Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Az állami pénzeket mossák a zsebükbe, mi másra, amellett, hogy OV hobbijába van bújtatva.

Dum spiro, spero.

A következõ 4 évben biztos lesz ott pénz.
Ám én a vezetõt sem értem, hogy miért éri meg neki a Felcsúti csapat, ha lenne normális ellenzéke ami nyomokban sincs jelenleg, akkor könnyen a székébe kerülhetne ez a kis hobbi csapat.
ressy14
Még ingyen jegyet is osztogattak a stadionavatóra, komolytalanok, sosem lesznek elfogadott csapat, jobban utálja õket a magyar szurkolói társadalom, mint az MTK-t. De hát majd pár év múlva a Stadler FC színvonalára érnek, ha megszûnik a pénzcsap.

Dum spiro, spero.

Olcsó húzásokkal akarják megnyerni a népet......
ha egy tányér szart lefújnának tejszínhabbal, megennéd? nem hiszem...

hagyjuk már ezt a fair-play faszságot, a klubnál elvileg "szakemberek" dolgoznak, akik nagyon jól tudták, hogy az mlsz szabályzata tiltja az efféle újrajátszásokat, tehát hiába kérvényezik. (illetve egészen nem hiába, mert így egy csomó embert meg tudnak vezetni, hogy õk ilyen meg olyan sportszerûek...)
passatgt
A Vidi gólja szép volt, ezt a játékot kéne erõltetni

AnuluWork
bakkerman
vagy Pedersen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Hunti azért nem egy kispályás senki, egy rakat csatárt lehetne a bundesbõl sorolni akik seholn nincsennek hozzá képest.
Dortmund is ilyen schieber féle szerencsétlenséggel áll fel mint lewa csere...Egy átlagos csatár, aki nem nagy csapatba való..

Hozzam fel Schlaudraffot példának?
milyen kezdõt nyomott aztán a bayernbe el is intézte a karrierjét.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
igen
majd vissza megy a mainzba kb. ott jó is volt
vagy diósgyõrXD esetleg puskás akadémia

dave9004
szerintem már mindegy mit csinál. Nyáron hoznak egy jobb cserecsatárt, õ meg mehet kölcsönben/akár veszteséges eladással is ahova akar.
Effe88
vmikor neki is kell játszani
épp itt a lehetõség egy tétnélküli "barátságos" meccsen

amúgy hihetetlen mekkora a difi Huntelaar és szalai között
szalai dupla nulla itt jön ki mennyire sehol nincs õ egy klasszishoz képest

dave9004
Szalai kezdõ lehet a Huntelaart pihentetõ Schalkéban. sztem ez inkább szomorú.
Gomes szerintem a héten repülni fog, túl sokat foglalkozik a bírókkal és most már a fehérvári szurkolókkal is. Semmi sem szól a maradása mellett.

passatgt
Én még mindig azt mondom, hogy az EL be lett áldozva a bajnokság megnyerése miatt, nyilván nem az elsõ körben akartak kiesni, de azért annyira nem viselte meg õket, nem is lett semmi következménye.

Jelenleg 2. helyen vannak, a játék szar, de azért balszerencsés meccsek voltak az utóbbi idõben. Bajnokságot még most is simán be lehet húzni. Téli edzõmeccseket néztem, sokkal jobban is tudnak játszani, valamiért MB1-ben nem jön ki a különbség.

10 forduló van még, azon lehet 30 pontot szerezni, az még rengeteg. Most szerintem felesleges lenne edzõtcserélni, ezt a szezont már vigye végig, ha nincs meg a bajnokság akkor meg tuti elköszönnek tõle.

ressy14
Az elsõ õszén igen, aztán elküldte a lazsálókat, klubrekord tavaszt csinált, õsszel meg az el-t tartotta fontosabbnak, amellett, hogy télre behozta a vidit a 2. helyre.

Gomes ezzel szemben pedig építhetett volna egy meglévõ csapatra, amelyik tudott védekezni, aztán bajnoki címet ígért, nem jött össze, pedig a gyõr nem volt verhetetlen, kiestünk az mk-ból, a ligakupában meg itthon nyócegyeztünk egyet a zöldektõl. Közben szétb*szta a stabil védelmet, kiestünk egy montenegrói ificsapat ellen az el-bõl, pedig vezetõségi elvárás volt a csoportkör, hoztunk pár meccset az nb1-ben, azóta meg további mélyrepülés. Beelõzött a loki, kiestünk az mk-ból, pedig "mi mindent megnyerünk", és we will be the champions hiába nem nyertünk már október óta. Egy normális edzõ ilyen szar mezõnyben egy ilyen kerettel már most átvenné az aranyérmet.

