Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Ez a sport1 teljesen szanalom lett, nem gondoltam volna hogy idáig lehet süllyedni, bár eddig se mellõzték a kommersz vonalat(3. félidõ). Semmi szakmaiság, szakmai kérdések, témák nuku vagy csak ilyen vérbuta formában. Egyébként ez annak tekintetében is vicces, hogy angol v német mûsorokhoz képest ég és föld a különbség. Na meg szerencsétlen külföldi edzõk szinte szarul érzik magukat amikor arról faggatják õket meccs után hogy hány pukit sikerült eldurrantani egy félidõ alatt.

Zenszkij
Solymosi is beadhatja a felmondását, azt mehet lószart kotorni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DasIsFuck
hányszor is hangzott el?😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zenszkij
Pintér: "és azt gondolom, hogy.."

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Aki elakarta vinni a csapatot Pestre, hogy indulhassanak az EBEL-ben.
Nem hinném, hogy nagy változások lennének nálunk vagy újvárosban a tulajdonosi körben. Amióta OV idehozta a szponzorokat számos ilyen agyszülemény látott napvilágot, de nem lett egyikbõl sem semmi.

De ha Gattyán tényleg megveszi a klubot, akkor kérek tõle egy csajt a livejasmin-ról 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
és a dunaújvárosi jéghoki csapat névadó szponzora a Docler Holding, aminek ugye Gattyán a tulajdonosa😊

+ Garancsit Dunaújvárosban csiripelik mint tulajt.

passatgt
szerintem a kettõ nem zárja ki egymást, docler holdinggal biztos van német érdekeltsége is

ressy14
Mondtak már német befektetõt és Gattyánt is õsszel, semmi nem lett belõle. Nem is lesz. Garancsi nem fog lelépni a pénze nélkül, ezt a felfújt lufit meg senki nem veszi meg.

Dum spiro, spero.

Lassan kerülnek elõ a fiatal tehetséges magyarok... 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
Márkvárt, Kõvári meg kurva jó, legalább annyira, mint tavaly Kovács, aki most meg teljesen 0

passatgt
Egyébként állítólag Gattyán György lesz a vidi új tulajdonosa szezon végén

dave9004
majd amikor esély se lesz bajnoki címre akkor kirúgják 😄
Narxis
Ráér még. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Gomes lassan kezdhet csomagolni

dave9004
jah, ilyen podolski féle szalai is, hogy kis csapatban veri a gólokat, nagyban meg kb semmise. (kivéve h a válogatottban se mutat sokat, kiszolgálás is másabb persze mint a német)
bakkerman
igen szerintem is,bár én attól félnék,hogy nagy pofával visszamenne oda,hogy "hát én már itt király voltam",aztán meg nem jönnének a gólok,és onnan is kikerülne...mondjuk Huszti esete az ellenpélda,visszatért a Hannoverhez,és ott folytatta ahol abbahagyta,amikor eladták

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az elsõ 0-0 ebben a szezonban.... 😞 (Hali-MTK)

dave9004
max vissza Mainzba ez lenne a lehetõ legjobb neki, ha nem sikerül addig oda se normális támadót vinni.
ressy14
szibéria után melyik mennyei csapatba jön? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
szerintem még 1 évre kölcsönadja valahova a Schalke,bundes2-be szerintem,aztán utána mehet majd "urálozni"

dave9004
meg amúgy se játszik már a csapatában, szal gallyra megy nyárig...jöhet oroszország nyáron neki.
a.carkey

A medve nem játék.

