Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Ám én a vezetõt sem értem, hogy miért éri meg neki a Felcsúti csapat, ha lenne normális ellenzéke ami nyomokban sincs jelenleg, akkor könnyen a székébe kerülhetne ez a kis hobbi csapat.
Dum spiro, spero.
hagyjuk már ezt a fair-play faszságot, a klubnál elvileg "szakemberek" dolgoznak, akik nagyon jól tudták, hogy az mlsz szabályzata tiltja az efféle újrajátszásokat, tehát hiába kérvényezik. (illetve egészen nem hiába, mert így egy csomó embert meg tudnak vezetni, hogy õk ilyen meg olyan sportszerûek...)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Dortmund is ilyen schieber féle szerencsétlenséggel áll fel mint lewa csere...Egy átlagos csatár, aki nem nagy csapatba való..
Hozzam fel Schlaudraffot példának?
milyen kezdõt nyomott aztán a bayernbe el is intézte a karrierjét.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
épp itt a lehetõség egy tétnélküli "barátságos" meccsen
amúgy hihetetlen mekkora a difi Huntelaar és szalai között
szalai dupla nulla itt jön ki mennyire sehol nincs õ egy klasszishoz képest
Jelenleg 2. helyen vannak, a játék szar, de azért balszerencsés meccsek voltak az utóbbi idõben. Bajnokságot még most is simán be lehet húzni. Téli edzõmeccseket néztem, sokkal jobban is tudnak játszani, valamiért MB1-ben nem jön ki a különbség.
10 forduló van még, azon lehet 30 pontot szerezni, az még rengeteg. Most szerintem felesleges lenne edzõtcserélni, ezt a szezont már vigye végig, ha nincs meg a bajnokság akkor meg tuti elköszönnek tõle.
Gomes ezzel szemben pedig építhetett volna egy meglévõ csapatra, amelyik tudott védekezni, aztán bajnoki címet ígért, nem jött össze, pedig a gyõr nem volt verhetetlen, kiestünk az mk-ból, a ligakupában meg itthon nyócegyeztünk egyet a zöldektõl. Közben szétb*szta a stabil védelmet, kiestünk egy montenegrói ificsapat ellen az el-bõl, pedig vezetõségi elvárás volt a csoportkör, hoztunk pár meccset az nb1-ben, azóta meg további mélyrepülés. Beelõzött a loki, kiestünk az mk-ból, pedig "mi mindent megnyerünk", és we will be the champions hiába nem nyertünk már október óta. Egy normális edzõ ilyen szar mezõnyben egy ilyen kerettel már most átvenné az aranyérmet.
Sousa alatt is rugdostam a székeket a meccsek után, de akkor legalább voltak támadásaink, lövéseink. De egyszer gyere ki a stadionba, majd átérzed az elégedetlenséget te is.
Dum spiro, spero.
1 éve várjuk, hogy kiderüljön mit akar játszatni frípenáltíz velük, de semmi javulás. Már csak a magyar fiatalok érdekében sem szabad maradnia, mert már a béka segge alatt vannak, a dokival beszéltem szerdán és szerinte semmi bizalmat nem élvez Gomes a játékosoktól. Innen õ már nem tudja visszahozni, a bírózás már csak idõhúzásra jó.
És ha egy ilyen szezon után bajnokok leszünk, Gomest akkor is hazáig rugdalják, mert ez lófasz az elõzõ 4 évhez képest.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Mindenki megkapja visszamenõleg ellenük a 3-0-t, vagy csak azok akikkel majd a kizárás után játszanának az eddigi eredményeik pedig maradnak?
Gera padon se 😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Csehi, Tolnai, Hrutka menne a kóterbe Lakatos Rómeóék köze, vagy pár lesittelt Újpest ultra közé.
Az UTE mintájára pedig mehetne a többi klub átvilágítása. Ennek talán lenne elrettentõ ereje.
Sokadik eset hogy lehúzzák a befektetõt, bár õt se nagyon sajnálom. Nem zörög a haraszt...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ki gondolta volna, hogy Janika is benne van a buliban😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ideje volt már ennek, amennyi baromságot dumálnak folyton ezek a szakértõk, erre egyszer mond valami értelmeset és egybõl leveszik a képernyõrõl 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Erre mondta az MLSZ, hogy ha tényleg nagyon szigorúan ellenõriznének mindent akkor kevés csapat indulhatna az elsõ osztályban. Én csak azt nem értem, hogy amikor zavaros ügyek vannak, pl. ez az off-shoreozás az Újpestnél akkor miért nem lehet az asztalra csapni és valakinek rendet tenni? Megy az üzengetés a médiában, a huzavona, felelõst pedig senki nem keres.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”