32945
Magyar Foci
  • sempronius18
    Végülis egy 14 ezres stadion egy kategória a BL döntő megrendezésre is alkalmas 60 ezresre tervezett Puskással így meg is állja a helyét az összehasonlítás.
  • ReszegKoldus
    90-100 milliárdból épülhet az új Puskás-stadion

így már nem tűnik soknak a 9 milliárd se :D
  • DaemoonHunter
    Egy ilyen videóra abból kiindulva, hogy egy profi grafikus designer akár többmilliós nagyságrend is lehet szerintem idehaza nagyon kicsi az esély... akármelyik stadionhoz(talán még az új puskáshoz se lesz). Az az összeg inkább zsebbe kerül a jónépnek meg jó az ócsóbb is.
  • sempronius18
    A Cuibain kívül az egyiket sem 0-ról építették de nem is azt említette a fórumtárs.

Az az igazság, hogy az új magyar stadionok olcsók......
  • Blum
    OFF:

The Etihad Stadium Expansion Plans

Szerintem nagyon otletes. Volt valami hasonlo video valamelyik ujonnan epult magyar stadionrol?
  • DaemoonHunter
    Akkor csak félre értettem no problem igy :)
  • passatgt
    csak a fradi/loki stadion miatt mondtam, hogy sok, azok picivel többek volt mint ez, de ott nulláról építették és nagyobbak is:)
  • DaemoonHunter
    Brazíliába egy "kis" 50 ezres a vb re került olyan 55 milliárd körüli összegbe. Szóval annyira még így sem sok :)
  • passatgt
    Vidi stadion:
    "A főépületet megtartva, a jelenlegi földlelátót elbontjuk és egy négyoldalú, fedett, 14 ezer fő befogadóképességű, a kor igényeinek megfelelő stadiont alakítunk ki."

9 milliárd lesz. Azért tűnik soknak, mert infrastruktúra fejlesztés is lesz a környéken.
  • DaemoonHunter
    Kell a tiszta lé, fele megy zsebre a haverok közt, maradékból meg kijön pár frissensült "sztár", úgy is csapatépítés van. Klub meg le van szarva, adósság úgy is lesz, a tiszta pénz meg mindennél többet ér.
  • LasDen #28191
    de minden nap ezt lehet olvasni. X megyezett Y-nal. X megyezett Z-vel. K megegyezett Y-nal. Folyamat ilyen hírek jönnek, de aztán a végére oda van írva, hogy még a klubbal meg kell egyezni....szűnmalom.
  • passatgt
    lehet besic ügynöke megegyezett a fradival, hogy nyugodtan kereshet neki csapatot X összeg felett, és akkor mehet, így legalább lesz pénz a Chelsea-re
  • karajjj
    azt nem értem, hogy írhatják, hogy Besic megegyezett a valenciával, ha a fradival még nem is tárgyaltak, ez elvileg tilos...
  • passatgt
    Besic -> Valencia

