Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

igen olvastam 😊
Na de lehet itt egymás f*át szopni de 3 gólt szívott be a szuper védelem, és visszatérünk a bókon túli bókok utáni valós helyzetre, hogy akkor mi is van tulajdonképpen a finnekkel valójában, objektíven.

Komanról és Némethrõl ennél szebbeket is mondtak aztán mi lett belõlük.
Volt ugye Németh a Poolban, Dudás az Arsenalban, Filkor az Interben, egy srác aki nem ugrik be a Milánban, Simon Pool, Koman Samp aztán egyik sem ért el egy Dárdai Pali szintet sem.

Remélem ezeknek a srácoknak lesz agya és nem válnak azzá, mint az Egyiptomi bronzosok.
passatgt
nem olvastad a cikket?

..na akkor mennyire jók mégis a finnek ha mi ilyen kurva jók vagyunk?
hm....

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey

A medve nem játék.

bakkerman
15-16 éves korig nagyon jók a magyar fiatalok,sõt európai viszonylatban kiemelkedõ a technikai tudásuk,nem hiába viszik ki õket folyamatosan nyugati sztárklubok ifi csapataihoz,aztán megtörik valami bennük

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Tommy Langley u16-os finn-magyar meccs után

"A látottak közül kiket tudna elképzelni Angliában?
Premier League akadémiáin mindannyiukat. De ahhoz is megvan a kellõ technikai tudásuk, hogy mondjuk a portugál ligában érvényesülni tudjanak. A fizikumukkal sincs gond, atletikusak, technikailag képzettek. Én már nagyon sok U16-os meccset láttam, de komolyan mondom, hogy a magyaroké egészen kivételes csapat."

DasIsFuck
Ha már a foci szar legalább egy épkézláb környezetbe nézni mégis jobb a szart mint egy szarhoz hasonuló helyzetben.

Ez a gazdasági környezet is csak egy hülye ürügy amivel lehet támadni, nem hiszem, hogy stadionok nélkül annyival jobb lenne ez.
Stadionoktól legalább egy bizonyos szinten az ország is szépül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LSSAHPAUL
A legjobb és a legnépszerübb magyar csapat (loki/fradi) stadionját még ebben a szar gazdasági helyzetben is el lehet fogadni, de a többi.... omfg, remélem az mtk-é csak pletyka, annak a max 700 nézõnek ez is sok ami most van.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DasIsFuck
magyar focinak ennél nagyobb stadionra nagyon van szüksége, úgyse telik meg sehol, a debreceni és a fradi stadion is kongani fog az ürességtõl.ja igen félház lesz a max, de azt is csak a fradi stadionba tudom elképzelni.

Viszont legalább normálisan néznek ki, Felcsúti szerintem a legszebb mind közül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Akkor jövõre NBIII-as új cégben az Újpest.
Sok a régi vélt/valós adósság.
...vagy jön Vittore és a IV. kerületi Önkormányzat + dellás magyar tulajjal.

hónapok óta nyilatkozza már, hogy kezd elege lenni...
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Narxis
Már a fa anyaggal se békültem ki de ez a lelátó így most be van fedve? Nekem eléggé semmilyennek tûnik. A debreceni tetszett, az szép munka.

Na nem mintha attól kellene félni, hogy én fogok ott elázni. 😄 Csak fura.

ressy14
nem a méretével van a gond, hanem a településsel...

Dum spiro, spero.

passatgt
egyszerûbb lett volna kiírni rendes betûkkel valami betonfelületre...

#26952: avatón tele lesz, az utánpótlásmeccseken, meg amiket rendeznek majd itt versenyeket(pl ügyvéd vb) szerintem megfog telni

Igazából ha stadiont épít valaki, amiben értelmes környezetben lehet játszani, ennél kevesebb széket nem is nagyon lehetett volna belerakni... képen is jól látszik ott bal oldalt, 2 sor szék van az egyik helyen... vicc😄

LasDen
de legalább nyelvtanilag helyes a tagolása 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Nagyon hülyén néz ki a Puskás Akadémia felirat, Pápán van hasonlóan "igényes" felirat.