Sousa alatt is rugdostam a székeket a meccsek után, de akkor legalább voltak támadásaink, lövéseink. De egyszer gyere ki a stadionba, majd átérzed az elégedetlenséget te is.

Dum spiro, spero.

passatgt
bajnokságban Sousa idejében se játszottunk ennél többet, csak megszépíti az emlékeket az EL menetelés

ressy14
Nem igazságtalan, mert Gomes visszasüllyesztette a Vidit a 2009-es állapotra. Nem találkoztam olyan szurkolóval a meccsen, aki elfogadná Gomest.
1 éve várjuk, hogy kiderüljön mit akar játszatni frípenáltíz velük, de semmi javulás. Már csak a magyar fiatalok érdekében sem szabad maradnia, mert már a béka segge alatt vannak, a dokival beszéltem szerdán és szerinte semmi bizalmat nem élvez Gomes a játékosoktól. Innen õ már nem tudja visszahozni, a bírózás már csak idõhúzásra jó.
És ha egy ilyen szezon után bajnokok leszünk, Gomest akkor is hazáig rugdalják, mert ez lófasz az elõzõ 4 évhez képest.

Dum spiro, spero.

passatgt
és még így sincs lefutva, ha valami csoda folytán összeszedné magát a vidi(szerintem egy gyõzelem kéne és kijönnének a gödörbõl), után a játszik a lokival, ha megveri õket már csak 4 pont a difi😄

Narxis
Hát ez komoly meccs volt. Loki utolsó 4 meccsének a mérlege 3 döntetlen és 1 gyõzelem de még így is 7 ponttal vezetik a bajnokságot. Vidi utolsó 9 meccsén 1 gyõzelem és másodikok. Ez egy komoly bajnokság.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
kicsit igazságtalan most a közönség szerintem, emberhátrányban azért próbálkozott a vidi, látszott, hogy hajtanak, de az eto ügyesen ölte a játékot

Narxis
Nagyon gyenge ez az ETO - Vidi. Vidi gyõzelemre fogadtam volna talán még meglesz így is. 😄 Mindkét csapat irtó szar.

ressy14
lol

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Teljes mértékben 😊 kisebb agybaj lehetett végig nézni, és ez mérkõzésrõl mérkõzésre látszik is rajta...

Narxis
és mint mindig most is igaza van 😄

DaemoonHunter
Véber tömör lényegre törõ értékelése... 😄

Kösz ez, így azokkal a csapatokkal szemben nem túl fair, akikkel már játszott az UTE és pontot rabolt tõlük.
passatgt
(4) Ha bajnokság versenykiírásában meghatározott mérkõzésszám 50%-át lejátszotta a kizárt csapat, akkor az ellenfeleknél meg kell hagyni az elért eredményt. A kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) törölni kell, és a bajnoki (verseny) osztály utolsó helyére kell helyezni. A bajnokság (verseny) hátralévõ mérkõzésein a kizárt csapat ellenfelei a mérkõzés(ek) 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel kapják meg.

ressy14
Szerintem ésszerûbb lenne törölni az ellene játszott eredményeket, de a "mostantól mindenki aki ellene játszik 3:0-lal nyer a zöldasztalnál" fog valószínûleg életbe lépni.

Dum spiro, spero.

Nem tudja valaki hogy szól a versenyszabályzat abban az esetben ha kizárják az Újpestet?

