami hosszú távon azért nem hátrány. -
#28021 Azért az rendkívül kellemetlen, ha úgy lesz bajnok a Debrecen, hogy kikap a 8 meccs óta nyeretlen Kispest-től. Ráadásul a Győr 4-0-ra megy, hát nem tudom... Kár, hogy ekkora a differencia a két gólkülönbség között.
De az is tény, hogy a Debrecen ma legalább 10 ziccer elhibázott, gyászos a helyzetkihasználás. -
#28020 semmi különös, meccs előtt fel akartak olvasni valami rasszizmus ellenes szöveget és nem lehetett hallani a közvetítésben, mert rossz volt a hang, Faragó meg csakazértis felolvasta, hogy hallják a nézők :)
azt mondjuk nem értem, hogy egyrészről arról papolnak folyton, hogy a politikának nincs helye a stadionban, de a félidőben 2 majom (egyik szijjártó) meg arról beszélt, hogy a rasszizmusnak el kell tűnnie a stadionokból és ebben a politika sokat segíthet -
#28019 nagyon feltűnő lenne ha az eto rúgna most 10 gólt és bajnok lenne? :D -
#28018 mi volt? -
#28017 b+ Faragó... -
#28016 gyönyörű! -
#28015 Meg Debrecen, meg Győr -
Zenszkij #28014 igen ez, csodaszép stadion -
#28013 Ez lesz a Puskás-felújítás alatt a nemhivatalos helyszíne a válogatott meccseknek ,ugye? -
#28012 Csodálatos, nincs rá jobb szó. Már alig várom, hogy kilátogathassak egy Fradi meccsre! -
-
#28010 kész lett a fradi új stadionja, 14 hónap bontással együtt -
#28009 Gyalázat, iszonyat mennyire életképtelenek ezek az emberek. -
#28008 omg... -
Zenszkij #28007 lila majmok, van lejjebb? -
-
#28005 ennyi pénzt költhetnének inkább erősítésre, szerintem... -
Zenszkij #28004 Vagy mégsem? -
#28003 A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az angol Chelsea FC jön az FTC új Üllői úti stadionjának avató mérkőzésére -
Matyko92 #28002 Nem értem a honvédot, hogy miért kell ezt az olasz edző-vonalat erőltetni, pláne egy bukott valakivel. Ezt a teljesítményt, amit az úr eddig nyújtott, még Csank meg Détári is hozta volna.