smith09
Leszámítva 1-2 csapat meccsét , sajnos hozzá kell szokni az üres stadionokhoz. és ezt csányiék se tudják megmagyarázni , hogy miért kevés a nézõ. a szurkolókat sikeresen elüldözték úgy h jöhetnek a családok. amivel nem is lenne baj, csak õk végképp nem kíváncsiak a meccsre.
LSSAHPAUL
Jah, megnõtt az arca, de nem sokára helyére kerül ha már a shalkéban a kispadra se fogják ültetni. Egyébként ami a rovásán van az a román meccs, lefogadom ha egy Dombi Tibi van a helyén (vagy isten bocsássa meg Torghelle,õ legalább lefelejt volna egy románt, csak hogy ne érezzék jól magukat a gyõztes meccs után) jobban jártunk volna, 5 másodperc alatt eszembe jutott 2 ember aki jobb lett volna a semelyfiútól szal kurvára nem sajnálom ha nem kerül be.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
Nem volt ez olyan rossz, csak az üres stadion nagyon lehúzta a hangulatot, mintha valami edzõmeccs lett volna

A gól elég szép volt azért

Narxis
Tyûûû na ennyi magyar foci elég is volt erre az évre. Na jó nem, de azért hát na.... gondolom még nem ébredtek fel a srácok a téli álomból vagy nem tom. :S

ressy14
MLSZ álommeccs

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Jogos is, csak a szokásos elképzelés nélküli foci, csak annyi látszik hogy futnak oda vissza, és így vagy úgy be akarnak gyötörni egy gólt, még a tv-n keresztül is irritáló.

Ha fele olyan jól játszana, mint amekkora arca van Szalainak, akkor már lenne egy kurva jó csatárunk... Ebbe a keretbe még így is beférne sajnos, meg tényleg vannak fura emberek behívva, de nekem személy szerint nem fog hiányozni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ReszegKoldus
szokásos módon szurkolókkal teli stadion, mindenki várta már az MB1 nyitófordulóját 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Én személy szerint nem is hiányolom most ebbõl a pinyõ keretbõl, mivel úgy is kontrajáték lesz, innentõl meg kb ki is esett.

Narxis

a.carkey

A medve nem játék.

Narxis
Hát annak legalább nyoma lenne... ez a Kaposvár ugyanúgy a kiesés ellen küzd majd de arra lennék kíváncsi, hogy ott van-e tulaj és ha van mennyit tesz a kasszába?

francba...most akkor legalabb 1 szokokuttal kevesebb lesz a varosban 😞

Igy mar csak 869 darab lesz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis

Narxis
Borítékolható volt. Majd valamelyik politikus befenyíti a céget, hogy ne pattogjanak mert csúnya vége lesz. 😄

a.carkey

A medve nem játék.

LasDen
mit szamit? meg mindig az 50es eveken melazunk, mert akkor voltunk a legjobbak es nem akarjuk elengedni ezt. szoval 30 ev mulva is az lesz hogy "jajj de jo volt puskasek csapata. mindenkit vertunk"
fuh de jo....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
sorra mennek el a legendák <#shakehead> 30 év múlva kikre lehetünk büszkék majd? Ilyen dzsudzsákokra meg pintér attilákra?

a.carkey

A medve nem játék.

mooo
Remélem eltûnik a piacról és a stadionból és kicserélõdik a Borsodi Sör-re,mert ugyan megiszom,hogy támogassam a csapatot,de az íze ritka szar.
És ezzel nem csak én vagyok így,nem ismerek olyat,akinek ízlene.(Nyilván a sokadik pohár után már teljesen mindegy <#nyes>)
van már mezszponzor végre...
így viszont a dvtk-s dobozba töltött dreherrel milesz? 😄

Narxis
Na ebbõl a csoportból végre talán továbbjuthatunk!

ressy14
Hát én is remélem, sõt az uefa szállodát is biztosíthatna a magyar drukkereknek, mert 42 éve semmit nem kellett ránk költeniük az eb-ken. Szóval ez már jár nekünk.

Dum spiro, spero.

Remélem én is, hogy majd Nizzában és Marseilleben játsszuk majd a csoportmeccseinket.

Lille-be vagy Lens-ba nem utaznák olyan szívesen.
Vagy egy Daciát.

ressy14
Ha Guzmó megint villan egy szépet bukarestben akkor már tuti kap egy szobrot a románoktól 😄

Itthon ütni kell mindenkit, idegenben meg a finn, feröer és észak ír triót is. Aztán akkor a francia riviérán topiktali 😄

Dum spiro, spero.