32945
Magyar Foci
  • Narxis
    Vagy feltehető a kérdés úgyis, hogy minek kell a vénaszkenner? Miért nem elég kártya?
  • ressy14
    Én azt nem értem, hogy ha a regisztrációba belenyugodtak, akkor ezt a vénaszkennert miért kell elutasítani? Ha valakiről adatot akartak szerezni, azt eddig is megtehették, ezzel a cuccal meg csak gyorsul a beléptetés, még pontosabban kiszűri a veszélyes elemeket. Aki nem csinál semmi mlsz vagy törvényi szabályba ütközőt, az továbbra is nyugodtan végignézheti a meccseket. Azok indítják megint a bojkottot, akik a balhét előszeretettel kezdeményezik, a többi rövideszű meg követi őket.
  • Láma!
    nem hiszem, hogy terveznek egy 30-40 évere épült stadiont egy olyan dologra, amit aztán 1-2 év alatt teljesen kiölnek...
    az ég világon semmi értelme nem lenne.

• Grenzjager
    Számol vele mint ténnyel, és utána a törvénybe ütköző cselekedetért a felelőst azonosítani és előállítani kell/ene, gyorsított eljárással, utána meg lehet még reklámozni a klubmédián mint fanatikusok szurkolókat.
  • Láma!
    ők teremtik a hangulatot, nem az oldalt ülők.
    ettől függetlenül nem értek velük egyet mindenben. megértem én az álláspontjukat, de szerintem túl van lihegve ez a dolog. ugyanúgy mint a szurkolói kártya bevezetésekor. akkor is bojkottáltak kb fél szezonon át, aztán szépen bejöttek.
    akkor is ment a hangulatkeltés hogy majd kártya alapján mindenki ki lesz tiltva, nem lett. most sem lesz...
    nem véletlenül nem zárt a stadion felül, és nem véletlen az acélháló körben. mondta a turavezető hölgy, hogy azért háló többek közt, hogy lehessen rá vetíteni reklámot, illetve hogy a füst ne ragadjon bent... mert a vezetőség ezzel is számol, hogy lesz piró.
  • Zenszkij
    nem fognak hiányozni, majd lesz helyettük más, HAJRÁ FRADI
  • Narxis
    Bojkottra szólítanak föl a Fradi szurkolói csoportjai
  • [HUN]FaTaL
    Én egyet se láttam, de ezekszerint érdemes megnézni :D
  • karajjj
    akkor a vb után megnézem :D
  • bakkerman
    mindenképpen,az n betűs torrentoldalon fenntvan tutira a komplett sorozat,hatalmas!
  • karajjj
    sajna nem sokat láttam belőle, de ezek szerint érdemes lenne pótolni :D
  • sempronius18
    Hú te mikor a csávó meg akarta mutatni az anyjáéknak, hogy már tud ötöt dekázni és közben elszakította a bokaszalagját az valami fenomenális volt.
  • bakkerman
    de szerettem azt a műsort
  • sempronius18
    Most komolyan egyébként ki lehetett az aki kitalálta, hogy pont Szélesi kelljen az M1-nek és milyen gondolatmenetnek köszönhetően?
  • sempronius18
    Összeállhatna az Urbán-Véber edzőpáros, mint a Lúzer FC-ben akkor ott kő kövön nem maradna.
  • bakkerman
    igen,bámulatos ahogy bármelyik meccs félidejében ő megfejti a csapatok játékát,és képzeletben kidolgoz több taktikai lehetőséget a második félidőre.
  • karajjj
    szerintem meg Urbán Flóri! :D
  • sempronius18
    Szélesi jobb választás lett volna a VB meccseken is élmény számba ment a szakértése.
  • karajjj
    Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetőedzője
    A pápaiak klubigazgatója megerősítette, hogy megegyeztek a szakemberrel, még ma alá is írhat.
  • Misuka963
    Az apja meg épp most készül végre hajtani a harakirit ;D
  • ReszegKoldus
    Igen, Pongo Pongo szigete épp most szerzett vezetést a magyar válogatott ellen Anulu góljával
  • LasDen #28100
    a magyarok sunyiban vb-t tartanak a lemaradókkal, mi? :D
  • ReszegKoldus
    ja nem ide akartam :D
  • Narxis
    Hol? xD
  • LasDen #28097
    ???? :DD
  • ReszegKoldus
    húúúúú mekkora gól :D
  • Grenzjager
    off
    ...amúgy a hollandok eddig zseniálisak, játékban eddig: 1st.
  • LasDen #28094
    áh nem, szerintem ha már újra kikerült megint foggal-körömmel küzdeni fog hogy maradjon még egy kicsit :D
  • bakkerman
    Jó az 6 hónapnak is :D
  • LasDen #28092
    1-2 év múlva úgyis jön vissza :D
  • bakkerman
    Futács ---> Mersin Idman Yurdu

nem,ez nem egy maláj étel,a török élvonal leendő újonca
  • DaemoonHunter
    Ki beszélt stabil seria c állásról?
  • LasDen #28089
    az lehet. de csak lehet olyan nemzetközi edzőt találni, akiről nem az jön le egyből, hogy egy inkompetens kókler...
    nem is értem a honvéd olaszos erölködését. nem éppen a legdicsőbb napjait élvezi.
  • sempronius18
    Nem vagyok én abban biztos, hogy valaki a stabil Seria C-s állását elcserélné a Honvédra.....
  • LasDen #28087
    legalább valaki olyan, akit nem a Serie C1-2-ből rúgnak ki :D
  • sempronius18
    Miért ki lett volna olyan aki szakmailag megfelelő és el is vállalja?
  • ReszegKoldus
    hehe, ő megvan focikártyában :D
  • LasDen #28084
    1 éven belül úgyis kirúgják...
  • DaemoonHunter
    Pietro Vierchowod ---> Honvéd

"After his playing career, Vierchowod coached Catania of Serie C1, Florentia Viola (now Fiorentina) of Serie C2 and Triestina of Serie B.
    In all these cases, he was fired before the end of the season."

Gondolom rettentő komoly szakmai szempontok szerint esett rá a választás, és még véletlenül se azért mert olasz :D
    Sajnos a honvéd továbbra se találja önmagát...
  • DaemoonHunter
    Véber nagyúr ----> Pécs
    Nem rossz helyre került, több merítési lehetőség. Szerintem meg lesznek vele elégedve. Hálistennek és az országban sajnos egyedülálló gondolkodása van a fociról, ugyanis szereti ha karakteres a játék, kiderül majd mit fog tudni itt megvalósítani belőle(már ha a kövesdnél nem nagyon sikerült)...