Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na de lehet itt egymás f*át szopni de 3 gólt szívott be a szuper védelem, és visszatérünk a bókon túli bókok utáni valós helyzetre, hogy akkor mi is van tulajdonképpen a finnekkel valójában, objektíven.
Volt ugye Németh a Poolban, Dudás az Arsenalban, Filkor az Interben, egy srác aki nem ugrik be a Milánban, Simon Pool, Koman Samp aztán egyik sem ért el egy Dárdai Pali szintet sem.
Remélem ezeknek a srácoknak lesz agya és nem válnak azzá, mint az Egyiptomi bronzosok.
hm....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A látottak közül kiket tudna elképzelni Angliában?
Premier League akadémiáin mindannyiukat. De ahhoz is megvan a kellõ technikai tudásuk, hogy mondjuk a portugál ligában érvényesülni tudjanak. A fizikumukkal sincs gond, atletikusak, technikailag képzettek. Én már nagyon sok U16-os meccset láttam, de komolyan mondom, hogy a magyaroké egészen kivételes csapat."
Ez a gazdasági környezet is csak egy hülye ürügy amivel lehet támadni, nem hiszem, hogy stadionok nélkül annyival jobb lenne ez.
Stadionoktól legalább egy bizonyos szinten az ország is szépül.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Viszont legalább normálisan néznek ki, Felcsúti szerintem a legszebb mind közül.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok a régi vélt/valós adósság.
...vagy jön Vittore és a IV. kerületi Önkormányzat + dellás magyar tulajjal.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na nem mintha attól kellene félni, hogy én fogok ott elázni. 😄 Csak fura.
#26952: avatón tele lesz, az utánpótlásmeccseken, meg amiket rendeznek majd itt versenyeket(pl ügyvéd vb) szerintem megfog telni
Igazából ha stadiont épít valaki, amiben értelmes környezetben lehet játszani, ennél kevesebb széket nem is nagyon lehetett volna belerakni... képen is jól látszik ott bal oldalt, 2 sor szék van az egyik helyen... vicc😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
+
Telt ház lesz a felcsúti Pancho Aréna megnyitóján
Mozgósították a Békemenetet? <#idiota>#idiota>
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eb-2016-boloni-iranyithatja-ellenunk-a-gorogoket-sajtohir-2320779
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Akkor, ha ez nektek belefér nekem mind1.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mind1 a tarcsi öltözõjében beszélhet majd Hollandul a cimboráival, mert ezt hiányolta.