Leonardo is elmegy, pavlovic se lesz, egyre csak gyengül a fradi sajnos
  • passatgt
    ennyi pénzt elbaszni rá, hihetetlen... nyitómeccsre a debrecen stadion is megtelt, pedig csak egy sima öregfiúk gálameccs volt, ami pénzbe mndjuk pont nem került...
  • karajjj
    jön a chelsea, dejó...
  • karajjj
    megvárom azért még az utazó keretet meg a jegyárat, elvileg Pastore, meg Ibra megy, aztán majd eldöntöm, hogy mi legyen
  • passatgt
    zs csapat fog játszani valszeg, szóval annyira nem lesz érdekes:)
  • karajjj
    igen olvastam, de attól még érdekel, Graz mellet lesz, nincs olyan messze
  • ressy14
    ausztriában lesz
  • DaemoonHunter
    Tetszik az iróniád :D
    Igazából most kiütközött két kultúra különbsége(laza brazilos, és fullkomoly németes) aminek ez lett a vége. Hiányozni fog, de profi kluboknál ez nem fér bele.
  • Narxis
  • karajjj
  • LSSAHPAUL
    Leonardót se nagyon fogja játszatni, egy szaros késés miatt. Igenis jogában áll Leónak azt csináljon amit akar, a seggit kinyalhatná az edzői stáb minden meccs előtt, mert pontokat hoz a csapatnak, a nézőknek meg focit, egyedül az egész nb1-ben. Szal még az mlsz is kinyalhatná a seggit, meg a bírók, ha csak megkisérlik felrugni már sárgát kéne adni, szarni le az idióta magyart hogy majd összegyüllik neki a sárga és nem tud játszani, szivességet tesz vele mindenkinek :D
  • karajjj
    kéne menni nem?
  • bakkerman
    első forduló rögtön keleti rangadóval indul,Debrecen-Nyíregy :) már számolja a napokat vissza a város :)
  • ressy14
    4-edszerre is megverjük őket :D
  • passatgt
    vidi-psg edzőmeccs lesz majd
  • Narxis
    Vénalenyomat, íriszkép, ujjlenyomat - orwelli stadionbeléptető Fidesz-módra
  • Sippie
    még szarás közben is tökéletesen tudnak azonosítani?
  • Zenszkij
    nem, nem, magatartása rendben volt, Doll nem favorizálta, ennyi
  • passatgt
    de lehet hogy keverem abdival...:)
  • passatgt
    magatartási problémák miatt
  • karajjj
    FTC: Ulysse Diallo a portugál élvonalbeli FC Arouca csapatához igazolt - jelentették be hivatalosan. A Fraditól nemrég távozott mali csatár két évre írt alá, 5 millió euró a kivásárlási ára.

Ő miért ment el? Láttam pár meccsen, szerintem nem volt azért olyan gyenge, hogy ne fért volna be.
  • LSSAHPAUL
    Szerintem ez egy tökéletes nyilatkozat, de sajnos alaptalan az önbizalma. Már nagyon várom ezeket az első fordulókat :D, mindenki legyint aztán félidő 0:0, stb stb, láttam már minden évben ezt a kínlódást, előtte meg az ilyen nagyarcoskodást. Szerintem van ebben valami tök izgi, szvsz Horváth F. is tudja belül mi a stájsz, és lehet már megbánta a nyilatkozatot, ha tovább jut akkor ő egy igazi pokerface.
  • DaemoonHunter
    "– Van némi tapasztalatom velük, hiszen játékosként a Ferencvárossal pályára léptem a Göteborg ellen. Nem kellett sokat izgulnunk, hiszen mindjárt az első párharcban eldőlt a sorsunk. Az első gondolatom az volt, amikor megláttam, hogy kihúzták a svédeket, hogy de jó, hogy nem jégkorongoznunk kell, abban biztos nem lenne sok esélyünk. Persze most sem mi vagyunk a favoritok, de abban mindenki biztos lehet, hogy mindent meg fogunk tenni, hogy továbbjussunk a harmadik körbe. Az nyilvánvaló, hogy a svéd foci a magyar előtt van, és az is előny lehet számukra, hogy júliustól folyamatosan tétmérkőzéseket játszanak - előbb a bajnokságban és párhuzamosan az Európa Liga első fordulójában. Remélem lesz lehetőség, hogy megnézzük őket, mint ahogyan már találkoztunk velük, és ők is jelezték, hogy megnéznék az ETO-t egy edzőmérkőzésen. Összességében azt mondom, hogy amilyen kalapba kerültünk, járhattunk volna jobban is, de akár nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna. Természetesen amíg nem ért véget a párharc, addig a luxemburgi csapatról sem feledkezhetünk meg, de azt gondolom, nagy meglepetés lenne, ha ők jutnának tovább, így a leendő ellenfél feltérképezésénél az energiánkat inkább az IFK-ra kell fordítani – mondta a tréner az eto.hu-nak"

Hol itt a nagy arc? :)
  • karajjj
    dehogy kell, annál nagyobbat csattan majd ott kint, mikor pofára esik... :D
  • passatgt
    Horváth Feri már a göteborgra készül... azért az arcból egy kicsit vissza kéne venni szerintem
  • geo91
    még szó sincs rijekáról, egyelőre ott van nekik az a máltai csapat, először jussanak túl azokon... :D
  • dave9004
    ráadásul ősszel csoportkörös volt a Rijeka.