+
Telt ház lesz a felcsúti Pancho Aréna megnyitóján
Mozgósították a Békemenetet? <#idiota>

Dum spiro, spero.

LasDen
szép a tetõ szerkezet...csak kár hogy soha nem fogják megtölteni teljesen a stadiont...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt

ennyi az egész 😄
passatgt
Annak a csapatnak, amelyiknek Comic Sans-al van felírva a név a mezére, NEM profi.

A Debrecen egy profi csapat,edzõstõl mindenestõl együtt.A kedvencem a fradi,de a nyomába nem érhet a lokinak sajnos.Szurkolóink egy része a játékvezetõt okolja a kudarcokért,a játékosok egy része csak a sárgalap gyûjtési akcióban vesz részt,a többi meg nem óhajt hajtani.
bakkerman
nincsen kiemelkedõ klasszis a csapatban,nincsenek túlfizetett alibi sztárok,csapatként hozzák a meccseket. Talán ez a Bódi gyerek aki tudásban kiemelkedik,meg Szakály

Narxis
A többiek gyengébbek. 😄

passatgt
baromi gyenge már évek óta ez a debrecen, mégis állandóan nyernek... hogy van ez?😄

Narxis
Minden felcsúti meccsen kint lesz a drapi az aktuális ellenfélnél. Elég ennyi változás.

ressy14
változni nem fog semmi, szóval teljesen mindegy, hogy mit csinál az nb1 népe.

Dum spiro, spero.

Narxis
Elképesztõ hülyeséget csináltak a felcsúti vezetõk. Ha kitehették volna a drapit semmi hír nem lett volna belõle, így viszont az egész nb1 fellázadt, lehet mások is kiteszik majd azt a drapit. Eddig se volt népszerû az akadémia de ezek után...

a.carkey
De most õszintén!!! Ezeknek a töcsöknek nem mindegy ki az edzõ nálunk v. ellenünk?

A medve nem játék.

bakkerman
azt az évi 650 ezer eurót itt is kifizethették volna...csak ugye Bölönit nem tudták volna bábként rángatni,és õ pont ezért nem vállalta,mert voltak elképzelései,és terve,ami ugye itt tiltott

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

végre egy szakember
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSSAHPAUL
Na, egy haverom még emlékezett rá, az olaszok ellen volt, 2:2 lett a vége.

Zenszkij
nekem az marad meg, hogy amikor a finnek öngóljával egyenlítettünk, õ örült a legjobban, mintha õ szerezte volna a gólt, nekem képzeletben õ a góllövõ azon a meccsen 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
kurva kendõt már letépném a kezérõl

LSSAHPAUL
Horváth Ferirõl mindig az jut eszembe amikor még az öreg Knézy volt a kommentátor, és egy válogatott meccsen (sajnos elfelejtettem melyiken) egy õrült nagy helyzetet kihagyott, középen volt 3m-re a gólvonaltól, lepasszolták neki, és úgy ahogy kell belsõvel felérúgra, erre mondta hogy "Na de Ferikém, válogatott mezben?" 😄

Gyorben baj van..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
Pécs meg remélem nem megy csõdbe

Most bocs, de valakivel az edzõi stábból tényleg lökdösõdött, ez látszott a felvételeken nem Faragu találta ki.
Akkor, ha ez nektek belefér nekem mind1.
Zenszkij
Amit ez az agyatlan faragó mond azért nem kell készpénznek venni. Körülbelül annyira ért a futballhoz, mint egy hathetes csirke. Mit hangolja itt az embereket Jenner ellen? Ti meg bedõltök. Vitatkoztak na és? A becsúszás is véleményes volt. Andó-Szabó is elballaghat a sunyiba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Dollra is nem csak a segédedzõre?

Mind1 a tarcsi öltözõjében beszélhet majd Hollandul a cimboráival, mert ezt hiányolta.
Narxis
Máté Csabára. Nem Doll-ra.

Narxis
Tuti nem. Nem hülyék megszüntetni az egyik legnagyobb rangadót. Fõleg, hogy csak annyi a dolguk, hogy átadják a licenszt.

Narxis
Plusz kezet emelt Doll -ra.

Sanyi csillaga újra emelkedésnek indult 😄