Mindenki megkapja visszamenõleg ellenük a 3-0-t, vagy csak azok akikkel majd a kizárás után játszanának az eddigi eredményeik pedig maradnak?
DaemoonHunter
Gera a végén beállt vagy 15 percre, sokat nem tudott hozzá tenni a játékhoz, ráadásul nem is a posztjára.

banok
Huszti gól!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Varga J., Bogdán, Tõzsér, Huszti, Dzsudzsák kezdõ.
Gera padon se 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DaemoonHunter
Most elõször láttam rajtuk hogy mit akarnak játszani, bár ehhez hozzá tett sokat az hogy nemcsak mit hanem hogy mennyire akarnak, több ilyen támadó szellemû csapat kéne.

passatgt
Szivics mester jó kis csapatot épít😄

bakkerman
én se mennék neki a tiszának ha kizárnák az újpestet,ez legalább példa lehetne a többi mutyizós csapatnak/vezetõnek. Bár abszurdisztánban a korrupció már hungarikum

így még NBIII se, akkor már BLSZIV.ben lesz mint új egyesület, vagy akinek megveszi az új klub a licenszét, már ha alapít valaki új klubot.

passatgt

Hát nem leszek népszerû, de hosszú távon az szolgálná a magyar foci érdekeit, ha az Újpestet kiraknák a legfelsõ amatõr ligába, azt hiszem ez az NBIII.

Csehi, Tolnai, Hrutka menne a kóterbe Lakatos Rómeóék köze, vagy pár lesittelt Újpest ultra közé.

Az UTE mintájára pedig mehetne a többi klub átvilágítása. Ennek talán lenne elrettentõ ereje.
DaemoonHunter
Ebben az országban semminek sincs következménye, ha csalásról lopásról van szó...
Sokadik eset hogy lehúzzák a befektetõt, bár õt se nagyon sajnálom. Nem zörög a haraszt...

Narxis
Az mondjuk tényleg furcsa, hogy kipakolt a belga de egyelõre nem tûnik úgy hogy félnie kéne az elõzõ vezetésnek, sõt senkinek sem kell. Nincsenek következmények.

LasDen
az ilyen ujpestihez hasonlo ugyek utan velem ugy, hogy az egesz magyar focit a dunaba kene loni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
„Voltak olyan tételek, amik rajta voltak a listán, mint például egy offshore-cég játékosügynöki szerzõdése. A játékosok ugyanakkor kijelentették, hogy ez a cég nem mûködött közre az átigazolás lebonyolításában, így például Korcsmár Zsolt Brann Bergenbe szerzõdésében vagy Dusan Vasziljevics Videotonhoz igazolásához. Hrutka János játékosügynök bûncselekményt követett el, jelentettük is, de nem történt semmi azóta sem.

ki gondolta volna, hogy Janika is benne van a buliban😊

bakkerman
Ebbe mi a durva? Idézett egy másik embertõl,Mészölyt kellett volna akkor kitenni

limperatore
szánalmas

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ReszegKoldus
Zomborit eltünteti a sporttévé a kiszólásért

Ideje volt már ennek, amennyi baromságot dumálnak folyton ezek a szakértõk, erre egyszer mond valami értelmeset és egybõl leveszik a képernyõrõl 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Sajnos sok példa volt ilyenre az elmúlt évtizedekben. Rengeteg nagy múltú klub került a csõd szélére, pl. a Zalaegerszeg amit most az önkormányzat mentett meg. De ott a Fradi, a Honvéd Hemi elõtt, a Vasas, a DVTK-nak is volt olyan idõszaka amikor nagy gondban voltak.

Erre mondta az MLSZ, hogy ha tényleg nagyon szigorúan ellenõriznének mindent akkor kevés csapat indulhatna az elsõ osztályban. Én csak azt nem értem, hogy amikor zavaros ügyek vannak, pl. ez az off-shoreozás az Újpestnél akkor miért nem lehet az asztalra csapni és valakinek rendet tenni? Megy az üzengetés a médiában, a huzavona, felelõst pedig senki nem keres.

Az elõzõ tulaj(Tolnai) több milliárdos sikkasztásával mizujs? ja semmi amúgy tiszta mint a patyolat a figura.

Pluskast
Igen nyilván az MLSZ segíteni fog, de én arra értem, hogy szégyen, hogy egy ilyen nagy múlttal rendelkezõ klub idáig jutott.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Narxis
Nem lesz itt semmi zuhanás. Az MLSZ meg fogja adni amit a balga belga akar, cserébe neki még pengetni kell egy kis zsetont. Szinte biztos vagyok benne, hogy Csehi és Rodi is hazudik persze ez csak a magánvéleményem mert nem láthatunk a színfalak mögé. Ezért is röhejes amikor valaki mindenáron védi vagy támadja a belgát.